Author Topic: Α.Π.Ο.Ε.Λ.(Aθλητ. Ποδοσφ. Όμιλος Eλλήνων Λευκωσίας * Πορτοκαλί * Ηλιος Βεργίνας )  (Read 4659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Συγνωμη, δηλαδη το γεγονος οτι αφησανε κασκολ σωνει και καλα σημαινει οτι τιμησανε τους ναζι? Δηλαδη γιατι να μην τιμησανε τους νεκρους εβραιους? Οποιος εχει παει εκει..καταλαβαινει την ανατριχιλα οσο αναισθητος κι αν ειναι.
Με την ιδια λογικη, οσοι αφηνουν ενα κασκολ στα τεμπη τιμουν τον θανατο ή τα παιδια που αφησανε την τελευταια τους πνοη εκει?
Δημοσιογραφοι που γραφουν για να γραψουν...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **

δειτε εδω τα ζωα
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Τίποτε καμμένοι θα ήταν.

εγω δε θα τους εβλεπα ως καμένους, αλλά, ως επικίνδυνους για τον υπόλοιπο κόσμο.

έχω βαρεθεί κατι τέτοιους να τους "χαρακτηρίζουμε" τη μια ως ατομα με διαταραγμενο ψυχισμό, την άλλη ως ατομα καμενα την άλλη ως ασοβαρους, ανιστοριτους κτλ. ΑΛΛΑ ποτέ ως επικίνδυνους.

πουστρόπαιδα, που λεει και ο αλιτιζ, ειναι που πρεπει πρωι βραδυ να τους λυσσας στο στυλιάρι μεχρι να ψοφήσουν.

Θα ανοίξουμε μεγάλο θέμα αν πω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου για τα ΔΥΟ άκρα του πολιτικού συστήματος. Όπως και να' χει, τζάμπα τρώει χρέωμα ένας ολόκληρος λαός, όπως λέμε συχνά εδώ, για μερικούς ανόητους που απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν άφησαν το κασκόλ για να τιμήσουν τα θύματα αλλά τους θύτες. Δε μας αφορά ο πόλεμος εντυπώσεων μεταξύ τους και της Ομόνοιας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Συγνωμη, δηλαδη το γεγονος οτι αφησανε κασκολ σωνει και καλα σημαινει οτι τιμησανε τους ναζι? Δηλαδη γιατι να μην τιμησανε τους νεκρους εβραιους? Οποιος εχει παει εκει..καταλαβαινει την ανατριχιλα οσο αναισθητος κι αν ειναι.
Με την ιδια λογικη, οσοι αφηνουν ενα κασκολ στα τεμπη τιμουν τον θανατο ή τα παιδια που αφησανε την τελευταια τους πνοη εκει?
Δημοσιογραφοι που γραφουν για να γραψουν...

Εδω σε λεει τιμησανε τους ναζι και οχι τους νεκρους εβραιους...Ποσο αρρωστοι μπορουν να ειναι ρε πουστη μου...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη ρε κατισι ποιος το λεει οτι τιμησανε τους ναζι? Οι ιδιοι οι οπαδοι του αποελ. καποιοι αλλοι ή εγινε δημοσιογραφικη ερευνα? Το οτι καποιος αφησε κασκολ δειχνει την τιμη στους ναζι?
Εμενα στ αρχιδια μου ο ΑΠΟΕΛ και ολες οι αλλες ομαδες γενικως αλλα ξεχναμε τι εστι προπαγανδα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/article/item/217368-sok-sten-kupro-timesan-tous-nazi

Σοκ στην Κύπρο, τίμησαν τους Ναζί
Παρασκευή, 19 August 2011 22:35
Ευρώπη

Σοκ στην Κύπρο από την ενέργεια οπαδών του ΑΠΟΕΛ να τιμήσουν τους Ναζί κατά την επίσκεψη τους στην Κρακοβία και το Άουσβιτς. Αυτή η μικρή μερίδα άφησε κασκόλ μπροστά από τους φούρνους που γινόντουσαν οι θηριωδίες.

Αντιδράσεις αναμένονται στην Πολωνία μετά την σοκαριστική ενέργεια μικρής μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο Άουσβιτς. Λιγοστοί οπαδοί που επισκέφθηκαν την Κρακοβία και το στρατόπεδο συγκέντρωσης (δολοφονήθηκαν 1.1 εκατομμύρια άνθρωποι) τίμησαν τους Ναζί βάζοντας το κασκόλ του ΑΠΟΕΛ  μπροστά από τους φούρνους όπου γινόντουσαν οι θηριωδίες σε βάρος αμάχων. Μάλιστα, ανέβηκε στο YouTube και video που δείχνει την επίσκεψη στο Άουσβιτς και το σημείο που άφησαν το κασκόλ, αν και λίγο αργότερα το προσβλητικό video κατέβηκε από το διαδίκτυο.

Εγω μιλαω συμφωνα με αυτο το δημοσιευμα..Ασε που και το τραγουδι που παιζει μαζι με το βιντεακι δεν νομιζω να θελει να μας δειξει οτι τιμαει τους εβραιους..
Και κακα τα ψεμματα αποψη μου παντα δεν νομιζω οτι το ολο βιντεο να τιμαει τους εβραιους..
Kαι αν το παραδεχονται οι ιδιοι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ κατι θα ξερουν παραπανω...

Τεσπα στα @@ μου κιολας,για μενα παραμενουν αρρωστα μυαλα δεν πανε να γαμηθουνε...
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά ειλικρινά κιόλας , και χωρίς παρεξήγηση αν κάποιοι από εδώ είναι Κύπριοι αλλά τα τέτοια μας κουνιούνται αν βάλανε κασκόλ στο άουσβιτς ή στο νταχάου ή ο καθένας έχει τον Αγών μου με ιδιόχειρη υπογραφή από τον τάφο του Χίτλερ... Τα @@ μας νιουνταικού
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline petran4

• Αλλαγή
XXXXXXXX

Τα ρατσιστικά πόστ θα σβήνονται χωρίς δέυτερη κουβέντα
« Last Edit: August 22, 2011, 22:28:38 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petrov

• Αλλαγή
Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν μόνο Εβραίοι, αυτό το γνωρίζει όποιος έχει ασχοληθεί στοιχειωδώς με το αντικείμενο. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στοιβάζονταν και τσιγγάνοι, ομοφυλόφυλοι, πολιτικοί αντιφρονούντες και γενικά όλοι όσοι ενοχλοόυσαν διά της ύπαρξής τους το ναζιστικό καθεστώς. Φόλα λοιπόν σε όλους αυτούς που δηλώνουν τον σεβασμό τους για τα ναζιστόμουτρα που υποτίμησαν την ανθρώπινη φυλή. Είτε δηλώνουν ΑΠΟΕΛ, είτε Π.Α.Ο.Κ είτε δεν ξέρω γω τι. 
Ο χώρος αυτός είναι μνημείο μαρτυρίου πανανθρώπινο και όποιος το βεβηλώνει θα αντιμετωπίζεται ανάλογα. Άντε να λέμε τα αυτονόητα μεσημεριάτικα...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
το video δεν εγινε ομως απο οπαδους του αποελ.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Για οποιον γνωριζει τη ποδοσφαιρικη και οπαδικη κατασταση στην κυπρο το γεγονος δεν ηταν τυχαιο ουτε μεμονωμενο. Κι ουτε φυσικα αποτελεσμα στημενης προπαγανδας.
Καταρχας υπαρχει παραδοχη κι απο αποελιστες οτι καποιοι ηταν εκει με τα κασκολ τους κανοντας πλακες κι ας μη τολμανε να το πουν δημοσια ξερουν οτι δικοι τους που ηταν εκει εφτιαξαν το βιντεο και το τραγουδι τα λεει ολα ποιους ηθελαν να τιμησουν.

Ειναι γνωστο οτι νεοναζιστικη ελληνικη οργανωση που τωρα εχει παραρτημα και στη κυπρο,κανει σημερα στρατολογηση μελων απο τους οργανωμενους του αποελ κι οχι μονο.. Το φαινομενο δεν ειναι σημερινο αφου εδω και χρονια καλιεργειται μεσα στους οργανωμενους οπαδους του αποελ η ναζιστικη προπαγανδα. Ο συνδεσμος πειρατες που δημιουργηθηκε πριν 10 περιπου χρονια σαν πυρηνας νεοναζι οπαδων του αποελ, ειχε σχεση απο τοτε με αυτη τη οργανωση αφου υπαρχει και αφιερωμα σε περιοδικο της οργανωσης για τη δραση τους απο το 2003,με φωτογραφιες με σβαστικες και ναζιστικους χαιρετισμους. Πλεον αυτη η ταση εκπροσωπει αρκετους και μεσα στον επισημο συνδεσμο οπαδων του αποελ. Συνθηματα οπως ολοι οι αριστεροι στο φουρνο των ναζι,ναζιστικες σημαιες,κελτικοι και ναζιστικοι χαιρετισμοι παρατηρουνται σημερα σε καθε ματς της συγκεκριμενης ομαδας. Το βιντεο που εβαλε ο petrov ειναι ενδεικτικο.  Βαζω κι εγω καποιες φωτογραφιες που οι ιδιοι εχουν αναρτησει στο διαδικτυο. Προσεξτε τι σχηματιζουν στη τελευταια φωτο. Κι οποιος λεει οτι το κανουν απλα για πλακα η οτι ειναι καποιοι ψυχασθενεις απλα δεν ξερει που πατα και που πηγαινει

« Last Edit: August 22, 2011, 19:50:38 by g4limassol »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Στα λογια μου ερχεσε...στα λογια μου ηρθατε!

ive4

• Guest
Οι Κύπριοι έχουν χάσει τη μπάλα στο ποδόσφαιρο. Την βλέπουν αλλιώς τη δουλειά και μπλέκουν πολιτικές ιδεολογίες στις ομάδες. Πάντως δε καταλαβαίνω γιατί είναι ακραίο το ένα άκρο και το άλλο άκρο δεν είναι ακραίο. Φυσικά όποιος αποθεώνει φούρνους ανθρώπων είναι γελοίος.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δε πα να γαμηθούν και το αποελ και η ανόρθωση και η ομόνοια και η αε λεμεσσού... Στα τσακίδια όλα τα γαμωκαφενεία του νησιού, να γίνουν όλα τα πιτσιρίκια της Κύπρου ΠΑΟΚτσάκια.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μαυριδεροι, 1.65, και ναζι. Αυτα ειναι γουστα!!!  :trelos:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
πολυ καλη μπαλα ο αποελ περασαν στους ομιλους και απο κερκιδα καλοι ηταν
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Είχαν κέφια μεν, είπαν συνθήματα δικά μας (τρελογιατρό, οοο ΠΑΟΚάρα ο ο ομαδάρα ολέ), της γριάς και του σκουληκιού δε. Τελικά ο Ίλιεφ δε θα παίξει δεύτερη σερί χρονιά σε ομίλους CHL  ;D

O ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ.... Άντε να κάνουμε καμιά χρονιά ακόμα καλή στην Ευρώπη μπας και μπορέσουμε να μπαίνουμε ξανά όπως το 2004 (πούστη γου) ως ισχυροί στα προκριματικά CHL γιατί για να βγούμε απευθείας δύσκολα να μας "αφήσουν".
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά