-Έχεις 4.5 παίκτες,μπορείς να την βγάλεις καλά ;
-Αφού δεν έχει βάθος ο πάγκος..
-Γενικά σου λέω,από αυτούς που παίζουν τους δεκατέσσερις 5 είναι οι καλοί ,οι άλλοι είναι για τον κάδο.
-Ευτυχώς μας βγήκαν κελεπούρια με λίγα λεφτά.
-Βρε άσε τα κελεπούρια,αφού έχει καβούρια στην τσέπη ρε,την καλή αγορά όλοι την γνωρίζουνε,αυτός που κάνει τον σκοτώνω δεν βάζει κέρματα να φέρει κάνα καλο κουστούμι από την τσιμισκή,αυτή είναι όλη η αλήθεια.
-Μάκη τον δαγκώσανε χοντρά πέρσι
-Βρε τη τον δαγκώσανε δεν έχει απολαβές ο ΠΑΟΚ ? από 10 τρύπες λεφτά παίρνει.
Τώρα να πω κάτι για την εκπροσώπηση που έκαναν,πήγαν 2.5 τσατσάρες μέσα στα μεγαθήρια και βγάλανε τον μποροβήλο,είναι ένα φαει μασημένο δηλαδή,ποια είναι η γνώμη σας ?
-Εβγαλε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ,τώρα ποιος ο μποροβήλος ?τη να κάνει ο μποροβήλος ?
-Ο μποροβήλος ξέρετε ποιος είναι?ερυθρόλευκο στοιχειο..αυτά είναι προπονημένα εγκλήματα.
Λέγατε κάτι για τον παπαπέτρου και δεν πρέπει να γίνονται,βρε οποιος κάνει κάτι να την πληρώνει για να βάζει μυαλό ο επόμενος.
-Μεγάλη μας χαρά γιατί ο στρατηγός δεν βγαίνει στα ράδια.
-Τη να βγω αφού τον καταντήσανε τον ΠΑΟΚ εκατομμύρια χρονια πίσω
-Εσύ Μάκη 23 χρονια τους γονάτιζες
-Οχι μην λες-στον πληθυντικό να λες,τους γονατίζαμε..23 χρονια αυτοί που κάνουν με τις κοιλιες τα αφεντικά δεν ξέρανε από που να στρίψουμε,από τη μαχητικότητα των οπαδών,μα δεν έτρωγε ο κόσμος παραμύθι,λέγαμε όταν ο αριστερός μπακ ήταν πατάτα η ο λίμπερο η ο χαφ, τον κράζαμε για το καλο του ΠΑΟΚ ,αυτά τα συμβόλαια που έχουν αυτή τη στιγμή δεν θα χάσουν ούτε μια δραχμή,αλλα ξέρεις τη γίνεται ? είναι συμβόλαια,βγάζουνε τον καιρό τους χωρίς απαιτήσεις προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ,δηλαδή ερχονται υπογραφουν 1-2 χρονια,μια χαρά,λιακαδιτσα έχουμε, διπλα είναι η χαλκιδική,έχουμε κάτι μουρμούρες κάτι τσιπούρες,τη βγάζουνε μια χαρά,είναι συμβόλαια χωρίς απαιτήσεις.
Οσο για το μεταγραφικο στοιχειο που λέμε θα πάρουμε και θα δείξουμε ,άμα δεν ρήξεις ταλιρακια δεν παίρνεις τίποτα,θα κάνουμε όπως κάνει με αυτή τη κρίση η κάθε νικοκοιρα που βγαίνει μετά τις 1 το μεσημέρι στην λαϊκή ,να πάει να βρει εκεί που πουλούσανε 1,5 ευρώ το σπανάκι μπας και το πάρει 50 λεπτά,έτσι κάνει και ο ΠΑΟΚ.
-Πες μου ρε φιλε γιατί δεν είσαι στο γήπεδο ?
-Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα μωρό και μπήκε η δικά μας η φουρνιά τότε που ήταν μωρό και τον κάναμε πρωταθλητή ευρώπης και αυτοί τον πήγαν δισεκατομμύρια χρονια πίσω για διαφορα συμφέροντα.
Τον είχαμε γκόμενα τον ολυμπιακό για 23 χρονια και ήρθε εκείνη η περίπτωση τον εικοσωστοτριτο χρόνω που ήρθαν και σπάσαν την παραδοση και εμενα με είχαν μέσα στο έβδομο α.τ Τούμπας,όταν έπεσε η παράδοση εγώ την έβγαζα θαλαμοφύλακας στο έβδομο,ήταν για να γίνει το έγκλημα.
Δεν σεβαστήκανε τόσα χρονια ,τόσα χιλιόμετρα ,τόσα ξενύχτια ταλαιπωρίες και αυτοί οι καριόληδες την κάνανε μπαρμπούτι εκείνη την κυριακή.
-Θυμάσαι τη λέγανε εκεί χαμό για σένα ?
-Ασε τη λέγανε εκεί κάτω,μετράνε τα χιλιόμετρα ,ρε είχαμε να κοιμηθούμε στο σπίτι μας 40 χρονια,ήμασταν συνεχεια πάτρα-αθηνα-πειραιάς-σμύρνη-αιγαλεα- δεξιά αριστερά στο αίγιο στα μέγαρα και σία..την αθηνα την βλέπαμε λες και πηγαίναμε από εδώ μέχρι το αγνό που είναι διπλα μου.
Γι αυτό να μάθετε να λέτε την αλήθεια,αυτός είναι κουτσός,αυτός είναι στραβός,αυτός είναι για τα λεμονια και να ξέρετε κάτι..άμα θες να πάρεις ένα ζευγάρι παπούτσια από που θα το πάρεις από το παζάρι της ηλιουπόλεως ? θες πας να βγάλεις κάνα γούστο, θα πας να το πάρεις από την τσιμισκή ,αυτοί ανεξαιρέτως όλες τις μεταγραφές που κάνουν τα τελευταία χρονια από τότε που έπεσε ο βουλινός,γιατί τότε τον ξέραμε..ανεξαιρέτως αν ήταν καλός η κακός ο βουλινός,μετά οι μετοχές πηγαίνανε μέσο α.σ περνούσαν από χέρι σε χέρι , ήρθε ο μπατατούδης ,ήρθε μετά ο άλλος από το αγρίνιο και το μεσολόγγι,μετά ήρθαν οι 2 ,ο ένας ήταν κίτρινος ο άλλος ήταν κόκκινος,για τέτοιες φανέλες μιλάμε για οπαδούς ομάδων και τώρα ήρθε αυτός από το πουθενά που δεν φαίνεται ,που δεν τον ξέρει κανένας και έτσι και έτσι,πως να πάει όταν το αφεντικό ενός μεγάλου σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ,γιατί εγώ τον ΠΑΟΚ τον έχω για μεγάλα σαλόνια ,επειδή τον έζησα πολύ καλά,έπαιζε π.χ μέσα στα μιλάνα εκεί που έπαιζε η μπαρτσελόνα η μπάγερν μοναχου εκεί που έπαιζε η μεγάλη η λυον εκεί που έπαιζε η πολωνικια με τους διεθνής η λέγκια και τώρα βγαίνει ο ΠΑΟΚ για κερδοσκοπικούς σκοπούς γιατί έτσι το έκανε η όυεφα και παίζεις και δεν ξέρεις ποια είναι,θέλω να σου πω την πέμπτη που παίζει ο ΠΑΟΚ ? παίζουμε με κάτι που κόβουνε ραδίκια εκεί πάνω,έχουν όμως εφτα βαθμούς ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις,αν δεν το κανεις αυτό το διπλό ,άμα δεν μπορέσεις ας μείνουν εκεί πάνω..έτσι δεν είναι ρε Γιώργο(Τουρσουνιδης) ?
-Ετσι είναι Μάκη
-Να λέτε την αλήθεια μπας και δει ο κόσμος του ΠΑΟΚ μια άσπρη μέρα,γιατί μετά το 2004 τον πήγανε στο 14 στο 24 πέρασε μισος αιώνας ζωής και αυτοί δεν κοιτάνε να αλλάξουν χαρακτήρα ούτε τίποτα,το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να περνούν τα φράγκα τους ,να βγαίνουν καμια φωτογραφία και να πουλανε φιγούρα,άλλο όμως η φιγούρα και άλλο η λιγούρα,παίζει μεγάλο ρολο η φιγούρα.
Η μεγαλύτερη δυστυχία στον άνθρωπο είναι η πεινα ,άμα τον δώσουν τον άλλο 10 ταλιρακια θα σου λέει το άσπρο μαύρο και τη στιγμή που έχει 1000 ραδιόφωνα που παίζουν επί εικοσιτετραώρου βάσης όσο έξυπνος η μαλάκας να είσαι, θα μείνεις μαλάκας,ο κάθε ένας που βγαίνει στα ραδιόφωνα και δεν έχει ούτε χιλιομετρικές αποστάσεις ούτε τίποτα και είναι ένα τίποτα και βγαίνει στο ραδιόφωνο και ακούει ο άλλος ο αθώος ο νεογέννητος ο δεκαπεντάρης ο εικοσιπεντάρης που θα φύγει από τη ζωη και θα πει...
καλά ρε κάνα τίτλο δεν έχω πάρει -τίποτα.