Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2005-2006  (Read 10689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2005-2006
« Reply #600 on: July 29, 2005, 15:45:29 »
http://www.inter.it/en/abbonamenti/

http://www.juventus.com/uk/fanzone/detail.aspx?lml_language_id=0&trs_id=1533000

Mono 2 paradeigmata pragmatikis  filolaikis politikis sto thema diarkeias. Ta pio fthina tis Juve= 220 € kai stin Inter akoma pio katw. Kapoioi tha poun: "ma aftes oi omades ehoun pio megala gipeda kai afiewroun kai merikes thires stous ftwhous opadous". Emeis den tha mporousame na ehoume tin G4A sta 70-80 €? Poios pistevei oti den tha poulouse i pae ola ta 3000 eisitireia gia tin thira afti? Episis, ehoume emeis ta eksoda pou ehoun aftes oi omades?
Kali thelisi na iparhei kai liseis iparhoun.
Giati o PAOK pio akrivos apo tin Inter? Psahnw ton Adriano stin sinthesi mas kai den to vriskw. Mipws einaii metagrafi tis teleftaias stigmis tou proedrou-me-orama?

P.S. O olimpiakos kai o panathinaikos den apoteloun paradeigmata pros mimisi, proswpika den ehw kamia ektimisi.

koko2

• Guest
« Reply #601 on: July 29, 2005, 15:50:46 »
Τα έχει ακριβά για να σου φάει τα λεφτά μάλλον

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #602 on: July 29, 2005, 16:06:50 »
Akolouthei enas proheiros ipologismos. Vasiki proipothesi na epistrepsei i hwritikotita stis 33.000 (pragma efikto).
4.000 * 80 €=320.000 € (G4+4A) (se sinolo 7000 thesewn)
1.000 * 120=120.000 € (G7)(apo 35000 theseis)
5000*250=1.250.000 € (G5-6)(apo 9000 theseis)
5000 * 400 €=2.000.000 € (G1-2-3) (se sinolo 8.000 thesewn)

Sinolika vgainoun 3.690.000 €!!! Poios pistevei oti o simerinos PAOK ehei megalitera eksoda san pae (ennow omada kai leotourgika eksoda).
Pou simainei oti ola ta ipoloipa tha itankerdi gia epanependisi. Egw etsi to vlepw.

P.S. Distihws Koko2, mallon eheis dikio.

petrovgr

• Guest
« Reply #603 on: July 29, 2005, 16:08:56 »
Τα έχει ακριβά για να σου φάει τα λεφτά μάλλον

Κοκό, ο αγκραφ σε παρέθεσε 2 παραδείγματα ευρωπαϊκής πολιτικής (γιατί την ευρώπη μόνο στα προτζεκτ πλαν και στα βιπς την θυμόμαστε) από ομάδες με λαό, έτσι ώστε να πουλήσουν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Σε έδωσε μια ιδέα για το πως θα μπορούσε η ΠΑΕ να πουλήσει 3 χιλιάρικα σε 1 μέρα. Εσύ περιορίστηκες να απαντήσεις με μια ειρωνία 10 λέξεων. Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναπτύξεις γιατί έχεις την εντύπωση ότι δεν μας τρώνε τα λεφτά; Έχεις την εντύπωση οτι τα λεφτά σου γίνονται Π.Α.Ο.Κ.; Πες μου σε περακαλώ γιατί άλλον Π.Α.Ο.Κ. μας μάθανε εμάς. Μπορεί να είμαστε μίζεροι και γραφικοί. Εγώ λέω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να χτυπάει το πρωτάθλημα, κάτι που δεν μπορει να το πετύχει με την παρούσα διοίκηση. Λέω επίσης ότι η παρούσα διοίκηση έχει γραμμένο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στα αρκίντια της. Εσύ τι λες;

damien

• Guest
« Reply #604 on: July 29, 2005, 16:44:39 »
1.000 * 120=120.000 € (G7)(apo 35000 theseis)

35000 theseis?? :lol: :lol: (plaka kanw enoeitai)
pantws an ypologiseis oti sto diarkeias exei mesa kai eyrwpi kai kypello (etsi nomizw toulax) i timi einai xamili
80 eyro tha mporouse na itan xwris eyrwpi kai kypelo
« Last Edit: July 29, 2005, 16:58:45 by dim »

MAKPTOL

• Guest
« Reply #605 on: July 29, 2005, 17:42:26 »
Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναπτύξεις γιατί έχεις την εντύπωση ότι δεν μας τρώνε τα λεφτά; Έχεις την εντύπωση οτι τα λεφτά σου γίνονται Π.Α.Ο.Κ.; Πες μου σε περακαλώ γιατί άλλον Π.Α.Ο.Κ.

e ρε πως επαναλαμβανομαστε αλλα προσωπα σε αλλες εποχες
λεγανε ακριβως αυτα που Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΕ
ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ) Ο ΒΟΥΛΙΝΟΣ
ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ......
περσυ τα διαρκειας στην 4 170 χαμος φετος 150 παλι γκρινια
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝΕ.........
γινεται μια καλη προσπαθεια ας βοηθησει οποιος θελει και
ας αφησει την γκρινια οποιος δεν θελει απλα δεν συμμετεχει
......
αυτο που ειπε ο καραγεωργιου εχει μια βαση ακομα χαμηλοτερο
διαρκειας χωρις φιλικα και ευρωπη......αλλα τωρα δεν θα κατσουμε να γκρινιαζουμε στηριξη χρειαζεται τωρα η ομαδα
οχι γκρινια........

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #606 on: July 29, 2005, 21:02:41 »
kALA leei o Makptol ....Oloi me proxeirous ypologismous emfanizeste. Akou 80 euro thn sezon MA pate kala re?Oi syndesmoi zitisane apo 250 sta 150 kai egine. To mpalaki sthn meria tous tora. Ama valeis agraf 80 euro to diarkeias, sorry diladh, alla ferneis mesa kathe malakako pou thelei na ksekavlosei kai ta kanei ghs madiam kai pare ths agonistikes sto kefali. Kai tha einai kai "diarkeias" ponokefalos. Opos eipate, oi Juve kai inter exoune apreiro kosmo pou paei opote tous simferei auth h ligiki. Apla emeis...mallon oi syndesmoi einai mizeroi. Akou 80 euros. Ego leo na to valoume tzampa yia na to gemisoume to gipedo. Sorry yia thn eironia alla to'xoume kseftilisei. Parepiptontos ta leitourgika eksoda ths omada einai polu parapano apo to poso pou proanaferthike.

DoctorBalendar

• Guest
« Reply #607 on: July 29, 2005, 21:51:29 »
80 € + 1x-4x 20 € ãéá UEFA + 3x 10 € ãéá öéëéêÜ = 130-190 €

TOÓÁ èá ðëçñþíáíå ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ ðçãáßíïõí ãÞðåäï óôçí È4 ÊÁÉ ðëçñþíïõí åéóéôÞñéï áí åß÷áìå 80 € äéáñêåßáò åêôüò öéëéêÜ êáé Åõñþðç öÝôïò.

Áí óáò ëåßðïõí 150 € ãéá íá äåßôå ôïí ÐÁÏÊ ðÜíù áðü 20 öïñÝò, ôüôå èá óáò ëåßðïõí êáé ôá 80.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #608 on: July 29, 2005, 23:22:47 »
Γιατι συνεχιζουν να φωναζουν για διαρκειας σε 10 μερες παιζουμε με τη γρια που σημαινει ρευστο σε 20 με χανουμι.Τι συμβαινει μηπως ειδαν τον καιρο και ειπε ολη τη χρονια οτι θα βρεχει,κοψτε ρε το παραμυθη ο λαος του ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ αν σας πιστεψει σας δινει και την ψυχη του δεν ειναι αγνωμον,πεστε τους πραγματικους στοχους που θα εχουμε τη χρονια που ερχεται,το καθε ΠΑΟΚΙ που ακουω μου λεει και διαφορετικο στοχο,ετσι σκατα καθε καλοκαιρι τα κανετε και φτανει ο γεναρης και εχουμε 3000 κοσμο στο γηπεδο ουτε αυτοι που περνουν διαρκειας δεν ερχονται και το βλεπουν απο το κουτι.Δεστε το παραδειγμα του μεγαλου ΒΕΖΥΡΤΖΗ 10 χρονια πισω απο το σκουλικι ημασταν και ο λαος ηταν ολο και περισσοτερος και με πανακριβο εισητηριο,μαθετε την ιστορια του ΠΑΟΚ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MAKPTOL

• Guest
« Reply #609 on: July 30, 2005, 01:24:25 »
Γιατι συνεχιζουν να φωναζουν για διαρκειας σε 10 μερες παιζουμε με τη γρια που σημαινει ρευστο σε 20 με χανουμι.Τι συμβαινει μηπως ειδαν τον καιρο και ειπε ολη τη χρονια οτι θα βρεχει,κοψτε ρε το παραμυθη ο λαος του ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ αν σας πιστεψει σας δινει και την ψυχη του δεν ειναι αγνωμον,πεστε τους πραγματικους στοχους που θα εχουμε τη χρονια που ερχεται,το καθε PAOKTSH που ακουω μου λεει και διαφορετικο στοχο,ετσι σκατα καθε καλοκαιρι τα κανετε και φτανει ο γεναρης και εχουμε 3000 κοσμο στο γηπεδο ουτε αυτοι που περνουν διαρκειας δεν ερχονται και το βλεπουν απο το κουτι.Δεστε το παραδειγμα του μεγαλου ΒΕΖΥΡΤΖΗ 10 χρονια πισω απο το σκουλικι ημασταν και ο λαος ηταν ολο και περισσοτερος και με πανακριβο εισητηριο,μαθετε την ιστορια του ΠΑΟΚ.

καλα αντε και σου πει παμε για πρωταθλημα θα ικανοποιηθεις ?
η το ζητας για να εισαι ετοιμος για κραξιμο αν ερθει τριτος ......?
ο ΠΑΟΚ πρεπει να κερδιζει καθε παιχνιδη παντα πρεπει να εχει στοχο την πρωτη θεση αλλα πρεπει να υπαρχει και
ομαδα τωρα σε σχεση με περσυ ειμαστε πολυ καλλιτερα τα αποτελεσματα θα φανουν στο γηπεδο........
οσο για τον βεζυρτζη προσφερε πολλα αλλα και αυτον δεν τον κραξανε η δεν τα θυμαμε καλα ...........?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #610 on: July 30, 2005, 02:08:48 »

ο ΠΑΟΚ πρεπει να κερδιζει καθε παιχνιδη παντα πρεπει να εχει στοχο την πρωτη θεση αλλα πρεπει να υπαρχει και
ομαδα τωρα σε σχεση με περσυ ειμαστε πολυ καλλιτερα τα αποτελεσματα θα φανουν στο γηπεδο........
οσο για τον βεζυρτζη προσφερε πολλα αλλα και αυτον δεν τον κραξανε η δεν τα θυμαμε καλα ...........?
Aληθεια θελω ρε φιλε ,δεν αντεχω αλλο τον παπα εσυ μπορει να ψηνεσαι και περσι τετοια εποχη τα ιδια  λεγατε με τη γνωστη υπερβαση,του χρονου θα μου λες να μπουνε οι μικροι και η ζωη συνεχιζεται.Οσο αφορα για τον ΒΕΖΥΡΤΖΗ ασε μην τη ψαχνεις.Τελικα ουτε εσυ ξερεις ποιος ειναι ο στοχος του ΠΑΟΚ του χρονου, μου λες να κερδιζει καθε παιχνιδι -γιατι τοσα χρονια τι μπαινει για να χασει-λες οτι πρεπει να εχει παντα στοχο την πρωτη θεση, τι κανεις μου λες τι σημαινει ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ.Το στοχο του ΠΑΟΚ για του χρονου σε ρωτησα και αρπαχτηκες που να σε ρωτουσα και για του παραχρονου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #611 on: July 30, 2005, 02:34:22 »

Aληθεια θελω ρε φιλε ,δεν αντεχω αλλο τον παπα εσυ μπορει να ψηνεσαι και περσι τετοια εποχη τα ιδια  λεγατε με τη γνωστη υπερβαση,του χρονου θα μου λες να μπουνε οι μικροι και η ζωη συνεχιζεται.Οσο αφορα για τον ΒΕΖΥΡΤΖΗ ασε μην τη ψαχνεις.Τελικα ουτε εσυ ξερεις ποιος ειναι ο στοχος του ΠΑΟΚ του χρονου, μου λες να κερδιζει καθε παιχνιδι -γιατι τοσα χρονια τι μπαινει για να χασει-λες οτι πρεπει να εχει παντα στοχο την πρωτη θεση, τι κανεις μου λες τι σημαινει ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ.Το στοχο του ΠΑΟΚ για του χρονου σε ρωτησα και αρπαχτηκες που να σε ρωτουσα και για του παραχρονου.
ΣΤΙΣ 26/5/2004 ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ                                                                                      o PAOK thn  χρονια που περασε αν κερδιζε τα ματς της
τουμπας που εχασε μπορει να επαιρνε και πρωταθλημα
αρα αυτους τους παικτες περισοοτερο τους αγχωνε η
τουμπα παρα τους εδινε δυναμη ......στην Αθηνα ομως
σαρωσε η ειναι ψεμα ........
οφειλετε η διακριση περισσοτερο απο ολους στους παικτες
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ....
                                 ΑΔΕΡΦΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΕΡΣΙ ΔΗΛ.ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

petrovgr

• Guest
« Reply #612 on: July 30, 2005, 02:39:49 »
bozik, μην τρελλαίνεσαι.
Ο ενθουσιασμός, είναι τζάμπα.
Τα καλοκαιρινά πανηγύρια είναι τζάμπα.
ο πρόλογος για πρωταθλήματα και υπερβάσεις, επίσης.

Όταν σφίξουν τα κρύα θα αλλάξουν τα τροπάρια.
Αρκετή ιεραποστολή επιτέλους. Ο καθένας ας διαφυλάξει την δική του νοητική υγεία.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #613 on: July 30, 2005, 02:58:15 »
bozik, μην τρελλαίνεσαι.
Ο ενθουσιασμός, είναι τζάμπα.
Τα καλοκαιρινά πανηγύρια είναι τζάμπα.
ο πρόλογος για πρωταθλήματα και υπερβάσεις, επίσης.

Όταν σφίξουν τα κρύα θα αλλάξουν τα τροπάρια.
Αρκετή ιεραποστολή επιτέλους. Ο καθένας ας διαφυλάξει την δική του νοητική υγεία.

Aδερφε στο MAKPTOL ΑΠΑΝΤΑΩ (δες λιγο παραμενο)τισ ιδιες αποψεις εχουμε

petrovgr

• Guest
« Reply #614 on: July 30, 2005, 03:00:55 »
Ευχαριστούμε όσους στολίζουν τους "αντιφρονούντες" με τα επιθετάκια "μίζερος" και "απίστευτος".Ούτε στον εθνικό διχασμό τέτοια εμπάθεια.Ας ρίξουμε τώραι μια ματιά στις σημερινές δηλώσεις του προπονητή μας, Νίκου Καραγεωργίου:

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει δέκα με δεκαπέντε χιλιάδες διαρκείας το χρόνο, ώστε να μπορεί να πάρει την ώθηση που πρέπει. Κατά την ταπεινή μου άποψη και χωρίς να έχω μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα, θα έπρεπε να ακολουθηθεί μια διαφορετική πολιτική στα διαρκείας. Θα έβγαζα πολύ φθηνά εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έτσι ώστε η Τούμπα να είναι γεμάτη".

"Από την άλλη, τα παιχνίδια της Ευρώπης θα έπρεπε να τα πληρώσει κάποιος για να τα δει. Θέλω γεμάτη την Τούμπα. Θυμάμαι ως παίκτης, όταν σηκωνόταν το γήπεδο να φωνάξει, γνωρίζαμε όλοι ότι είναι θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Είχαμε την αίσθηση, χωρίς να έχουμε καλή απόδοση. Η Τούμπα σε απογειώνει και πρέπει να γεμίζει πάντοτε".

υ.γ. Το ξέρω boziek  ;)
Απλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Τα γεγονότα θα πάρουν την τροπή τους.Ο ενθουσιασμός είναι τζάμπα. Τώρα που σερβίρεται αβέρτα ο καθένας μπορεί να μετέχει σε αυτόν η όχι. Η αλήθεια ξέρεις δεν είναι πάντα ευχάριστη.
« Last Edit: July 30, 2005, 03:05:50 by petrovgr »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #615 on: July 30, 2005, 03:25:52 »
Ευχαριστούμε όσους στολίζουν τους "αντιφρονούντες" με τα επιθετάκια "μίζερος" και "απίστευτος".Ούτε στον εθνικό διχασμό τέτοια εμπάθεια.Ας ρίξουμε τώραι μια ματιά στις σημερινές δηλώσεις του προπονητή μας, Νίκου Καραγεωργίου:

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει δέκα με δεκαπέντε χιλιάδες διαρκείας το χρόνο, ώστε να μπορεί να πάρει την ώθηση που πρέπει. Κατά την ταπεινή μου άποψη και χωρίς να έχω μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα, θα έπρεπε να ακολουθηθεί μια διαφορετική πολιτική στα διαρκείας. Θα έβγαζα πολύ φθηνά εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έτσι ώστε η Τούμπα να είναι γεμάτη".

"Από την άλλη, τα παιχνίδια της Ευρώπης θα έπρεπε να τα πληρώσει κάποιος για να τα δει. Θέλω γεμάτη την Τούμπα. Θυμάμαι ως παίκτης, όταν σηκωνόταν το γήπεδο να φωνάξει, γνωρίζαμε όλοι ότι είναι θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Είχαμε την αίσθηση, χωρίς να έχουμε καλή απόδοση. Η Τούμπα σε απογειώνει και πρέπει να γεμίζει πάντοτε".

υ.γ. Το ξέρω boziek  ;)
Απλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Τα γεγονότα θα πάρουν την τροπή τους.Ο ενθουσιασμός είναι τζάμπα. Τώρα που σερβίρεται αβέρτα ο καθένας μπορεί να μετέχει σε αυτόν η όχι. Η αλήθεια ξέρεις δεν είναι πάντα ευχάριστη.
αδερφε δεν πολυσυνφονω σε αυτο,υποχρεωση μας ειναι να τους ξυπναμε ασχετα αμα γινομαστε αντιπαθιτικοι γιατι στο τελος ολοι μαζι ποναμε

apostolos

• Guest
« Reply #616 on: July 30, 2005, 10:59:52 »
Diavaza me megalo endiaferon parapanw oloklhres oikonomikes analuseis, gia to poso einai kai poso tha prepe na nai to diarkeias kai an prepei na pairnoume, epishs an h dioikhsh mas trwei ta lefta, oi stoxoi kai ola mazi anakatemena axtarmas. Tha ekfrasw arxika tis theseis mou me erwthseis:

Dhladh sobara xreiazetai na anaptyssetai oloklhrh epixeirhmatologia gia to an prepei na paroume diarkeias h oxi? Sovara twra, uparxei syzhthsh gia auto to thema?

Dhladh me 150 eyrw sthn 4 gia OLA ta mats ths xronias uparxoun akoma anthrwpoi pou to skeftontai kai exoun enstaseis?

Dhladh prepei na vgoun na sou poun tous stoxous tou PAOK kai ena swro alla pragmata kai sthn ousia na se peisoun gia na pareis diarkeias? Dhladh sto pshsimo exei paei h douleia? Ti eimaste pelates pou mas pshnoun na paroume ena proion kai kanoume tous duskolous? Emeis de leme o PAOK einai idea kai alla polla varugdoupa?

Apantw monos mou: Eleos. Yparxoun omades sthn Agglia se kathgories asta na pane pou exoun gia plaka diarkeias pou emeis den exoume kopsei pote. Kai mono apo alhthinh AGAPI gia thn omada.
Afou o allos to kserei. Eimai arrwstos sou leei. Tha paw pou tha paw se ola ta paixnidia vreksei xionisei. Akoma ki an xanw se kathe mats. Akoma ki an kserw oti h dioikhsh me koroideuei. Giati na mhn parw diarkeias? Dhladh eseis thelete prwtathlhma prwta kai meta na parete? Thelete eggyhmenh ypervash? E den yparxei kamia eggyhmenh ypervash sas to lew egw. Ki auth pia h kaxupopsia me tis dioikhseis den katantaei kapws kourastikh? E nai re paidia polla apo apo auta ta lefta DEN THA GINOUN PAOK. THA FAGWTHOUN. Entaksei to kseroume. Kai ti na kanoume twra? Thelete eggyhseis prwta? Kai sthn telikh siga ta lefta. Gia plaka se ena club gia na mpeis kai me to deytero poto klp. dineis mia 50ra minimum. Dhladh ekei de se koroideuoun? Den exw akousei omws kanenan na diamartyretai. Gia diaskedash 3 wrwn to polu. E as sou faei kai h dioikhsh as poume 50 apo ta 150. Xesthkes.O allos parapanw leei thelw me 80, akou twra se ti epipedo exei sftasei mia syzhthsh pou den tha eprepe na yparxei kan, kai o allos leei h Inter exei ton Adriano kai exei fthno diarkeias. HMARTON. E re file den eisai Inter, oute Juve, oute Barca den to xeis katalavei akoma? kai de tha gineis kai POTE gia na sto pw wma. Prosgeiwtheite epitelous sthn pragmatikothta. Adriano den tha exeis POTE ston PAOK. Parto xambari. Ti sxesh exei omws auto me thn agaph sou gia thn omada?

Kai teleiwnw me ayto pou anefera parapanw: Eiste arrwstoi gia thn omada? Antexete na mhn thn vlepete? O,ti ki an sumbainei an xanei, an paei kata diaolou klp...Antexete? Opoios antexei na mhn thn vlepei kai thelei na thn vlepei mono sta kala ths, mono me kales metagrafes kai Vieri, mono me ton Abramovic proedro kai me egguhseis gia to pou pane ta lefta tou, mono prwtathlhtria as mhn parei diarkeias. As phgainei opote goustarei aytos sto ghpedo. Einai sevasto.
Osoi omws einai pragmatika arrwstoi me ayto pou legetai PAOK, pou den tous noiazoun oi koupes, h an paizei o Ronaldo h o Karypidhs, h an o proedros tous einai lamogio kai pou telospantwn den antexoun na mhn vlepoun PAOK kathe S/K as mhn synexizoun allo thn polulogia...As dwsoun ekei o,ti mporoun na paroun diarkeias na teleiwnoume. Mikrainoume thn omada kai mono pou suzhtame ena tetoio thema.
« Last Edit: July 30, 2005, 11:09:26 by apostolos »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #617 on: July 30, 2005, 11:26:10 »
File apostole kalutera den 8a mporouses na ta peis...
Dustyxws poly kosmos einai arrwstos me thn omada
alla mono sta logia kai apo to kafeneio.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

petrovgr

• Guest
« Reply #618 on: July 30, 2005, 12:17:14 »
Να σε απαντήσω απόστολε, γιατί αναπτύσσεις οργανωμένη επιχειρηματολογία.
Ελπίζω να είσαι από αυτούς που δεν λένε "πήρες διαρκείας; Είσαι παοκτσής" "δεν πήρες; δεν είσαι"
Γιατί είδαμε πολλούς από δαύτους.

Η μούρλα με τα διαρκείας γιατί είναι; Ο Γούμενος δεν έχει ρευστό. Αυτό δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί. Γιατί αν είχε ρευστό, θα έλεγε "στα @@ μου τα διαρκείας, θα περιμένω να γεμίσει το γήπεδο μέσα στη χρονιά, θα βγάλω και περισσότερα (γιατί το απλό εισητήριο σε συμψηφισμό κοστίζει περισσότερα). Δεν είναι δηλαδή ότι τα λεφτά που δεν γίνονται διαρκείας, θα χαθούν. Απλά χάνεται η ρευστότητα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με έφερες ως παράδειγμα την Αγγλία. Όπου όντως μιλάμε για καταστασεις εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα. Ο κόσμος πλημμυρίζει τα γήπεδα ακόμη και σε ομάδες τέταρτης και ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Μήπως όμως εκεί μιλάμε για καθαρα πρωταθλήματα; Από άποψη διαιτησίας; ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΣΙΠ;
Στην Ελλάδα ρε αδερφέ, η κάθε ομάδα έχει στάνταρ το που μπορεί να φτάσει. Πότε είδες την Σκόντα Ξάνθη να ανεβαίνει πάνω από την 4η θέση και να κατεβαίνει κάτω από την 8η; Πότε τον Π.Α.Ο.Κ. την αγαπημένη σου ομάδα να πέφτει τα τελευταία χρόνια από τις θέσεις 4,5; Άντε να σε βάλω και την περσινή χρονιά που τερμάτισες στο τρια. Στην Αγγλία ο οπαδός της Έβερτον ξεκίνησε πέρσι να σωθεί και τελείωσε τη χρονιά βγαίνοντας Τσάμπιονς Λίγκ. Συν το ότι η Αγγλία είναι κάποιες φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα (πολλαπλάσιοι σε αριθμό φίλαθλοι) και βλέπουνε κάτι γήπεδα στολίδια ακόμη και στις ερασιτεχνικές (όχι π.χ. τα τσιμέντα και τις λαμαρίνες της Τούμπας ούτε τα κλουβάκια της Προοδευτικής και του Ακράτητου).
Οπότε αντιλαμβάνεσαι το γεγονός ότι Ελλάδα και Αγγλία είναι καταστάσεις μη συγκρίσιμες.

Είναι πολύ θετικό για την νοημοσύνη σου το ότι παραδέχεσαι ότι τα χρήματά μας δεν γίνονται Π.Α.Ο.Κ., αλλά ένα μέρος τους καλύπτει τις τρύπες και τα υπόλοιπα χώνονται σε τσέπες. Και δικαιολογείς αυτήν την ΚΛΟΠΗ λέγοντας "είναι ένα μπουκάλι" ή "είναι ένα ποτό;"
Άμα σε καβατζώνανε φίλε μου απόστολε ένα πενηντάευρο από την τσέπη σου θα έλεγες "χέστηκες, είναι ένα μπουκάλι";
Αν είσαι τέτοιας νοοτροπίας πάω πάσο. Αλλά νομίζω πως ο πολύς ο κόσμος αν το πάθαινε θα τρελλαινότανε.
Το θέμα είναι ότι το πενηντάευρο που σε κλέβουν οι "προτζεκτ πλάννερς" δεν φαίνεται, είναι πενηντάευρο "μουγκα στη στρούγκα"
Και δεν σκέφτηκες το πενηνταευρο το δικό σου, συν το πενηντάευρο το δικό μου, συν το πενηντάευρο όλων των παοκτσήδων που αγοράζουν διαρκείας, πόσα λεφτά κάνει;

Να σε πω και το άλλο φιλε Απόστολε; Οι ιταλικές ομάδες έχουν και το φέσι ότι πληρώνουνε ενοίκοιο γιατί ως επί το πλείστον αγωνίζονται σε δημόσια στάδια (όπως ο Ηρακλής σε μας) Ένα ποσό των εισητηρίων φεύγει για κει. Ο Π.Α.Ο.Κ το μόνο που πληρώνει για τα εισητήρια είναι ο ΑΣ και η εφορία. ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΑΝΕ ΠΑΕ. Δεν παραξενεύτηκες που ΠΟΤΕ δεν έχει αναπτύξει λαική πολιτική η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στα διαρκείας;

Δεν είναι το θέμα τα 80 ή τα 150 ευρώ. Αν θελεις για σένα ή για μένα η διαφορά μπορεί να μην λέει κάτι. Είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Η κοινωνία μας όμως δεν απαρτίζεται μόνο από ανθρώπους για τους οποίους τα 150 ευρώ δεν είναι σοβαρή δουλειά. Το 80ευρο αν θέλεις είναι κάτι πιο προσιτό. Θυμάσαι το 50ευρο του Πανελούδη στο μπάσκετ; Είχε πάρει διαρκείας και η κουτσή μαρια.

sardanapalos

• Guest
« Reply #619 on: July 30, 2005, 12:26:43 »
EΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΟΠΑΔΕ  ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!

ΞΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!