File mou edw perysi otan mporouse na parei mono me thn eisodo stous omilous CL 5 ekkatommyria, me th
malakismenh dioikhsh tou ta exase poios se leei oti tha xeiristei ta lefta pou tha parei apo ta diarkeias kalytera
otan den exei oute programma oute orama. De diafwnw me to thema diarkeias kai an anatrexeis se paliotero post
,gia tis omades pou yposthrizoume sto exwteriko, tha deis pou grafw gia th Newcastle kai to paradeigma ths alla
oxi na parw diarkeias apo mia dioikhsh pou me xeftilizei kathimerina, auto pleon katantaei mazoxismos. O paok
de swzetai an fetos poulhsei diarkeias, as einai kai 15,000, epeidh aploustata tha xasei olous tous stoxous tou pali
apo Dekemvrio kai tou xronou tha xaseis Salpi, Udeze, kai isws kai kapoion allo ( kathe xrono statistika xaneis 2 me 3
paiktes endekadas) kai tha psaxnomaste pali na doume ti ftaiei. Ftaiei o goumenos , oxi o kosmos, oxi o Kwstikos,
o Karagewrgiou ktl. kai o Paok tha synexizei sthn afaneia. Emena me endiaferei prwtistws h allagh dioikhshs kai oxi ta
diarkeias, mono h allagh tha ferei mia nea pnoh, kai de milaw vevaia gia ena Abramovic alla pali diaxeiristes oi opoioi
tha syzhthsoun me ton kosmo panw se mia nea logikh. De se fainetai periergo oti o goumenakos (pou eklase patates
fetos oikonomika) etrexe na syzhthsei me tous syndesmous? Perysi omws to epaize vary peponi, thymisou
mono to mats me maccabi pou ekrypse ta eishthria gia na poulhsei diarkeias. Egw exw pragmatika varethei
tis kontres diokhsews-opadwn afou exw zhsei ka Pantelakh (etsw pitsirikas) Savvidh ,Dedeoglou, Voulino, Batatoudh kai
twra goumeno. Mhpws prepei na xekinhsoume pleon apo nea logikh kai na mh sthrizoume hlithious gia alla 7 xronia?