φτασαμε στο σημειο τον φουτσινι που τον βριζαμε ολοι να ειναι ο καλυτερος παικτης , φτασαμε στο σημειο τον σβουρα που βριζαμε να κανει μπαμ οτι λειπει απο την ομαδα. καναμε τον σταυρο μας με τον ντανι στην αρχη και θα αναδειχθει σε mvp γκολκηπερ της χρονιας,
μιετσελ, ζαγορ , μπαλαφας , σικαμπαλα , μεγκαχεντ ,χαραλαμπους (πηγη κινδυνων πισω,αφηνε συνεχεια τη θεση του, ολα απο εκει τα κανανε ),καρυπιδης νεκροι , βαλτε και λιγο σαλπι. απορω γιατι δεν ξεκιναει ο χριστοδουλοπουλος . πολυ καλος οσο μπηκε
σαν λαος πολυ καλος ,αν λειπανε και τα πολλα μπινελικια για τον γαβρο . αν και ηταν καμια δεκαρια απο αυτους απεναντι .ενα θα πω. μενω 600 μετρα απο το γηπεδο και οταν πηγα σπιτι μου ο γιος μου μου ειπε ολα τα συνθηματα . ακουγομασταν σε 600 μετρα αποσταση με ολα τα κτιρια μπροστα . ειχαμε φωνη. κακη εντυπωση με αφησε που ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης δεν ηρθε να χαιρετησει τον κοσμο στο τελος. ΚΑΝΕΝΑΣ ,τα κοπροσκυλα. οι καλλιθεωτες με ειπανε οτι ημασταν πιο πολυ απο τους βαζελους και ισοι με τους γαβρους σε κοσμο εκει φετος. και με καιρικες συνθηκες πολυ χειροτερες και φυσικα πιο πολλοι απο τους καλλιθεατογαβρους .
υ.γ ουεφακι και παλι ουεφακι ,δεν ειμαστε για πιο ψηλα. κισμετ. αντι στο 0-1 που εχεις φασεις για 0-3 χαλαρωνεις καλα να παθεις. ο αιωνιος ΠΑΟΚ . αλλα τρελαινομαι γιατι ενω ξερουμε οτι ειναι παραρτηματα ,

.
και εκει που θα τρελαθω ,ειναι που ξερω οτι την πεμπτη θα παιξει αλλη μπαλα