Author Topic: Fatih Akyel  (Read 6680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Fatih Akyel
« Reply #180 on: November 19, 2005, 16:40:00 »
Μια και καλή να γράψω την άποψη μου γιατί δεν είμαστε ούνοι (θέλω να πιστεύω).
Τίποτα δεν είναι θέμα ράτσας. Η ράτσα ως γενεσιουργός αιτία για οποιοδήποτε φαινόμενο χρησιμοποιείται μόνο από εκ πεποιθήσεως ρατσιστές.
Δείτε την άθλια οικονομική και πολιτική κατάσταση της τουρκίας και το άθλιο μορφωτικό επίπεδο και θα καταφέρετε να εμηνεύσετε κάποια πράγματα.
Άκου ράτσα...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: November 19, 2005, 23:59:40 »
Oso o Akyel eine paixtis tou PAOK tha tojn iperaspizome giati foraei ton dikefalo sti fanela

Dld esas sas endiaferei h ethnikotita tou paixti H h agwnistiki tou aksia?
Opoios voithaei ton PAOK agwnistika eine stin kardia mas
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #182 on: November 20, 2005, 05:54:24 »

Σε γενικές γραμμές πάντως, σε σχέση με το πόσο προβληματικός χαρακτήρας είναι ο Ακιέλ, νομίζω δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σοβαρά ως τώρα, και προσφέρει και αρκετά...! Από δεξιά έχουμε Feutchine, Akyel, Εγκωμίτη, όλοι με προβλήματα για διαφορετικούς λόγους... Ας έρθει και ο Αραμπατζής το Δεκέμβρη και να δέσει λιγάκι με την ομάδα και τότε βλέπουμε......

Ti doulia exoune o egwmiths kai o feuchine me ton akyel re aderfe? sthn idia 8esh paizoun? deksio back mono ton akyel exoume kai ante kai ton karupidh pou mporei na kalupsei thn 8esh. Ti 8a pei 'apo deksia'? Ti einai to podosfairo, diplo tennis?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #183 on: November 20, 2005, 06:15:39 »

XXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXX

Pote 8a 3ekolisete , den 3erw ! KAI ap'ta aristera, KAI apo ta de3ia....

« Last Edit: November 20, 2005, 09:59:44 by BillYpoglwssioS »
No Gods,No Masters

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #184 on: November 21, 2005, 14:18:17 »
παντως χθες η αμυνα μας ηταν οτι να'ναι.δεν ξερω αν παρατηρησε κανεις οτι ελειπε ο ακυελ.

giannis80

• Guest
« Reply #185 on: November 21, 2005, 18:32:25 »
Ôï äéêü ôïõ… âéïëß óõíÝ÷éóå ãéá ìßá áêüìç çìÝñá ï Öáôß÷ ÁêéÝë. Ï Ôïýñêïò Üóïò äåí Ý÷åé äþóåé êáíÝíá óçìåßï æùÞò óôïí ÐÁÏÊ áðü ôç äéáêïðÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò êáé ìåôÜ, ìå áðïôÝëåóìá ïé éèýíïíôåò ôïõ óõëëüãïõ íá åßíáé Ýôïéìïé íá ëÜâïõí ôá ìÝôñá ôïõò. Ðñþôç êßíçóç öõóéêÜ èá åßíáé ç êáôáããåëßá ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ ÁêéÝë, êÜôé ðïõ èá ãßíåé ôéò åðüìåíåò çìÝñåò áðü ôïõò áíèñþðïõò ôïõ «äéêåöÜëïõ ôïõ âïññÜ».

apo sportfm.gr

Triti fora,den anexete.Ton mpoulo.Kai den exei na kanei oute me tin ethnikotita oute me ta kila tou.Exei na kanei me tin simperifora epaggelmatia podosferisti.Ki ellinas na itan,to idio tha elega.Ante,na glitosoume kai ta 350 xiliarika.

Tolis-4-

• Guest
« Reply #186 on: November 21, 2005, 18:51:50 »
Που είναι ο Ακιέλ; Οεο...
Ο Φατίχ Ακιέλ συνεχίζει τα τερτίπια του. Ο Τούρκος αμυντικός έφτασε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ για την απουσία του... και ξαναέφυγε. Ο Ακιέλ απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Δευτέρας και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται. Ο τρόπος συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή έχει ενοχλήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ουσιαστικά τον "τελειώνει". Αυτό σημαίνει πως η περίοδος χάριτος τελείωσε και ο Ακιέλ θεωρείται παρελθόν από την ομάδα

Πηγή: www.contra.gr/

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
« Reply #187 on: November 21, 2005, 19:06:27 »
Τουρκε αντε το πουλο ρε κοπροσκυλο δεν σου εχουν πει μου φαινεται που ηρθες αντε πουλους ρεεεεεεεεεεεεεε

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: November 21, 2005, 21:42:13 »
kala telika einai provlimatikos o typos......Kratise kala th fhmh tou lamoyou

Passenger-4

• Guest
« Reply #189 on: November 21, 2005, 22:37:08 »
Zitw signwmi apo olous pou ton ypostriksa otan irthe..

To palikari einai aparadekto..Aporw den noiazetai gia tin kariera tou???

Ante kai gamisou pousti akiel

sergio4

• Guest
« Reply #190 on: November 21, 2005, 22:44:24 »
Κι εγω τον υπερασπιστηκα μονο και μονο επειδη νομιζα οτι μπορουσε να προσφερει. Απογοητευμενος ομως απο τα τερτιπια του θελω να δω το δελτιο του κρεμασμενο στο καγκελο της θυρας-4. Ετσι για να παραδειγματιστουν και μερικοι μερικοι και να καταλαβουν ποιας ομαδας φανελα φορανε. Στον ΠΑΟΚ ειστε ξυπνατε... Γουμενε ξυπνααα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #191 on: November 21, 2005, 23:12:27 »
k ego hmoun apo tous ipostiriktes. ti na po...lipame tromera k fisika kremasma to deltio
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #192 on: November 21, 2005, 23:33:10 »
kala re pousth mou, ti pinei autos o malakas? blammenos einai? thn kopanaei sta krufa apo tis proponhseis kai ton psaxnoune...opws kaname sto sxoleio.
A re PAOKara, paidikh xara giname (giati auta ta kanane kai oi afrikanoi, den einai prwth fora).
Ante pallikari mou fatih mazepse ta kai dromo mias kai s'aresoun toso polu ta taksidia. Mpalonia mas ta ekanes.
Aporw oloi autoi oi...kopanatzhdes etsi htane h ston PAOK to ksekinhsane?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #193 on: November 22, 2005, 01:01:30 »
paidia besiktas einai i aitia.ksypnate kai valte kana fragko sta tamia.oxi mono apo ton lao

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #194 on: November 22, 2005, 01:08:50 »
A IIIIIIII SIKTIR  TSOGLAN  :daxtylo:

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #195 on: November 22, 2005, 03:22:45 »
mia apo ta idia kai ego "k ego hmoun apo tous ipostiriktes" "Κι εγω τον υπερασπιστηκα μονο και μονο επειδη νομιζα οτι μπορουσε να προσφερει"
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #196 on: November 22, 2005, 08:51:36 »
ine skatoxaraktiras.............

se oles ths omades pou epeze prin efige nixta.............

sthn diki mas periptosi giath na allaksi????
PAOK PANO APO OLLA

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #197 on: November 22, 2005, 09:15:02 »
που είναι το ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ οεο που είναι το δεξι μπακ οεο . Σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ξεμείναμε σε μία πολύ σημαντική θέση βάση πάντα του τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Και τώρα φίλοι μου τι γίνεται ? θα βγάλεις τη χρονιά με κάποιον που θα βρείς το γενάρη και θα τον πληρώσεις όσο όσο αμφιβόλου αξίας για να μήν πώ το τί θα γίνει μέχρι το γενάρη .
Οταν παίρνεις έναν ομολογουμένως καλό αλλά πριβληματικό παίκτη δηλ μεταγραφή της ζαριάς μου κάτσει ή δε μου κάτσει δεν την παίζεις τη ζαριά μπρός- πίσω ?
Πού είναι το back up οεο που είναι το back up οεο!
Αυτό είναι αποτυχία σχεδιασμού ή έτσι μου φαίνεται εμένα?
Και τα ματς φωτιά μέχρι το γενάρη ευρώπη - ελλάδα ποιός θα καλύψει τη θέση? ο καρυπίδης δηλ. το slow motion του slow τούρκου? η θα γυρίσει πίσω ο φουτσίνι και θα πάρει όλη την πλευρά με τον χριστοδουλόπουλο που δεν είναι δεξί χαφ,και θα έχουμε τότε σε κανα δυό βδομάδες θλάση και τραβήγματα στον φουτσίνι από την κούραση ,την ομάδα να αναπτύσεται από αριστερά μονίμως οπότε το προβλέψιμο παιχνίδι μας θα κάνει τους αντιπάλους να πανυγηρίζουν και την ομάδα να μήν μπορεί να επιτεθεί ούτε τηλεφωνικώς, για να μήν σκεφτούμαι το ότι έτσι και μας παίζει καμιά ομάδα με δυνατή αριστερή μεριά θα κάνει πάρτυ από εκεί.
Ας ελπίσουμε ότι θα βγάλει ο κωστίκος κανέναν άσο από το μανίκι του και θα σωθεί η παρτίδα γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα εύχομαι να κάνω λάθος.
« Last Edit: November 22, 2005, 09:18:20 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #198 on: November 22, 2005, 09:57:54 »
Distihws einai opws ta leei o toy. Otan pswnizeis ap'to paneri riskareis kai sinithws haneis (einai san to stoihima: ston kouba!).
Twra, trehate podarakia mou kai kiriws tou Feutchini!!

alessandro4

• Guest
« Reply #199 on: November 22, 2005, 10:03:31 »

Αυτό είναι αποτυχία σχεδιασμού ή έτσι μου φαίνεται εμένα?

mpa mi to les. otan to pirame i lezanta ginotan, peri irthe i kaseta 20 meres prin kai amesos o texnikos dieythintis edose to ok, symfonontas oti o paiktis mporei na prosferei...

tora bebaios eimai sxedon bebaios oti me tin fygi tou; o protos poy tha bgei na pei den itan diki moy epilogi einai problepsimos :)

opos den eixe egkrinei kai ton karalic asxetos an pige 2 fores opos o idioi anakoinonan na ton dei, asxetos an ton fortose ston giganta toy scouting sarafi os dikia toy epilogi.

lathos sxediasmos? den tha to elega, o programmatismos trexei kai exei apodosei kapoy kapoy alloy oxi kai i soyma tha ginei sto telos tis xronias opos prepei.  Alla yparxei kai kati poy legete eythyni... ama eisai maggas partin.

epiloges exoyme akoma. egkomitis legete kai exei prosferei ston PAOK para polla akoma kai me toys terastioys traymatismoys toy.