Author Topic: www.ultraspaok.gr Νέα Ειδήσεις Σχόλια των ULTRASFANS  (Read 10310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Kαλά θα κάνουν μερικοί να αφήσουν το στιλάκι Τατιάνας Στεφανίδου "Μετά τις αποκαλύψεις των Ούλτρας για την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων παικτών", γιατί αν ποτέ συνέλαβαν την προσπάθειά τους ως σύνδεσμο οπαδών, ξεφτιλίζουν τον θεσμό. Καλά τα σάιτ τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις, αλλά να προσέχουμε και τι λέμε/γράφουμε. Ανακοινώσεις και επισημάνσεις επιπέδου-δαπέδου περισσότερο δυσφημίζουν παρά διαφημίζουν τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. Ήμαρτον.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **

Scorpion4

• Guest
Poli oraios petrovgr.

IronEagle

• Guest
...etsi akribos !!!

makptol

• Guest
εγω το ξαναλεω ..............ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ
ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.................
και τα κουτσομπολια για το που βγηκαν και τι ειπιαν μερικοι παικτες αλλη χαζομαρα.........
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ?
ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΕ.......... ???
κριμα γιατι πολλες φορες λεγατε σωστα πραγματα.....................αρχισατε τελευταια να χανετε τον
ελεγχο σαν να την εχετε δει αλλιως αλπιζω να κανω λαθος...........και να ηταν πολλα μαζεμενα
λαθη ..............σας............ :(

Offline bozik

• Αλλαγή
θέλουν λίγο προσοχή αυτά που γραφουν...2-3 ακόμη τέτοια άρθρα να γράψουν,με το που ακούμε ούλτρας θα μας έρχεται στο μυαλό γκόμενα και όχι σύνδεσμος του ΠΑΟΚ...π.χ εγώ όταν λέω super3 με έρχεται κατευθείαν στο μυαλό γκρίνια και γκομενιστικα χαρακτηριστικά...ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ όταν μιλάει πρέπει κάτι να έχει να πει....αλλιώς δεν μιλάει.... για να ακουγεται μονο και να λεμε εμεις τα προβατα οτι ειναι ενεργος....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kospatras

• Guest
swstos o bozik

Offline Suicidal

• Βασικός
θέλουν λίγο προσοχή αυτά που γραφουν...2-3 ακόμη τέτοια άρθρα να γράψουν,με το που ακούμε ούλτρας θα μας έρχεται στο μυαλό γκόμενα και όχι σύνδεσμος του ΠΑΟΚ...π.χ εγώ όταν λέω super3 με έρχεται κατευθείαν στο μυαλό γκρίνια και γκομενιστικα χαρακτηριστικά...ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ όταν μιλάει πρέπει κάτι να έχει να πει....αλλιώς δεν μιλάει.... για να ακουγεται μονο και να λεμε εμεις τα προβατα οτι ειναι ενεργος....

:05a:

yg: kai xronia polla bozik ek twn ysterwn, eleipa meroules.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

JOHNNYS-4-

• Guest
εγω το ξαναλεω ..............ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ
και τα κουτσομπολια για το που βγηκαν και τι ειπιαν μερικοι παικτες αλλη χαζομαρα.........
ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΕ.......... ???
κριμα γιατι πολλες φορες λεγατε σωστα πραγματα.....................αρχισατε τελευταια να χανετε τον
ελεγχο σαν να την εχετε δει αλλιως αλπιζω να κανω λαθος...........και να ηταν πολλα μαζεμενα

to eida kai egw auto to yfos zaparontas sthn tv eixa pesei sto egantia kai pikra8ika gia thn eikona

Offline Suicidal

• Βασικός
oriste mhn sas pw twra kamia baria koubenta....
dwste ki allo bhma stous kariolides, dwste !  :cwm23:

http://img292.imageshack.us/img292/4174/macedonialnw2.jpg

mhn xesw.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

makptol

• Guest
τι να πω αντι να βγαλουν καμμια ανακοινωση για τους πραγματικους εχθρους του ΠΑΟΚ ασχολουνται
με μαλακιες και δινουν αφορμες στον γραφικο τυπο που νομιζει οτι ειναι εκδοτης ...........
αληθεια ΠΩς ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΧΩΡΙς ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ..........?

zagorakis

• Guest
ÓÔÇÍ ËÁÑÉÓÁ ÌÅ ÏÐÏÉÏÄÇÐÏÔÅ ÌÅÓÏ…
Ôï ÓÜââáôï óôéò 17.00 ç áãáðçìÝíç ìáò ïìÜäá óôï ìðÜóêåô áãùíßæåôáé óå Ýíáí áðü ôïõò ðëÝïí êñßóéìïõò áãþíåò ôçò.

Áí êáé ç áóôõíïìßá ðñïóðáèåß íá áðïôñÝøåé ôïõò ÐÁÏÊÔÓÇÄÅÓ êáé ï ÷áæüò íüìïò êáé áóôåßïò ôïõ ê. Ïñöáíïý …åìåßò üëïé ìáò, åíùìÝíïé óõíäåóìßôåò êáé ìç èá åßìáóôå åêåß ìå ïðïéïäÞðïôå ìÝóï…Ýôóé þóôå ìáæéêÜ êáé ìå ôçí öùíÞ ìáò íá öùíÜîïõìå ãéá ôçí ôñÝëá ìáò ôçí êáýëá ìáò ãéá ôïí ÄÉÊÅÖÁËÏ ÁÅÔÏ ðïõ Ý÷ïõìå óôçí êáñäéÜ ìáò.

Ôï âñÜäõ óôéò 20.30 Ý÷ïõìå óõíÜíôçóç ïé ïñãáíùìÝíïé óýíäåóìïé ìå ôçí äéïßêçóç ãéá íá óõæçôÞóïõìå ôïõò ôñüðïõò ìåôÜâáóçò , áëëÜ êáé ôé åéðþèçêå óôçí óýóêåøç óôçí áóôõíïìßá. ¸íá åßíáé ôï âÝâáéï…ìå ôñÝíá, é÷ êôë 1.500 ïðáäïß ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. èá åßíáé åêåß…ãéá íá óþóïõí ôçí ïìÜäá áðü ôéò äýóêïëåò óôéãìÝò ðïõ ðåñíÜåé.

Ôï ÅÌÅÉÓ ÌÁÆÉ ÃÉÁ ÌÉÁ ÆÙÇ…ôï áðïäåéêíýïõìå óôéò ðñÜîåéò…

WWW.ULTRASFANSPAOK.GR

DIO 4

• Guest
Óáò êáëïõìå ôçí äåõôåñá 7 Áðñéëéïõ óôéò 16 30 óôï ãçðåäï Ðïëõãõñïõ ãéá ôï ìåãáëï öõëéêï ôçò Ôïðéêçò ïìáäáò Íéêçò ÌÅ Ôïõò Ðáëáéìá÷ïõò ôïõ ÐÁÏÊ .Èá åéíáé ïëïé åêåé...
 ÅÌÅÉÓ ÌÁÆÉ ÃÉÁ ÌÉÁ ÆÙÇ…

Offline bozik

• Αλλαγή
 Επειδή ξέρουμε πολύ καλά τα παιδιά απο την Θ4 εμείς σαν ULTRAS PAOK λέμε ότι η τούρκικη σημαία σηκώθηκε καθαρά για την εμψύχωση του Τούρκου άσσου μας Ιμπραήμ Κουτλουαί...και όχι για άλλο λόγο.

Στην ιστοσελίδα μας την φώτο την βάζουμε με καλύμμενα πρόσωπα και όχι σαν κάποιους άλλους ρουφ στις εφημερίδες τους και στις ιστοσελίδες τους...ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.... http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=671
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ved

• Αλλαγή
εγω τους εχω κραξει ασχημα παλιοτερα αλλα γουσταρα ατομο απο αυτους που ξαναεβαζε μεσα τις κορδελες για να καθυστερησει κιαλλο το ματς.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=768

Oι ULTRAS PAOK πληροφορούν, μετά την ενημέρωση που κάνανε και στα μέλη της επιτροπής, ότι από σήμερα ο σύνδεσμος ULTRAS PAOK που εδρέυει στην Β. Όλγας 98 (και λειτουργούν γραφεία συνδέσμου του Π.Α.Ο.Κ. με πλήρη νομιμότητα) ότι πλέον θα λειτουργεί αυτόνομος και ανεξάρτητος.

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκειας για όλες τις θύρες ξεκινήσαν καθημερινά από τα γραφεία μας οι εγγραφές.

Πληροφορίες - παραλαβές Β. Όλγας 98 τηλ. 698.22.66.580 όπως και μέσω του www.ultraspaok.gr

diladi?Kala toso trompes einai pou apoxoroun apo tin epitropi twn syndesmwn tin wra pou ap oti fainetai h enotita einai megaliteri apo pote?
ΠΑΟΚ G4Α

paranoid87

• Guest
mipws ginete ayto gia tis ekpompi?

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Σκατα, μεταξυ μας δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.

edit: Ειστε σιγουροι οτι εννοουν διαχωρισμο απτην επιτροπη συνδεσμων?Μηπως εννοουν κατι αλλο?
« Last Edit: June 01, 2008, 20:01:28 by sato4 »

Photis

• Guest
Pragmatika adianoitos o diaxorismos twn ultras apo tous ipoloipous sindesmous...an ine dinaton!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δυστυχώς όταν έχουμε 100 συνδέσμους εκ των οποίων οι μισοί και παραπάνω δεν έχουν πάνω από εκατό μέλη η διάσπαση είναι φυσικό επακόλουθο. Εγώ θα προτιμούσα να είχαμε 10 μεγάλους συνδέσμους με 1000 άτομα μέλη. Τέλος πάντων ο καθένας κρίνεται για τις αποφάσεις του
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ