Λοιπόν παίδες, και κάτι ακόμα σχετικό με την εκδρομή, ειδικότερα για φοιτητές κατάσταση, με πολύ ελεύθερο χρόνο κλπκλπ...
Στον ΟΣΕ υπάρχει 1 κάρτα που λέγεται BALKAN FLEXIPASS, αυτή ειδικά που είναι για κάτω των 26 ετών 2η θέση σου δίνει 5 δρομολόγια εντός των Βαλκανίων μέσα σε ένα μήνα, και κοστίζει 48e.....
Φυσικά είναι ψιλοζόρικο να ταξιδεύεις μόνος σου, το συγκεκριμένο κόλπο όμως το έχω ξανακάνει και ήμουν ΠΟΛΥ κυριλλέ, πήγα Βελιγράδι μόνος, έδωσα και 10e για κρεβάτι και έκανα ταξιδάκι 14 ώρες σε δωμάτιο με 6 κρεβάτια ΜΟΝΟΣ μου.. (όπως καταλάβατε τις 10 ώρες κοιμόμουν) ;-)
Μάλλον λοιπόν θα το τολμήσω το ταξιδάκι για Βουκουρέστι, αν φύγεις Τρίτη 12 το βράδυ, Τετάρτη απόγευμα είσαι εκεί, κλείνεις ένα καλούτσικο κ φτηνό ξενοδοχείο για 2 βράδια, έχεις ωραίες 'περιηγήσεις' στην πόλη και φεύγεις Παρασκευή 11:30 το πρωί, Παρασκευή ξημερώματα είσαι πίσω!
Το ταξίδι κοστίζει 65e περίπου (και σου μένουν και 3 δρομολόγια εσωτερικού ή εξωτερικού στα Βαλκάνια), η Ρουμανία είναι πάμφθηνη, με ξενοδοχεία, γούστα, όλα μέσα για 3 μέρες υπολογίζω να βγούν σε κάποιον 100-150e (ανάλογα τα γούστα)

Αυτά προς το παρόν, αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος περιμένω PM, και πηγαίνουμε κ μαζί αν γουστάρετε!
Ορίστε λοιπόν πώς το 'οργανώνω':
Διαδρομή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (κρεβατάκι, +9,40e)
Αμαξοστοιχία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
460 23:58 (Τρίτη) 19:25 (Τετάρτη)
Διαδρομή: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (κρεβατάκι, +9,40e)
Αμαξοστοιχία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
461 11:35 (Παρασκευή) 05:27 (Σάββατο)
ΥΓ: Όσοι είστε πάνω απο 26 υπολογίστε να κάνει το Balkan Flexipass γύρω στα 70-80e τουλάχιστον, περισσότερες πληροφορίες 1110 στον ΟΣΕ.