Δύσκολη πάντως η δημιουργία σ.φ στην Πάτρα. Τελευταία φορά και πρώτη νομίζω ήταν το 96-97; Στην Κανακάρη κοντα στην τριών συμμάχων σε ένα όροφο αν θυμάμαι καλά. Και έκλεισε μετά απο ένα παιχνίδι Παναχαικής - ΠΑΟΚ 2-0 επειδή είχαν μπουκάρει βράδυ Πατρινοί; και τα είχαν σπάσει. Πάντως σε εκείνο το ματς δεν θα ξεχάσω ότι είχαμε πολύ κόσμο, ότι μετά τέλος του παιχνιδιού είχαν μπουκάρει στην απέναντι κερκίδα που καθόταν οι Πατρινοί 5-6 δικοί μας και (μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω όσο ζω), μια γεμάτη κερκίδα να αδειάζει σαν ντόμινο μόλις μπήκαν μέσα οι δικοί μας.Πάντως είχαμε συλλήψεις νομίζω ήταν και ο συγχωρεμένος ο Μπέλλος, και τα λεωφορεία δεν φεύγαν αν δεν αφήναν τους δικούς μας, ένα δύο είχε γλύτωσει ο Φώτης ο τότε πρόεδρος της Βέροιας με ένα έξυπνο τρόπο. Απο τότε δεν θυμάμαι κίνηση σ.φ., πάντως θυμάμαι πολλά παιδιά απο Πάτρα όταν ανέβαινε πάνω ο Σταύρος ο τότε πρόεδρος. Για να γυρίσω στο θέμα η δημιουργία σύνδέσμου απαιτεί χρήμα και χρόνο εκτός απο τα πεσίματα που θα έχει. Ίσως η δημιουργία ενός κλειστού club θα ήταν καλύτερη κίνηση, αν δε το έχετε κάνει ήδη.Α και κάτι άλλο, επειδή κατεβαίνω στην Πάτρα σχεδόν κάθε μήνα, δε μου λέτε είναι πράσινη τελικά η πόλη; γιατι μέχρι να αρχίσω να κατεβαίνω είχα την εντύπωση ότι ήταν κόκκινη. Έχω πέσει ένα βράδυ στη Σαχτούρη πανω σε 200 300 βάζελους έξω απο τον σ.φ τους και έπαθα πλάκα λέω τόσο λαό έχουν αυτοί εδώ;