Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάτρας  (Read 5664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάτρας
« Reply #80 on: February 26, 2009, 13:34:14 »
Ο τίτλος του τόπικ άλλαξε σε Σ.Φ ΠΑΟΚ Πάτρας αφού πλέον είναι γεγονός η ίδρυση του, νόμιμα και με καταστατικό.
Την Κυριακή όσοι τον επισκεφτούν θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και θα μπορούν να εγγραφούν.

Η προσπάθεια ξεκίνησε, στο χέρι των Πατρινών είναι να συνεχίσει, γιατί όπως συμβαίνει παντού  στην αρχή όλοι στηρίζουν μετά όμως ξεχνάνε. Κομβικό σημείο κατά την γνώμη μου, η περίοδος του καλοκαιριού, αν τα καταφέρουν δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα από εκεί και πέρα.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #81 on: February 26, 2009, 13:37:18 »
Κομβικό σημείο κατά την γνώμη μου, η περίοδος του καλοκαιριού, αν τα καταφέρουν δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα από εκεί και πέρα.

+1

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #82 on: February 26, 2009, 13:56:10 »
χαιρομαι αφανταστα που επιτελους στην δυτικη ελλαδα ανοιγει ξανα συνδεσμος.μαγκες δυνατα και να εχετε υπομονη οταν θα ερθουν οι δυσκολιες...την βοηθεια και την στηριξη απο τους πυρηνες στις υπολοιπες πολεις της δυτικης ελλαδας θα την εχετε σιγουρα

υ.γ αν καποιος απο το φορουμ πατρινος κατεβει στην αθηνα την κυριακη να στειλει πμ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #83 on: February 26, 2009, 14:50:00 »
Θα ειναι κανας συμφορουμιτης στο συνδεσμο την κυριακι??
Αν ναι, ας μου στειλει ενα πμ να βρεθουμε.....  ;)

υγ. το ξαναποσταρα για να το δει οποιος ειναι, μιας και το προηγουμενο μου ποστ εμεινε στην πισω σελιδα και θελω εγκαιρα απαντηση...  thanx.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #84 on: February 26, 2009, 14:57:34 »
η αληθεια ειναι οτι στην λιβαδεια ρωτησα 5-6 πατρινους και δεν ηξερε κανεις τιποτα.
οντως ο συνδεσμος ειναι γεγονος(το επιβεβαιωσα με φιλαρακι μου πριν απο λιγο τηλεφωνικα)
σιγουρα η πατρα εχει πολλους ΠΑΟΚτσηδες ντοπιους και φοιτητες και αρκετους που θα στηριξουν τον συνδεσμο.δεν νομιζω οτι το οικονομικο θα ειναι κατι που θα απασχολησει ιδιαιτερα τον συνδεσμο.δεν νομιζω οτι θα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα εννοω.θα δουμε...

GENTLESOS

• Guest
« Reply #85 on: February 26, 2009, 23:38:36 »
Αδέρφια εκεί στην Πάτρα βγάλτε και κανένα άρμα με τον κόκαλη επάνω να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στο καρναβάλι (έτσι κι αλλιώς καρναβάλι είναι μόνος του)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #86 on: February 27, 2009, 00:33:09 »
Κανονικα τον Δροσο πρεπει να βαλετε στο αρμα που θα καψετε την Κυριακη....
Βασιλιας καρναβαλος με τα ολα του!

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: February 27, 2009, 11:49:14 »
Συγχαρητήρια στα αδέρφια εκεί που έκαναν αυτή τη κίνηση. Γράφτηκε οτι κομβικό σημείο για τη λειτουργία του συνδέσμου θα είναι το πόσο θα στηριχτεί τους (δύσκολους οικονομικά) μήνες του καλοκαιριού.Θα  έχει την απαιτούμενη στήριξη καθώς πολλοί ντόπιοι δεν γνώριζαν το γεγονός δημιουργίας του και σίγουρα θα ασχοληθούν.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

abadadoubas4

• Guest
« Reply #88 on: March 06, 2009, 03:01:28 »
O Συνδεσμος για εμάς του Πατρινούς είναι ένα γεγονός.Ολοι έχουνε συσπειρωθεί στην ιδέα και ήρθαμε για να μείνουμε .Περαστικά σε όλους του αλλόθρησκους!!! 

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #89 on: March 06, 2009, 03:06:14 »
καλη αρχη αδέρφια
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kospatras

• Guest
« Reply #90 on: September 12, 2009, 04:22:29 »
μαγκες την κυριακη το πρωι στις 10 εχουμε εγκαινια στον συνδεμο της ΠΑΤΡΑΣ.οσοι πιστοι προσελθετε και μετα φευγουμε για ΤΡΙΠΟΛΗ.

JamaicaN

• Guest
« Reply #91 on: September 12, 2009, 06:34:27 »
Χαιρετισματα στο Γιαννη the lawyer !!  8)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #92 on: September 12, 2009, 10:21:18 »
Μπράβο στους Πατρινούς!
Οταν βγουν μπλουζακια ριξε kospatras μια ενημερωση και εδω  ;)
Συγχαρητηρια μαγκες.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #93 on: September 12, 2009, 10:21:36 »
Μπραβο ρε τσακαλια καλη αρχη εκει!!!
Προσεγγιστε φοιτητες, πιστευω εχουμε πολυ κοσμο κατω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #94 on: September 14, 2009, 12:19:26 »
Να δωσω κι εγω τα συγχαρητηρια μου στα παιδια απο την ΠΑτρα και να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γι αυτην την κινηση, σε ενα μερος οπου υπαρχουνε παρα πολλοι ΠΑΟΚσηδες για να μην υπηρχε συνδεσμος τοσα χρονια. Περασα πολλα χρονια εκει με καλες εκδρομες με τα παιδια απο εκει. Αντε με το καλο και πανω απο ολα δυναμικο παρων σε ολα τα γηπεδα.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #95 on: September 14, 2009, 12:40:04 »
αν και τους προλαβαμε στο κλεισιμο χθες μπραβο στα παιδια για τον σ.φ που καναν, κ ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε μια απο τις ποιο εχθρικες πολεις του ΠΑΟΚ..

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #96 on: September 14, 2009, 13:38:32 »
από σπορ του βορρά.
καλή αρχή αδέρφια.δεν μασάτε εσείς,το ξέρουμε.

http://img38.imageshack.us/i/patrasindesmos.jpg/

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #97 on: September 06, 2011, 17:28:41 »
ΠΑΟΚ και στην Πάτρα

Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει δυνατά και στην Πάτρα. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει εδώ και 2,5 χρόνια ένας δυνατός «ασπρόμαυρος» πυρήνας, από τους ισχυρότερους στη Νότια Ελλάδα, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάτρας.

Ο πατραϊκός σύνδεσμος του «Δικέφαλου» δημιουργήθηκε από ιδιαίτερα ενεργά και δραστήρια μέλη της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας που έχουν συνεχή παρουσία σε ματς στην Τούμπας, στην Ευρώπη αλλά και σε όλη την Ελλάδα όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Και σε όλα τα αθλήματα μάλιστα...

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάτρας ιδρύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2009 και είναι ο μοναδικός τόσο ενεργός και στεγασμένος σύνδεσμος του «Δικέφαλου» στην Πελοπόννησο.

Μάλιστα πριν από τους αγώνες του «Δικέφαλου» οι ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής μαζεύονται από νωρίς στα γραφεία του συνδέσμου και το... πάρτι ξεκινάει με ψήσιμο και όλα τα... παρελκόμενα.

Τα γραφεία στεγάζονται στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Γαλαξιδίου 6) και ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο... (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945.825.314).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάτρας ανήκει στην ομοσπονδία των Βορείων. Για την ακρίβεια είναι ο πιο... νότιος σύνδεσμος των Βορείων!
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/19042-paok-patra.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #98 on: September 06, 2011, 19:49:23 »
Να δωσω κι εγω τα συγχαρητηρια μου στα παιδια απο την ΠΑτρα και να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γι αυτην την κινηση, σε ενα μερος οπου υπαρχουνε παρα πολλοι ΠΑΟΚσηδες για να μην υπηρχε συνδεσμος τοσα χρονια. Περασα πολλα χρονια εκει με καλες εκδρομες με τα παιδια απο εκει. Αντε με το καλο και πανω απο ολα δυναμικο παρων σε ολα τα γηπεδα.
 :thumbok: :thumbok:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #99 on: November 16, 2011, 20:39:13 »
«Áðáéôïýìå éóïíïìßá…»

Áðü ôïí ÓÖ ÐÁÏÊ ÐÜôñáò ëÜâáìå êáé äçìïóéåýïõìå ôçí ðáñáêÜôù áíáêïßíùóç ðïõ èßãåé Ýíá óïâáñü èÝìá ôï ïðïßï áöïñÜ ôçí ëåéôïõñãßá ôùí Åëëçíéêþí ðïäïóöáéñéêþí –êáé ü÷é ìüíï – áñ÷þí…

Óôçí áíáêïßíùóç áíáöÝñåôáé: «Ïé ìÜóêåò åôïéìÜæïíôáé íá ðÝóïõí, áõôÞ ôç öïñÜ ãéá ôá êáëÜ. Êáé ï ôåëåõôáßïò ðïõ ðéóôåýåé Þ åõáããåëßæåôáé üôé ãßíåôáé ðñïóðÜèåéá íá áëëÜîåé ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï, ðëÝïí äåí äéêáéïëïãåßôáé íá åèåëïôõöëåß ìðñïóôÜ óôçí áíïìßá ðïõ óýíôïìá èá åðéêõñùèåß êáé äéá íüìïõ.

Ðñüóöáôá, üôáí ï êïò Öëùñßäçò åîÝöñáóå ôçí åðéèõìßá íá åðåíäýóåé óôïí Ð.Á.Ï.Ê. ðáßñíïíôáò ôï ðëåéïøçöéêü ðáêÝôï ôùí ìåôï÷þí ôçò Ð.Á.Å. êáé ëßãï ðñéí ôçí ïëïêëÞñùóç ôçò óõìöùíßáò, åðåíÝâç ç äéáâüçôïò, ðëÝïí, Å.Å.Á. (ÅðéôñïðÞ Åðáããåëìáôéêïý Áèëçôéóìïý, Þ áëëéþò… ÅðéôñïðÞ ÅðéëåêôéêÞò Áíôéìåôþðéóçò), âÜæïíôáò ïõóéáóôéêÜ ôÝëïò óôçí ðåñßðôùóç áõôÞ. Ðþò; Ìå ôá ìÝóá ðïõ ôçò äßíåé ç êåßìåíç íïìïèåóßá. ¸ëåã÷ïé êáé êüíôñá Ýëåã÷ïé, ëåðôïìåñåßò êáé åîïíõ÷éóôéêïß. ¼ðùò äçëáäÞ åðéâÜëëåôáé óå ìéá åõíïìïýìåíç ðïëéôåßá (íáé, óôçí åëëçíéêÞ ðïëéôåßá áíáöåñüìáóôå). Ðñïêýðôïõí ôá êåöÜëáéá ðïõ éó÷õñßæåôáé ðùò äéáèÝôåé ï íÝïò õðïøÞöéïò åðåíäõôÞò êé áí íáé áðü ðïý êáé ðþò äéáóöáëßæåôáé ç åéóñïÞ ôïõò óôç ÷þñá, êáèþò Ýñ÷ïíôáé áðü ôï åîùôåñéêü, êáé ôåëéêþò óôïí Ð.Á.Ï.Ê.; ¼ëá áõôÜ, åðáíáëáìâÜíïõìå ïñèþò åëÝã÷èçêáí. Êáé âñÝèçêå ôåëéêÜ ôï êüëëçìá. Ç õðçêïüôçôá ôïõ êïõ Öëùñßäç, êáèþò ôõã÷Üíåé íá åßíáé ¸ëëçíáò ìåí, Ôïýñêïò äå  ðïëßôçò, åê Êùíóôáíôéíïõðüëåùò. ÊÜôé ðïõ óå Üëëïõò êáéñïýò èá áðïôåëïýóå ôéìÞ ßóùò êáé èá äéíüôáí åðß ôïýôïõ êáé ìüíï ôï åëëçíéêü äéáâáôÞñéï óå êÜðïéïí, óÞìåñá, ôçí åðï÷Þ ðïõ «åëëçíïðïéïýíôáé» ïé ðÜíôåò êáé ôá ðÜíôá óôï âùìü ôïõ êÝñäïõò êáé Üëëùí óêïðéìïôÞôùí, ôï íá åßóáé ¸ëëçíáò Êùíóôáíôéíïõðïëßôçò, ìå ü,ôé áõôü óõíåðÜãåôáé, áðïôåëåß ôñï÷ïðÝäç.

ÅðáíáëáìâÜíïõìå, ãéá íá áðïêëåßóïõìå ôïõò üðïéïõò êáêïðñïÝñáéôïõò ÷áñáêôçñéóìïýò äéáöüñùí «ðáðáãáëáêßùí» (åëðßæïõìå íá ìç ôï äéáâÜóåé êÜðïéïò áðü ôçí ÅÐÏ Þ ôçí ÊÅÄ êáé ìáò êëåßóåé ôïí õðïëïãéóôÞ üðùò ôåëåéþíïõí áãþíåò ôþñá ôåëåõôáßá), üôé üëá üóá åëÝ÷èçêáí âÜóåé ôçò êåßìåíçò íïìïèåóßáò êáé ôùí êáíïíéóìþí, åã÷þñéùí êáé åõñùðáúêþí, êáëþò Ýãéíáí. ¼ðùò âÝâáéá èá Ýðñåðå íá Ý÷ïõí ãßíåé êáé ðáëáéüôåñá, óå Ìðáôáôïýäç êáé Ãïýìåíï áò ðïýìå. ÁëëÜ ìÜëëïí ôüôå ïé ðñïôåñáéüôçôåò ôçò ðïëéôåßáò åîõðçñåôïýóáí Üëëá óõìöÝñïíôá êáé Üëëïõò óêïðïýò…

Åí ðñïêåéìÝíù ëïéðüí, ãéá íá Ýñèïõìå êáé óôï äéá ôáýôá, ëßãï áñãüôåñá áðü ôçí ðåñßðôùóç Öëùñßäç, åìöáíßóôçêå óôçí áèëçôéêÞ ðñáãìáôéêüôçôá ôçò ÷þñáò ç ðåñßðôùóç ÔóÜêá êáé ôçò Á.Ì. ôïõ Ðñßãêçðïò ÔÜäå åê ÓáïõäéêÞò Áñáâßáò. Áí Ýãéíå ï ßäéïò Ýëåã÷ïò ùò ðñïò ôçí ðñïÝëåõóç ôùí êåöáëáßùí êôë, äåí ôï ãíùñßæïõìå. Ãíùñßæïõìå üìùò ôç ÷èåóéíÞ äÞëùóç, óýìöùíá ìå áèçíáúêü áèëçôéêü ñáäéüöùíï, üôé ï  Ðñßãêçø æÞôçóå, Þ ìÜëëïí ðñüóôáîå – Ýôóé êÜíïõí ïé Ðñßãêéðåò – íá áëëÜîåé ç íïìïèåóßá ðïõ áöïñÜ ôá ðåñß áðáãüñåõóçò áãïñÜò ïìÜäáò åíôüò Å.Å. áðü Üôïìï ðïõ äåí äéáèÝôåé äéáâáôÞñéï åõñùðáúêü.

Åìåßò áðëÜ óáò åöéóôïýìå ôçí ðñïóï÷Þ. ¼ëùí. Êáé ôùí ÌÌÅ êáé ôùí äçìïóéïãñÜöùí êáé ôùí ÐÁÅ êáé ôçò ÅÐÏ ôçò ðïëéôåßáò êáé ÏËÙÍ áíåîáéñÝôùò. ÄéáöÜíåéá, éóïíïìßá êáé áîéïêñáôßá áðáéôïýìå.

16 – 11 – 2011. ÌåôÜ ÔéìÞò. Ó.Ö. Ð.Á.Ï.Ê. ÐÜôñáò».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=13560