Author Topic: Γιασoυμής Γιασoυμή  (Read 11461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Γιασoυμής Γιασoυμή
« Reply #120 on: November 18, 2005, 11:43:43 »
@kofalalos4
Φίλε μου μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν σκιές από μέρους μου.
Ούτε πιστεύω, ούτε υπαινίχθηκα ότι ο Άγγελος μπλέχτηκε σε μίζες με τον Γιασουμή και με κανέναν άλλον. Προς Θεού! Απλά μπορούσε να ζυγίσει το τι ζήτησε ο μάνατζερ και το τι χρειαζόταν η ομάδα και να πάρει κάποιον καλύτερο. Καλοπροαίρετα το είπα. Αλλά και πάλι αφού αυτόν ήθελε, τότε σεβαστή η άποψή του. Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν τον δικαίωσε όμως.
Εγώ κόλλησα με την ευγνωμοσύνη προς τον Γιασεμάκη.Ακόμα κι έτσι όπως το θέτεις, θα έπρεπε να είμασταν ευγνώμονες αν παίζαμε τελικά στους ομίλους του champion's league. Σιγά μην μας μείνει στην μνήμη ως ο βασικός φορ της ομάδας που βγήκε τρίτη.

Όσο για το γεγονός της αντιμετώπισης ως υπαλλήλου, εννοούσα στο προηγούμενο post ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους παίχτες μέχρι να αποδείξουν το αντίθετο σε βάθος χρόνου. Να έχουν προσφέρει πολλά (και όχι απαραίτητα σε τίτλους) στην ομάδα και γενικότερα να αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας βάσει της συμπεριφοράς τους όταν φεύγουν ή όταν αποσύρονται. Δεν εννοώ ότι πρέπει όλοι να αντιμετωπίζονται ως υπάλληλοι από μας.

Για μένα όλοι ξεκινάνε με χρεωστικό υπόλοιπο στον "λογαριασμό" τους και όσο περνάει ο καιρός, με την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και την συμπεριφορά τους απέναντι στην ομάδα, σβήνουν το χρέος τους προς τον σύλλογο και προς εμάς. Όταν θα έχουν δώσει πάρα πολλά τότε θα πιστωθεί αρκετά το υπόλοιπο του "λογαριασμού" τους και θα τους χρωστάμε εμείς. Και θα τους ξεπληρώνουμε με ευγνωμοσύνη και κυρίως δια βίου αναγνώριση και αγάπη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: November 18, 2005, 12:28:14 »
@PAOKCURE
Δε διαφωνούμε, άλλωστε κι εγώ αποφεύγω να μετατρέπω κάποιον σε ίνδαλμα (ακόμα και αυτόν τον Σικαμπάλα) όταν δε μου έχει δείξει τίποτα ακόμα, όπως προσέχω όμως και την αντιμέτωπιση σε ορισμένους παίκτες (π.χ. σβούρας) που πολλοί δεν ήθελαν στον ΠΑΟΚ (ούτε κι εγώ πολυήθελα), όμως σήμερα εκθειάζουν τον παίκτη και όλα περασμένα ξεχασμένα... Αυτή η αμνησία και η παλινδρόμηση από τη μια μέρα στην άλλη είναι που ενοχλεί...
Κι εδώ θέλω να σου υπογραμμίσω κάτι: Όσο και να σε/με/μας "πειράζει", "ενοχλεί" ή και "θλίβει" που ο Γιασεμής ήταν βασικός φορ εκείνης της ομάδας, δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει ως γεγονός, εφόσον απλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Σιγά μη μας μείνει στη μνήμη, λες, ότι ήταν βασικός φορ τότε αυτός. Αν θέλεις το σβήνεις από τη μνήμη σου. Τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ότι εγώ θα το θυμάμαι αυτό με τη λογική ότι θα είμαι ευγνώμων στον Γιασεμή. Ούτε χρησιμοποίησα ΠΟΥΘΕΝΑ σε ποστ μου τη λέξη ευγνωμοσύνη. Τη θεωρώ πολύ βαριά. Βοήθησε απλά το παιδί. Αυτό πιστεύω. Τη λέξη ευγνωμοσύνη θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω -για τις στιγμές που μου χάρισε και για την αυταπάρνηση που έδειξε- μόνο σε αθλητή που φόρεσε τη φανέλα αυτής της ομάδας και είχε @@ να την οδηγήσει από τη μετριότητα στην κορυφή, μην υπολογίζοντας ποτέ τραυματισμούς, αμοιβές κτλ. (δυστυχώς μόνο ο Μπάνε μου έρχεται στο μυαλό).
Και κάτι άλλο: Το γεγονός ότι ο Γιασεμής (με τη μετριότατη ποδοσφαιρική αξία του) ήταν ο βασικός φορ εκείνης της μετριότατης ομάδας που βγήκε Τσάμπιονς λιγκ, εγώ το κρατάω και το θυμάμαι για ...άλλους λόγους. Όχι βέβαια γιατί νιώθω ευγνώμων απέναντί του. 
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #122 on: November 18, 2005, 14:10:44 »

Και κάτι άλλο: Το γεγονός ότι ο Γιασεμής (με τη μετριότατη ποδοσφαιρική αξία του) ήταν ο βασικός φορ εκείνης της μετριότατης ομάδας που βγήκε Τσάμπιονς λιγκ, εγώ το κρατάω και το θυμάμαι για ...άλλους λόγους. Όχι βέβαια γιατί νιώθω ευγνώμων απέναντί του. 

Nai alla den thymasai 1) oti plhn tou kalikantzarou mas fortwse kai me ananewseis tous marko, atmatsidh kai vokolo. eidame kai pathame na tous 3efortwthoume.  2) Oti CL den phges pote.
3) Oti dhmiourghse MONOS tou o aggelos frontise MONOS tou na to gkremisei. Isws giati exei thn mania twn perissoterwn paoktshdwn, auth ths autokatastrofhs.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #123 on: November 18, 2005, 14:43:53 »
@PAOKCURE
 Ούτε χρησιμοποίησα ΠΟΥΘΕΝΑ σε ποστ μου τη λέξη ευγνωμοσύνη. Τη θεωρώ πολύ βαριά. Βοήθησε απλά το παιδί. Αυτό πιστεύω. Τη λέξη ευγνωμοσύνη θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω -για τις στιγμές που μου χάρισε και για την αυταπάρνηση που έδειξε- μόνο σε αθλητή που φόρεσε τη φανέλα αυτής της ομάδας και είχε @@ να την οδηγήσει από τη μετριότητα στην κορυφή, μην υπολογίζοντας ποτέ τραυματισμούς, αμοιβές κτλ. (δυστυχώς μόνο ο Μπάνε μου έρχεται στο μυαλό).
Είπες υπάρχουν αγνώμονες προς στον Γιασεμάκη και από αυτό πιάστηκα.
Εκτός του Μπάνε υπάρχουν κι άλλοι. Δεν τους αναφέρω για να μην ανοίξει άσχετη συζήτηση με διαφωνίες κτλ Πάντως στις καρδιές όλων μας, λίγο πολύ, οι ίδιοι παίχτες υπάρχουν διαχρονικά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #124 on: November 18, 2005, 18:19:00 »
Nai alla den thymasai 1) oti plhn tou kalikantzarou mas fortwse kai me ananewseis tous marko, atmatsidh kai vokolo. eidame kai pathame na tous 3efortwthoume. 2) Oti CL den phges pote.
3) Oti dhmiourghse MONOS tou o aggelos frontise MONOS tou na to gkremisei. Isws giati exei thn mania twn perissoterwn paoktshdwn, auth ths autokatastrofhs.
Φίλε, το τόπικ είναι για τον Γιασεμάκη.
Αν θες να συζητήσουμε για τον Άγγελο (πόσες συζητήσεις έχω κάνει μέχρι τώρα;;;), ευχαρίστως να το κάνουμε σε άλλο τόπικ.
Αλλά δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου. Πάντως και για τους παίκτες που αναφέρεις δεν διαφέρει πολύ η άποψη μου.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: November 19, 2005, 14:00:19 »
Φίλε, το τόπικ είναι για τον Γιασεμάκη.
Αν θες να συζητήσουμε για τον Άγγελο (πόσες συζητήσεις έχω κάνει μέχρι τώρα;;;), ευχαρίστως να το κάνουμε σε άλλο τόπικ.
Oxi, pros theou!! Apla den kratithika. Aston ekei pou vrisketai, perasmenos 3exasmenos.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #126 on: November 19, 2005, 14:43:30 »
Yasemi, Yasemi, Yiasemaki Yasemi, na' xame kammia grammi na se vlepame Anri! :a1316:

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #127 on: December 15, 2005, 12:07:24 »
Mpravo re Jiasoum,

me kseftilises..me ekanes na paramilaw me thn emfanish sou enantion ths Rennes.
Mou edeikses apla, oti den exo idea apo podosfairo! Pws mporesa ejo, o trisa8lios, na anoikso auto to 8ema jia sena kai na se mpinelikwsw.
Ex8es edeiskes oti den exeis na zhlepseis tipota apo ton Van Nistelroy...
kefalies edeikses...assist sto eauto sou mesw kontariou ekanes kai evales me psalidaki goal...pantaxou parwn...
me kseftilises...me kseftilises...

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #128 on: December 15, 2005, 12:25:17 »
Λοιπόν, πρέπει να γραφτεί και αυτό για να υπάρχει σ'αυτό το topic......

Ο ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??!??

ΓΙΑΣΕΜΗΣ    9 (διόρθωση, 10 νομίζω, χρειαζόταν 1 για να γίνει ο πρώτος σκόρερ....)
ΣΑΡΑΦΗΣ    8

και ακολουθούν Φραντζέσκος, Δημόπουλος, Μαραγκός κλπ...
Σύμφωνοι, παίζουμε περισσότερο Ευρώπη την τελευταία 10ετία, αλλά ακόμα και οι πιό σύγχρονοι είναι από κάτω του... Και στην τελική, λίγος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στη ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ γαμώ την πουτάνα μου, σύμφωνοι, και γω γελούσα χτες στην 1 με τους μαλάκες που φώναζαν ειρώνικα "ΓΙΑΣΕ ΜΑΚΗΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ" και μάλιστα πριν το ψαλιδάκι, γενικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και τι θέλουμε, εδώ έχουμε ειρωνευτεί και το Βρύζα, εμείς τον καταστρέψαμε, το έχουμε κάνει τουλάχιστον σε 20 παίχτες στην ιστορία μας... Ναι, είναι αργός, ναι, είναι αργόστροφος, αλλά μη μου πείτε ότι δε μπορεί να παίζει back-up του Μίετσελ, τέτοια γκολ που βάζει... Καμιά φορά δε μετράει το στυλ, μετράει η ουσία, ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ, τέρμα... Αλλά εσείς θέλετε Κοντέων, ξέχασα....

Τεσπα, end of story, αυτοί είμαστε και δεν αλλάζουμε ποτέ, απλά γινόμαστε χειρότεροι........
« Last Edit: December 15, 2005, 12:33:40 by NewOrder »
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

alessandro4

• Guest
« Reply #129 on: December 15, 2005, 12:44:22 »
Conan............................................ ...............................

:proskino: :proskino: :proskino: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #130 on: December 15, 2005, 13:07:51 »
GIASEMAKI PEXE TOPI........NA PARAMILAEI OLI I EUROPI!
 :)

Pedia ego ithela na pexei o giasemakis kai euharistithika me ta osa ekane. Pehtaras den einai alla prospathei kai ehei kai poli kalo haraktira san anthropos. Emena m aresei k den einai ap autous pou thelo na figoun.

Ante tora k san protos scorer olon ton epohon pou einai na anebasi ligaki k tin apodosi tou.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

alessandro4

• Guest
« Reply #131 on: December 15, 2005, 13:12:30 »
kai ego re file. nomizo oti aytos o paixtis kaike stin epoxi poy efygan gx, kafedes klp

o PAOK eprepe na palepsei me ligoys kai aytos koyrase anagkastika...

i plaka einai pos -i anomalia toy oloy pragmatos- den ton pigainan kata ti diarkeia poy itan basikos kai meta poy egine apopaidi arxise na ginete sympathis gia ayton akribos ton logo....

I apopsi moy einai oti o giasemakis xoraei ston PAOK, kai an axizei na paixei. Alla gia na axizei prepei kai na min ton exeis sto perithorio...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #132 on: December 15, 2005, 13:14:02 »
Mpravo re Jiasoum,

Mou edeikses apla, oti den exo idea apo podosfairo! Pws mporesa ejo, o trisa8lios, na anoikso auto to 8ema jia sena kai na se mpinelikwsw.
kefalies edeikses...assist sto eauto sou mesw kontariou ekanes kai evales me psalidaki goal...pantaxou parwn...
File mou , AN 8eleis me pisteyeis.....  :lol:
OLH mera perimena na dw post diko sou shmera S'AYTO EDW to topic.....
 :tsigaro:

Ma ton a8eofobo ton Giasouminio, ti htan ayta xtes ?
Mhpos tou eipan oti einai pali oi an8rwpoi ths Shaktior kai ton blepoun ?
(opws sto 3:2 me ta xanoumia pou 3eskistike?)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

alessandro4

• Guest
« Reply #133 on: December 15, 2005, 13:16:22 »
perimeno AVATAR CONAN me ton giasemaki agkalia

TIN EXEIS KAI SE PERIMENOYME ADERFE.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #134 on: December 15, 2005, 13:58:52 »
Perierges dhloseis kostikou:'kerdisame to giasoumh'
Lete na mas pei o giorgaros oti den xreiazomaste allon epithetiko afou exoume ton giasoumh?Po po po..Tha trivei ta xeria tou o diorismenos!

Photis

• Guest
« Reply #135 on: December 15, 2005, 14:17:08 »
Oxi roti8ike o kostikos an diladi de 8a paroume epi8etiko kai aftos eipe pos allo kerdises enan paixti kai allo i metagrafes!!!Eipe episis oti oi metagrafes exoun idi sxediastei kai den vgainoume apo ton programmatismo mas!!!Opos fainetai mallon 8a paroume epi8etiko!!!O giasemakis einai kalos na to vazeis kammia fora stin Ellada na paizei sto prota8lima gia na xekourazeis tous allous...8a sou vallei  kai kanena goalaki!!!! :)

imago

• Guest
« Reply #136 on: December 15, 2005, 14:27:24 »
τον Γιασεμή τον έβαλε μια φορά μετά από μήνες και του έκατσε με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, οπώτε σύμφωνα με την λογική του προπονητή είναι ένας παίχτης που μπορεί να προσφέρει (!).
Ο Σικαμπάλα έχει ξεσκιστεί να παίζει με αποτέλεσμα όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι να αντιληφθούν ότι είναι από τους καλύτερους παίχτες που είχαμε ποτέ και δεν ξέρουμε εάν στο επόμενο παιχνίδι θα είναι βασικός ή αν θα πρέπει να καθήσει στον πάγκο για να μπορέσει να πάρει το πριμ συμμετοχής ο Μαλαδένης.
Με αυτά τα δεδομένα σου σηκώνεται κυριολεκτικά η τρίχα όταν οι υπεύθυνοι μιλούν για χτίσιμο "νέας ομάδας" που θέλει υπομονή και στήριξη.
Το κυριότερο μήνυμα πάντως από το χθεσινό παιχνίδι δεν το πήραν προφανώς οι διοικούντες και προπονούντες. Ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πια κανέναν και τα καθήσματα θα παραμείνουν άδεια εάν με αυτόν τον τρόπο πρόκειται να συνεφέρουμε κάποιους...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: December 15, 2005, 20:52:35 »
Re paidia ena mats ekane sta dyo xronia kai vghke xrhsimos twra ; Den to katalavainw auto. Oloi oi paiktes tou PAOK exoun kanei ena kalo mats ta teleutaia dyo xronia opote oloi einai xrhsimoi kai eimaste mia xara...
To xw pei 3ana oti auto pou metraei se enan paikth einai h diarkeia kai oxi oi emfaniseis fwtovolida. Makari na me ekplh3ei sth synexeia o sygkekrimenos paikths alla den to vlepw. Egw tha protimousa na exei valei ta goals me ton agrotiko astera.

PS Gia th mpallia tou maladenh sto 2-0 den eida kanenan na pei tipota.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #138 on: December 15, 2005, 21:14:00 »
Mpravo re Jiasoum,

File mou , AN 8eleis me pisteyeis.....  :lol:
OLH mera perimena na dw post diko sou shmera S'AYTO EDW to topic.....
 :tsigaro:

Ma ton a8eofobo ton Giasouminio, ti htan ayta xtes ?
Mhpos tou eipan oti einai pali oi an8rwpoi ths Shaktior kai ton blepoun ?
(opws sto 3:2 me ta xanoumia pou 3eskistike?)

Ti sou leei to avatar mou? jenika to neo mou look?  :)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #139 on: December 15, 2005, 21:22:11 »
Ti sou leei to avatar mou? 
:tsigaro: :lol: Ti mou leei ? ? ? :lol: :tsigaro:
Mou thn eipe gia ta kala .... api8anos! ! ! !  :a1006:

jenika to neo mou look?  :)

:proskino: Ax kai pws tou paei kale to giasoumi  :blushing:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo