Εντάξει, αν το θέσεις έτσι πάω πάσο, και αν θες να ανακατέψουμε μέσα ψυχρά το εταιρικό δίκαιο και να ξεχάσουμε τα περί ομάδας και ΠΑΟΚ, τότε σύμφωνοι ρε φίλε, και όλοι αυτοί που παίζουν σήμερα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ με τη λογική αυτή.
Ο Γιασεμάκης είναι παικτάκι μετρίων δυνατοτήτων που ΔΕΝ κάνει για τον σημερινό ΠΑΟΚ και πρωταγωνίστησε στην ομάδα σε εποχές Κούτση, Καραδήμου, Ζαβαντία κτλ... Το τετραετές συμβόλαιο (που ήταν 1+3 αρχικά) έγινε κλειστό τετραετές όχι μετά από πιέσεις του Αναστασιάδη, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις του μάνατζερ του παίκτη με τη σούπερ διοίκηση. Μαγκιά του μάνατζερ λοιπόν αν πέτυχε το καλύτερο για τον μέτριο πελάτη του και κανενός άλλου και μαλακία του χοντρού. Ο τότε προπονητής (γιατί κάτι αντίθετο ουδέποτε ακούστηκε), προσπαθούσε να κρατήσει κάποιους παίκτες στην ομάδα. Δεν επέβαλε και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου αυτών(!!!). Γιατί τουλάχιστον δεν έχω ακούσει το όνομα του τότε προπονητή ανακατεμένο σε σκάνδαλα ΜΙΖΑΣ κτλ., όπως πολλών άλλων προκατόχων του...
Αν λοιπόν θες να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες-προπονητές ως απλούς υπαλλήλους μιας εταιρίας, μπορούμε ΚΑΙ σε αυτά τα πλαίσια να κάνουμε ένα διαχωρισμό μεταξύ υπαλλήλων με μεγάλη και μικρή αποδοτικότητα. Με τον Γιασεμάκη, για χίλιους δυο λόγους, όλοι κάναμε χαβαλέ από τη μέρα που ήρθε. Σήμερα ειδικά, δεν το αντέχουμε να τον βλέπουμε σε έναν νέο ΠΑΟΚ που θέλουμε. Άλλωστε σκουπίζει πάγκους εδώ και καιρό και μάλλον δικαίως. Υπήρξε όμως αποδοτικός σε έναν ΠΑΟΚ που βγήκε μέχρι και στο Τσάμπιονς λιγκ. Παικταράς δε λέει κανείς πως ήταν. Βοήθησε πάντως πολύ, όπως και κάτι άλλα ποδοσφαιρικά παλτά για να πετύχει ο ΠΑΟΚ να βγει 3ος με τέτοιο χάλι υλικό που διέθετε. Όποιος δε θέλει να το δει αυτό, τι να πω, δικαίωμά του, αλλά μην τρελαθούμε και εντελώς. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός πως ήταν βασικός φορ σε εκείνον τον ΠΑΟΚ. Ελλείψει άλλου δε μου λέει τίποτα. Ας είχαμε άλλον για να τον βάζαμε. Με τα 1 ή 2 ή και κανένα γκολ που έβαλε εγώ ξέρω ότι βοήθησε -ΤΟΤΕ-.