allo ena entono vrady.....mallon to exume sto aima mas na maliotraviomaste san PAOKtshdes kai na psilomanuriazume ka8e ligo kai ligaki....
kai epeidh me trwei to daxtylaki mu gia anteggliseis kai genikoterh syzhthsh...
Sumfwnw 100%. Kai mena mou th dinoun A-P-I-S-T-E-U-T-A oi kuprioi, alla otan tous koubalouse o aggelos den phga sthn Toumpa na tous krazw.
xhghsu ti akrivws ennoeis...apaix8anesai tus kyprius pu ir8an sthn omada mas ta teleytaia xronia

KAI AN NAI SIXAINESAI KAI TON EGGWMITH?

an oxi, sixainesai OLOYS TOYS KYPRIOYS??? dwse exhghseis pws kai giati se trelenun???
Kai bgazei twra glwssa o giasoumhs gia ton akiel? Re ante pisw sto xwrio sou na fas kana xaloumi lamogio!! Se ksenh xwra paizeis karagiozh, magkes me tous tourkous na pas na kaneis eis thn pafon pezebegkh.
Re OUST!!!
dwse leptomereies giati adelfe edw an den to exeis parei xampari, yparxun kai kyprioi PAOKtshdes...pu prepei na tus sevomaste...kai sevomaste kapoion gia thn istoria toy...
kai an ayto den se leei kati, 8A ANAGGASTEIS NA SEVASTEIS EMENA (kai elpizw kai allus omoideates mu) pu 8ewrw thn KYPRO, thn megalh kai alh8inh KYPRO, pio ELLADA apo oti einai h peloponnhsos....isws pio panw kai apo oti einai h krhth kai h 8rakh!!!!
opote gia na mhn mpume sthn fash ths istorikhs exakrivwshs kai vgazume taytothtes gia na psaxnomaste, dwse aitiologhsh gia ayta pu les....
καταρχην διαφωνω για το θεμα του ακιελ . τι παει να πει ειναι τουρκος??? και βγαινει ο γιασεμακης και τον κραζει??? ποδοσφαιριστες ειναι και οι δυο , πληρωνονται για μια δουλεια . εχουν το ιδιο εμβλημα στο στηθος και τελειωνει εκει το παραμυθι! ο ακιελ μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι, επειδη ομως ετυχε να γεννηθει στη τουρκια τον ριχνουμε στη φωτια??
oso gia ayto....
KAI EPEIDH EIMAI KAINURIO MELOS EDW MESA to teleytaio mhna, DEN EIDA PU8ENA SYZHTHSH GIA TON TOYRKO....epsaxa, vrhka syzhthseis/apopseis/pistevw peri twn a8lhtikwn tu epidosewn, peri twn swmatikwn tu diaplasewn alla PU8ENA GIA TON
TOYRKO F A T Y X A K I E L !!!!
8a parakalesw kapoion apo tus mods na parusiasun kapoio link....
giati an vlepw apopseis tu styl 'ELA MWRE STO 2005 EIMASTE, AYTA AKOMA LETE ESEIS' tote mallon etoimasteite gia polla sentonia posts peri TOYRKOY FATYX AKYEL
*************** Edit Δικέφαλος: Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς ΠΑΟΚτσήδων. META XRISTO PARA8ESH!!!file dikefale....yposoimhwsh.....to
koproskyla anaferetai sto ypokeimeno (kyriolektika kai metaforika) ths protashs mu...sta ypokeimena, loipon, pu pulane neoterismo, exevrwpaismo kai frufru kai arwmata...se aytoys kai mono....kai fysika POTE SE ADELFOYS P.A.O.K.tshdes!!!! ayto ennoeitai!!!
EKTOS an einai aytoi oi idioi oi P.A.O.K.tshdes, oi opoioi thn wra poy 2 adelfia mas xaropalevane
mesa sto nao, dipla mas, sta liga ekatosta, metra...
tote oloi aytoi XAIRONTUSAN kai XAZOGELAGAN pu perasan (!!!!koroida!!!!!) sta lefta ths magikhs-mpallas me ta asteria!!!
aytoi einai file giannh...kai oxi koproskyla...ayto toys dinei kai timh (den mu ftaine tpt ta zwa).....
YPAN8RWPOIoso gia ta ypoloipa....thnx....paw(k) gia diavasma!!! entaxei, mh fovasai exw ta xapia mu twra, eimai kala, den xefevgw!!!