Author Topic: www.fcpaok.gr  (Read 8896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: www.fcpaok.gr
« Reply #100 on: February 10, 2010, 13:08:15 »

Είτε θα έχει τσιμπημένα διαρκείας, είτε θα πουλήσεις παίκτη...
Θέμα λογικής είναι...

πεσμου σε παρακαλω που το ακουσες αυτο?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #101 on: February 10, 2010, 13:27:39 »
Τα σκατα οσο αλατι και μπαχαρια και να τα ριξεις παραμενουν σκατα.
Εμεις εδω απλα ανακατευουμε με κουταλα τα σκατα.
Καλη σας ορεξη

Bayern4

• Guest
« Reply #102 on: February 10, 2010, 14:09:46 »

Θέμα λογικής είναι...

Σ.Κ.

legones

• Guest
« Reply #103 on: February 10, 2010, 14:36:27 »

Θέμα λογικής είναι...

Είπαμε θέμα λογικών σκέψεων...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #104 on: February 10, 2010, 15:44:17 »

Θέμα λογικής είναι...

Σ.Κ.

;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #105 on: February 11, 2010, 15:04:03 »
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ, από εκεί και πέρα αν ακούσετε να πωλείται παίχτης του ΠΑΟΚ δεν θα έχετε κανένα απολύτος δικαίωμα να μιλήσετε...
Το ταμείο είναι μείον 2 εκατομμύρια... κάπως πρέπει να βρεθούνε. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
http://www.fcpaok.gr/

Στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής τα νέα φρούτα είναι οι ντεμέκ οπαδικές σελίδες, οι οποίες είναι παπαγάλοι δημοσιογράφων, οι οποίοι δημοσιογράφοι είναι παπαγάλοι της ΠΑΕ κάποιοι.

Ε λοιπόν αντί να μου τη σπάει εμένα το κάθε τσουτσέκι που έκαεν ένα site για να κονομάει από τον ΠΑΟΚ, το οποίο τσουτσέκι κιόλας δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και πως την είδε, αυτό που μου τη δίνει εντελώς είναι αν αποδειχθεί για πολλοστή φορά πως η ίδια η ΠΑΕ χρησιμοποιεί το κάθε παπαγαλάκι για να στρώνει το δρόμο.

Ε λοιπόν ρε πούστη μου σήμερα είναι 11 Φλεβάρη και το λέω. Αν όντως πουληθεί πρωτοκλασάτος παίχτης κι εννοώ κυρίως τον Βιερίνια ή Βιτόλο, τότε επειδή θα έχουν βάλει τους παπαγάλους να το ετοιμάζουν από τώρα, θα τα σιχαθώ όλα πραγματικά. Ειλικρινά ρε πούστη μου εύχομαι να μην ετοιμάζουν πάλι με τον ίδιο πούστικο τρόπο τον κόσμο. Μόνο αυτό εύχομαι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

MetroStar

• Guest
« Reply #106 on: February 12, 2010, 14:55:28 »
Γιατί πότε τον ξαναετοίμασαν με πούστικό τρόπο?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #107 on: February 13, 2010, 00:55:41 »
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ, από εκεί και πέρα αν ακούσετε να πωλείται παίχτης του ΠΑΟΚ δεν θα έχετε κανένα απολύτος δικαίωμα να μιλήσετε...

Το ταμείο είναι μείον 2 εκατομμύρια... κάπως πρέπει να βρεθούνε. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

http://www.fcpaok.gr/

ρε αυτοί στα σοβαρά τα λένε αυτά η τους ξεφεύγουν;;; :trelos:
τα "κολοκαναλα" της αθηνας έχουν καλή δουλειά τόσα χρονια...επηρεασμένη από αυτά και από την πλύση εγκεφαλου που έχουν φάει,κάνουν ότι κάνουν και αυτά...με την τρομοκρατία προσπαθούν να ψήσουν κόσμο να συμμετέχει(πληρώσει).                                                                                                                                                                            Βεβαια με τους κλεφτες που είχαμε τα προηγούμενα χρονια στα γραφεία μας,είδαμε πολλές φορες και το σενάριο του PAOKCURE ...σήμερα δεν νομίζω να ισχύει και τέτοιο...γιατί η διοίκηση έχει δείξει ότι δεν μασάει να πάρει και αποφάσεις που δεν τις γουστάρει οι πλειοψηφία του λαου μας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #108 on: February 14, 2010, 00:23:10 »
Θέματα Σαλπιγγίδη, Γκαρσία, Βερόν, Μπιζέρα, ρόμβου, πρωταθλήματος που έγινε πρωταθλητισμός, ανανέωση Σάντος, αυξημένων τιμών διαρκείας, τιμών εισιτηρίων play off, ερχομός γκαγκάτση, φυγή ΓΧ σε εθνική νέων, επιστροφή Ζαγοράκη... κτλ κτλ
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις πρώτα τα άκουγες κανα μήνα πριν στα ραδιόφωνα, γινόταν κώλος η ομάδα και μετά έπαιρνε θέση η ΠΑΕ και προχωρούσε σε πράξεις. Σε όλα τα παραπάνω (εκτός του κοντού ακόμη) δεν βγήκε λάθος κανείς δημοσιογράφος που έβγαλε τη βρώμα. Πως να γίνει όμως αυτό, αφού τα μαθαίνουν από μέσα; Ε;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #109 on: February 28, 2010, 17:41:12 »
http://www.fcpaok.gr//content/view/2410/

η παιδική χαρά σε όλο της μεγαλείο..αρε ΠΑΟΚ μπουφομαγνήτη που έχεις.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #110 on: May 04, 2010, 20:29:11 »
corrupt αποτυχημενε κριτικε ντοκυμαντερ αναπαραγωγης της αγριας κατσικας της βορειοδυτικης σριλανκας περιμενω το σχολιο σου για την επιστολη της τονιας και για τα σχολια που εχει απο κατω

Επιστολή από: ToniaG4

ΝΑΟΣ Η' ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ;

Γεια σας αλάνια,

Η νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, μας χαροποίησε όλους. Ακόμη και ο πιο δύσπιστος ΠΑΟΚτσής ευχαριστήθηκε την νίκη επί του άρηθ καθώς η ομάδα δεν νίκησε απλά τον προπαγανδιστή συμπολίτη αλλά και τις κακές εμφανίσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό. Ήταν ολοφάνερο ότι η απόδοση της ομάδας ανέβηκε σε σύγκριση με άλλα ματς και πως στο δεύτερο ημίχρονο συγκεκριμένα κάναμε τον γνωστό.. "περίπατο".

Έχουμε λοιπόν από την μια την μεγάλη νίκη της ομάδας μας (όχι γιατί κέρδισε το αφεντικό της φάπας αλλά γιατί μας νοιάζει το C.L.) και την γιορτή που στήθηκε στο γήπεδο για ακόμη μια φορά με τους οπαδούς να βγάζουν τα λαρύγγια τους και από την άλλη έχουμε  φασαρίες και ξύλο στις κερκίδες της θύρας 4 και άμυαλους βλαχόμαγκες που καταστρέφουν εξωτερικά το γήπεδο. Για τα δακρυγόνα και τα λοιπά δεν θα μιλήσω γιατί θα ξεφύγω από το θέμα.

Όσον αφορά τις φασαρίες εντός γηπέδου, οι οποίες είναι πια αναπόφευκτο φαινόμενο αφού οι "θερμόαιμοι" οπαδοί δεν σκοπεύουν να βάλουν μυαλό, θέλω να σας αφηγηθώ αρχικά τι συνέβει αυτή την φορά ώστε να κατανοήσετε περί τίνος πρόκειται. Για την εγκυρότητα των λεγόμενών μου να τονίσω πως βρισκόμουν δύο καθισματάκια δίπλα από το συμβάν.

Στην θύρα 4 λοιπόν στις κερκίδες κάτω από το πανό του "Μπέλλου" κυμάτιζαν οι τρεις μεγάλες σημαίες οι οποίες είναι ορατές από κάθε γωνιά του γηπέδου. Λόγο του μεγέθους τους εμπόδιζαν τους φιλάθλους οι οποίοι βρισκόταν από πίσω να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρχίζουν να παραπονιούνται. Οι σημαίες όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατέβηκαν και εκεί έκανε κάποιος το μεγάλο λάθος και πέταξε ένα μπουκάλι νερού σε έναν από τους νεαρούς που τις κουνούσαν. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι "υπερασπιστές" των σημαιών άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν. Κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 7 με 8 άτομα βρέθηκαν στην μέση ενός καβγά, άλλοι γιατί ήθελαν να υποστηρίξουν την άποψη τους και άλλοι γιατί ήθελαν να τους χωρίσουν. Εν τέλει για να σταματήσει εντελώς η φασαρία και να κατευνάσουν τα πνεύματα μπήκε στην μέση ένα από τα παιδιά που "κάνουν κερκίδα" στο συγκεκριμένο σημείο. Το όνομα του δεν το γνωρίζω αλλά προφανώς τον σέβονται γιατί σταμάτησαν όλοι λίγο μετά αφού εμφανίστηκε.

Αυτό που έκανε σε εμένα εντύπωση ήταν η φράση που ξεστόμισε το παλικάρι.. «σταματήστε να μαλώνετε ρε και φωνάξτε να πάρουμε το παιχνίδι!!» Του αξίζουν πολλά μπράβο καθώς υπέδειξε πιο είναι το σωστό σε έναν οργισμένο κόσμο ενώ θα μπορούσε να πάρει μέρος στον καβγά. Αυτό το άτομο είναι η απόδειξη πως οι πραγματικά οργανωμένοι οπαδοί δεν σκέπτονται όπως οι άμυαλοι που πάνε στην Τούμπα για να εκτονωθούν, για να τα σπάσουν, για να πιουν και για να "πιουν". Πρέπει όλοι κάποια στιγμή να καταλάβουν πως στην Τούμπα πάμε για να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας και για να φωνάξουμε για αυτόν!

Το άλλο γεγονός το όποιο πραγματικά με εξόργισε συνέβη γύρο στις 19:45. Καθώς μαζευόταν ο κόσμος για να μπει μέσα στις θύρες κάποιοι πολύ έξυπνοι αποφάσισαν να ρημάξουν την σιδερένια πόρτα που υπήρχε ανάμεσα στις εισόδους με τα τουρνικέ για να γίνει το γνωστό «ντου»! Κλοτσώντας με όλη τους την δύναμη και βάζοντας όλη την πίεση που μπορούσαν και το βάρος τους τα κατάφεραν και λύγισαν στην μέση την σιδερένια πόρτα και έμπαινε (με λίγη δυσκολία) μέσα ο κόσμος ο οποίος συμμεριζόταν την πράξη τους. Ευτυχώς στην πλειοψηφία τους οι ΠΑΟΚτσήδες προτίμησαν να μπουν στο γήπεδο από τα τουρνικέ.

Και έρχομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό και λέω πως είμαι εκατό τις εκατό σίγουρη ότι οι ίδιοι που ρήμαζαν εκείνη την πόρτα είναι οι ίδιοι οι όποιοι αποκαλούν το γήπεδο της Τούμπας ως ΝΑΟ και ως το ΣΠΙΤΙ τους. Αν έτσι λοιπόν φέρονται αυτοί σε κάτι ιερό για τα πιστεύω τους τότε μπράβο τους!

Υποτίθεται πως αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. και ότι τον περιβάλει. Η Τούμπα είναι το σπίτι του Π.Α.Ο.Κ. οπότε κατά συνέπεια πρέπει να το σεβόμαστε! Πολλοί από μας έχουμε ζήσει Κυριακές και Κυριακές εκεί μέσα και λογικό είναι να το αποκαλούμε «σπίτι μας».

Αν δεν προστατέψουμε λοιπόν εμείς το σπίτι μας τότε ποιος θα το κάνει;

http://www.fcpaok.gr//content/view/2568/114/

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #111 on: May 04, 2010, 21:15:35 »

Επιστολή από: ToniaG4

ΝΑΟΣ Η' ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ;

Τόνια ή Τόνιος? Σαν τους ψευτοΝαούς που προφανώς ονειρεύεσαι, τους συντηρητικούς με τα μικρόφωνα, αποκλείεται. Προτιμώ τη λέξη ρδελομπού, κρύβει μικρή έκρηξη μέσα της. Κ θυμίζει κ τη μαμα σου....

Γεια σας αλάνια,
Γειά σου πούστη

Η νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας, μας χαροποίησε όλους. Ακόμη και ο πιο δύσπιστος ΠΑΟΚτσής ευχαριστήθηκε την νίκη επί του άρηθ καθώς η ομάδα δεν νίκησε απλά τον προπαγανδιστή συμπολίτη αλλά και τις κακές εμφανίσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό. Ήταν ολοφάνερο ότι η απόδοση της ομάδας ανέβηκε σε σύγκριση με άλλα ματς και πως στο δεύτερο ημίχρονο συγκεκριμένα κάναμε τον γνωστό.. "περίπατο".

O Σταύρος Κόλκας κάνει κακό στο μυαλό σας, μην αγοράζετε κ μια μέρα εξέδρα, θα χετε κ τη δικιά σας άποψη.

Έχουμε λοιπόν από την μια την μεγάλη νίκη της ομάδας μας (όχι γιατί κέρδισε το αφεντικό της φάπας αλλά γιατί μας νοιάζει το C.L.) και την γιορτή που στήθηκε στο γήπεδο για ακόμη μια φορά με τους οπαδούς να βγάζουν τα λαρύγγια τους και από την άλλη έχουμε  φασαρίες και ξύλο στις κερκίδες της θύρας 4 και άμυαλους βλαχόμαγκες που καταστρέφουν εξωτερικά το γήπεδο. Για τα δακρυγόνα και τα λοιπά δεν θα μιλήσω γιατί θα ξεφύγω από το θέμα.

Μάλιστα, η Θύρα 4, το ιστορικότερο πέταλο στην Ελλάδα, μετατράπηκε στην "κερκίδα που παίζει ξύλο", την αλλοτροίωση του καναπέ την καταφέραμε , σε κανα 2 χρόνια θα τρώμε τσιπς άφοβα στα πέταλα, εμείς και οι φυτοφίλοι μας πουτάνας γιοι. Οι ΠΑΟΚτσήδες της 4, είναι μαθαίνουμε κ άμυαλοι βλαχόμαγκες που καταστρέφουν εξωτερικά το γήπεδο....Μάλιστα, μάλιστα,οι γνωστοί άμυαλοι αλήτες που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ, οι αναλφάβητοι. Ο Μαλακομαγνήτης στον ΠΑΟΚ, είναι πραγματικά μοναδικό φαινόμενο...και εγώ ο μαλακας αναρωτιόμουν ποιοί ψήφιζαν Παναγιώτη Ψωμιάδη....

Όσον αφορά τις φασαρίες εντός γηπέδου, οι οποίες είναι πια αναπόφευκτο φαινόμενο αφού οι "θερμόαιμοι" οπαδοί δεν σκοπεύουν να βάλουν μυαλό, θέλω να σας αφηγηθώ αρχικά τι συνέβει αυτή την φορά ώστε να κατανοήσετε περί τίνος πρόκειται. Για την εγκυρότητα των λεγόμενών μου να τονίσω πως βρισκόμουν δύο καθισματάκια δίπλα από το συμβάν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΡΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Στην θύρα 4 λοιπόν στις κερκίδες κάτω από το πανό του "Μπέλλου" κυμάτιζαν οι τρεις μεγάλες σημαίες οι οποίες είναι ορατές από κάθε γωνιά του γηπέδου. Λόγο του μεγέθους τους εμπόδιζαν τους φιλάθλους οι οποίοι βρισκόταν από πίσω να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αρχίζουν να παραπονιούνται. Οι σημαίες όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατέβηκαν και εκεί έκανε κάποιος το μεγάλο λάθος και πέταξε ένα μπουκάλι νερού σε έναν από τους νεαρούς που τις κουνούσαν. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι "υπερασπιστές" των σημαιών άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν. Κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 7 με 8 άτομα βρέθηκαν στην μέση ενός καβγά, άλλοι γιατί ήθελαν να υποστηρίξουν την άποψη τους και άλλοι γιατί ήθελαν να τους χωρίσουν. Εν τέλει για να σταματήσει εντελώς η φασαρία και να κατευνάσουν τα πνεύματα μπήκε στην μέση ένα από τα παιδιά που "κάνουν κερκίδα" στο συγκεκριμένο σημείο. Το όνομα του δεν το γνωρίζω αλλά προφανώς τον σέβονται γιατί σταμάτησαν όλοι λίγο μετά αφού εμφανίστηκε.

Αυτό που έκανε σε εμένα εντύπωση ήταν η φράση που ξεστόμισε το παλικάρι.. «σταματήστε να μαλώνετε ρε και φωνάξτε να πάρουμε το παιχνίδι!!» Του αξίζουν πολλά μπράβο καθώς υπέδειξε πιο είναι το σωστό σε έναν οργισμένο κόσμο ενώ θα μπορούσε να πάρει μέρος στον καβγά. Αυτό το άτομο είναι η απόδειξη πως οι πραγματικά οργανωμένοι οπαδοί δεν σκέπτονται όπως οι άμυαλοι που πάνε στην Τούμπα για να εκτονωθούν, για να τα σπάσουν, για να πιουν και για να "πιουν". Πρέπει όλοι κάποια στιγμή να καταλάβουν πως στην Τούμπα πάμε για να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας και για να φωνάξουμε για αυτόν!

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το άλλο γεγονός το όποιο πραγματικά με εξόργισε συνέβη γύρο στις 19:45. Καθώς μαζευόταν ο κόσμος για να μπει μέσα στις θύρες κάποιοι πολύ έξυπνοι αποφάσισαν να ρημάξουν την σιδερένια πόρτα που υπήρχε ανάμεσα στις εισόδους με τα τουρνικέ για να γίνει το γνωστό «ντου»! Κλοτσώντας με όλη τους την δύναμη και βάζοντας όλη την πίεση που μπορούσαν και το βάρος τους τα κατάφεραν και λύγισαν στην μέση την σιδερένια πόρτα και έμπαινε (με λίγη δυσκολία) μέσα ο κόσμος ο οποίος συμμεριζόταν την πράξη τους. Ευτυχώς στην πλειοψηφία τους οι ΠΑΟΚτσήδες προτίμησαν να μπουν στο γήπεδο από τα τουρνικέ.

Εσύ στη ζωή σου δεν έχεις φάει δακρυγόνο στα 3 μέτρα, ούτε πρόκειται, γιατί είσαι υπηρέτης και δούλος του συστηματος τους. Άμα ετρωγες θα πέθαινες επι τόπου, ευτυχώς οι άμυαλοι βλαχομαγκες χρησιμοποιούν κ την λογική τους

Και έρχομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό και λέω πως είμαι εκατό τις εκατό σίγουρη ότι οι ίδιοι που ρήμαζαν εκείνη την πόρτα είναι οι ίδιοι οι όποιοι αποκαλούν το γήπεδο της Τούμπας ως ΝΑΟ και ως το ΣΠΙΤΙ τους. Αν έτσι λοιπόν φέρονται αυτοί σε κάτι ιερό για τα πιστεύω τους τότε μπράβο τους!

Ιερά είναι τα τσιμέντα και τα κράσπεδα , όχι οι φυτευμένες λαμαρίνες

Υποτίθεται πως αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. και ότι τον περιβάλει. Η Τούμπα είναι το σπίτι του Π.Α.Ο.Κ. οπότε κατά συνέπεια πρέπει να το σεβόμαστε! Πολλοί από μας έχουμε ζήσει Κυριακές και Κυριακές εκεί μέσα και λογικό είναι να το αποκαλούμε «σπίτι μας».

Εκεί που θα χτίσετε το καινούργιο σας γήπεδο, να το προστατεύετε
Αν δεν προστατέψουμε λοιπόν εμείς το σπίτι μας τότε ποιος θα το κάνει;

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΓΑΜΩ , ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΤΟΝΙΟ. Η ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΟ Ν ΑΝΕΜΙΖΕΙ , ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΟ ΦΥΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ

Lik δεν είμαι ο corrupt, αλλά με πρήζωσες....Κ ήμουν κ σε καλό mood ρε κ με γάμησες...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #112 on: May 04, 2010, 23:32:49 »
Η φράση που ακούστηκε ήτανε όποιος δε γουστάρει τις σημαίες το μπούλο από εδώ . Εδώ είναι 4 ,  εδώ είναι γκέτο . Πραγματικά κρίμα να στοιβαζόμαστε τόσο πολλοί άνθρωποι σε μία θύρα και οι μισοί να μην αξίζουν να βρίσκονται εκεί .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

ive4

• Guest
« Reply #113 on: May 04, 2010, 23:46:00 »
αν έχεις άλλη άποψη πες την αλλά να κάθεσαι να βρίζεις δε βγάζει πουθενά.
Αν έχεις ταυτίσει την 4α μόνο με ρετσίνα και ντου, οκ. Αλλά ελπίζω να μπορούμε να διακρίνουμε μέχρι που θα προασπίζουμε τη φήμη της 4α και που το καλό του ΠΑΟΚ.

baron

• Guest
« Reply #114 on: May 04, 2010, 23:59:23 »
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Etsi!!!

ive4

• Guest
« Reply #115 on: May 05, 2010, 00:01:09 »
καλά όχι κι έτσι.

kouzos

• Guest
« Reply #116 on: May 05, 2010, 01:03:50 »
τι σημαινει ρε παιδια κατεβαστε τισ σημαιεσ???? αν δεν μπορεις ρε φιλε πηγαινε πιο περα απλα τα πραγματα... μην τα ζηταμε κ ολα .. δηλαδη αν δεν σηκωνουμε σημαιες. καθοντε κ αναρωτιουνται γιατι δεν εχουμε σημαιεσ κ θελουμε το ενα κ το αλλο..... η 4 πρεπει να γινει κολαση... εξω οι γκομενες απο την 4 ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η 4 σε ολες τισ θυρες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΧΕΙ να καθονται ατομα που πραγματικα  γουσταρουν να βγαλουν την φωνη τους κ να τα δωσουν ολα..,, Αυτα απο μενα

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: May 05, 2010, 03:23:50 »
persea πληροφοριακά δεν πηγαίνω στην α αλλά στη μεγάλη  . Άλλα γεγονότα σε ώθησαν να κάνεις αυτή τη σύνδεση με το μυαλό σου . Το γκέτο με τα μάτια τα δικά μου δεν σημαίνει ρετσίνες και τα λοιπά όπως έσπευσες γρήγορα να υποθέσεις . Γκέτο φίλε ομοϊδεάτη σημαίνει ότι όποιος δεν πάει να φωνάξει και να ενδιαφέρεται περισσότερο για την κερκίδα και πως θα την εξελίξει ( βλέπε καινούργιες σημαίες ) δεν έχει θέση σε αυτό το χώρο . Ελπίζω να το ξεκαθαρίσαμε είμαστε και σε τελείως λάθος μέρος για τέτοια συζήτηση .

ive4

• Guest
« Reply #118 on: May 05, 2010, 21:17:19 »
Δεν είναι ντροπή όταν δε θες στην 4α τζάνκηδες (ευτυχώς είναι σπάνιοι τελευταία), ντίρλα, τζαμπατζήδες και να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.
Δε νομίζω να τα βλέπω μόνο εγώ αυτά. Εδώ στο τόπικ με τους τζαμπατζήδες τα ίδια λέμε όλοι.
Οσο για το ντου (και μάλιστα χωρίς εισητήριο) το έχουμε κάνει σχεδόν όλοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται συνήθεια. Για το καλό όλων μας η κάθε Θύρα έχει μία χωρητικότητα. Πόσο αντέχει ένα γήπεδο δεκαετιών που στέκεται όρθιο με τσιμεντοενέσεις ;

Καμία σημαία και πανώ δε θα σταματήσει να υπάρχει επειδή έστειλε επιστολή μια γκόμενα. Αλλά όταν μπαίνουν άτομα που δε μπορούν ούτε να φωνάξουν, τότε η εικόνα της 4 χαλάει και φυσικά η ομάδα δεν βοηθιέται.

Και είμαι απ αυτούς που η φωνή τους στο 60 γίνεται σαν του αρχοντορεμπέτη, που προτιμάει την ατμόσφαιρα των καπνογόνων απ το να βλέπει το ματς. Έλα όμως που με πονάει όταν το διαρκείας μου πάει χαμένο σε πρόστιμα αντί σε ενίσχυση της ομάδας.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: May 06, 2010, 04:58:40 »
άντε να κάνει και ένα χ η εθνική .