Author Topic: 2005-6ÏÊÔ ÐÁÏÊ - éùíéêüò 6-1 (6.100 åéóéôçñéá 11.000+êïóìïò , ôá ìáãåéñåìáôá ôùí åéóðñáîåùí , áíáêïéíùóç Ãïõìåíïõ ãéá 1000-1500 åéóéôçñéá ôïõ 1€!!!!)  (Read 2342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest
kati akousthke shmera oti epeidh dianyxterefse h apostolh sthn oukrania 8a zhtouse o PAOK thn anabolh tu mats.
kai afto na ginei thn deftera.
mexri tote omos opos anakoinonei kai to paokfc.gr:

17.10.2005 Ôá åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ - ÉÙÍÉÊÏÓ

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíçìåñþíåé üôé ôçí Ôñßôç 18/10/2005 îåêéíÜ ç äéÜèåóç ôùí åéóéôçñßùí ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ – ÉÙÍÉÊÏÓ ãéá ôçí 7ç áãùíéóôéêÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, ï ïðïßïò èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 23/10/2005 êáé þñá 19:00 óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò.
Ïé ößëáèëïé ìðïñïýí íá ðñïìçèåýïíôáé ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò áðü ôçí ìðïõôßê ôïõ ÐÁÏÊ, êáèþò êáé áðü ôá åðéëåãìÝíá ðñáêôïñåßá ÐÑÏÐÏ.

TÉÌÅÓ ÅÉÓÉÔÇÑÉÙÍ

Èýñá 1:  50 € 
Èýñåò 2, 3:  25 € 
Èýñåò 5, 6:  20 € 
Èýñá 4:  15 € 

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=415D6C0018FDC4D99636F62BE5587A7A?newsCode=20051017093027218

y.g.ante perimenume kai ton ioniko tu forum mas,ton @nikaioth3 na pei ta sxolia tu 8)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

PainOfSalvation

• Guest
twra pou fainete oti h omada paei kala, twra pou epitelous paizoume ligo mpalitsa, twra pou ti skata an mh ti allo ligo xamogelame na kanoume apoxh.... malista

Offline maria-mtb

• Βασικός
twra pou fainete oti h omada paei kala, twra pou epitelous paizoume ligo mpalitsa, twra pou ti skata an mh ti allo ligo xamogelame na kanoume apoxh.... malista

k oxi mono auto...apo th mia zhtas nikh sto gau, diplo sthn oukrania k apo thn allh den pas sto ghpedo SOU! eleos re paidia!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εγω φιλαρακι διαρκειας εχω..αλλα μαλακας να δωσω 15 για να παω να δω παοκ ιωνικος δεν θα γινομουν ποτε...γινε εσυ
με 15 πας και βλεπεις μιλαν-λατσιο,ρεαλ-μπετις,ιντερ-μπολονια,μπαγερν-βερντερ
κανε τη συγκριση και μετα μιλα αν δεν ξερεις

Offline maria-mtb

• Βασικός
k ti mas noizei re daskale h milan h latsio h real k oloi oi alloi? PAOK den eimaste?
ginesai malakas dhladh an plhrwneis gia thn omada sou?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μη το πας εκει που ξερεις...τα πραγματα δεν ειναι ετσι απλα..παοκ εισαι..ναι παοκ ειμαι ρε οχι μαλακας αυτο δεν λεω?να παιξει ρε συ ενα ματς ντερμπι η σημαντικο η ομαδα και μετα βαλε 100 ευρο εισιτηριο.τοτε θα τα δωσω!!!ναι,θα τα δωσω!αλλα οχι και 15 ρε συ γαμας ετσι τον απλο φιλαθλο,το νεαρο,τον οικογενειαρχη,το φοιτητη,το μεροκαματιαρη..

Diego-4

• Guest
15 ευρο για να δεις παοκ ιωνικος? ???και 25 ειχε το παο-barcelona?
apoxh kyrioi

Να μήν ζήτας μεταγραφές κύριε....
Δεν είναι σωστός ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Αφήστε τα στοιχήματα , τα Προ-Πο και τους τζόγους και όλοι στην Τούμπα...Αιντε ΠΑΟΚ είστε....Και μην βγήτε και ένα Σάββατο έξω για τον ΠΑΟΚ , δεν θα πάθαιτε τίποτα , απολύτος τίποτα....Ούτε εμένα τρέχουν απο τις τσέπες μου , την ΠΑΟΚΑΡΑ μου όμως δεν θα την χάσω ΠΟΤΕ. Τα αδέλφια μας Δάσκαλε στο εξωτερικό παρακαλάνε για να δούνε την ασπρόμαυρη ρίγα απο κοντά , και εσυ μιλάς για 15 Euro.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ...
Αν είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ εμείς που τα δίνουμε στον ΠΑΟΚ , εσύ είσαι ο ΕΞΥΠΝΟΣ .... Μπράβο ...

Υ.Γ1. Αν δεν γουστάρεις να βλέπεις τον ΠΑΟΚ , κάτσε σπίτι σου.
Υ.Γ.2 Του χρόνου πάρε διαρκείας σε Μιλάν,Ιντέρ,Βρέντερ,Μπαρτσελόνα για να γουστάρεις.

« Last Edit: October 21, 2005, 11:37:33 by Diego-4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτα τα ακουω βερεσε.ηθελα να τα γραψω αλλα βαριομουν,λεω ολο και καποιος θα το πει-μην βγαινεις εξω,κοψε το στοιχημα...ασε ρε ολοι τα ιδια λετε
1)εχω διαρκειας
2)δεν βγαινω εξω,η βγαινω σπανια,στοιχημα δεν παιζω..καταλαβες?
και στο φιναλε ποιος εισαι εσυ που θα με πεις μη βγαινεις εξω?θα δωσω 15 ευρο να δω ιωνικο?η θα δωσω 15 και θα βγω εξω με τη δικια μου,θα την παω σε ενα καλο εστιατοριο,μετα θα την πηδηξω,και θα ειμαι χαρουμενος?

Diego-4

• Guest
αυτα τα ακουω βερεσε.ηθελα να τα γραψω αλλα βαριομουν,λεω ολο και καποιος θα το πει-μην βγαινεις εξω,κοψε το στοιχημα...ασε ρε ολοι τα ιδια λετε
1)εχω διαρκειας
2)δεν βγαινω εξω,η βγαινω σπανια,στοιχημα δεν παιζω..καταλαβες?
και στο φιναλε ποιος εισαι εσυ που θα με πεις μη βγαινεις εξω?θα δωσω 15 ευρο να δω ιωνικο?η θα δωσω 15 και θα βγω εξω με τη δικια μου,θα την παω σε ενα καλο εστιατοριο,μετα θα την πηδηξω,και θα ειμαι χαρουμενος?

Εσύ ποιος είσαι που θα πείς μαλάκες όλους εμάς?.Στα αρχίδια μου το τι θα κάνεις και πως θα το κάνεις...
« Last Edit: October 21, 2005, 11:43:38 by Diego-4 »

Offline maria-mtb

• Βασικός
re sy daskale hremhse...pwpw neyra prwi prwi! entaxei kane o,ti thes! k sto katw katw esu phres diarkeias k protrepeis autous pou den phran na kanoun apoxh..dhladh esu tha pas sto ghpedo oi alloi na mhn pane...skepsou ligo...
o,ti goustarei o kathenas kanei!
k sto katw katw, ola ginontai! k ton paok mporeis na deis k thn gomena!
thn katastrofh prepei na feroume dhladh?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
sorry αν φανηκα με νευρα..και λεω,μαλακα δεν σε ειπα,ειπα οτι εγω δεν θα γινομουν μαλακας αν δεν ειχα καρτα.αλλα και παλι αν αποφασιζοταν μια κινηση διαμαρτυριας,ενα πανο,μια συγκεντρωση,εγω θα συμμετειχα,αυτο θελω να πω.και μια τελευταια ερωτηση ντιεγκο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ?600ΕΥΡΟ?ΣΙΓΑ..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ..ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ.. :lol:

σορρυ και για τα κεφαλαια!

Diego-4

• Guest
Δεν θα κάτσω να σου πω , που έχω πάει και τι έχω κάνει εγώ για τον ΠΑΟΚ  , γίατι θα ακουστεί εγωιστικό και ίσως μπορεί να νιώσεις και μειωνεκτικά.Όταν ένας άνθρωπος σου μιλάει με επιχειρήματα εσύ μην απαντάς με μαλακίες...Αν για εσένα είναι το ίδιο να πάς απο το σπίτι σου στην Τούμπα , με το να πάς απο το σπίτι σου στο Ντόνετς , τότε κάτσε σπίτι σου ...

Offline Suicidal

• Βασικός
Eeeeeeeep ,
mhn mou to xalate paraskeyatika....  :'(

:aktion031:  :inlove:  :handshake:  :thumbok:

Trabame twra oloi mas apo mia  :joint: kai mia  :rasta: kai kapaki mia :tsigaro:
kai ola einai enta3h ok ?

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ok billy απλα του τη λεω λιγο να αναψουν τα αιματα μου τη λεει κι αυτος οκ..απλα εχω βαρεθει να ακουω συνεχεια σαν τον κολκα--παοκ εισαι ρεεεε....ενταξει γαμω το μπελα μου παοκ ειμαι..τελος

Diego-4

• Guest
« Last Edit: October 21, 2005, 12:00:11 by Diego-4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
An xtypiseis ki ena update sto topic me ta syn8imata , 8a exei ki allo kapaki.....  :10:  :yingyang:  :10:

kai twra pali sto 8ema mas :

ΠΑΟΚ - ιωνικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Νίκαια , Νίκαια , κολογειτονιά , μπουρδέλο της Αθήνας και του Πειραιά...
ΠΑΟΚ γερά , γάμα τα μουνιά ....