Leipon aderfia......
exei paratiri8ei twra teleytaia to fainomeno twn askopwn posts /askopwn topics,
panta kata thn gnwmh diaforwn users (+ admins asfalos), kai panta bebaia yparxei kai h anti8eth gnwmh kapoiwn allwn (+ admins asfalos).
Ayto pali fernei anti8eseis sto forum, tou typou (8a pw ENA paradeigma):
"ti topic axristo einai ayto pali?" me apantiseis typou "an den s'endiaferei mhn to diabazeis".
Asfalos GI'AYTO yparxei ena forum , na syzitiete otideipote , alla (pws na to pw twra xwris na pare3igi8w

) re paidia
px. otan thn omada thn kaine 1000 myria problimata , kai skaei topic typou aris-kalamaria kai an paizei dwraki apo thn boutique sta 2 tickets , eeeeee PWS mporei na meinei o allos hsyxos (aytos pou den noiazete gia to 8ema, alla apo periergia 8a diabasei to topic), xwris na grapsei kai thn eirwnioula tou h analysei to ka8imerino programma ths frossos kai ths Bettys ? (

e bojiek

?) .
Einai poly lepth h grammh anamesa
kapoiou topic -gia thn pleiopsyfia twn users- axristou,
kai
to dikaioma anapti3hs opeioudipote 8ematos , akribos giati einai forum !
8elei ligo eyais8isia to 8ema nomizw, an kai TI ZHTAW TETOIES WRES KAI EPOXES......

Epeishs opws poly swsta egrapse ki o BIANCONERO,
paidia , edw DEN kanoume diagwnismo gia to poios exei ta poio polla post, alla prin arxisw ki analyw kai ayto,
sas para8etw one-on-one ena post tou, pou ta leei ola. 8a sas parakalousa na to diabasete oloi. Bebaia to post apey8inotan
se neo melos tou forum (sthn prokeimenh periptwsh ston "anesti"), alla leei ta pragmata opws exoun..... Ga thn istoria ,
eixe prohgi8ei post tou anesti opou zhtouse apo ton bianconero na 3ypnisei !
Ksypnios eimai Anesth....gia afto kai epivevaiwnw apo polles piges kati wste na eimai sigouros!
( epeidi eisai kainourios edw, k epeidi vlepw pollous neous xrhstes ton teleftaio kairo tha parw th....xara (!!) ap ta paidia tou site k tha pw kana 2 pramata giati otan ta len aftoi ginontai kakoi!
....Oi kanones tou forum einai efdiakritoi alla elaxistoi dinoun shmasia! Anathema an tous exoun diavasei oloi
....To thema mas anesth, kai sta lew ola afta me kali diathesh mhn to parekshghseis, edw mesa einai to volley. Grafw p.x. egw gia na enhmerwsw kapoious pou rwtane gia to shmerino mats, kai pou ginetai! Diorthwnw meta apo ligo thn edra gia na mhn ginei mperdema eite ap aftous pou diavasan thn prwth kotsana mou, eite ap aftous pou enhmerwthikan ap to metropolis oti to mats ginetai leei evosmo!
erxesai meta esy k arxizeis na ta xwneis sto metrosport!!
Ti petyxaineis?
Prwton (epeidi tyxainei na allazei k h selida ekei pou grafeis esy) xanontai ta proigoumena grafomena kai isws kapoioi den mathoun egkaira ton topo dieksagwghs.Ara provlima enhmerwshs. Xanetai loipon enas ap tous logous ths yparkshs aftou tou site edw!!
Defteron allazeis thema k anti gia volley tha sou apanthsoun (opws me anagkazeis twra ki emena) na ksefygoume kai na milame gia themata pou YPARXOUN se alla shmeia tou forum! An thes toso poly afto pou egrapses mporouses na to postareis ekei-oxi edw pou milame gia VOLLEY k oxi gia petroulaki! ektroxiazeis loipon to thema syzhthshs me kindyno na ginei mpoyrdello to forum an afto ginotan pantou k ap olous!
Triton dineis thn eikona afth k se allous opote pollaplasiazontaiu ta krousmata k h katastash ksefevgei siga-siga! afto pistevw einai emfanes sta palia meli pou vlepoun thn allagh poreias pou exei parei to forum tous teleftaious mhnes!
to forum afto exei (pistevw) th filodoksia na diaferei apo kati forum-axtarmades. kai aftos einai pistevw o logos pou exei monima k taxtika meli. An xathei afth h taksh, to metro sta grafomena olwn (den einai aftoskopos na grafoume osa perissotera mporoume, h ousia einai sthn poiothta oxi sthn posothta! ta 40 mhnymata sou se mia mera einai toulaxiston ypervolika! eisai sigouros oti xreiazotan ola h apla egrafes orismenes fores apla gia na grapseis kati?)
den ta lew gia na sthn pw....makrya apo mena! Mallon na prolavw alles kinhseis edw tha lega....apla san aderfos pros aderfo sou lew kapoia pramata. elpizw na dexesai kalopisth kritikh. Tipota parapanw ap afto. kai milaw pros olous akoma k pros ta mena pou me exw piasei na ksefevgw k egw merikes fores afta ta 2 xronia edw mesa.
PROSTATEPSTE THN POIOTHTA AFTOU TOU DIKOU MAS SITE-FORUM! TA PAIDIA KOPIAZOUN GIA NA YPARXEI KAI MPOROUME NA VOITHISOUME OLOI!Den kanoume agwna poios tha grapsei perissoteres fores! Giati kapoioi afto me kanoun na pistevw. Opws leei k kapoios allos edw mesa, an den exeis tipota na peis kalytera na swpaineis! Einai to pio sofo prama opou mporei kapoios na kanei. Anti na skeftomaste ti na grapsoume (me to stanio) kalytera an den exoume kati na anoigoume apla ta matakia mas kai na prospathouem na mathoume kati parapanw apo ta grafomena kapoiou pou sto sygkekrimeno thema isws exei na pei kati parapanw apo mas.....
Sou ksanalew mhn to pareis san proswopikh epithesh....kanenas, oxi mono esy. As poume 2 symvoules an mou epitrepetai san palaioteros (oxi eksypnoteros) edw mesa! elpizw na katalavaineis....oso gnwrizeis to site kai ton kosmo tha diapistwseis oti den exw poly adiko. sto xeri mas einai na mhn xalasei afto....
(Sygnwmh alli mia fora pou ksefyga ki egw ap to thema....to kana gia na mhn to kanete eseis (chris) me pio akompso tropo! 
Fevgw na prolavw to volley........elpizw epishs na mhn thewreis ypervoli afto pou sou pa anesth oti den eisai kai toooso makryua ap th neapoli an pragmati thes na pas sto volley! Kai gw anatolika menw alloste! Opoios thelei pragmati mporei....otan paizame pylaia den yphrxe sthriksh.adikaiologhtoi k aftoi apo dytika tote fysika!)
Eyxaristw se olous osous diabasan to post ayto , ki elpizw na katsoun na skeftoun ligo to poso dikio exei o bianco sto post tou.
Ek twn admins, me sebasmo,
Basilhs