Author Topic: Γκαγκαλουδης  (Read 2788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Γκαγκαλουδης
« Reply #80 on: July 03, 2009, 19:33:59 »
O μεγαλύτερος play maker μετά τον Καλαμπόκη που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια 4-5.

Ατίθασος παίκτης.Πορωτικός και ηγέτης στην ομάδα.Δεν φοβάται να πάρει την ομάδα στα χέρια του και πολλές φορές δικαιώνεται.
Τίμησε πλήρως τα λεφτά του που ήταν και λίγα.Ήθελε και την περυσι να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν έκατσε φάση.

Καλώς να έρθει και από μένα.

Αν σταματήσει να είναι και επιπόλαιος ώρες ώρες θα είναι ΟΚ.

Επαναλαμβάνω μακάρι να έρθει.Όαση στα σημερινά δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #81 on: July 03, 2009, 21:39:56 »
Φάταλ μακάρι να ερχότανε και ο Καλαμπόκης... Περιφέρεια φωτιά με αυτούς τους δύο, ο προσγειωμένος και ο άστατος. Το γεγονός ότι πέρασαν και τα χρόνια και είναι αμφότεροι σε ηλικία που δύσκολα να κάνουν ή να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στην καριέρα τους θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά για μας...

Ξέρουμε που βρίσκεται ο Καλαμπόκης γενικά; Έτσι, κουβέντα να γίνεται...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #82 on: July 03, 2009, 21:43:46 »
Ήταν πανιώνιο και μάλλον κλείνει προς Πανελλήνιο.Δεν ξέρω τι έγινε τελικά.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #83 on: July 03, 2009, 22:20:24 »
fatal εχεις δικιο πως ο καλαμποκης οδευει προς πανελληνιο......δεν εχει κλεισει ακομη αλλα τον θελει ο ζουρος και........παντως δεν ειναι πλει μεικερ οπως λες αλλα σουτινγκ γκαρντ............

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #84 on: July 03, 2009, 22:41:12 »
σε μια ιταλική είχε πάει νομίζω αλλά μόνο για τα play off

fatal_invasion

• Guest
« Reply #85 on: July 04, 2009, 03:00:58 »
Ναι παππού αλλά στον ΠΑΟΚ έπαιξε και άσσος αν θυμάμαι καλά το περισσότερο διάστημα αν όχι όλο,με άκρως ενδιαφέροντα στατιστικά.
Είμαστε οφ τόπικ όμως.Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε εδώ.

zagorakis

• Guest
« Reply #86 on: May 30, 2011, 19:10:09 »
"Αβαντάζ ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένο Μάρσαλ"

Στο περιθώριο της παρουσίασης του καμπ που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε στο olaPAOK.gr για τη σειρά του μικρού τελικού μεταξύ του "Δικεφάλου" και του Άρη. Τι δηλώνει ο έμπειρος πόιντ γκαρντ για τον ρόλο της έδρας, των προπονητών και του βάθους στο ρόστερ

Το olaPAOK.gr βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) στην παρουσίαση του καμπ που διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω) από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου και στο περιθώριο αυτής δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τον έμπειρο πόιντ γκαρντ για τον "Δικέφαλο". Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, ξεκινώντας από την συμφωνία του με την πλευρά των "ασπρόμαυρων" όσον αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και το άρθρο 99. Συγκεκριμένα, με κάποια δόση πικρίας για τα όσα έχει περάσει για το συγκεκριμένο ζήτημα από παράγοντες του ΠΑΟΚ, είπε:

"Ξαφνικά με θυμήθηκαν..."

Έχω συμφωνήσει για το άρθρο 99. Από τα 51.000 ευρώ που είχα να παίρνω, τα οποία με τόκους θα μπορούσαν να φτάσουν τα 64.000 ευρώ, συμφώνησα να πάρω 35.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο θέμα το πήρα πατριωτικά. Έφυγα από τον ΠΑΟΚ το 2005 και το 2006 το μόνο τηλέφωνο που είχα ήταν τον Ιούλιο που μου είπαν πως σε 20 μέρες υπογράφεις. Από τότε κάθε χρόνο που έλεγαν το ίδιο. Δεν υπήρχε κανένα τηλέφωνο για να μου πουν, ξέρεις θα γίνει διακανονισμός για το ποσό που σου οφείλεται.

Πριν 8 μήνες αποφάσισα να κάνω προσφυγή, την κέρδισα και δεν πήρα από τον ΠΑΟΚ τους τόκους, αλλά τα χρήματα που δούλεψα. Τώρα ξαφνικά που η ομάδα μπαίνει στο άρθρο 99, ξαφνικά με θυμήθηκαν, όπως και ο κ. Κανώτας. Συμφώνησα να μπουν τα χρήματα μου σε αυτή την ρύθμιση γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τον ΠΑΟΚ τον έχω αγαπήσει. Μπορεί να είμαι Παναθηναϊκός όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι εγώ δεν έχω αγαπήσει τον ΠΑΟΚ. Αυτή την ομάδα την έχω πονέσει. Όταν ήρθα ως αντίπαλος στο ματς με το Μαρούσι, εγώ, όπως είδαν όλοι, δεν έβγαλα κιχ στα καλάθια που έβαλα".

"Δεν περίμενα να με βρίζουν"

Για το γεγονός πως υβρίστηκε από φίλους του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Μαρούσι ανέφερε: "Έχω πικρία, αν και αυτοί που το έκαναν ήταν μειοψηφία. Δεν περίμενα να με βρίζουν. Όταν έφτασα στη Αθήνα, μετά το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη, ήμουν πολύ στενοχωρημένος. Πληγώθηκα. Μπορεί να με βρίζουν οι Αριανοί, όμως δεν περίμενα πως θα το κάνουν και οι ΠΑΟΚτσήδες. Και νομίζω πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ παρά το ότι δεν θα γίνει αυτό ποτέ".

"Δεν με ήθελε ο Μαρκόπουλος"

Όσο για το γιατί είναι κάθετος στο ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στον ΠΑΟΚ; "Θα επιλέξω ομάδες που πληρώνουν. Αυτό ο ΠΑΟΚ δεν το κάνει. Δεν θέλω να περάσω τα ίδια ξανά. Αυτή την στιγμή το Μαρούσι δεν μου χρωστάει ούτε σεντ. Όταν στην Ελλάδα πληρώνουν μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και εγώ όταν είμαι στα 33 μου και προέρχομαι από μια εκπληκτική χρονιά, θέλω να είμαι σίγουρος για τα λεφτά μου. Ο ΠΑΟΚ σε αυτό δεν μπορεί να με διασφαλίσει", είπε ο Γκαγαλούδης που αναφέρθηκε και στον Σούλη Μαρκόπουλο.

"Επίσης υπάρχει και το θέμα προπονητή για το οποίο δεν πρόκειται να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Ο Μαρκόπουλος δεν θέλει να συνεργαστούμε. Όταν το περσινό καλοκαίρι ο ατζέντης μου πήρε τηλέφωνο τον Σταυρόπουλο, τού είπε πως ο κόουτς δεν με θέλει. Τον δικαιολογώ γιατί όταν συνεργαστήκαμε  είχα άλλα μυαλά, αλλά τώρα έχω αλλάξει και δεν έχει δίκιο ο Μαρκόπουλος. Έχω ακόμη 2-3 χρόνια καλό μπάσκετ ακόμη και είμαι στην πιο ώριμη μου μπασκετική ηλικία".

"Δεν παίζει ρόλο η έδρα"

Ερωτηθείς για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άρη τόνισε: "Ο παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν την ευκαιρία την Κυριακή να γίνουν μάγκες. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Δεν παίζει ρόλο τόσο η έδρα. Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι το Παλατάκι με 9.000 οπαδούς μέσα σε αυτό αλλά όταν ο ΠΑΟΚ παίζει με πολύ λιγότερο κόσμο στο πρώτο ματς, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για έδρα. Επίσης είναι αλλιώς να πηγαίνεις μέσα στο Αλεξάνδρειο με τον Super 3 και αλλιώς να έχει το γήπεδο οικογένειες και να χειροκροτούν. Στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ που χωράει 20.000 κόσμο, ναι εκεί μετράει η έδρα".

"Πρόβλημα εάν δεν παίζει καλά ο Μάρσαλ"

Ο ίδιος έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ρόουλ Μάρσαλ λέγοντας πως η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για τον "Δικέφαλο". "Μεγάλο κριτήριο αποδεικνύεται ο Μάρσαλ. Αν συνεχίσει να είναι όπως είναι τώρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει inside game και εάν δεν είναι ο Μάρσαλ αυτός που πρέπει αφού σε αυτόν έχει προσαρμοστεί το παιχνίδι της ομάδας, ο ΠΑΟΚ θα είναι τσίμα τσίμα με τον Αρη, όπως φάνηκε στα πρώτα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ για την τρίτη θέση. Μικρό όμως, την σειρά την βλέπω 50-50".

Οσο για το αν μπορούν να αντέξουν οι ομάδες όταν παίζουν σε διάστημα τόσο λίγων ημερών είπε:"Εξαρτάται από τον προπονητή. Κατά την διάρκεια τέτοιων αγώνων συνήθως δεν γίνονται προπονήσεις. Και όταν έχουν οι ομάδες 8-9 παίκτες και ο ΠΑΟΚ παίζει ουσιαστικά με 6-7 είναι ένα θέμα αυτό".

"Μεγάλη η απήχηση"

Για το "Γκαγκαλούδης Basketball camp" μίλησε ο έμπειρος πόιντ γκαρντ σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 5-10 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας. Δύο ξένοι προπονητές από την Μπαρτσελόνα και την Μπενετόν Τρεβίζο, οι Πάου Γκαρσία και Φρανσέσκο Μπενεντέτι μαζί με τον Φώτη Τακιανό θα είναι το τρίο των τεχνικών που θα δουλέψουν με παιδιά από 13-21 ετών (θα υπάρχουν αρκετά δώρα για αυτά), ενώ θα υπάρχουν φυσιοθεραπευτής και γιατρός για όλες τις μέρες του καμπ. Αναφερόμενος στην προσπάθεια αυτή (πληροφορίες-εγγραφές στο τηλέφωνο             6977208288      ) ο "Γκάγκα" δήλωσε:

"Αυτό που πάω να κάνω είναι ρίσκο και λόγω εποχής. Το κάνω για πρώτη φορά αλλά ως πιτσιρικά βοηθήθηκα από τους μεγαλύτερους το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ γιατί είμαι 33 χρονών και θα παίζω ακόμη για 2-3 χρόνια μπάσκετ. Έτσι όπως έχει καταντήσει το ελληνικό μπάσκετ νομίζω πως έχει ανάγκη να βγει κάτι από κάτω προς τα πάνω. Θα υπάρχει ένα εξαήμερο με εκμάθηση μπάσκετ από 13-21 ετών. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πετύχω και σίγουρα αυτό που κάνω δεν είναι για το οικονομικό, αφού τα έξοδα θα είναι περισσότερα από τα έσοδα".

"Διαφορετικό το κάμπ μας"

Ο "Γκάγκα" μίλησε και για την διαφορετικότητα του αυτού του κάμπ και σε σχέση με τα άλλα. "Θα προσέξουμε τα παιδιά τα οποία θα έχουν ότι έχουν όλες τις διευκολύνσεις όπως υπάρχουν σε όλα τα καμπ, δηλαδή φαγητό, πορτοκαλάδες κ.τλ. Το εξαήμερο αυτό δεν θα είναι παραπάνω, όπως όχι και πολύ περισσότερο από τα 48 παιδιά. Δεν θέλουμε να περιμένουνε να κάνουν ασκήσεις. Δεν θα παίζουν διπλά, αλλά θα δουλέψουμε πάνω στο καθένα. Η απήχηση είναι ήδη μεγάλη.

Γι' αυτό ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί από 48 παιδιά σε 60. Το διαφορετικό στο καμπ μας σε σχέση με άλλα είναι ότι τα παιδιά θα δουλεύουν με ανερχόμενους προπονητές, όπως ο Φώτης, με ξένους τεχνικούς και θεωρώ πως διαφορετικό είναι τα παιδιά να δουλεύουν με αυτούς παρά με προπονητές που μπορούν να συνεργάζονται και σε ομάδες. Θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε".

Για τον λόγο που δεν επέλεξε την Αθήνα αλλά την Θεσσαλονίκη για το καμπ τόνισε: "Δεν νιώθω Αθηναίος. Εγώ γεννήθηκα στις Σέρρες. Αυτοί στην Αθήνα θα μπορούσαν να σκοτώσουν και για ένα ευρώ. Οπότε δεν θα ρίσκαρα εκεί να κάνω το καμπ για τα παιδιά. Εξάλλου την Θεσσαλονίκη την αγαπώ και εδώ θα μείνω μόνιμα".

Από την πλευρά του ο Φώτης Τακιανός, τόνισε:

"Με χαρά δέχτηκα αυτή την πρόσκληση. Θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να αποφύγουν άλλες καταστάσεις. Νομίζω πως θα μπολιάσουμε αυτά τα παιδιά ώστε να μεταφέρουν και κάποια στοιχεία στις ομάδες τους".

Ο υπεύθυνος του καμπ, Τάσος Μανωλόπουλος, είπε:

"Το καμπ μας είναι βασισμένο στην Ισπανία. Θα δουλεύουμε μόνο ατομικά και δεν θα υπάρχουν αγώνες με 5 εναντίον 5. Ευχαριστούμε και τον Ναύαρχο Βότση, η βοήθεια του είναι μεγάλη".

Τέλος ο γιατρός, Βαγγέλης Λοκωβίτης, ανέφερε:

"Το βασικό μέλημά μας είναι ο πρόβλεψη. Δεν νομίζω να έχουμε τραυματισμούς. Για ότι συμβεί θα είμαι εγώ εκεί".

http://olapaok.gr/basket/sinentefxseis/avantaz_o_paok_me_anevasmeno_marsal.1091511.html

zagorakis

• Guest
« Reply #87 on: January 21, 2012, 23:57:35 »
Τεράστιο πρόβλημα με Γκαγκαλούδη και άρθρο 99

Οπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη έχει γίνει αίτηση για άρση της υπαγωγής του ΠΑΟΚ από την συγκεκριμένη ρύθμιση! Ολέθριες οι συνέπειες για "Δικέφαλο" και ενδεχόμες παραιτήσεις...

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με την οφειλή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ το Σάββατο (21/1) αποκάλυψε στο olaPAOK.gr πως από την πλευρά του έχει γίνει αίτηση άρσης της υπαγωγής του "Δικεφάλου" στο άρθρο 99! Ο ίδιος έχει ενημερώσει σχετικά τους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλου, μεταφέροντας του ακόμη πως είναι θετικός να γίνει ένα νέος διακανισμός (σύμφωνα με τον παίκτη η πλευρά του ΠΑΟΚ τού επισήμανε πως θα γίνει μια κουβέντα γι' αυτό).

Ο άλλοτε παίκτης του "Δικεφάλου" ζητά όλο το ποσό που του οφείλειται (σ.σ. ακόμη 46.000 ευρώ αφού τα 8.000 τα έχει λάβει) καθώς σύμφωνα με τον ίδιο "χάλασε" η αρχική συμφωνία που είχε γίνει (σ.σ. 34.000 ευρώ) λόγω της καθυστέρησης στην καταβολή της δεύτερης δόσης των 4.000 ευρώ προς τον ίδιο.

"Μαχαιριά" για ΠΑΟΚ ενδεχόμενη έξοδος από το άρθρο 99

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ λένε πως δεν έχουν ενηρωθεί επισήμως από τον νομικό του παίκτη γι' αυτή την αίτηση (το olaPAOK.gr κατά την διάρκεια της μέρας πολλές φορές προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον ίδιο δίχως να τα καταφέρει) και όπως προκύπτει από κόλπους της ομάδας, εφόσον γίνει αυτό, τότε η διοίκηση θα ενημερώσει σχετικά την ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ (και τους συνδέσμους) για το ζήτημα αυτό και είναι πολύ ορατό το ενδεχόμενο παραίτησης ανθρώπων του ΠΑΟΚ από την διοίκηση! Αυτό γιατί στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως ο παίκτη θα μπορούσε να μην είχε προβεί σε αυτή την ενέργεια και πως δεν ευθύνονται εκείνοι γι' αυτή την οφειλή, καθώς η νυν διοίκηση έχει πληρώσει σε αντίθεση με τις προηγούμενες αυτά τα 8.000 ευρώ.

Οπως και να έχει, γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς αυτή την στιγμή το άρθρο 99 μοιάζει να είναι η μόνη σωτηρία του ΠΑΟΚ για την επιβίωση της ομάδας που ταλαιπωρείται από τις παλαιές οικονομικές αμαρτίες προηγούμενων διοίκησεων. Ετσι εφόσον η πλευρά του Γκαγκαλούδη δικαιωθεί στο δικαστήριο, τότε 1.250.000 ευρώ (το ποσό αυτό "γλιτώνει" η ομάδα από την συγκεκριμένη υπαγωγή) θα προστεθεί στις πλάτες του ΠΑΟΚ, όλα τα χρέη θα είναι άμεσα απαιτητά, η εγγυητική δεν θα "προστατεύεται" και όλοι οι πιστωτές θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν τα χρήματα τους.

http://olapaok.gr/basket/terastio_provlhma_me_gkagkaloudh_kai_arthro_99.1585176.html