Author Topic: Γκαγκαλουδης  (Read 2725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Απ: Γκαγκαλουδης
« Reply #60 on: July 02, 2009, 14:06:50 »
Γκαγκαλούδης: "Ο ΠΑΟΚ μιλάει... στην καρδιά μου"

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2009 19:18

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και ο Μανώλης Παπαμακάριος βρέθηκαν στο 4ο Kos Basketball Camp και δίδαξαν τα μυστικά τους στους νεαρούς αθλητές.

Ο Γκαγκαλούδης από την πλευρά του τόνισε: "Στην καριέρα μου μέχρι σήμερα έπαιρνα τις αποφάσεις που ήθελα και ως ένα σημείο έχω δικαιωθεί για αυτές. Έχω κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, ένα πρωτάθλημα Ευρώπης, ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και το πιο σημαντικό, συνεχίζω να παίζω μπάσκετ γιατί το αγαπώ και με μοναδικό μου κίνητρο αυτό.

Να είσαστε έτοιμοι να κάνετε πολλές θυσίες αν θέλετε να παίξετε μπάσκετ. Πρέπει όμως να μπορείτε να συνδυάζετε τις αθλητικές σας υποχρεώσεις με τις σχολικές σας υποχρεώσεις γιατί το μπάσκετ δεν είναι για πάντα.

Στη ζωή μου έχω παίξει σε πάρα πολλές ομάδες, από τον Παναθηναϊκό που ήταν η αγαπημένη μου ομάδα των παιδικών μου χρόνων, μέχρι τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί μέχρι σήμερα, καμία δεν έχω αγαπήσει όσο τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που μιλάει στην καρδιά μου.

Το να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι κάτι μοναδικό και οι φίλαθλοί του είναι απίστευτοι. Θα ήθελα πραγματικά πολύ να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα και να μην ξαναφύγω από εκεί. Να ακούτε τους προπονητές σας, αλλά πάνω από όλα να ακούτε τη φωνή της συνείδησής σας και να μην ξεχνάτε ότι μπάσκετ παίζουμε όλοι επειδή το αγαπάμε για κανένα άλλο λόγο".

http://www.sport24.gr/html/ent/698/ent.300698.asp

Ο ΓΚΑΓΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..........
Το προβλημα ειναι οτι ο μαρκοπουλος τον ειχε διωξει τοτε οποτε .....δεν βλεπω φως!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: July 02, 2009, 14:27:12 »
Μακάρι να γύρναγε...

kostas4

• Guest
« Reply #62 on: July 02, 2009, 16:44:33 »
λογικο ειναι να θελει να ερθει αφου η γκομενα του ειναι εδω.

υγ.ακομα του χρωσταμε λεφτα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #63 on: July 02, 2009, 17:12:52 »
Και μονο για το τεραστιο λαθος που ειχε κανει(μπρος πισω στα 15 δευτερολεπτα κερδιζαμε με 1 και ειχαμε και μπαλα) στο πρωτο ματς στο Μαρουσι στα πλει οφ επι Μαρκοπουλου που μας στοιχισε την νικη που μας εβαζε τετραδα δεν βλεπω τον Σουλη να τον θελει πισω με την καμια..
Γενικα παντως με τα φραγκα που εχουμε για ροστερ δυσκολο να βρουμε καλυτερο του Γκαγκαλουδη...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #64 on: July 02, 2009, 17:17:04 »
το χα γραψει και σ αλλο τοπικ το αναφερω και εδω μιας και βγηκε η ειδηση.ετυχε να γνωρισω δημοσιογραφο της εξεδρας που κανει ρεπορταζ ομαδων α1 και μ πε οτι ο ιδιος μιλησε με γκαγκαλουδη και του πε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γυρισει στην ομαδα μας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Argonath4

• Guest
« Reply #65 on: July 02, 2009, 19:26:27 »
Αν έρθει θα δούμε και πάλι κόκκινες τούρτες ?  :P

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #66 on: July 02, 2009, 20:35:46 »
Τσόγλανος και απείθαρχος (σαν παίχτης πάντα), δύσκολος για κάθε προπονητή. Άμα αποφασίσει να παίξει για το σκορ εις βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού δεν του αλλάζεις γνώμη παρά μόνο αν τον βγάλεις στον πάγκο. Ωστόσο είναι απαραίτητος με την εμπειρία του στην Α1 και εφόσον φέτος για μεταγραφικά δεν υπάρχει σάλιο καλώς ας έρθει.

Άλλωστε ο κόσμος τον γουστάρει και ο ίδιος εκτιμάει την αγάπη του κόσμου χωρίς να πουλήσει οπαδιλίκια όπως κάποιοι άλλοι...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: July 02, 2009, 21:04:32 »
υπάρχει πλέον σοβαρός τεχνικός διευθυντής και προπονητής. αυτοί θα αποφασίσουν για τα πάντα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #68 on: July 02, 2009, 21:42:43 »
Μεγαλος ηγετης.Αν επανελθει, μπορει να επανελθω και γω στο μπασκετ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Diego-4

• Guest
« Reply #69 on: July 02, 2009, 23:46:19 »
Για να επανέλθει ο ΠΑΟΚ ,πρέπει να επανέλθουμε όλοι μας ! Εμείς τον φτάσαμε εκεί , εμείς ΠΡΕΠΕΙ να τον ξανασηκώσουμε , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #70 on: July 03, 2009, 01:25:42 »
Μεγαλος ηγετης.Αν επανελθει, μπορει να επανελθω και γω στο μπασκετ
φιλε μου καταλαβαινω πως το λες..
αλλα πιστευω οτι η αγαπη που εχεις για τον ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι αυτη που πρεπει να σε κανει να επανελθεις..οπως κ ολους μας..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #71 on: July 03, 2009, 01:51:27 »
Αγγιζεις ευαισθητες χορδες...........
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5881.0.html

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
« Reply #72 on: July 03, 2009, 02:15:09 »
αυτος ο γακης ειναι ο εβραιος που μετα ηταν παγκιτης στην μεντ?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #73 on: July 03, 2009, 02:25:38 »
Αγγιζεις ευαισθητες χορδες...........
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5881.0.html

ωχ...
ελπιζω τα δυο τελευταια χρονια να μην το παρακολουθεις το αθλημα.
σε ολα τα ματς που η αντιπαλη ομαδα εχει την μπαλα σε τελευταια δευτερολεπτα δεκαλεπτων ή παιχνιδιου εχω 100% σιγουρια μεσα μου οτι θα το φαμε το καλαθι. θα εβαζα κ μια περιουσια αν μπορουσα οτι θα φαμε καλαθι..

πιο αθλια φαση η περσινη με το αιγαλεακι κ τον αμερικανο στον παγκο..δεν ειναι δυνατον να τρςμε τοσο ευκολα καλαθια στο τελευταιο δευτερολεπτο..

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #74 on: July 03, 2009, 02:26:47 »
αυτος ο γακης ειναι ο εβραιος που μετα ηταν παγκιτης στην μεντ?
υπαρχει κ καρδιολογος με το ιδιο ονομα..αλλα απο οτι φαινεται τον μπασκετμπολιστα εννοει.αλλος ηταν ο καρδιολογος.. ;)

kostas4

• Guest
« Reply #75 on: July 03, 2009, 02:33:26 »
τελοσπαντων...μαλλον ο ιδιος θα ειναι.μεγαλος αντι-ΠΑΟΚτσης και μετα ολα τα αλλα

οσον αφορα τον γκαγκαλουδη πιστευω πως ειναι μια καλη κινηση να τον φερουμε πισω.

δυο πραγματα επιθυμω για το μπασκετ.

1.σταθερη διοικηση που να αποδειξει οτι δουλευει για το καλο του ΠΑΟΚ.προς το παρων μονο τον σταυροπουλο εμπιστευομαι (πολυ περισσοτερο απο τον μπανε).
2.να κρατησουμε τον μαρκοπουλο και να φτιαξουμε ενα κορμο παιχτων.4-5 παιχτες που θα μεινουν και τα επομενα χρονια πρεπει να ερθουν απο φετος.ο γκαγκαλουδης θα μπορουσε να ειναι ενας απο αυτους

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #76 on: July 03, 2009, 08:30:24 »
ρε εσυ kostas4 μην το γραφεις πλεον αυτο με τον κορμο παικτων........εχει καταντησει αστειο να το λεμε μεταξυ μας........τοσα χρονια το λεμε αλλα.........φετος ειχαν 4 παικτες συμβολαιο απο περυσι.......γιαννακιδης,σιμτσακ,τσιαρας,καυκης(βεβαια ειχαν και οι χαρισης και βασιλειαδης αλλα αυτοι...."μην ειδατε τον παναη;")..........για να δουμε αν θα μεινει κανεις απο αυτους......με τσιαρα και καυκη νομιζω εχει γινει ηδη επαφη να λυσουν τα συμβολαια γιατι ειναι ακριβοι!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #77 on: July 03, 2009, 13:17:59 »
ρε εσυ ρεμπελ οκ το χουμε εμπεδωσει...ειμαστε οι κακοι της υποθεσης γιατι ειμαστε ο ΠΑΟΚ...ειναι αναγκη να το λες συνεχεια;κι εμεις
το ξερουμε...αλλα τωρα δεν υπαρχει λογος να το υπενθυμιζουμε συνεχως στους εαυτους μας κατα την γνωμη μου...τωρα κανουμε
μοκο και στηριζουμε ακομα κι αν διαφωνουμε.το χω ξαναγραψει το γιατι δεν ειναι αναγκη να το ξαναπω

ο κωστας δεν ειπε κατι κακο.λεει την μοναδικη λυση που εχεις σημερα,να κρατησεις εναν προπονητη καιρο και καποιους  παικτες,και να φτιαξεις
μια ομαδα.ποσο εφικτο ειναι αυτο δεν ξερω αλλα ξερω οτι ειναι μια καλη λυση.δεν σου πε κατι αλλο...

οι τσιαρας καυκης αν δεν ριξουν τα συμβολαια τους απο μονοι τους τοτε θα ειναι δυσκολο να βρουν δουλεια στην α1....ειδικα ο τσιαρας μετα
απο τετοια "μεγαλειωδη" χρονια

ο γκαγκαλουδης για μενα δεν ειναι παικτης να στηριχτεις για καιρο.δεν με χαλαει αν ερθει αλλα δεν θα με ενθουσιασει κιολας

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #78 on: July 03, 2009, 13:48:38 »
ρε γιαννιωτη δεν διαφωνω ουτε με αυτα που γραφεις εσυ ουτε με αυτα που γραφει ο κωστας..............εσυ βαρεθηκες να βλεπεις στα γραφτα μου την γκρινια και την μαυριλα.........εγω βαρεθηκα να βλεπω ανεκπληρωτους στοχους,μπατζετ και λοιπες μαλακιες.........μαλλον ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ............

northeagle_4

• Guest
« Reply #79 on: July 03, 2009, 15:28:32 »
Ο Γκαγκα ειναι παλιας κοπης παικτης που του αρεσει να παιρνει προσπαθειες και το ενας με εναν,Προσωπικα αυτοι οι  παικτες μ αρεσουν μιας και ετσι μαθαμε το μπασκετ ,επισης για μενα τιμησε με το παραπανω την φανελλα την 2ετια που την φορεσε και ειναι ευπροσδεκτος και καλη λυση.