Author Topic: "Mέλη" , Οπαδοί του gay στην βορειο ελλαδα(Ο Λαός του ΠΑΟΚ... Κάποια σχόλια (και οι Γαύροι από τον Πειραιά)  (Read 10761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
α καλα φίλε την πεφο λες....καλα να σου πω κι εγω πόσα στεγασμένα αλλα ερμητικά κλειστά club υπάρχουν στη Θεσσαλονικη αλλα και στην Αθηνα και στον Πειραιά...και στην Λάρισα :P

Εντάξει αν δεν ηταν φοιτητούπολη η πολη μας θα σου ελεγα εγω....

Να χαμε να λεγαμε....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αλλά στεγασμένη, με πανί, μπλούζες παρουσία στο γήπεδο και τα ρέστα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πουστόγαυροι γαμώ τα πάντα σας σιχάματα.
Γαμώ το μουνί που σας ξέρναγε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
στεγασμενη με πανι αλλα ολοι ξερουμε που.Και πως αλλιως αλλωστε θα μπορουσε να ηταν.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αλλά στεγασμένη, με πανί, μπλούζες παρουσία στο γήπεδο και τα ρέστα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δικαιολογίες υπάρχουν άπειρες.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις corrupt. Μαλλον εννοεις κοντα στην Βαλαωριτου στον 8ο οροφο.Ε και?
Ποιο πανι?
Ποιες μπλουζες?
Ποια παρουσια και σε ποιο γηπεδο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
ο αυτοκρατορικος στρατος του κοκαλη σε δραση για να αποδειξη οτι σε εχθρικο
εδαφος κανει οτι γουσταρει .....οτι ειναι καλλιτερος και οπαδικα απο εναν λαο
που εχει 25 χρονια να παρει πρωταθλημα απο εναν λαο προδομενο απο λαμογια
εναν λαο κατασυκοφαντημενο απο τα κρατικα κοκαλικα μεσα αποβλακωσης....
το μονο που θυμαμε απο παιδι μικρο στα α@@@δια μου να γραφω τον ολυμπιακο
........

guest4

• Guest
Εγω αυτο που βλέπω είναι οι gay να προσευχονται και να παρακαλάνε
να βάλουν κανα γκολακι. Κερκίδα μηδέν. Δεν τίθεται καμια συγκριση.
Η διαφορά ήταν είναι και θα είναι χαώδης σε θέματα κερκίδας.
Όσο για τα επεισόδια, ποτέ μην πέφτετε στη λούμπα να τα σχολιάζετε όταν
300 άτομα την πέφτουν σε 10. γιατι πολύ απλά ποτε 300 άτομα δεν θα την πεφταν σε 300.
Αυτά είναι για άλλα καλόπαιδα :-)

Offline gagas

• Αλλαγή
o συνδεσμος αυτος εντελως τυχαια βρισκεται πανω απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ κ (ντεμεκ) εξαιτιας της υπαρξης των γραφειων αυτων υπαρχει εντονη αστυναμικη δυναμη καθημερινα..

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
εχει και μερες που δεν εχει φρουρο απο κατω εγω προσωπικα ετυχε να περναω μια μερα και δεν ειχε. επισης αν θες πραγματικα να ψαχτεις την ψαχνεις καθημερινα οπως καναν οι βαζελοι που βρηκαν ευκαιρια σε παρτυ της πασπ στο κτηριο αν θυμαμαι καλα και τον αδειασαν τον συνδεσμο των γαυρων. αλλα με τη λογικη ελα μωρε και τι εγινε και δεν υπαρχουν δινεις αερα και καταληγουν να βαζουν λεοφωρεια απο κεντρικους δρομους της πολης. το ιδιο που ισχυει για τους γαυρους ισχυει και για τους υπολοιπους αλλοθρησκους της θεσσαλονικης και της μακεδονιας οσο λες ελα μωρε και τι εγινε τοσο θα αποθρασυνεται ο αλλος.