Auto to keimeno to elaba se mail apo filo(distixos alothriskos) tin imera pou epaize o gay....
"*****, αλλο να σε λεω κ αλλο να ησουν μπροστα χθες στην Μελενικου... Οπως ξερεις, χθες επαιζε ο μπασταρδος ο γαυρος με την Βερντερ. Ανεβαινω κατα τις 9.30 στο Ε***ε να βρω τους ******** κ τι να δω??? Η μελενικου γεματη γαυρους, πως ειναι οταν παιζει η εθνικη, μεσα κ εξω στις καφετεριες!!! Τρελαθηκα!!! Καθομαστε τελος παντων, παρακολουθουμε τον αγωνα, μπαινει το πρωτο γκολ, κ να γινεται της πουτανας!!!Ο ****** κ εγω επισης να'χουμε τρελαθει!Τι πραγματα ειναι αυτα τελος παντων??? Στο δευτερο γκολ να αρχιζουν τα μουνια να φωναζουν κ συνθηματα οπως "Ετσι γαμαει ο Πειραιας", ΠΟΥ? ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! ! Αφου τα πηρα κ εγω με τους μπασταρδους που δεν ειμαι Παοκτσης.Να βραζουμε με τους *******.Να λεμε τι μαλακες που δεν κανουν ενα ντου να τους γαμησουν ολους...Ο ****** να εχει απογοητευετει κ να σκυβει το κεφαλι... Στο τριτο γκολ ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι. Και ομως... Στο 87' του αγωνα, ακουμε ενα ποδοβολητο απ'εξω λες κ περνουσαν αλογα, μονο που ηταν πανικοβλημενοι γαυροι!!! Κοιταω εξω κ απο την τζαμαρια να φαινονται να τρεχουν, να πεφτει κοσμος πανω στα τραπεζια κ σε καρεκλες κ να μπαινουν πεντε πεντε μεσα στο μαγαζι κ να κατεβαινουν στην τουαλετα να κρυφτουν!Εγω νομιζω οτι τωρα θα μπουν απο πισω και Παοκτσηδες και θα φαμε και εμεις ξυλο... Αλλα ευτυχως δεν μπηκαν! Ο ****** να εχει γκαυλωσει και να φωναζει και να βγαζει λογο στους γαυρους μεσα στο μαγαζι (χαχαχα!) και να λεει: "Ετσι ειναι παιδια, εδω ειναι Θεσσαλονικη κ ησασταν προκλητικοι! Παραησασταν προκλητικοι κ αυτο θα γινοταν" κ να τον απαντουν οι γαυροι:"Εχεις δικιο φιλε, εχεις δικιο" κ κατι τετοια!!! Χαμος! Αφου το ευχαριστηθηκα κ εγω! Οταν φυγαμε, κατεβαιναμε την Μελενικου, το πεδιο μαχης δηλαδη, οτι υπηρχε πανω σε τραπεζι ηταν σπασμενο.Τελικα αυτο που εγινε ηταν οτι στην αρχη της Μελενικου μαζευτηκαν Παοκτσηδες, αναψαν πυρσο κ ηταν ετοιμοι για ντου.Τους ειδαν οι γαυροι κ αυτοι που τα σπασαν προς τον Π****** κ το Ε**ε ηταν πανικοβλημενοι γαυροι που τρεχαν απο κατω! Η γκαρσονα να'χει μαζεψει καμια 15-20 κινητα, τσαντες, πορτοφολια...τα αφησαν ολα κ εφυγαν! Το πρωτο το μαγαζι (εκεινο το παγωτατζιδικο το γωνιακο που δεν εχει ποτε κοσμο,εκτος απο χθες) την πληρωσε περισσοτερο. Εκει πρεπει να τα σπασαν οι Παοκτσηδες. Ειστε τα αφεντικα, Τελος! Ακομα κ εγω γκαυλωσα! Θα φωναζεις ρε μπασταρδε συνθηματα του πουστογαυρου στο κεντρο της Θεσσαλονικης; Αϊ γαμησου!!! Ο ****** να ειναι λες κ πηρατε το πρωταθλημα! Σου λεω επρεπε να εισαι εδω, αλλα ηθελες να πας ****** "
Ta onomata kopika gia eunoeitous logous....