Author Topic: 2005-6 ÐÁÏÊ - ëÜñéóá 2-2 (ÅéóéôÞñéá: 8741 ,ðáíï ãéá óôåëëá , ïé Ëáñéóáéïé ìå 15€ åéóéôçñéï! ,ðáíï ãéá Ìðëéùíá )  (Read 2230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
emeis sth thyra 4 paizei na exoume kai pio akrivo eisithrio...
pantws ta aelia tha mas pethanoun sthn propaganda...etoimasteite
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline agraf

• Αλλαγή
Na me poso erxontai oi filoksenoumenoi se mas....

Ama eheis malaka proedro.....

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prezakia, Ouuuuuuuuuuuuuuuu aliti, Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hapakia,

(erhomai apo to iperperan kai eimai i fwni tis G 5-6...)

chris

• Guest

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prezakia, Ouuuuuuuuuuuuuuuu aliti, Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hapakia,

kala su leei @passenger!
akous ekei malakas o proedraras mas!
kolopaido e kolopaido!
(ego eimai h fonh apo tis 8 1-2-3) :lol:

Offline ozric

• Αποστολή
  • **

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
No Gods,No Masters

bL-4-cK_religion

• Guest
emeis sth thyra 4 paizei na exoume kai pio akrivo eisithrio...
pantws ta aelia tha mas pethanoun sthn propaganda...etoimasteite
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Passenger-4

• Guest
Egw eimai prezoni re kai vrizw ton goumeno ti goustarete??? Entaksei kserw eseis sta episima kai stin 5 agapate perissotero apo mena ton PAOK kai zitw signwmi pou apodokimazw ton proedro pou mas kanei perifanous kathe mera kai perissotero :05: :05a: :05: :05a:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
oloi tin kyriaki sto nao.tha exei 1500-2000 tyria<plirofories apo larisa lene kai 5000,232434.4565465675 den ksero kai ego posoi> tha xei gelio trelo.min to xasete giati...tha xasete!!! :lol:

apaoki13

• Guest
Anevainw salonici me8avrio kai 8a eimai sto ghpedo. Fovamai omws giati me tosa tyria mporei na dyskoleytw na anevw apo thn kanari. Lete na xreiastei na kanoume poreia;

Kaka ta psemata pantws, an prokri8oyme mporei na doume kai matsaki, an apokleistoume ta vlepw exairetika zwrika ta pragmata.

bL-4-cK_religion

• Guest
apaoki kai egw etsi to kobw to amts tha exei mia typikh diadikasia ama perasoume thn metallurh an oxi......
alla kai pali na tonisoume pws o fetinos paok mas exei deiksei oti prepei an ta perimenoume ola...kai dystyxws milaw mono gia ta dysaresta

apaoki13

• Guest
to kako einai oti diaxronika o paok mas exei synh8isei se tetoies "eyxaristes" ekplhxeis.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Exei kaloutsikh omada to tyri. 8elei prosoxh gia na mhn exoume kamia khdeia Kuriakatika.
Katalutiko rolo 8a pai3ei fysika kai o agwnas tou UEFA.

Oi Larissaioi pantws perimenoun pws kai pws ton agwna. elpizw na krathsoun tis vlaxomaggies gia ton eauto tous, giati an akoustei h gnwsth le3h apo V... 8a exoume asxhma 3emperdemata. (3erw pws koitate taktika auto to forum tsopanhdes. Prosexte kala)
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline alexisv

• Αλλαγή
oloi tin kyriaki sto nao.tha exei 1500-2000 tyria<plirofories apo larisa lene kai 5000,232434.4565465675 den ksero kai ego posoi> tha xei gelio trelo.min to xasete giati...tha xasete!!! :lol:

oute 1500, oute 2000 oute 5000 k opia ali malakia thelei na leei to kathe tyri.
1200 eisitiria tha parouna, ara tosoi k tha einai. Perisoteroi den to nomizo oute gia astio na erthoun giati etsi k den mpoun? ti tha ginei? pou tha pane?   ;)

Tha heretisoume lipon ton megalo lao tis ael tin kiriaki k elpizo na tous ipodehtoume ektos gipedou me tin gnosti paoktsidiki filoxenia giati poli fora piran k asholounte pio poli me tin mpala ap oti me to tyri. prepei kapios na tous xanabalei stin thesi tous.    :wiggle2:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

PAOK_VOLOS

• Guest
Oi platipodes tha poun kai to gnosto antethniko sinthima stadar.Emeis omos prepei na tous grapsoume sta @@ mas.Auto eleipe,na asxoloumaste me 'opadous' pou asxolountai akoma me tous nikiotes...

bL-4-cK_religion

• Guest
paidia egw kserete ti lew....
an lew an einai na ginei epeisodio gia to b..... pou tha mas to poune edw mesas stis serres to elegan ta malakismena....na ginei apoxaretisthrio aprrty eksw apo to ghepdo.....na kleisoun ta stomata ....egw proswpika tha paw an ginei giati tous ta xrwstaw tha trwga kotrwna sto kefali gia ligo apo ta tyria stis serres

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Passenger-4

• Guest
re o laos tou paok tha erthei olos Toumpa re...Tha paramilane oloi gia tin monadiki omada pou tha ferei vathmous stin ellada....PAOK ELLAS GAMIETAI O PEIRAIAS...Oloi Toumpa re ..kante mou tin xari reeeeee

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
oloi toumpa re.kanenas apo eksw.tha tous patisoume kai fetos sto prwtathlima me ti stiriksi tou laou.ade re aderfia as ksypnisoume ligo

Jason Voorhees

• Guest
Patiste ta tiria reeeee

Elpizo na mhn trabiksei o Spasic giati ama einai h mera tou kseroume ti mporei na kanei.

PAOKARAAAAAAAAAAAA REEEEEEEEEEEEEEE oloi gipedo. 1o Sold Out me Larissa

PAMEEEEEEEEEEEEEEEEE

PAOK_VOLOS

• Guest
H TOUMBA prepei na exei  toulaxiston 20000 lao me thn AEL.Den iparxoun dikaiologies.Oute kairos,oute goumenos.Oloi TOUMBA na goustaroume
2 kai shmera  :03:

Offline sabbath

• Αλλαγή
eftase i ora na ksanadoume thn palia kali toumpa.20000 kosmos na fonazei epi 90 lepta.irthe h ora o thrilos na ksanazontanepsei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!