Author Topic: Χρήστος Καρυπίδης  (Read 3460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Χρήστος Καρυπίδης
« Reply #80 on: March 20, 2007, 15:31:52 »
τι να ρθει να κανει στον ΠΑΟΚ ρε παιδια???για να παιρνει καμμια 50χιλαδες το χρονο ;D..αφου εκει εχει γαματο συμβολαιο...στ παπαρια του κι αν δεν παιζει...αποκλειεται να θελει να γυρισει
« Last Edit: March 20, 2007, 15:33:23 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

chiltsid

• Guest
« Reply #81 on: November 06, 2007, 00:25:17 »
ax palikari mou theleis na gyriseis e?den peirazei tha doume,ego leo den einai o monos pou metaniose pou efyge apo ton paok.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #82 on: November 06, 2007, 09:40:17 »
Μη κάνουμε καμιά μαλακία και πάρουμε το παλτό πίσω.
Έκανε μία επιλογή καριέρας να πηδήξει από το καράβι που βούλιαζε για να πάει στιη Σκωτία να κονομήσει.
Καλά έκανε.

Τώρα στον ΠΑΟΚ των ονείρων μας που χτίζεται δεν έχει θέση παρά μόνο στην κερκίδα, αφού είναι ΠΑΟΚτσής.
Βαρέθηκα τους επαγγελματίες που την κάνουν στα δύσκολα και κρατάνε πισινή με το ΠΑΟΚτσηδιλίκι τους.
Χιλιάδες παίχτες υπάρχουν στον κόσμο. Πάμε γι' άλλα

Και πού σαι Χρηστάκη... Αν δεν παίζεις ούτε στη Χαρτς, τι να 'ρθεις να κάνεις στον ΠΑΟΚ ρε;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #83 on: November 06, 2007, 10:21:16 »
egw den ton thelw gia kathara agwnistikous logous.
 Exei idio swmatotypo me ton Knol kai ton Mellisi.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #84 on: November 06, 2007, 10:28:33 »
Apo poy prokyptei re paidia oti 8elei na gyrisei? To post eixe grafei ton Martio...
Siga mhn gyrisei kai o ....Dhmhtrhs Zavadias   ;D
Genika ta phgaine-ela emena moy th dinoyn, me elaxistes eksaireseis. As poyme gia ton Miecel 8a ekana eksairesh  :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #85 on: November 06, 2007, 11:04:28 »
h syzhthsh ginetai mallon me aformh prosfath synenteuxh tou karypidh
http://www.sport24.gr/html/ent/468/ent.203468.asp

Ο ποδοσφαιριστής της Χαρτς, Χρήστος Καρυπίδης, μίλησε στο Libero 107,4 και την εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" για την επέμβαση που του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά στον ΠΑΟΚ και να παρακολουθήσει από την Τούμπα τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αρχικά, διευκρίνισε ότι η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ήταν η λύση για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει εκτός δράσης περίπου για ένα μήνα:

"Έκανα μία αρθροσκόπηση με τον κ. Οικονομίδη και βρήκα την ευκαιρία να διορθώσω το πρόβλημα. Πιστεύω ότι σε 4 βδομάδες θα επανέλθω. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Οικονομίδη και επέλεξα να το κάνω μαζί του. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την ομάδα μου και νομίζω ότι καταλαβαίνουν και οι ίδιοι, ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε το καλύτερο για μας".

Ερωτηθείς για το αν παρακολουθεί τους αγώνες της πρώην του ομάδας και μπορεί να εξηγήσει την κακή εικόνα που παρουσιάζει μακριά από την Τούμπα, απάντησε: "Παρακολουθώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λόγο μεταμορφωνόμασταν εκτός έδρας και παρουσιάζαμε τόσο διαφορετικό πρόσωπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί παρουσιάζαμε αυτή την εικόνα.

Ίσως έφταιγε η νοοτροπία, ωστόσο κάθε παίκτης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι παίζει σε μία μεγάλη ομάδα. Καθοριστικό ρόλο εκτός από τους παίκτες παίζει και ο προπονητής. Ο Φερνάντο Σάντος είναι πολύ καλός, θα κοιτάξει να περάσει αυτά που θέλει και το Φεβρουάριο με κάποιες διορθωτικές αλλαγές θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ" και συνέχισε:

"Με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξουν τα πράγματα. Οι αλλαγές προπονητών τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Νομίζω ότι με την παρουσία του Σάντος θα αλλάξουν τα πράγματα. Τον πιστεύω σαν προπονητή και εμπιστεύομαι τη δουλειά του. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει τη λέξη υπομονή, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος".

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η οποία ήταν εκπληκτική ακόμη και μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική ακόμη και στο 1-1, που μας έκανε να καρδιοχτυπήσουμε. Αυτό το καλό κλίμα πρέπει να συνεχιστεί".

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη λόγω της απόδοσής του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δήλωσε: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, γιατί δε θέλω να αδικήσω κάποιον. Θα ήθελα να σταθώ στο Γεωργιάδη, ο οποίος είναι βαρόμετρο για την ομάδα, είναι προσωπικότητα και ξεχωρίζει".

Όταν ρωτήθηκε για την παραμονή του στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα και τα μελλοντικά του σχέδια, απάντησε: "Στη Χαρτς είναι λίγο παράξενα τα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Στο οικονομικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο, γιατί πιστεύω ότι το αξίζω. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την ομάδα, αλλά είναι αρνητικοί στο να με παραχωρήσουν".

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω στην ομάδα. Το τι αισθάνεται ο καθένας το δείχνει με τις πράξεις του και εγώ έχω δηλώσει ότι αγαπώ αυτή την ομάδα".
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #86 on: November 06, 2007, 11:33:18 »
pios karipidis re paidia exoume k to idio epitheto pali tha me douleuoun me to tagari :P eleos

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #87 on: November 06, 2007, 11:59:36 »
Ñå ðáéäéÜ ãéáôß ôïí ‘óêßæåôå’; Ï Êáñõðßäçò äåí Ýêáíå êáíÝíáí Ýñáíï ãéá íá ðëçñùèåß êáé ìåôÜ ðÞñå ìåôáãñáöÞ(...). Ôïí ðïýëçóáí ôïí Êáñõðßäç êáé ìÜëéóôá óå åõñùðáúêÞ ïìÜäá, ìå ðïëëáðëÜóéá ÷ñÞìáôá, ôé íá Ýêáíå äçëáäÞ íá ìçí ðÞãáéíå äåí êáôáëáâáßíù ôï óêåðôéêü. Êáé ðïëý êáëü óùìáôüôõðï Ý÷åé ãéá ôçí èÝóç ôïõ, êáé ðñïùèÞóåéò åß÷å (áí èõìÜóôå åß÷å âÜëåé 2 óõíå÷üìåíá ãêïë ôï Ýíá ìå ¢ñç åíôüò), êáé íá óáò ðù êáé êÜôé; Áí åß÷åò Êáñõðßäç ðñï÷ôÝò äåí èá Ý÷áíåò.  ;)
Èá åß÷åò ðßóù 2 ðýñãïõò ÐÁÏÊÁÑÅÓ (Ìåëßóóç-Êáñõðßäç) êáé äåí èá ðåñíïýóå ôßðïôá. Åíþ ôþñá ï ÓÜíôïò áíáãêÜæåôáé íá êÜíåé ôïí ôá÷õäáêôõëïõñãü êáé íá êÜíåé ôá ÷áö ìðáê. Ãéá ìÝíá êáëþò íá Ýñèåé.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #88 on: November 06, 2007, 14:23:27 »
oti exoume provlima stous stopper einai alithia...aksiologos gia mena einai mono o melissis kai arketa kalos o knol..twra o malezas den kserw..ti na pw..isws einai kai autos kalos...
alla re paides o karuppidis den itan kai aman o paixtaras...to mono pou m arese se auton ton paixti itan o tsampoukas tou...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #89 on: November 06, 2007, 14:35:40 »
stopper pou trwei tripla apo ton kwnstantinou kalutera
na stamataei to podosfairo...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #90 on: November 06, 2007, 17:10:28 »
o karipidis einai poli kalos oti kai na lete

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #91 on: November 06, 2007, 17:20:36 »
Καλός ο Καρυπίδης αλλά .......ξαναζεσταμένο φαγητό....άσε που ακόμα και στους ξυλοκόπους της hearts δεν κάνει και πολλά πράγματα....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #92 on: November 06, 2007, 17:40:02 »
εγω που τον ακουσα να μιλαει live...ειπε οτι αυτη τη στιγμη δεν θελει να γυρισει στην Ελλαδα και επειδη δεν τον βαζουν στην χαρτς,μιλησε με τον προπονητη του και ειπε οτι αμα δεν τον υπολογιζει να τον δωσουν σε καποια αλλη ομαδα στο εξωτερικο.....ο προπονητης και οι διοικηση της χαρτς αρνηθηκε....αρα πιστευω οτι θα θελει να ερθει  σε καμια πενταετια...καλα ...σε καμια πενταετια δεν θα χωραει και ο περσινος Μιετσελ...ειχες την ευκαιρια σου Χρηστακη να παιξεις μπαλα χρονια και να καθιερωθεις στην μεγαλητερη ομαδα της Ελλαδας και της καρδιας σου...δεν της αφηνουν ετσι τις ευκαιριες ρε Χρηστακη για τη χαρτς...ονειρο ηταν και παει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #93 on: November 06, 2007, 18:01:44 »
kai egw etsi akousa oti akomi den 8eli na epistrepsi....

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #94 on: March 04, 2008, 15:17:03 »
Βασικός και αναντικατάστατος έχει βγάλει ολόκληρα τα τελευταία 8 ενενηντάλεπτα της ομάδας του ΚΑΙ 3 ματς κυπέλλου! Εβαλε κ το πρώτο του γκολ το Σάββατο. Η έμαθε μπάλα κάθοντας 2 χρόνια στον πάγκο η βάρεσε διάλυση η Χαρτς διότι πρωταθλημααα δεν παιρνουνεεε στο ουεφα καπ δεν βγαινουνεεεε (για τσ λ ουτε λογος) αλλα ούτε και πέφτουνε, οπότε παίζει όποιος ναναι. Μάλιστα εκτός απο 2 συντριβές 3-0 και 0-4 απο σέλτικ και ρέιντζερς, στα υπόλοιπα 6 ματς πρωταθλήματος που έπαιξε βασικός, η ομάδα του δέχτηκε συνολικά 1 γκολ ενω στα αμέσως προηγούμενα μαζευε 2,3 και 4 σε κάθε ματς. Γεια σου ρε καρυπίδη νέστα.  :D

ΥΓ: Καλά ρε παίδες δεν σημαίνει κάθε φορά που γράφουμε για πρώην παίκτη ότι τον θέλουμε πίσω ούτε πρεπει ντε και καλά να τον βρίζουμε σε κάθε ποστ. Το παιδί είναι ΠΑΟΚτσάκι, τίμησε τη φανέλα και χαίρομαι αν καταφέρει και τα παει καλά στο πρωτάθλημα που παίζει. Γιατί να τα πάνε καλά μόνο οι Κυργιάκοι και οι Γιαννακόπουλοι; Ούτε καν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γυρίσει ούτε το υποννοώ ξεθάφοντας το θέμα μην τρελαθούμε.
« Last Edit: March 04, 2008, 17:27:06 by alkaholik »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #95 on: March 04, 2008, 15:58:04 »
Makari na meinei sth hearts kamia 10etia akoma.Makrua ki agaphmenoi.Edo leme na ksefortothoume ta palta pou exoume,oxi na paroume ki alla.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #96 on: March 04, 2008, 16:34:32 »
pisteuo prepi na doume kanena pexnidi tis .hearts ...na vgaloume simperasmata... ;D ;D

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #97 on: March 04, 2008, 18:32:47 »
egw pantws ton thelw pisw.poli anwteros apo allous.distixws gia auton onomazetai karipidis anti gia karipnol i karipidits

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #98 on: March 04, 2008, 19:26:00 »
Καποια μερα θα γυρισει 100% αλλα ειναι μαλλον μακρια ακομα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #99 on: March 04, 2008, 19:35:49 »
ευτυχως μπαινει η ανοιξη και ο ρουχισμος ειναι ελαφρυς
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ