http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=64054Καρυπίδης: «Δεν θα υπήρχα χωρίς τον ΠΑΟΚ»
Ο Χρήστος Καρυπίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» πριν πάρει τον δρόμο για την Σκωτία και υπογράψει με την Χαρτς. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει την αγάπη των φιλάθλων το «Δικεφάλου» και ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί λύση στο οικονομικό και ιδιοκτησιακό πρόβλημα. Ο Χρήστος Καρυπίδης υπογράμμισε ότι: «Είναι μία δύσκολη ημέρα για μένα, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Απομένει το τυπικό μέρος στην συμφωνία, ο ΠΑΟΚ με την Χαρτς τα έχουν βρει σε όλα. Η πρόταση είναι 300.000 ευρώ, ενώ χαρίζω και 150.000 ευρώ που ήταν οφειλόμενα από τα τελευταία δύο χρόνια. Επέστρεψα και ορισμένες επιταγές που είχα πάρει όταν είχα αποσύρει την προσφυγή μου. Τότε είχα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση για να διασφαλίσω τα χρήματα μου και όχι για να φύγω από την ομάδα. Είμαι στεναχωρημένος γιατί φεύγω από την ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί. Αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά και την καριέρα μου. Αν δεν υπήρχε ΠΑΟΚ, δεν θα υπήρχε και Καρυπίδης. Με βοήθησε να κάνω το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, θα ήμουν αχάριστος αν δεν το αναγνώριζα αυτό. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα του εξωτερικού και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, ενώ υπάρχει και η προοπτική του Champions League. Οι άνθρωποι της Χαρτς πιστεύουν στις δυνατότητες μου, έχω μιλήσει με τον προπονητή και με περιμένει σύντομα να ενσωματωθώ, είναι κάτι θετικό».
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον αποχαιρετισμό και το μέλλον του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι: «Όλοι οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ, μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Είμαι στεναχωρημένος γιατί ήταν και φίλοι μου. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία δύσκολη στιγμή, είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα βρει τον δρόμο του. Η κίνηση της απεργίας είναι επιβεβλημένη από τους παίκτες. Πιστεύω στον κ. Ντουμιτρέσκου, ότι φέτος η ομάδα θα πάει καλά και θα παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει φυσικά και οι παίκτες να μην ασχολούνται με τα οικονομικά. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής που θα μπορέσει να φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά, να είναι πρωταγωνιστής και να διεκδικεί τίτλους. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με στήριξε και με αγάπησε. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ».
Bravo sto karipidi gia tis diloseis tou. Ade kai kali tixi ekei pou paei kai na vre8ei akoma psilotera. To parapano ar8ro leei oti xarise 150.000. Dialdi gia na tin kanei, xarise osa tou xrostousan? Pados ama stoixisei mono 300000 stous skotsezous mia xara tous sttoixise enas 24xronos die8nis.