Author Topic: ΠΑΟΚτσήδικο υλικό (είδη συνδέσμων,t-shirt,φούτερ,κασκόλ,ημερολόγια, λάβαρα, σημαίες κτλ.)  (Read 50847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MiXaLiS G4

• Guest
γεια σας αδερφια ειμαι απο χρυσουπολη καβαλας εχουμε ανοιξει συνδεσμο εδω και λιγο καιρο.Για της αναγκες του ΣΦ εχουν βγει μπλουζακια και ημερολογια,οποιος θελει μπορει να βοηθησει.
 οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει με πμ.

Φιλε σου εφτιαξα λιγο τα μηνυματα και επισης ανεβασε καποιες φωτογραφιες απο τα μπλουζακια και το ημερολογιο.Σου εχω στειλει και πμ αλλα εφυγες.Οτι διευκρινηση χρειαζεσαι στειλε μου μηνυμα.
« Last Edit: February 02, 2010, 15:23:22 by northeagle_4 »

MiXaLiS G4

• Guest

το μπροστα μερος της μπλουζας..

και το πισο..ειναι απλες..!

MiXaLiS G4

• Guest

και το ημερολογιο του συνδεσμου..!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ψαχνω για το μπλουζακι (xl) της Θυρα 4 singing drinking.
Σε όσους ΄'εχω ρωτησει δε μπορεσα να το βρω.
Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον  το έχει και είναι προθυμος να το δώσει

MetroStar

• Guest
Στην ΘΥΡΑ4 πήρες τηλέφωνο? Δεν έχουν?

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
3 πολυ γαμάτα σχέδια απο τον σύνδεσμο του ΚΙΛΚΙΣ..2  απο ζακέτες και 1 απο full face..φώτος απο αύριο..
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **

full face του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ..μπροστά λέει PAOK με την ίδια γραμματοσειρά που γράφει ACAB απο πίσω..και στην κουκούλα έχει τον νεκροθάφτη των GROBARI..

ζακέτα του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ μπροστά γράφει ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ est 1989 και πίσω αυτό το σχέδιο...
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Δεν θα μας μείνει φράγκο έτσι πως πάμε... ::)

Αντικαταβολή γνωρίζουμε αν παίζει για αυτά;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

billaras

• Guest

full face του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ..μπροστά λέει PAOK με την ίδια γραμματοσειρά που γράφει ACAB απο πίσω..και στην κουκούλα έχει τον νεκροθάφτη των GROBARI..

ζακέτα του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ μπροστά γράφει ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ est 1989 και πίσω αυτό το σχέδιο...

βγαλε ρε μπουφε καμια φοτογραφια της προκοπης... ::)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Δεν θα μας μείνει φράγκο έτσι πως πάμε... ::)

Αντικαταβολή γνωρίζουμε αν παίζει για αυτά;

τα χεις πάρει όλα άσε τίποτα και για μας  ;D

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Θα βγάλω φώτο αύριο για να φαίνονται καλά και όποιος θέλει μου λέει και παίρνει...
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **
Κυκλοφόρησαν τα καινούργια μπουφάν του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αλεξανδρούπολης, κοστίζουν 40 Ευρώ και μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Εδώ και καιρό έχω αναφέρει πως σκεφτόμαστε την ίδρυση συνδέσμου, σε αυτή μας την προσπάθεια κυκλοφορήσαμε φούτερ όπου όλα τα έσοδα θα μπουν σε λογαριασμό που έχουμε ανοίξει και θα διατεθούν αποκλειστικά για την υλοποίηση του ονείρου μας.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός φούτερ καθώς δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με δικά μας έξοδα.

Η τιμή τους είναι στα 20 ευρω.

Στάμπα μπροστά

http://i43.tinypic.com/nfjiub.jpg

Στάμπα πίσω

http://i39.tinypic.com/27yzx9s.jpg

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ταχυδρομική αντικαταβολή για όποιον ενδιαφέρετε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

MiXaLiS G4

• Guest
αλανια κανενα κοντομανικο μπλουζακι απο κανενα συνδεσμο εχει βγει..?

xrisoupoli 4

• Guest
Το μπλουζακι της βεροιας ειναι μονο για τα μελη? "ONLY FOR MEMBERS" ? ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ?