Author Topic: ΠΑΟΚτσήδικο υλικό (είδη συνδέσμων,t-shirt,φούτερ,κασκόλ,ημερολόγια, λάβαρα, σημαίες κτλ.)  (Read 50983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Μόλις βγήκαν τα καινούργια μπλουζάκια
Για όσους θέλουν να αγοράσουν η τιμή είναι 15 Ευρώ συν τα έξοδα αποστολής.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email greekliaison@paok.com.au

Front

Back

http://www.paok.com.au/boutiqueb.php

xrisoupoli 4

• Guest
το τηλέφωνο της μπουτίκ είναι 2310 948881 και 2310- 949440. εγω παρείγγειλα την μπλούζα του κοντρέρας!! Γ**ΤΗ!!! αλλα και οι αυθεντικές ρε παιδιά ειναι δυκτιωτή??? κατι δυκτακια εχει μπροστα και πισω...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ÅðéôÝëïõò GENTLESOS âãÞêå êáé åßíáé êáé ùñáßï âëÝðù, ôï ðåñßìåíá ðùò êáé ðùò..

Íá óå ñùôÞóù êÜôé ðïõ îÝ÷áóá, õðÜñ÷ïõí óå üëá ôá íïýìåñá; Êáé ïé Hooded Top õðÜñ÷åé áêüìá ç ü÷é;
Ãéáôß ñþôçóå Ýíáò ößëïò ìïõ áðü Sydney êáé ôïõ åß÷áí ðåé ðùò ôåëåßùóå.  :'(
ÅðåéäÞ ðáßæåé íá ðÜñù 3-4 ìðëïõæÜêéá êáé ãïõóôÜñù êáé ôï êáóêüë áí êáé äåí åßíáé äéáèÝóéìï ãéá ÅëëÜäá… Ðáßæåé íá óôáëåß;;;  ::)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

GENTLESOS

• Guest
ÅðéôÝëïõò GENTLESOS âãÞêå êáé åßíáé êáé ùñáßï âëÝðù, ôï ðåñßìåíá ðùò êáé ðùò..

Íá óå ñùôÞóù êÜôé ðïõ îÝ÷áóá, õðÜñ÷ïõí óå üëá ôá íïýìåñá; Êáé ïé Hooded Top õðÜñ÷åé áêüìá ç ü÷é;

ÕðÜñ÷åé, ìüíï ôï large åîáíôëÞèçêå êáé ðáñáããåßëáìå ôñßôç ìðáæéÜ áëëÜ äåí ìðïñþ íá åããõçèþ ôßðïôá.

ÅðåéäÞ ðáßæåé íá ðÜñù 3-4 ìðëïõæÜêéá êáé ãïõóôÜñù êáé ôï êáóêüë áí êáé äåí åßíáé äéáèÝóéìï ãéá ÅëëÜäá… Ðáßæåé íá óôáëåß;;;  ::)

Íáé êáíÝíá ðñüâëçìá ìðïñþ íá ôï óôåßëù, ôï ðïõ äåí åßíáé äéáèÝóéìï ãéá ÅëëÜäá åßíáé ëÜèïò ðïõ äåí ôï åß÷á ðñïóÝîåé èá ôï äéïñèþóù ôþñá. ;)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΟΚ φίλος, τις επόμενες οι μέρες θα στείλω mail για να μου δώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό. ;)

Ρε παιδιά, υπάρχει σύνδεσμος που διακινεί μπλουζάκια με τον Garcia και τα σχετικά ή ο κάθε ένας βγάζει δικά του;;

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παντως επικοινωνησα με τον gentlesos και το παλικαρι με εστειλε 2 ζακετουλες με κουκουλα απο μελβουρνη και μπορω να πω οτι ειναι τελειες!Απο ποιοτητα,απο το ονομα ΠΑΟΚ που γραφει,απο την σταμπα στο πισω μερος...Οποιος θελει να παρει και το σκεφτετε να μην το σκεφτετε καθολου.Ειναι απλα φοβερες....Εγγυηση..
GENTLESOS ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΛΥΡΑ ΕΚΑΤΟ!

GENTLESOS

• Guest
Ευχαριστώ KATISI4 να είσαι καλά και ότι θέλεις εδώ είμαι.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Ρε παιδιά, υπάρχει σύνδεσμος που διακινεί μπλουζάκια με τον Garcia και τα σχετικά ή ο κάθε ένας βγάζει δικά του;;

Εβγαλα εγω το σχεδιο του StelliosNikaia, (με την αδεια του)ελαφρως ρετουσαρισμενο με υπογραφη paokworld.Το ποσταρω εντος της ημερας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οποιος θελει να το τυπωσει μονος του να μου στειλει πμ να του στειλω το αρχειο .cdr

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

JamaicaN

• Guest
Σημερα παραλαβαμε και τα φουτερακια απο κορδελιο....

ΕΥΓΕ αλανια, ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΠΑΡΤΙΖΑΝ....

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε μπλουζάκια-φούτερ-ζακέτες-κασκόλ από συνδέσμους.Μή διστάζετε να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες.Σίγουρα θα πουληθούν,θα ευχαρηστηθούν οι φίλαθλοι και ενισχύεται με αυτό το τρόπο οικονομικά ο σύνδεσμος που  κάνει τη κίνηση αυτή.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

georges_4_

• Guest
οποιος ενδιαφερεται για ημερολογια(5 ευρω) απο τον συνδεσμο αμπαλαεα θα ειμαστε εξω απο την μπουτικ προτου αρχισει ο αγωνας......

hellas79

• Guest
ΠΑΟΚ 08/09 εντός έδρας εμφάνιση ρέπλικα

http://www.sportarena.gr/product_info.php?cPath=42_99&products_id=5613
ΠΑΟΚ 08/09 εντός έδρας εμφάνιση ρέπλικα

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδία του MCP.
Σήμερα παρέλαβα το δέμα, πολύ καλή ποιότητα σε όλα, φούτερ, κοντομάνικο, κασκόλ, όλα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά μάγκες !!   ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

GENTLESOS

• Guest
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια όπως και για την ενίσχυση του συνδέσμου μας γιατί κακά τα ψέματα το να κρατάς διώροφο κτίριο στο κέντρο της Μελβούρνης δεν είναι και ότι πιο εύκολο μιας και τα έξοδα είναι υπέρογκα.
Όσο για την ποιότητα πάντα φροντίζουμε οτιδήποτε κάνουμε να είναι άριστη.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ