Author Topic: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?  (Read 3414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?
« Reply #100 on: August 10, 2009, 15:52:51 »
Γιατρέ μου,αυτό πόνεσε.Πιο μαλακά σε παρακαλώ :ambulance:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #101 on: February 22, 2010, 10:43:57 »
- Μέχρι χθες δεν κοιμόμασταν από προσμονή, γιατί ξέραμε μέσα μας τι θα ζήσουμε. Τώρα που το ζήσαμε ρε γιατρέ δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε από έκσταση. Δώσε ρε ντόκτορα κανένα χάπι για την insomnia γιατί δεν την παλεύω άλλο και βάλε κι ένα κολλύριο γιατί έχουν... μαραθεί τα μάτια μου από την αυπνία.
- Θα κοιμηθείς παιδί μου σήμερα, μη κάνεις έτσι...
- Πας καλά ρε τρελογιατρέ; Εγώ δεν πρόκειται να ξανακοιμηθώ από δω και πέρα, γιατί κάθε επόμενο ματς θα είναι σημαντικότερο, ενώ του χρόνου θα κουνιέται το σεντόνι ρε τρελάρα και τα μυαλά μας θα φύγουν μόνα τους μέσα από το κεφάλι  :cwm12:
« Last Edit: February 22, 2010, 10:52:41 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #102 on: February 22, 2010, 10:59:34 »
το θεμα ειναι πελον οτι ειμαστε γιατροι απο μονοι μας. μαθαμε τελικα. με παγοκυστη και 2 ντεπον προλαβα πολλα χθες κατα τις 22.30. οταν παει να ηρεμησεις ερχεται το εγκεφαλικο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: February 22, 2010, 11:33:24 »
- Μέχρι χθες δεν κοιμόμασταν από προσμονή, γιατί ξέραμε μέσα μας τι θα ζήσουμε. Τώρα που το ζήσαμε ρε γιατρέ δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε από έκσταση. Δώσε ρε ντόκτορα κανένα χάπι για την insomnia γιατί δεν την παλεύω άλλο και βάλε κι ένα κολλύριο γιατί έχουν... μαραθεί τα μάτια μου από την αυπνία.
- Θα κοιμηθείς παιδί μου σήμερα, μη κάνεις έτσι...
- Πας καλά ρε τρελογιατρέ; Εγώ δεν πρόκειται να ξανακοιμηθώ από δω και πέρα, γιατί κάθε επόμενο ματς θα είναι σημαντικότερο, ενώ του χρόνου θα κουνιέται το σεντόνι ρε τρελάρα και τα μυαλά μας θα φύγουν μόνα τους μέσα από το κεφάλι  :cwm12:

-Γιατρέ, θυμάσαι όταν πρωτοήρθα πριν 4-5 χρόνια σε τι κατάσταση ήμουνα?
-Θυμάμαι. Από τα πιο θλιβερά περιστατικά που είχα να αντιμετωπίσω. Πολύ δύσκολη περίπτωση, σχεδόν ανίατη ασθένεια.
-Γιατρέ...
-Ναι...
-Δε γαμιέσαι λέω εγώ...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #104 on: February 22, 2010, 11:47:55 »
το θεμα ειναι πελον οτι ειμαστε γιατροι απο μονοι μας. μαθαμε τελικα. με παγοκυστη και 2 ντεπον προλαβα πολλα χθες κατα τις 22.30. οταν παει να ηρεμησεις ερχεται το εγκεφαλικο.

εγω την εβγαλα με  counterpain στο σβερκο για να παρει την πιεση και με ενα depon γιατι βουιζε ολο το κεφαλι. πιεσομετρο δεν εχω, επιβαλλεται να αγορασω.