Author Topic: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?  (Read 3330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LFPADRAM

• Guest
Απ: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?
« Reply #80 on: June 30, 2008, 13:15:44 »
 :D :D :D :D

fatal_invasion

• Guest
« Reply #81 on: June 30, 2008, 13:20:51 »
Μόλις βρήκα ποιος γράφει τα ανυπόγραφα άρθα στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης..
PAOKCURE μήπως ηγήσαι και εκείνης της οργάνωσης;;ε να μωρέ..ναι ναι, εκείνης της οργάνωσης που είχε στείλει ένα γράμμα στην Αθλητική;;; εε;;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #82 on: June 30, 2008, 13:35:04 »
Astadiala, mou gurises ta muala Deuteriatika!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #83 on: June 30, 2008, 13:44:53 »
Με βάρεσε η ζέστη και άρχισα τις κωλοτούμπες  ;D

Όσο για τα μπινελίκια που ρίξατε διαβάζοντας, σας κάνω θεραπεία, για να ξεδίνετε που και που
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #84 on: June 30, 2008, 15:18:18 »
Μην τους δίνεις ιδέες ρε αδερφέ....Τα γραψε παραπλήσια ο φίλος τους ο Σαράντης βέβαια, αλλά δεν αποκλείεται σε κάποια φάση να ξαναβγεί δηλητήριο για αυτόν που δίνει σάρκα στα όνειρά μας...

GeorgT

• Guest
« Reply #85 on: June 30, 2008, 15:41:07 »
Τη πλάκα ρε, το κείμενο λεει την απόλυτη αλήθεια!!!!!

(Μη ψαρωνεται πλάκα κανω κ εγώ)

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: June 30, 2008, 17:26:30 »
Τι να σου πω ρε μπαγάσα PAOKCURE? Τι να σου πω?    ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! Και όντως χρειάζεσαι cure!!!! (... όπως πάντα ΦΟΒΕΡΟΣ!!!) 
PAOK is a Social Movement!

giannis80

• Guest
« Reply #87 on: June 30, 2008, 18:17:11 »
;D
(Πριν σπάσετε την οθόνη, δείτε καλά το link)

Δεν πρόλαβα.Την έσπασα.Θα σου στείλω αριθμό λογαριασμού να μου βάλεις μέσα τα λεφτά ως ηθικός αυτουργός του σπασίματος της οθόνης.
« Last Edit: July 01, 2008, 00:17:28 by ÄéêÝöáëïò »

skilos

• Guest
« Reply #88 on: June 30, 2008, 18:20:31 »
 hahahha :extralaugh:

tous xeutilises re GIGANTA PAOKCURE. Tous xeutilises milame! ;D ;D ;D

apedeixes poso eukola mporei kapios na dei to nomisma apo tin anapodi k kakh tou pleura ama thelei.
poso eukolo einai to na hame na legame. Se ena mikro keimeno edwses tin kaliterh apanthsh se osous kanoun "kritiki" gia tin kritiki. Megalh ypothesh na kateheis ton grapto logo telika, terastia tha lega.... papades kaneis ama to eheis to gamhmeno.

sto g4.org nomizw pws tha prepei na to valoun stin kentriki tous, tous evgales k ap ti diskoli thesh, den tous vgainei me tipt! Enoeite oti tha prepei na plirwsoun gia pneumatika dikaiwmata ;D

# eutihws pou pathsa prwta sto link kai eida oti einai moufa, alliws tha egrafa katevata binelikia ki egw opws o aderfos makptol  ;D ;D
glitwsa tin poinh...ooouuffff

k mi afierwsh gia ton PAOKCURE

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #89 on: June 30, 2008, 22:45:33 »
εγω σημερα που λετε αραξα στο μπαλκονι να κανω ενα τσιγαρο μετα την δουλεια
αρχισα να σκεφτομαι την ομαδα στην μπαλα,τις μεταγραφες το ποσο καλυτεροι ειμαστε σε σχεση με περσι
και εκει που χαμογελαγα σαν χαζος ξενερωσα κατευθειαν μολις σκεφτηκα το μπασκετ.
δεν λεω τιποτα καινουριο,ισως ολοι μας να εχουμε βρεθει σε αυτη την κατασταση καποια στιγμη
το σιγουρο ειναι οτι θα ξαναβρεθουμε μεχρι να βρεθει η λυση.
και που λετε αρχισα να σκεφτομαι.πιο πριν ειχα διαβασει σε μια εφημεριδα οτι ο βεζυρτζης που θελει να αναλαβει,
το σκ το περασε στην χαλκιδικη και ειχε επαφες λεει με αυτους που θα μπουν στην διοικηση
ενω εκει που καπου τα πηρα ηταν οταν διαβασα οτι προσπαθουσε να βρει τον βιολιδη.ολο το σκ δλδ δεν τον βρηκε...
ουτε με νοιαζει ποσο εγκυρο ειναι το ρεπορταζ ουτε θελω να κανω κανεναν να ξενερωσει κι αλλο
οπως σας ειπα σκεφτομουν ξενερωμενος στο μπαλκονι.ηρθε στο μυαλο μου και το δημοσιευμα
και με πηρε απο "κατω".γιατι εκανα εναν γαμημενο συνειρμο.οταν εδω στα γιαννενα πριν το νετ
και πριν μαθω το φορουμ σαν μοναδικο μεσο ενημερωσης ειχα δημοσιευματα απο αθηναικες εφημεριδες(ηταν κι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ βεβαια,αλλα μεχρι που
να σταματησει)παντα το καλοκαιρι διαβαζα τις δευτερες οτι το σκ η διοικηση του ΠΑΟΚ(για μπαλα μιλαω) ηταν στην χαλκιδικη.
και εγραφαν παντα τα ρεπορταζ οτι ειτε δεν κινειται τιποτα στον ΠΑΟΚ ειτε εκει γινοταν οι επαφες μεταξυ της διοικησης.παντα γελαγα
μ'αυτο γιατι στο μυαλο μου ερχοταν παραλια,γκομενες,ουζακια και ελεγα πως ολα αυτα ειναι ασοβαρα για μεγαλη ομαδα.
φυσικα χωρις να θελω να πιστεψω οτι καποια μερα θα επιβεβαιωθω τελικα αποδειχτηκε οτι επιβεβαιωθηκα(μπατμαν τζον γου)
κι ερχομαι σημερα 27 χρονων βλεποντας την διοικηση στη μπαλα να συμφωνει για μεταγραφες κυριακη ξημερωματα
να διαβασω ξανα για το μπασκετ οτι διαβαζα για την μπαλα τις εποχες που δεν θελω με τπτ να ξαναδω
αφου λοιπον σας εβαλα στο νοημα των μαλακιων που σκεφτομαι ωρες που κανονικα πρεπει να ξεκουραζομαι
σας ρωταω
αν αυριο μου πουν στηριξε βεζυρτζη τι να κανω;αυτο με τρελαινει περισσοτερο απο ολα
να στηριξω ενω θα φοβαμαι οτι ολο αυτο θα παει χαμενο η να μην στηριξω και μετα να εχω τυψεις οτι δεν τεντωσα
το χερι μου να πιασω τον πνιγμενο απο τα μαλλια;
εννοειται οτι ολο αυτο που γραφω δεν μου ρθε σημερα γιατι διαβασα κατι.εδω και καιρο το σκεφτομαι
αν πιασεις στο μυαλο σου το μπασκετ απο την στιγμη που τελειωσε ο αγωνας με το σκουληκι
βλεπεις διαρκως φαντασματα και copy paste τακτικες απο την μπαλα
νιωθω ανικανος και ανημπορος να σκεφτω,να δωσω λυση,να τα βαλω με αυτους που ονομαστηκαν πολυ ευστοχα ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ
ρε αδερφια ειμαι στο τσακ να παραδωσω πνευμα.αρχιζω να σκεφτομαι το παλατακι αδειο(και δεν ειναι εφιαλτης αλλα πραγματικοτητα) και να παιζει ΠΑΟΚ-καοδ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ;

Argonath4

• Guest
« Reply #90 on: July 01, 2008, 00:28:36 »
νιωθω ανικανος και ανημπορος να σκεφτω,να δωσω λυση,να τα βαλω με αυτους που ονομαστηκαν πολυ ευστοχα ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ
ρε αδερφια ειμαι στο τσακ να παραδωσω πνευμα.αρχιζω να σκεφτομαι το παλατακι αδειο(και δεν ειναι εφιαλτης αλλα πραγματικοτητα) και να παιζει ΠΑΟΚ-καοδ

Ολα τα λεφτά... ;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #91 on: July 01, 2008, 10:52:05 »
...
να διαβασω ξανα για το μπασκετ οτι διαβαζα για την μπαλα τις εποχες που δεν θελω με τπτ να ξαναδω
αφου λοιπον σας εβαλα στο νοημα των μαλακιων που σκεφτομαι ωρες που κανονικα πρεπει να ξεκουραζομαι
σας ρωταω
αν αυριο μου πουν στηριξε βεζυρτζη τι να κανω;αυτο με τρελαινει περισσοτερο απο ολα
να στηριξω ενω θα φοβαμαι οτι ολο αυτο θα παει χαμενο η να μην στηριξω και μετα να εχω τυψεις οτι δεν τεντωσα
το χερι μου να πιασω τον πνιγμενο απο τα μαλλια;
εννοειται οτι ολο αυτο που γραφω δεν μου ρθε σημερα γιατι διαβασα κατι.εδω και καιρο το σκεφτομαι
αν πιασεις στο μυαλο σου το μπασκετ απο την στιγμη που τελειωσε ο αγωνας με το σκουληκι
βλεπεις διαρκως φαντασματα και copy paste τακτικες απο την μπαλα
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ;
Για τα πρώτα που αφορούν ΣΚ στη Χαλκιδική τόσα χρόνια από τους ΠΑΟΚάρχες και τη διαφορά με το τι βλέπουν τα ματάκια μας από τη διοίκηση της ΠΑΕ σήμερα, δεν χρειάζεται φυσικά να γίνει άλλη κουβέντα, παρά να συμφωνήσω και να επαυξήσω. Στο λαιμό μου καθόταν μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ καιγόταν και αυτοί κάνανε μακροβούτια. Κάτι τέτοιες "λεπτομέρειες", που δεν είναι λεπτομέρειες, δείχνουν πολλά.

Για τα υπόλοιπα:
Έχω κι εγώ τα ίδια έχω στο μυαλό μου, σε ότι αφορά το μπάσκετ. Με μία βασική διαφορά φίλε μου Γιαννιώτη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπαλαντζάρει μέσα μου η χαρά που νιώθω για τη μπάλα, με την πίκρα από το μπάσκετ. Ίσως γέρασα πολύ και δεν μπορώ να περάσω άλλη μιζέρια. Ίσως δεν έχω ψυχικές αντοχές. Ούτε διάθεση να κάτσω να ψάχνω και την παραμικρή κίνηση της διοίκησης Βεζυρτζή ή όποιων χωθούν. Δεν είναι πως δεν αγαπάω το μπάσκετ το ίδιο. Αλλά το βλέπω πάντα ως δευτερεύον άθλημα.

Έτσι λοιπόν το σκέφτομαι ως εξής:
Καλά θα ήταν να ξαναζούσαμε την εποχή που ο ΠΑΟΚ ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν γίνεται, προς το παρών. Εμένα θα μου αρκούσε μία υγιής ομάδα, που θα έπαιζε ένα ωραίο μπασκετάκι, να πηγαίνω να παιρνάω δύο καλές ωρίτσες. Κι αν στο μέλλον βρεθεί ένας τρελός να ανάψει ξανά τη φλόγα της διάκρισης, τότε να πετάξω το σποράκι και να γίνω πιτσιρικάς ξανά.

Επειδή όμως ούτε αυτό το λίγο έχω, λόγω παντελονάτων και θεματοφυλάκων, πρέπει να δουλέψω στο μυαλό μου ένα πράγμα. Ψάχνω και κοσκινίζω κάθε κίνηση, πολεμάω έναντι κάθε πράγματος που φαίνεται ύποπτο κτλ κτλ και καθαρίζω το μπάσκετ, αφού πρώτα το διαλύσω; Ή κάνω εν γνώση μου το μαλάκα, βάζοντας ένα όριο στη μαλακία που θα με δέρνει, όπως π.χ. μπείτε μέσα ρε ΠΑΟΚάρχες, αλλά το νου σας μη τυχόν και ρίξετε την ομάδα. Οπότε στηρίζω με εισιτήρια, παρουσία και φωνή, ως ένα βαθμό.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτές οι δύο στάσεις υπάρχουν απέναντι στο μπάσκετ. Γιατί δεν υπάρχει εφικτή λύση στον ορίζοντα. Εκτός αν έρθει κανένας επενδυτής. Αλλά και τότε θα μπούμε στο ίδιο δίλημμα. Τον ξεψαχνίζουμε τον όποιο Δρόσο ή κάνουμε τους χαζούς και του δίνουμε χωρίς πολλά πολλά τον ΠΑΟΚ;

Διαλυμένος ή κορόιδο γιατρέ μου; Γαμώ τα διλήμματα...

Εγώ πάντως όσο και να με τρώει ο Βεζυρτζής και ο Δρόσος έχω απόθεμα μέσα μου να κάνω τον μαλάκα. Αυτό που δεν έχω απόθεμα είναι να ξανακάνω το ντετέκτιβ. Όσες δυνάμεις έχει το πονεμένο μου μυαλό για να προσπαθεί να σκέφτεται τις κινήσεις των λαμόγιων, τις κρατάω ως κόρη οφθαλμού για όσα όμορφα έρχονται στον ΑΣ. Εκεί θα μου χρειαστούν περισσότερο.

υγ Σκύλε ευχαριστώ για την ωραία αφιέρωση
« Last Edit: July 01, 2008, 10:57:09 by PAOKCURE »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: July 02, 2008, 10:53:13 »

Αυτό που δεν έχω απόθεμα είναι να ξανακάνω το ντετέκτιβ.

+1 Ουτε εγω.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #93 on: July 17, 2008, 15:35:51 »
Καινούριος τρελογιατρός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δώρο μία κουρά (για κιουρά) μαζί με ένα εισιτήριο διαρκείας.

- Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα πρόβλημα
- Τι πρόβλημα παιδί μου
- Να... πως να στο πω. Φαντάζομαι διάφορα.
- Όπως;
- Είδα που λες τη κλήρωση και άρχισα να φαντάζομαι 4 στα 4, κηδείες σε ερπετά, 3 διπλά στην αρχή, φιέστες μέσα στις Σέρρες
- Κάτσε παιδί μου, ένα ένα να σε καταλαβαίνω. Ονειρεύεσαι ότι πάτησες με το τζιπ σου ένα φίδι, γιατί τα έβλεπες διπλά μετά από μια γιορτή στις Σέρρες;
- Τι λες γιατρέ μου, χαζός είσαι; Για τον ΠΑΟΚ μιλάω και για το πρωτ......
- Σςςς. Σταμάτα μη το πεις. Αυτά απαγορεύονται. Ούτε να το σκέφτεσαι.
- Μα γιατρέ μου δεν μπορώ. Κοιτάζω τους άλλους και λέω σιγά το ρόστερ. Κάνουμε και εμφανίσεις σαν αυτές με την Πόρτο στα φιλικά και μου βγαίνει
- Σου απαγορεύω να ξανασκεφτείς τέτοια πράγματα. Ακούς εκεί; Ακόμη χρωστάς της Μιχαλούς και πέρυσι δυο μπαλιές δεν άλλαζες και τώρα άρχισες τις μαλακίες;
- Μα ....
- Δεν ακούω κουβέντα. Θεραπευτική αγωγή. Θα σε χαπακώσω μέχρι τέλος Αυγούστου να μη πάρεις στο λαιμό σου κανέναν αθώο. Άντε να πούμε με τους τρελούς που έμπλεξα.
- Δεν μου λες γιατρέ. Για σέντερ φορ να κάνω όνειρα;
- Βρε άντε από δω, ψυχάκια, εσύ δεν καταλαβαίνεις. Αδερφηηηη. Το ζουρλομανδύα στο κύριο

;D

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: July 17, 2008, 15:39:41 »
 :a1006: THEIKO!!!!!!!!!

aderfiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! zourlomandya gia olous! kernaw!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #95 on: July 17, 2008, 15:42:17 »
Δεν θα περάσει εδώ μέσα των πεσιμιστών και των προσγειωμένων.  :P

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: July 17, 2008, 15:45:46 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kala paokcure eisai apisteutos!!!!!!!
Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #97 on: September 29, 2008, 15:00:53 »
-Γιατρέ, γιατρέ βοήθεια! Έχω μεγάλο πρόβλημα. Με ξύνουν φοβερά τ' αρχίδια
-Ηρέμησε παιδί μου δεν είναι τίποτα. Είσαι ο εκατοστός ΠΑΟΚτσής από το πρωί που μου το λέει. Είναι φυσιολογικότατο.
-Τι λες ρε τρελογιατρέ;
-Ναι ρε σε λέω. Άκου
Επειδή όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν τ' αρχίδια σου και άλλοι έχουν καιρό να τα δούνε και ξεχάσανε πως υπάρχουν τέτοια αρχίδια κι άλλοι πιτσιρικάδες δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο πράγμα, στα ζηλεύουν και τα μελετάνε συνέχεια. Τόσο καιρό βλέπανε Αθηναϊκές τρύπες και ξεσυνήθισαν βλέπεις.
Μη μασάς θα το συνηθίσεις!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #98 on: August 10, 2009, 15:10:45 »
- Καλημέρα γιατρέ
- Καλημέρα παιδί μου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου;
- Εγώ γιατρέ δεν έχω πρόβλημα. Οι άλλοι οι μαλάκες δεν συμφωνούν μαζί μου και πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό
- Ε ναι, χμμμ. Για πες μου ακριβώς τι εννοείς
- Τόσες φορές τους έχω προειδοποιήσει να μη λένε κάτι που δεν συμφωνώ και τα μαλακισμένα δεν μ' ακούνε. Δεν θέλω ρε γιατρέ να ακούω κριτικές κια απόψεις. Μου τη δίνουν. Εγώ θέλω ζήτω να φωνάζω.
- Για ποιο πράγμα να φωνάζεις ζήτω;
- Για τον ΠΑΟΚ ρε γιατρέ, επειδή έφυγε ο Γούμενος
- Μα καλά ο Γούμενος δεν έφυγε πριν δυο χρόνια
- Ε και τι έγινε. Άντε να το ξεχάσουμε τόσο γρήγορα; Πας καλά; Κάθε μέρα θα ζούμε με τον φόβο μη ξανάρθει
- Αυτό όμως δεν είναι φυσιολογικό
- Και τι είναι φυσιολογικό. Να έχει ο κάθε μαλάκας άποψη; Να μην έχεις ρε. Μόκο ρε ούμ
- Ναι ρε παιδί μου αλλά αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και σκεπτόμενοι
- Τι λες ρε κωλογιατρέ; Κι εσύ κατά του Σάντος είσαι κουφάλα; Θα σε γαμήσω
- Ποιον Σάντος λες ρε παιδί μου...
- Τι ποιον Σάντος ρε. Μήπως ήθελες κανά πρίγκιπα με κάνα Γούμενο να σιάξεις; Α ρε ξύλο που θέλετε όλοι σας
- Όχι παλικάρι μου δεν κατάλαβες. Δεν τα έχω με τον Σάντος απλά δεν τον ξέρω τον άνθρωπο
- Αφού είσαι του Γούμενου ρε, σε κατάλαβα.
- Ούτε αυτόν τον ξέρω...
- Τότε είσαι του Παγώνη ρε
- Σε παρακαλώ άνθρωπέ μου κάτσε να συζητήσουμε
- Τι να συζητήσουμε ρε. Εγώ δεν γουστάρω συζητήσεις. Θα μιλάω εγώ κι εσύ θα ακούς. Γκέγκε;
- ΟΚ
- Λοιπόν όλοι αυτοί οι αχάριστοι που θέλουν να διώξουν το Θόδωρο να ξέρουν πως δεν θα τους περάσει. Αν είναι ανάγκη και σε λοβοτομή θα φτάσω για να ησυχάσει το κεφάλι μου από αυτούς. Θα τους εξαφανίσω εγώ τους κομπλεξικούς να ουμ και τους παντοφλάκηδες. Δεν θα με τρελάνουν εμένα
- Ναι αλλά δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις. Αυτά είναι φασιστικά
- Τι λε ρε! Ξέρεις πόσο ΠΑΟΚ είμαι εγώ ρε; 4 κιλά και 85 γραμμάρια. Άντε να μη σου γαμήσω
- Ναι αλλά και πάλι δεν μπορείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου, πόσο μάλλον να προσβάλλεις. Αυτό δείχνει ότι κουβαλάς μεγάλο πρόβλημα
- Ό,τι γουστάρω θα κάνω ρε. Εγώ τα ξέρω όλα ρε και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες που το παίζουν έξυπνοι. Έχεις κανα πρόβλημα;
- Εσύ έχεις το πρόβλημα
- Κι εσύ απ' αυτούς είσαι ε; Καλά σε κατάλαβα κουφάλα. Τώρα θα σε σκίσω
- Αδερφήήή. Την ένεση παρακαλώ. Αααα ωραία. Δυστυχώς παλικάρι μου η περίπτωσή σου δεν παλεύεται. Έχεις πολλά και διάφορα. Φοβικά σύνδρομα, φασιστικές αντιλήψεις, μανία καταδίωξης, δουλική συμπεριφορά, κολλήματα στο μυαλό και απ' ότι μπορώ να εικάσω και μαλακία στον εγκέφαλο. Θεραπεία δεν υπάρχει.
- Χάιλ ντόκτορ
- Χάιλ παιδί μου, χάιλ
- Ζήτω ο φασισμός
- Ζήτω παιδί μου. Ό,τι πεις εσύ.
- Α ρε πως ζηλεύω τον θούπερ3
- Αδερφήήή. Άλλη μία στο παλικάρι εδώ πέρα. Παραληρεί

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #99 on: August 10, 2009, 15:23:42 »
Επίκαιρο το τελευταίο... ;)