Author Topic: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?  (Read 3401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: ...Γιατρέ μου, να ξαπλώσω?
« Reply #60 on: September 28, 2007, 16:14:42 »

-   ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!

-   Επιτέλους, I found The Cure

γαμω την τρελλα μου   :headbang:

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #61 on: September 28, 2007, 17:17:16 »
Απιστευτα κειμενα απο το παληκαρι PAOKCURE!
:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #62 on: September 28, 2007, 18:25:42 »
Κανονικά όμως!!!! Ανατριχίλα...

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

... ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!

ΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #63 on: September 29, 2007, 22:09:26 »
 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: January 28, 2008, 14:24:23 »
Λοιπόν, αν και η ημέρα είναι δύσκολη, με όλο το θάρρος, ανοίγω αυτό το θέμα, το οποίο θά ήθελα να το δείτε με χιούμορ!!!

Τελικά μήπως το πρόβλημα είναι αστρολογικής φύσεως; Τι ζώδιο είναι ο ΠΑΟΚ; Μήπως έχουμε ανάδρομο Ερμή; Επιρρεάζει η πανσέληνος τις σέντρες του Χαραλάμπους; Πρέπει η Λίτσα Πατέρα να προτείνει συγκεκριμένες μεταγραφές;

Αν έχετε το κουράγιο και τη διάθεση, προσεγγίστε το θέμα (με χιούμορ το τονίζω!).

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT 
PAOK is a Social Movement!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #65 on: January 28, 2008, 14:37:40 »
egw den kserw ti zwdio einai o paok. Afto pou kserw einai oti ta zw(di)a pou paizoun mpala fetos ston paok mou moiazoun par9enoi.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #66 on: January 28, 2008, 15:12:06 »
:lol: :lol:
Gkaz, egrapses!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #67 on: January 28, 2008, 16:40:27 »
Επίσημα ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε το 1926. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (28 Απριλίου 1926) εγκρίθηκε το πρώτο καταστατικό του συλλόγου. Ουσιαστικά όμως ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε ένα χρόνο νωρίτερα από ότι γράφει κάτω από το έμβλημά του. Το λάθος αυτό προέρχεται από την καθυστέρηση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έδωσε έγκριση στο καταστατικό της ομάδας (αριθμ. 822) στις 26-4-1926.

symfwna me ta parapanw k an 8ewrhsoume mhna aprilio k anamesa 20-30 tou mhnos o PAOK einai tayros!
xexexe tayros o aetos!  :P gia na dw ti leei o tauros gia shmera....
xmmm....Δημιουργήστε ισχυρούς δεσμούς φιλίας και έρωτα, με νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας *Τίποτα δεν σταματάει την πορεία σας προς την ευτυχία *Οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας των επόμενων εβδομάδων θα σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά *Ταξιδέψτε *Ανανεωθείτε

Πλανήτες
Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η δημιουργία νέων συνεργασιών!
*Οι πιθανότητες αλλά και οι δυνατότητες για επιτυχία είναι ιδιαίτερα αυξημένες! *Η επαγγελματική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε εμπειρίες, λόγω των ευκαιριών που θα έχετε για να κάνετε αρκετά νέα πράγματα

Αισθήματα
Οι αδέσμευτοι προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια ξαφνική γνωριμία που θα σας συγκλονίσει *Οι δεσμευμένοι βρείτε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση *Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας, συζητήστε τους προβληματισμούς σας με το ταίρι σας

Ζωή
Ο Κρόνος θα φέρει προβλήματα στη ζωή σας, που θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλειες *Χαλαρώστε μέσα από τον διαλογισμό *Ανανεώστε τον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από νέα ενδιαφέροντα και αναζητήστε την ψυχική σας γαλήνη και ηρεμία, φίλοι μου
   πηγή: astrorama.gr
Εστω και αν είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα αισθήματά σας σήμερα φαίνεται πως δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για κάποιες ιδιαίτερες απολαύσεις. Αποφύγετε όμως τον υπερβολικό εγωισμό ή τις μεγάλες απαιτήσεις από τον σύντροφο. Εκπλήρωση ορισμένων επιθυμιών ίσως αλλά όχι υπερβολικό πάθος.Αφήστε τις εκκεντρικότητες γιατί ο κίνδυνος αισθηματικής απογοήτευσης είναι μεγάλος.(Περιπτώσεις που τα αισθηματικά του ατόμου περνούν μέσα από μια περίοδο ιδιαίτερης έντασης. Καταστάσεις ερωτικής απογοήτευσης, ψυχικού πόνου, ζήλιας κ.λ.π.)
   πηγή: eportal
Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας. Δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας.
« Last Edit: January 28, 2008, 16:48:50 by maria-mtb »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #68 on: January 28, 2008, 16:51:37 »
dld tha paroume to gioukoslavo??!!!  ;D
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #69 on: January 29, 2008, 18:42:45 »
gia shmera to zwdio tou PAOK leei:

Γεγονότα που σας αναστατώνουν, παίζουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας την επόμενη περίοδο! *Μην σας πτοήσουν και μην σας ρίξουν ψυχολογικά! *Ο ανάδρομος Ερμής na ti ftaiei re gmt στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει σε επιπόλαιες αντιδράσεις *Συζητήστε με δικούς σας ανθρώπους *Ζητήστε τις συμβουλές τους

Πλανήτες
Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η δημιουργία νέων συνεργασιών, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον mellon akoume k mellon den vlepoume! *Οι πιθανότητες για επιτυχία πάρα πολλές! *Η αυριανή επαγγελματική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για αρκετά νέα πράγματα που θα σας ανανεώσουν

Αισθήματα
Η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο σας, θα συμβάλει στο να αυξηθούν οι εντάσεις ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο σας *Διατηρήστε την ψυχραιμία σας * giatreeeeeeeeeeee!Τις επόμενες μέρες, γεγονότα και παρεξηγήσεις θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες για το μέλλον της σχέσης σας, φίλοι Ταύροι

Ζωή
Ο Κρόνος θα φέρει προβλήματα στη ζωή σας, e, kanei k tipota allo o kronos, gamietai o kronos k o gauros olos! που θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλειες *Ανανεώστε τον εσωτερικό σας κόσμο *Αποφεύγετε τα νεύρα και τις φωνές στα προβλήματα, για να μην αναστατωθείτε περισσότερο *Περνάτε χρόνο με τους δικούς σας
   πηγή: astrorama.gr
Ισως να μην είναι και πολύ καλή ημέρα για τα αισθήματά σας ή για τα πράγματα που αγαπάτε σήμερα. Τα πάντα γύρω σας θα σας φαίνεται πως συμπεριφέρονται με έναν εχθρικό τρόπο απέναντί σας με δυσάρεστες επιδράσεις στον αισθηματικό σας κόσμο. Οι άλλοι φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τα αισθήματά σας σήμερα κάτι που πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε προσωρινή κατάσταση απογοήτευσης. proswrinh h' monimh? Αποφύγετε να δείχνετε τις πραγματικές σας διαθέσεις ή τα αισθήματά σας προσωρινά.
   πηγή: eportal
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.  nai gohteia gohteia oloi allou kleinoun! Η δράση σας σε κάποιους τομείς θα αυξηθεί και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με αντιπάλους.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: January 29, 2008, 21:58:15 »
Λοιπόν επειδη ολοι ξερουμε οτι Π.Α.Ο.Κ=ΘΡΗΣΚΕΙΑ εκατσα κι εγραψα το σύμβολο της θρησκείας μας:

Πιστεύω εις εναν θεόν,τον δικέφαλον αετόν
πρωταθλητην ουρανού και γης,τοπικων και ευρωπαϊκων πρωταθληματων.
Και εις του θεου αυτου τον τεράστιον λαον,τον τρελον και παλαβον,
τον ζωντα και δρωντα εις τον ναον της τουμπας.
Και εις τον του συλλογου τον ΠΑΟΚτσην προεδρον,Ζαγορακην Θεοδωρον,τον σκυλον της ομαδος,
και εις την υπολοιπην παοκτσηδικην διοικησην,την δρωσαν για το καλο του συλλογου.
Και εις μιαν καλύτερην αγωνιστικά ομαδαν,μασώσαν σίδερα και μη χαρίζουσα ποτέ και εις κανέναν.
Και εις ολους τους ποδοσφαιριστάς,νεους και παλαιους,που προσπαθουν δια το καλο της ομαδος μας.
Και εις ένα φιλοΠΑΟΚτσήδικο,αντιγαυρικον,αντιβαζελικον,και αντισκουληκικον κρατος και πρωτάθλημα....Π.Α.Ο.Κ

ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ????
« Last Edit: January 29, 2008, 22:18:24 by jgoudis »
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #71 on: February 03, 2008, 22:42:56 »
επειδη εχω αρχισει ξανα το τσιγαρο μετα απο δυο χρονια απο τις συνεχομενες πικρες που τρωω απο τον ΠΑΟΚ
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ;;;

JamaicaN

• Guest
« Reply #72 on: February 03, 2008, 22:51:07 »
Eixa uposxethei na kopsw to kapnisma meta tin prwtoxronia...

Antexa mexri to match me to vazelo....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #73 on: February 03, 2008, 23:07:16 »
Εγω ενα πραγμα ξερω σε αυτο το τοπικ
Με Ζαγορακη αρχηγο καποια στιγμη η θα ποσταρω εδω η θα ανοιξω νεο με τιτλο
<<Γιατρε μου, θα ξαπλωσεις?!!!>>
Κουφαλα γιατρε θα ερθει και η ωρα σου, υπομονη

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #74 on: June 30, 2008, 12:54:54 »
http://www.paok******************/plaka_kano_mh_trelenaiste?articleid=4444

Ï ÐÁÏÊ ðÞñå ôá âïõíÜ...

ÐåñéìÝíáìå ëßãåò ìÝñåò ãéá íá êÜôóåé ç óêüíç áðü ôï ìðáì ( ; ) ðïõ Ýóêáóå óôïí ÐÁÏÊ, Ýôóé þóôå íá äéáëõèïýí ôá óýííåöá êáé íá îåèïëþóåé ç ìáôéÜ, íá îåâïõëþóïõí ôá áõôéÜ êáé íá êáèáñßóïõí ôá ìõáëÜ. ÊáëÜ êáé ÷ñõóÜ ôá ðáíçãýñéá, áëëÜ äõóôõ÷þò óôïí ÐÁÏÊ ìÜèáìå íá ðáíçãõñßæïõìå ãéá ôïí áÝñá ôïí êïðáíéóôü, ôïí âïõíßóéï, ðáñÜ ãéá êÜôé ÷åéñïðéáóôü! Ìéá æùÞ ãéïñôÜæïõìå ãéá üóá åëðßæïõìå íá ãßíïõí, ðáñÜ ãéá üóá Ýãéíáí.

¢ëëùóôå ðñïò ôï ðáñþí ðáíçãõñßæïõìå ãéá ìéá ðëáãéÜ åíüò âïõíïý, óôçí ïðïßá ôïðïèåôÞèçêáí ëßãåò óçìáßåò. Áí ðÜù äçëáäÞ óôçí ðáñáëßá êáé ÷þóù 3-4 óçìáßåò ôïõ ÐÁÏÊ ãýñù ãýñù, èá Ý÷ù êáé ðáñáëßá-ÐÁÏÊ; Ìïõ èõìßæåé ôç ôáéíßá ìå ôï ×áôæç÷ñÞóôï ðïõ ðïõëïýóå ïéêüðåäá ìå èÝá óôá âïõíÜ...

ÁëëÜ Üíôå íá ìçí åßìáóôå óõíÝ÷åéá åðéêñéôéêïß. ¢íôå êáé ôï ÷ôßæïõìå ôï êÝíôñï. Ìå ðïéáíïý ÷ñÞìáôá; Ôïõ åðåíäõôÞ ëáïý Þ ôïõ åðé÷åéñçìáôßá-öÜíôáóìá; ¹ ìå ðåñÞöáíåò ðùëÞóåéò; Ìå ôï ñõèìü ðïõ îåðïõëÜìå ôïõò ôáëáíôïý÷ïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ìáò, ðïéïò èá ðñïðïíåßôáé åêåß ìÝóá; Ï êÜèå 35Üñçò ðïõ áðÝôõ÷å óôéò ìéêñüôåñåò ïìÜäåò; Å, ôüôå ãéáôß äåí êÜíïõìå êáé Ýíá ÊÁÐÇ ìáæß ìå ôï ó÷ïëåßï; Á÷ñåßáóôï íá åßíáé, áëëÜ...

¼óï ãéá ôá áíåîÜñôçôá ÌÌÅ, ôé íá ðåé êáíåßò; Ãéáôß ðáíçãýñéæáí Üñáãå ïé äçìïóéïãñáöÜñåò ôçò ðüëçò ìáò ôéò 3 ôåëåõôáßåò ìÝñåò; Ãéá ôç âüëôá ìå ôï ðïýëìáí; Ãéá ôïí êáèáñü áÝñá ðïõ åéóÝðíåõóáí; Êáé äå ôï îÝñáìå ôüóï êáéñü íá íïéêéÜæïõìå Ýíá ü÷çìá íá ôïõò ðçãáßíïõìå âüëôá, íá ãñÜöïõí äéèõñÜìâïõò;

Ï äå ðåñÞöáíïò ëáüò áêïëïõèþíôáò ðéóôÜ ôïí åíèïõóéáóìü ôùí ÌÌÅ Üñ÷éóå íá ðáíçãõñßæåé óõãêéíçìÝíïò (!) ãéá ôï ÷ùñÜöé ðïõ ÈÁ ãßíåé áèëçôéêü êÝíôñï, ÁÍ âñåèïýí ÷ñÞìáôá.
ÖÞìåò üôé ÐÁÏÊôóÞäåò ðáíçãýñéóáí óôï Ëåõêü Ðýñãï ôï åðüìåíï ðñùôÜèëçìá ðïõ ÈÁ ðÜñïõìå, åëÝã÷ïíôáé ùò áíáêñéâåßò.

Ç êáôÜêôçóç ôïõ ïñåéíïý ïéêïðÝäïõ Ýêôáóçò 70 óôñåììÜôùí, ìå ôç ÷Üñáîç óõíüñùí áðü ôá ëÜâáñá ôçò åðáíÜóôáóçò ãýñù-ãýñù, ìðïñåß íá ãßíïõí óôï ìÝëëïí êáé 100, áí ïé óôñáôéÝò ôùí êáôáêôçôþí ðïäïðáôÞóïõí êáé ôá äéðëáíÜ ïéêüðåäá. Åìðñüò ðáëéêÜñéá... ÁÅÑÁ!

Ìå ìéáò îå÷Üóôçêáí ôá ôåñÜóôéá ðñïâëÞìáôá ôïõ ìðÜóêåô êáé ï åíéáßïò ÐÁÏÊ êáé åðéêñáôåß ìßá åõöïñßá óôï ëáü. ÁöÝèçêå ìüíïò ôïõ ï áöáíÞò Þñùáò Íßêïò ÂåæõñôæÞò, ÷ùñßò óõìðáñáóôÜôåò ãéá Üëëç ìéá öïñÜ, íá âãÜëåé ôï êÜñï áðü ôç ëÜóðç. ×ùñßò öáíöÜñåò, ÷ùñßò óêïðéìüôçôåò êáé áíáêïéíþóåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ ðÜíù áð’ üëá, ðñïóöÝñåé ãéá Üëëç ìéá öïñÜ, áèüñõâá êáé ïõóéáóôéêÜ.

Ãéá íá Ýñèïõí ìåôÜ ïé ëáïðñüâëçôïé ðñüåäñïé íá êáñðùèïýí ôïõò êáñðïýò ôçò «âëÝðù ìðñïóôÜ» äéïßêçóÞò ôïõ (×ñéóôïäïõëüðïõëïò, ÓéêáìðÜëá, ÖåñíÜíôåæ) êáé íá ÷ôßæïõí ðáëÜôéá óôçí Üììï, ìå ôç ðñïßêá ÷ñçìÜôùí ðïõ Üöçóå óôïí ÐÁÏÊ ï ìåãÜëïò ðáñÜãïíôáò.
¸ôóé åßíáé ç æùÞ. ¢ëëïé äïõëåýïõí êáé Üëëïé êáñðþíïíôáé

Õà Ðñïêáëåß áðïñßåò ï ÷ñüíïò ðïõ åðéëÝ÷ôçêå íá ãßíåé ç åêäñïìÞ óôá âïõíÜ ôïõ Íïìïý Èåóóáëïíßêçò. Ëßãï ðñéí ôåëåéþóïõí ïé ìåôáãñáöÝò êé åíþ ç ìåãáëýôåñç ìåôáãñáöÞ åßíáé ï áäåñöüò ôïõ ÓÝñâïõ ìÜíáôæåñ, ðïõ üëùò ôõ÷áßùò Ýöåñå Ýíáí ôåëåéùìÝíï Áñãåíôßíï. Óïõ ëÝåé Üóå ìç îõðíÞóïõí ôá ðñüâáôá êáé óôáìáôÞóïõí ôá äéáñêåßáò, áí êáôáëÜâïõí ðùò äåí Þñèå êáíåßò åíþ áíôßèåôá ðïõëÞèçêáí ôá 2 ìåãáëýôåñá ôáëÝíôá ìáò.

;D
(Ðñéí óðÜóåôå ôçí ïèüíç, äåßôå êáëÜ ôï link)

Edit ÄéêÝöáëïò: ¢ñèñï 8.5 ôùí êáíïíéóìþí
« Last Edit: July 01, 2008, 00:15:43 by ÄéêÝöáëïò »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

goudas4

• Guest
« Reply #75 on: June 30, 2008, 13:03:57 »
χαχαχαχαχα....Ε δεν παίζεσαι με τίποτα ρε PAOKCURE...Πραγματικά όμως... ;D

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #76 on: June 30, 2008, 13:06:08 »
Na silifthei o ipeuthinos autou keimenou...aliteia,sipsi kai disosmia apo pleuras tou paokcure!!!Prokalei to laiko aisthima to melos auto...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

makptol

• Guest
« Reply #77 on: June 30, 2008, 13:07:13 »
Den 8a 3anbrisw xwris na prose3w prwta ta yg tou PAOKCURE

;D
« Last Edit: June 30, 2008, 13:12:24 by BillYpoglwssioS »

LFPADRAM

• Guest
« Reply #78 on: June 30, 2008, 13:07:58 »
Καλο αδερφε!! Παντως για να μαι ειλικρινης εφυγαν 2-3 μπινελικια ασφαιρα!! Σιγη ασυρματου παντως απο τα ψαγμενα αδερφια μας. Το ψαχνουν απο δω το φερνουν απο κει δεν τους βγαινει με τπτ! Τους την χαλασε και ο cure τωρα γμστα....

makptol

• Guest
« Reply #79 on: June 30, 2008, 13:10:29 »
ρε PAOKCURE θα σε σκοτωσω  ;D
παρακαλω να σβηστει το προηγουμενο ποστ μου ......

kai egrafes, kai egrafes, kai egrafes, aporw pws brikes teleiwmo....  :D
« Last Edit: June 30, 2008, 13:17:40 by BillYpoglwssioS »