Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για όλα από τα θέματα της ομάδας κάνοντας ταυτόχρονα έναν απολογισμό, μια αναφορά σε αυτά που έχουν προηγηθεί: "Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι εδώ, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε", είπε στον επίλογο του. Τόνισε μεταξύ άλλων: "Έμαθα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου", ενώ επανέλαβε: "Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι 700.000 ευρώ συν-πλην 5%, έχω υποχρέωση να δώσω εξοφλητικές αποδείξεις από όλα τα άλλα που αφορούν δηλαδή παίκτες, μάνατζερ και πουλημένο τον Βασιλόπουλο". Στην ερώτηση για το αν ο Βασιλόπουλος δεν είχε πουληθεί και πόσο θα ήταν το χρέος επισήμανε πως θα ήταν 1.045.000 εκ. ευρώ. Υπογράμμισε επίσης: "Ο μόνος που μπορεί να σηκώσει ψηλά τον ΠΑΟΚ, είναι ο Μποτούροβιτς, με τα στοιχεία που έχω μέχρι τώρα, έχει χαρίσει λεφτά".
Για το θέμα Παπαδάκη, είπε: "Είναι δικαίωμα αναφαίρετο από πού θα ψωνίζουμε. Θα ψωνίζω από όπου θέλω". Επιτέθηκε σε μερίδα συνδεσμιτών: "Ποτέ δεν ένιωσα μέσα μου για τους συνδέσμους κάτι κακό, ένιωσα όμως κάτι κακό για κάποιους όμως που ζουν από τον ΠΑΟΚ. Είναι ενάντια σε κάποιους επαγγελματίες... Δεν τα έχω με τη θύρα 4, με συγκεκριμένους τα έχω... Δεν τους θέλουμε εμείς αυτούς". Δήλωσε επίσης: "Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι κουμπάρος μου και μόνο...". Συνέχισε: "Ο Πανελούδης δεν απαίτησε, είναι ψέματα, ουδέποτε κινήθηκα για να πάρω το κυλικείο για τον γιο μου και την μπουτίκ για την κόρη. Τους τα επιστρέφω, αυτούς που έγραψαν αυτά τα ψεύδη". Για τους υποψήφιους αγοραστές επισήμανε με έμφαση: "Υπάρχει ένας ουσιαστικά άνθρωπος που σοβαρά ήρθε να ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το λέω αυτό γιατί δεν μπορεί να θεωρείται υποψήφιος αγοραστής για την ΚΑΕ έναν άνθρωπο που έχεις δει 20 λεπτά, τον Χρήστο Μπερέκο. Μιλήσαμε μαζί του 20 λεπτά, έπρεπε να φύγει όμως, αφού ειδοποιήθηκε εσπευσμένα στο Ωνάσειο, λόγω επέμβασης του αδερφού του". Στην εισαγωγική του ομιλία ξεκίνησε λέγοντας πως... "Η ζωή δεν είναι πάντα ευθεία. Έχει ανηφόρες, κατηφόρες, μέρες με καταγάλανο ουρανό, μέρες με μαύρα σύννεφα και καταιγίδες. Ίσως να είναι αυτή η ομορφιά της. Προσωπικά, όπως συμβαίνει στη ζωή, πριν από 3-4 μήνες μέσα σε ένα χώρο που 34 χρόνια στη Θεσσαλονίκη κινήθηκα, ήρθαν και οι μέρες της συννεφιάς και της καταιγίδας. Έμαθα πάντα να παλεύω", είπε και πρόσθεσε: "Ήμουν μέσα από τον ερασιτέχνη, επιτελώ με δυο άλλους ανθρώπους την εκκαθάριση μιας ανώνυμης εταιρίας και κινείται σε αυστηρά πλαίσια εσόδων και εξόδων. Στις 21 Ιανουαρίου 2004 έγινε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που να συσταθεί σε ανώνυμη εταιρία, είχε την ευκαιρία ο οποιοσδήποτε να παραλάβει την ανώνυμη εταιρία. Έπρεπε να μπουν 148.000 ευρώ για το ξεκίνημα. Δεν παρουσιάστηκε κανείς. Τα δυο πρώτα αγωνιστικά χρόνια, κύλησαν μέσα σε μια φιλοσοφία, σε μια προσπάθεια αγωνιστική".
A ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 148.000 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!!!! ΑΠΛΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ ΣΤΗΝ Κ.Α.Ε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΙΣΟΗΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ