Author Topic: 2005-6ΣΕΠΤ ΠΑΟΚ - αιγάλεω 2-0 (2.611 εισιτηρια , 7.000+ κοσμος ,ΔΙΧΑΣΜΟΣ του λαου)  (Read 1871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest
oi DHMOSIOGRAFOI einai h AITIA gia tus APLHROFORHTOUS PAOKtshdes pu mas ekanan "OUUUUUUUUU" apo ta epishma.
AFTOI einai h GAGRAINA

na pros8eso oti meta apo epikoinonia pu eixa me filaraki mu pu htan sthn 8YRA 1 ...EKEI kai an den eginan PRAGMATA KAI 8AMATA! ths poutanas metaksy oson vriskontan ekei.osoi vlepate apo tis 8yres 4-5-6 kati 8a katalavate pistevo.ego ta ema8a apo 1o xeri..mono PU DEN SKOTO8HKAN metaksy tus kapoioi sthn 8yra 1

Y.G.ego gia shmera ekana to KA8HKON mu ksekinontas apo to sportaction.gr
[phgainte sthn ENOTHTA 'allo8rhskoi k mesa mazikhs APOVLAKWSHS' kai meta sto TOPIC 'sportaction.gr

apo EMENA thn akouse o en logo YPOPTOS..apo ESAS?
« Last Edit: September 25, 2005, 23:32:05 by chris »

Offline sabbath

• Αλλαγή
re pedia simfonoi o goumenos exei kanei malakies kapoioi den ton theloun alloi einai st arxidia tous alla den einai dinaton th stigmh pou pezoume agona kapoioi na ton vrizoun kai oi alloi misoi na tous apodokimazoun.auto pou egine simera sth toumpa deixnei poso malakes eimaste.an kapoioi theloun na dioksoun ton goumeno kai den vriskoun tropo as diorganosoun ena sillalitirio opos eixame kanei epi voulinou.ekei tha doume poioi pragmatika theloun na figei kai poioi exoun varethei na asxolountai sinexeia me thn kathe dioikhsh.ego prosopika exo varethei na asxoloume
me voulinous mpatatoudides kai goumenous.apo ta 15 xronia pou parakoloutho ton paok an eksereso ta dio prota xronia tou mpatman mia zoi prospathoume na dioksoume kapoio proedro gia na erthei sth sinexeia o epomenos kai meta na theloume na dioksoume kai auton.paok den einai oute o goumenos oute o zagorakis oute o sgampala.paok einai mia trella pou mia zoi tha mas arostenei opoios pektis opoios kai opoios proedros kai na nai.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
Edit Δικέφαλος: Το έγραψες και πιο πάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις παράθεση τον... εαυτό σου!
« Last Edit: September 26, 2005, 01:06:31 by ÄéêÝöáëïò »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apaoki13

• Guest
Eimai skasmenos. Elpizw mono oi mysthrioi pou fwnazan ouou na htan oi koutradoroi kai oi prosklhseis tis 1 giati alliws den mporoume na elpizoume se swthria. Pantws ayto to eiste malakes htan poly vari kai stous sygkekrimenous axizei pragmatika mia katantia opws tou arh. Ayto tous axizei kai isws na einai kalytera na tous kanoume ena dwraki diarkeias gia ton papanastasiako na goustaroun dioikhsh me orama.

Mporw na fantastw ti egine sthn 1, an kai den edeixe tipota h thleorash giati xerw atoma pou pane ekei kai xerw oti perimenan pws kai pws ton goumeno. Krima kai pali krima gia ayth thn katantia tou kosmou mas.

Agwnistika, eimastan kalyteroi apo ta xalia twn prohgoumenwn paixnidiwn kai an mh ti allo edeixan oti mporoun na prospa8hsoun. Goustara tis allages tou kwstikou kai elpizw na einai shmadi gia to ti 8a epakolou8hsei afou outws h allws mexri na vrei proponhth o xontros mporei na fame ton prwto gyro.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
συνθημα απο το ματς που ελπιζω να ειναι αληθινο ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτό το σύνθημα το φωνάξανε οι ίδιοι που υποστηρίζουνε το φιλοσοφιμένο "Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα";
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline arwstos

• Αλλαγή
μπραβο στο κοσμο για τη κερκιδα που εκανε.

ας συνοψισουμε μερικα συνθηματα που ακουστηκαν σε αυτο το
παιχνιδι απο το κοσμο του ΠΑΟΚ:

1) o ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@ και οχι καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.

2) φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ οε οε οε αντε και ... Γουμενε

3) ΠΙ ΑΛΦΑ ΟΜΙΚΡΟΝ και ΚΑΠΑ εχουμε ιστορια Γουμενε ...

4) το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οι οπαδοι. καντε τους μηνυσεις να πανε
φυλακη.

5) που ειναι ο Ματεους οεο που ειναι ο Ματεους?

6) Λοταρ Ματεους

7) ειναι ... του Πανελουδη η μανα
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

apaoki13

• Guest
Kai ti na enhmrwseis re Xristo tous anenhmerwtous opws tous les. Gia ta autonohta. 10xrona htan aytoi pou fwnazan ouououou;;;;  Den vlepoun thn rompa ti kanei; Mhpws xreiazontai 7etia gia na katalavoun oti paei kati la8os h protimoun ar8ro 44 kai parakaleta sthn kybernhsh gia swthria;
Kai meta milame gia laikh vash kai afypnish. Aytoi einai ikanoi na pane stis ekloges tou A.S. gia na sthrixoun katsari kai na fwnazoun sto mpasket Taki 8ee pare thn pae. Ws ekei tous ftanei.

prwth fora symfwnw me to syn8hka PAOK gia sou esy kai ta fyta sou.

Pou einai o Mateous, OEO pou einai o Mateous;;;

MAKPTOL

• Guest
ειναι ... του Πανελουδη η μανα

τωρα αυτο το συνθημα ειναι βλακεια για μια γυναικα που το πιθανοτερο ειναι να μην ζει............ :(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Taki 8ee pare thn pae.

Ti pairneis re megale kai exeis tetoia empneush...?

Korufaio :headbang:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

foufoutos

• Guest
Na ginw ligo proklitikos kai na rwtisw: Tin  swsame tin katigoria me tin simerini niki i akoma kindineyoume?

sizar

• Guest
Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνω αλλά αμφιβάλλω αν είναι κανείς σε θέση να μου τα εξηγήσει. Δεν βλέπω δράση, βλέπω μόνο αντίδραση.
1. Γιατί σ'ένα ματς που κερδίζουμε βρίζουμε τον Πρόεδρο; Μήπως περίμεναν όλοι αυτοί να χάσουμε;
2. Γιατί σε ένα ματς που μεταδίδεται ζωντανά βριζόμαστε μεταξύ μας; Μήπως θέλουμε να ξέρουν όλοι τι ρόμπες είμαστε;
3. Γιατί εμείς κινδυνεύουμε και ο ισόβαθμος ΠΑΟ κυνηγά το πρωτάθλημα;
4. Θέλαμε τον Ματέους τόσο πολύ και δεν το ήξερα; Αν ο άνθρωπος αποδεικνύεται λίγος από τις πράξεις του τότε καλύτερα που δεν θα έρθει. Πάμε γι' άλλα. Επρεπε να φέρναμε τον Ουγιέ το καλοκαίρι. Από τα φιλικά θα έφευγε το "παλτό" της Λιβερπουλ. Ευτυχώς τον πήρε η Λυών. Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι άσχετο αλλά μήπως είναι το μόνο...
5. Γιατί πάμε στο γήπεδο;
6. Μήπως η κλάψα και η μιζέρια μας ταιριάζει;
7. Ποιόν θέλουμε σαν Πρόεδρο; Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει το προφίλ του; Γιατί τον ίδιο μόνο στο Χ-Files και στο Twilight Zone μπορείς να τον συναντήσεις.
8. Τι θα πει λαική βάση; Πως μπορεί να διοικηθεί κάποιο Σωματείο με 8000 διαφορετικές γνώμες; Γιατί όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι ανενημέρωτος;
9. Ποιός επιτέλους θα πει την αλήθεια στον κόσμο του ΠΑΟΚ, και ποιός ΠΑΟΚτσής θα την ακούσει και θα την καταλάβει;

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Na ginw ligo proklitikos kai na rwtisw: Tin  swsame tin katigoria me tin simerini niki i akoma kindineyoume?

εκεί ακριβώς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του παοκ. Ούτε η διοίκηση ούτε κανένας δεν είναι στην πρώτη κλίμακα. (όχι φυσικά ότι δεν είναι αυτά προβλήματα)

Το πρόβλημα του παοκ είναι ότι παρόλο που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον παναθηναικό, ο δεύτερος παέι για πρωτάθλημα και ο πρώτος για παπαρούνες...

Και αυτό πάνω από όλα το πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι. Την ηττοπαθειά μας που έχουμε πλέον και το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία δίψα και όραμα πλέον στον λαό μας.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνω αλλά αμφιβάλλω αν είναι κανείς σε θέση να μου τα εξηγήσει. Δεν βλέπω δράση, βλέπω μόνο αντίδραση.
1. Γιατί σ'ένα ματς που κερδίζουμε βρίζουμε τον Πρόεδρο; Μήπως περίμεναν όλοι αυτοί να χάσουμε;
2. Γιατί σε ένα ματς που μεταδίδεται ζωντανά βριζόμαστε μεταξύ μας; Μήπως θέλουμε να ξέρουν όλοι τι ρόμπες είμαστε;
4. Θέλαμε τον Ματέους τόσο πολύ και δεν το ήξερα; Αν ο άνθρωπος αποδεικνύεται λίγος από τις πράξεις του τότε καλύτερα που δεν θα έρθει. Πάμε γι' άλλα. Επρεπε να φέρναμε τον Ουγιέ το καλοκαίρι. Από τα φιλικά θα έφευγε το "παλτό" της Λιβερπουλ. Ευτυχώς τον πήρε η Λυών. Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι άσχετο αλλά μήπως είναι το μόνο...
7. Ποιόν θέλουμε σαν Πρόεδρο; Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει το προφίλ του; Γιατί τον ίδιο μόνο στο Χ-Files και στο Twilight Zone μπορείς να τον συναντήσεις.
8. Τι θα πει λαική βάση; Πως μπορεί να διοικηθεί κάποιο Σωματείο με 8000 διαφορετικές γνώμες; Γιατί όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι ανενημέρωτος;
9. Ποιός επιτέλους θα πει την αλήθεια στον κόσμο του ΠΑΟΚ, και ποιός ΠΑΟΚτσής θα την ακούσει και θα την καταλάβει;

:book:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apaoki13

• Guest

Ton sygkekrimeno proedro ton vrizoume gia ton aploustato logo oti einai mia apo ta idia. Enas metrios manager, xwris porous o opoios me epikoinwniaka texnasmata prospa8ei na gantzw8ei apo thn omada kai na epiviwsei o idios. Kai vevaia kanenas den perimenei oute 8elei na xasoume, aplws den shmainei oti sthn prwth nikh ta xehname ola kai sthrizoume ton diorismeno.

Dystyxws se ayto exeis en merh dikaio. Alla den nomizw oti 8a perimene o opoiosdhpote oti 8a yphrxan tosoi poloi pou pistevoun oti me ton goumeno mporoume na doume xairi.

Giati o pao exei dioikhsh kai proponhth. Emeis exoume diorismeno kai yphresiako

Kanenas den h8ele ton mateous toso apelpismena oso o diorismenos. Alla xereis kati re file, h paramy8a exei kai ta oria ths. Na sou 8ymisw ta rezilikia tou Aliouta, tou Irakinou, tou Maradona kai to kynhghto tou Hliadh to kalokairi; Ekei kolaei o Mateous oxi sto poso ton 8elame.

Logo apostashs den eimai o katallhloteros gia na sou apanthsw alla outws h allws h erwthsh einai rhtorikh opote pame parakatw.

H mhpws mas teriazei kalytera h metriothta kai h lamogia;

Eykolo to profil. Sovaros an8rwpos, pou na gnwrizei ta vasika tou marketing kai me mia anamfisbhth oikonomikh epifaneia wste na mhn xreiazetai na zei apo thn omada. Xereis einai aparaithto kai ayto.

Se parapempw sto sxetiko topic. Psaxe ligo variemai na sou vrw to link

Den yparxei alh8eia, mono dedomena. Kai ta shmerina dedomena einai poly pikra. Dystyxws den xreiazetai oute na sta poun kai oute na dyskoleyteis na ta katalaveis. Ektos vevaia an goustareis mia anypolipth dioikhsh h opoia apomiza thn omada sou kai agetai kai feretai sto arma tou ka8e Mhtropoulou.

Meta timhs ... enas malakas

giannis80

• Guest
Se osous apodokimasan tous sinagonistes tous stin 4a,ena exo ena po:

PAOK GEIA SOU,ESI KAI TA FITA SOU

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

rwtas kai (prospa8w na) sou apanthsw:

1.Giati se mia akomh periptwsh katafere na kseftilisei to onoma tou paok.Oxi
2.H zwntanh metadosh se marane? Dhladh alliws to provlhma tou paok 8a meinei metaksu mas...
3.Den isxuei oute to ena oute to allo.
4.Oxi aparaithta.Esu eisai ikanopoihmenos apo tous xeirismous tou goumenou sto olo 8ema?
5.As rwthsei o ka8enas ton eauto tou
6.Vlepe no5
7.Kapoion entimo me orama pou na mhn gantzwnetai apo ton paok gia na ton ksezoumisei
8.An den ksereis ,frontise na ma8eis gyrw apo to egxeirhma
9.An pisteyeis oti katexeis thn alh8eia sxetika me ton Paok se parakalw na thn moirasteis mazi mas.Egw proswpika eimai olos autia kai 8a katavallw ka8e prospa8eia na thn katanohsw
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

DoctorBalendar

• Guest
Se osous apodokimasan tous sinagonistes tous stin 4a,ena exo ena po:

PAOK GEIA SOU,ESI KAI TA FITA SOU

Θα ήθελα να μην πολώνουμε το κλίμα και εδώ. Δεν είμαστε γήπεδο. Πείτε κανένα επιχείρημα να συζητήσουμε...

Offline arwstos

• Αλλαγή
αληθεια εσυ Doctor αν ησουν σημερα στο γηπεδο τι σταση θα κρατουσες ?
θα φωναζες τα συνθηματα που εγραψα παραπανω?
θα αποδοκιμαζες αυτους που τα φωναξαν?
θα σιωπουσες και στις δυο περιπτωσεις?

υγ:απλα απο περιεργια ρωταω και μονο
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Ego 8a anafer8o se kapoia apo ta erothmata poy psaxneis ston psyxiatro moy se kana 2 ores apo tora. Ligo ypomonh, odhgo pros to spiti toy mias poy einai kleisto to iatreio...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι στο φόρουμ. Όσοι από μας υποστηρίζουμε τη λογική των συνθημάτων, απλά δεν επηρεαζόμαστε από μεμονωμένα αποτελέσματα. Ο άνθρωπος, κατά την άποψη μας, κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και πρέπει να φύγει.
Θα θεωρούσα τον εαυτό μου τουλάχιστον γραφικό αν μετέβαλλα τη στάση μου μετά από ένα-δυο επιτυχημένα αποτελέσματα.
Αυτό είναι το τελευατίο από τα προβλήματα του ΠΑΟΚ που μ'ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.
Αυτό απάντησε το στον εαυτό σου. Εκτός αν η ομάδα σου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα τερματίσει μαζί με το βάζελο.
Ο Ματέους ως προπονητής μου είναι κατά βάση αδιάφορος. Το όλο σίριαλ είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της διοίκησης και της προσπάθειας αποπροσανατολισμού το κόσμου.
Ο καθένας έχει διαφορετική απάντηση γι'αυτό.
Εξαρτάται πως ορίζει κανείς την μιζέρια. Εγώ προσωπικά θεωρώ το συμβιβασμό με την 4η θέση μιζέρια, οπότε ναι πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί μίζεροι στον ΠΑΟΚ.
Δέχεσαι ως περιγραφή "κάποιον με στοιχειώδη οικονομική και επιχειρηματική επιφάνεια";
Υπάρχει ειδικό τόπικ γι'αυτό με αρκετές λεπτομέρειες.
Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει κρυμμένη κάποια αλήθεια. Ίσως να διαφέρει το όραμα που έχω εγώ για τον ΠΑΟΚ με το όραμα μιας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ (βλέπε τι γράφω για μιζέρια) κι αυτό να δημιουργεί διαφορά απαιτήσεων και, άρα, αντιδράσεων.