Author Topic: Προτάσεις για ένα καλύτερο forum (OXI κεφαλαία, OXI greeklish, Όνομα topic κλπ)  (Read 5931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ευχaριστv,
απλά δεν ξεκαθάρισα, δεν έχουν ελληνικά τα windows που έχω και έλεγα μήπως μπορώ να κατεβάσω.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Το φορουμ δεχεται αρχεια gif ??

Προσπαθησα να ποσταρω εδω -->http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8198.840.html

Αλλα μου βγαζει συνεχεια error.
Ετσι το εβαλα σε link τωρα.

Απλά απορία.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πριν, (έκανα ένα σύντομο search) δεν βρήκα κάτι.
Στο θέμα:
Προσωπικά εμένα με κουράζουν ελαφρώς τα post του στυλ "+Απειρο, +1926". Όχι πως έχω κάτι συγκεκριμένο με τα παιδιά φυσικώς, αλλά δεν μας λένε και τπτ αυτού του είδους Post. Την άποψη του αδερφού πιο πάνω μπορούμε να την δούμε και να κρίνουμε. Όπως επίσης καταντάει κουραστικό μερικές φορές αυτό το μπρος - πίσω στα pages των thread.
Πρόταση:
Έχει συζητηθεί/θα μπορούσε να συζητηθεί να μπει ένας  ελάχιστος αριθμός γραμμάτων γα ένα post? Πχ 20-30 γράμματα είναι αρκετά ώστε να εξαλείψουν farm-posts ή ανούσια posts (όπως τα βλέπω εγώ :p). 20 γράμματα είναι πολύ λίγα, δεν θα δυσκολέψουν κανέναν που θέλει να πει κάτι ουσιαστικό.

ευχαριστώ
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
χαχχααχαχ πετρουσα εισαι θεος.  :P :P :P

B.P.7

• Guest
Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση.
Το φόντο είναι πολύ σκούρο. Ακόμα και τα smilies εμφανίζονται "καβουρδισμένα" :D
Θα ήταν καλό να υπάρχει η επιλογή για κάτι ανοιχτόχρωμο.

Offline petrov

• Αλλαγή
Υπάρχει  :) παίξε με τις ρυθμίσεις εμφάνισης στις επιλογές "προφίλ"

B.P.7

• Guest
Το έψαξα αλλά δεν το βρήκα.....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πατα

προφίλ 
ρύθμισις εμφάνισης
(μετά σου γραφει αυτό) Επιλεγμένη εμφάνιση: Dark Default Theme Dark Black (αλλαγή) - πατα στο αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

B.P.7

• Guest
Σε ευχαριστώ. Κόντεψα να βγάλω τα μάτια μου... :proskino:

Offline diegito4

• Αλλαγή
πολύ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΑΝΙΑ την προσπάθεια νέων τόπικ με OLD SCHOOL,NEA ΓΕΝΙΑ,ACAB,RETRO κτλ.
Βάλτε ΦΩΤΟ να γεμίζει το μάτι μας,φτάνει το μπούρου μπούρου.όλα πλέον ΟΠΑΔΙΚΑ. :headbang:

MetroStar

• Guest
Προτείνω να κλειδώνει το forum και να μην μπορεί να γράψει κανένας κατά τη διάρκεια αγώνων του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο κυρίως και για μία ώρα μετά την λήξη του ματς. Δεν πάει άλλο.

Πιστεύω θα συμφωνήσουν πολλοί...

thomas

• Guest
XXXXXXXX

Έτσι κάποιοι γράφουν μόνο για να κράξουν
« Last Edit: February 02, 2010, 19:02:17 by Capricorn »

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ προτείνω να ανοίγει το φόρουμ μόνο μετά από νίκες. Έτσι για να είμαστε όλοι μία ωραία ευτυχισμένη οικογένεια!

Σοβαρευτείτε ρε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
αυτα τα κανουν καποιοι οπαδοι γειτονιας που ριχνουν τα φορουμ τους ολως τυχαιως καθε φορα μετα απο κλαρινα κ αφου αποφασισουν τι γραμμουλα θα περασουν μετα τα ξανανοιγουν.στον ΠΑΟΚ δε χωρανε τετοια
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline petran4

• Αλλαγή
Καλα μερικοι ποσο μικρο θελουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟΚ ??Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΙΛΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΤΟ TOPIC ΘΑ MENEI ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!!!
« Last Edit: February 02, 2010, 22:06:13 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ved

• Αλλαγή

Offline nik

• Αποστολή
  • **
στο ποδοσφαιρο μαζι με προπονιτες,ποδοσφαιριστες κ.τ.λ. μηπως να βαζατε και ακαδημιες του ΠΑΟΚ
δεν ξερω που να το γραψω  http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=53341
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

CLUB LARISA

• Guest
Αδέρφια, είχαμε μπει σε μια σειρά με την μη χρήση greeklish κ διαβάζαμε ανθρώπινα. Δυστυχώς το φαινόμενο επανήλθε...Μπορούμε να κάνουμε κάτι? Γιατί ποστ με greeklish είναι ιδιαίτερα κουραστικά στην ανάγνωση, ιδίως αμα είναι μεγάλα κ εκτός αυτού χαλάει την συνοχή στα thread. Υπάρχει κάποια λύση?