Ήμουν στη Γαλλία για μεταπτυχιακό και πήγα για πλάκα στο γήπεδο της τοπικής ομάδας. Μάλιστα, πήγα κραδαίνοντας και ένα κασκόλ του Π.Α.Ο.Κ. παρότι τα "ντόπια" χρώματα δεν είχαν σχέση με το Ασπρόμαυρο.
Άργησα λίγο και έφτασα 30 λεπτά πριν το ματς (παίζαν με Auxerre). Όταν έφτασα (και μη έχοντας εισητήριο) πήγα στο εκδοτήριο. Ήμουν μόνος μου, εξού και πίστεψα πως έκανα λάθος στην ώρα. Όχι, κύριοι, έκανα λάθος στον Πολιτισμό! Με 15 ευρουλάκια πήρα το χαρτάκι για το πέταλο (που όπως απεδείχθει ήταν των φανατικών) και μπήκα. Ανιχνευτές μετάλλου, κ.λ.π., όλο με υπόστεγο (γήπεδο του World Cup γαρ) και 45 θύρες!!!!!! Γι'αυτό ήταν άδειο μισή ώρα πριν το ματς!
Με υποδέχτηκε ένας securiτάς, του έδειξα το εισητήριο, με πήγε μέχρι τη θέση μου, το καλοσκέφτηκε και μου λέει: "φιλαράκο, μιας και δεν θα είναι sold out σήμερα, θα έχει μόνο 40.000 κόσμο (!!!!!), θες, επειδή είσαι ξένος και έρχεσαι πρώτη φορά να σε πάω σε κάποια από τις δύο ευθείες;"
Προφανώς και απήντησα καταφατικά!
Παιδιά, 5 λεπτά πριν το ματς δεν έπεφτε καρφίτσα. Και ξεκινάει το νταβαντούρι από το πέταλο: τί κύμα, τί πυρσοί τί όλοι ανάποδα!!!!!!ΧΑΜΟΣ!!!!!
Έτσι, μόλις ξεκίνησε το ματς δεν φαίνονταν τίποτα...Από τότε, πήγαινα μόνο στο πέταλο με τους "Indians"!!!