Είμαι αυτός που χτύπησαν ελαφρά οι ΠΑΟΚτζήδες
από Σχοινοβάτης του Ονείρου 11:08μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 11:45μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009)
Το ξέρω ότι θα με κόψετε μάλλον, αλλά θα γράψω 2 λόγια...Έγραψα κ ανακοίνωση με την υπογραφή μου μετά στη βιβλιοθήκη με την υπογραφή μου..Θα περιγράψω αυτά που είδα εγώ..Εγώ ήμουν στη βιβλιοθήκη εκείνη την ώρα κ μοίραζα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ακούω τις φωνές κ τρέχω να δω τί γίνεται..Φωνάζανε ότι τώρα θα δείτε τι θα πάθετε που τα βάζετε με το λαό του Παοκ, κ γαμώ τη ΔΑΠ σας, κ γαμώ τα κόμματα σας, ή κάτι τέτοιο περίπου..Οπότε βρίσκουνε 2-3 άτομα απ' όσο μπορούσα να δω κ αρχίσαν να τα βαράνε μ΄ότι είχαν: κράνη, λοστούς κ σφυριά..Ο κόσμος από μέσα φυσικά άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...Εγώ ήμουν απ' τους λίγους που αντίθετα πλησίασα για να δω τί γίνεται..Μετά από λίγο άρχισαν να φεύγουν οι ΠΑΟΚτζήδες κ καθώς έβγαιναν άρχισαν να ρίχνουν ένα διαχωριστικό χώρισμα που υπάρχει στην είσοδο και να σπάνε τα τζάμια του με τα σφυριά..Αυτό έγινε ακριβώς δίπλα μου κ έλεγαν ότι αυτό το κάνουν επειδή 30 ΔΑΠιτες έδειραν 2 ΠΑΟΚτσήδες..Εγώ τους είπα, ότι εδώ δεν είναι η ΔΑΠ, αλλά η δημόσια βιβλιοθήκη.. Κ γιατί τα σπάνε..Τότε μου επιτέθηκαν κ μένα κανα δυο απ' αυτούς κ μου ριξαν κ μένα μια μ' ένα σφυρί ευτυχώς με την ξύλινη λαβή, κ δε με βρήκε πολύ...Θελαν να με φοβίσουν μάλλον μόνο κ συνέχισαν να φεύγουν...Εγώ ωστόσο συνέχισα να τους ακολουθώ από απόσταση, καθώς απομακρύνονταν απ' το χώρο της βιβλιοθήκης..Εκείνη την ώρα άρχισαν να φωνάζουν ένα σύνθημα για τον ΠΑΟΚ, εγώ στεκόμουν στα σκαλιά της βιβλιοθήκης σε απόσταση περίπου 20 μέτρων κ αυθόρμητα άρχισα να χειροκροτώ δυνατά..Οπότε 3-4 απ' αυτούς πάλι κινήθηκαν προς το μέρος μου κ άρχισαν να με κυνηγάνε φωνάζοντας, ειρωνεύεσαι τον ΠΑΟΚ..;Εγώ έτρεξα προς το κυλικείο κι ευτυχώς μου 'ριξαν πάλι μερικές κλωτσιές μόνο κ δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό..Μάλλον βιάζονταν ή δε θελαν να με δείρουν περισσότερο..Μετά από λίγο παιρνόντας απ' το ΑΧΕΠΑ τυχαία είδα τον ένα τραυματία να τον έχουν έξω αιμόφυρτο σε άθλια κατάσταση κ λεγαν ότι θα τον πάνε στο Γεννηματάς..Τώρα τι είχε προηγηθεί δεν το ξέρω κ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχει καμιά σημασία, για να δικαιολογήσει τέτοιες ενέργειες..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1080638