Author Topic: Με βία ορ νοτ με βία - Η λύση, οι "χούλιγκανς" κι οι "φλώροι". Δε ΠΑΟΚ ντιμπέιτ.  (Read 4528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Περαστικα στα δαπιτακια

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline gagas

• Αλλαγή
σε τετοιους σαλιαρηδες τραμπουκους αυτα αξιζουν..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Ρε μαγκες για ψαξτε το λιγο παραπανω γιατι αυτος που βαρεσανε αλλα λεει
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
μπες σε αυτο το λινκ απο πανω που βαλανε
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

GeorgT

• Guest
νο λινκ από το κινητό δίστιχος

Offline t.b

• Αλλαγή
Είμαι αυτός που χτύπησαν ελαφρά οι ΠΑΟΚτζήδες
από Σχοινοβάτης του Ονείρου 11:08μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 11:45μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009)
Το ξέρω ότι θα με κόψετε μάλλον, αλλά θα γράψω 2 λόγια...Έγραψα κ ανακοίνωση με την υπογραφή μου μετά στη βιβλιοθήκη με την υπογραφή μου..Θα περιγράψω αυτά που είδα εγώ..Εγώ ήμουν στη βιβλιοθήκη εκείνη την ώρα κ μοίραζα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ακούω τις φωνές κ τρέχω να δω τί γίνεται..Φωνάζανε ότι τώρα θα δείτε τι θα πάθετε που τα βάζετε με το λαό του Παοκ, κ γαμώ τη ΔΑΠ σας, κ γαμώ τα κόμματα σας, ή κάτι τέτοιο περίπου..Οπότε βρίσκουνε 2-3 άτομα απ' όσο μπορούσα να δω κ αρχίσαν να τα βαράνε μ΄ότι είχαν: κράνη, λοστούς κ σφυριά..Ο κόσμος από μέσα φυσικά άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...Εγώ ήμουν απ' τους λίγους που αντίθετα πλησίασα για να δω τί γίνεται..Μετά από λίγο άρχισαν να φεύγουν οι ΠΑΟΚτζήδες κ καθώς έβγαιναν άρχισαν να ρίχνουν ένα διαχωριστικό χώρισμα που υπάρχει στην είσοδο και να σπάνε τα τζάμια του με τα σφυριά..Αυτό έγινε ακριβώς δίπλα μου κ έλεγαν ότι αυτό το κάνουν επειδή 30 ΔΑΠιτες έδειραν 2 ΠΑΟΚτσήδες..Εγώ τους είπα, ότι εδώ δεν είναι η ΔΑΠ, αλλά η δημόσια βιβλιοθήκη.. Κ γιατί τα σπάνε..Τότε μου επιτέθηκαν κ μένα κανα δυο απ' αυτούς κ μου ριξαν κ μένα μια μ' ένα σφυρί ευτυχώς με την ξύλινη λαβή, κ δε με βρήκε πολύ...Θελαν να με φοβίσουν μάλλον μόνο κ συνέχισαν να φεύγουν...Εγώ ωστόσο συνέχισα να τους ακολουθώ από απόσταση, καθώς απομακρύνονταν απ' το χώρο της βιβλιοθήκης..Εκείνη την ώρα άρχισαν να φωνάζουν ένα σύνθημα για τον ΠΑΟΚ, εγώ στεκόμουν στα σκαλιά της βιβλιοθήκης σε απόσταση περίπου 20 μέτρων κ αυθόρμητα άρχισα να χειροκροτώ δυνατά..Οπότε 3-4 απ' αυτούς πάλι κινήθηκαν προς το μέρος μου κ άρχισαν να με κυνηγάνε φωνάζοντας, ειρωνεύεσαι τον ΠΑΟΚ..;Εγώ έτρεξα προς το κυλικείο κι ευτυχώς μου 'ριξαν πάλι μερικές κλωτσιές μόνο κ δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό..Μάλλον βιάζονταν ή δε θελαν να με δείρουν περισσότερο..Μετά από λίγο παιρνόντας απ' το ΑΧΕΠΑ τυχαία είδα τον ένα τραυματία να τον έχουν έξω αιμόφυρτο σε άθλια κατάσταση κ λεγαν ότι θα τον πάνε στο Γεννηματάς..Τώρα τι είχε προηγηθεί δεν το ξέρω κ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχει καμιά σημασία, για να δικαιολογήσει τέτοιες ενέργειες..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1080638

Offline skyclad4

• Αλλαγή
μην είναι καμια απόπειρα χρωματισμού του ΠΑΟΚ και καλά "ο ΠΑΟΚ ποτε δεν τα πήγενε καλα με τους δεξιούς".

Οντως ο ΠΑΟΚ δεν τα πηγαινε ποτε καλα με τους δεξιους. Δε χρωματιζω τιποτα, απλως αναφερω μια πραγματικοτητα. Ρωτηστε κανενα παππου αν θελετε να σας πει τι σημαινε το να εισαι ΠΑΟΚ σε περιοδους 'δυσκολες'.
Οσο για τα σουτια στα κομματοσκυλα, καλα τους κανανε οποιας παραταξης και να ηταν. Αυτα πρεπει να τα καθαριζεις οταν ειναι μικρα. Αν μεγαλωσουν γινονται σαν τον καραμανλη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tool4a

• Αλλαγή

Οσο για τα σουτια στα κομματοσκυλα, καλα τους κανανε οποιας παραταξης και να ηταν. Αυτα πρεπει να τα καθαριζεις οταν ειναι μικρα. Αν μεγαλωσουν γινονται σαν τον καραμανλη.

:prosk:

Όσο για τον τυπά που λέει οτι τον βάρεσαν ΠΑΟΚτσήδες, ή πρώτη φορα στη ζωή του θα βλέπε ΠΑΟΚτσήδες ή είναι μεγάλος μαλάκας!Πήγε λεει τους ακολοθούσε και τους χειροκροτούσε κιόλας.
Ε τα θελε και τα παθε...
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

GeorgT

• Guest
Θενκς t.b. που έβαλες το μύνημα κ εδώ, σιγά την άλλη άποψη αν δεν θέλεις να τις φας φεύγεις όχι τρέχεις από πίσω, η περιέργεια σκότωσε τη γάτα τσιπρό-τσιρακι

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
"ο ΠΑΟΚ ποτε δεν τα πήγενε καλα με τους δεξιούς".

οπου βρισκεις πολιτικο θεμα,βρισκεις πατημα να πεις τα δικα σου εσυ..
« Last Edit: September 19, 2009, 01:54:28 by neapolitis4 »

fatal_invasion

• Guest
.Οπότε βρίσκουνε 2-3 άτομα απ' όσο μπορούσα να δω κ αρχίσαν να τα βαράνε μ΄ότι είχαν: κράνη, λοστούς κ σφυριά..
μπράβο λαέ του ΠΑΟΚ,μας κάνεις υπερήφανους.Την επόμενη φορά πάρτε και αλίσσοπρίονο.Και μη ξεχάσετε να σκοτώσετε κανένα,για να θυμηθούμε και στο φόρουμ ότι καλό το ξύλο αλλά υπάρχουν και άγραφοι κανόνες.

Η οπαδική νοοτροπία που κατακλύζει το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών όλων των ομάδων.Κράνη,λοστοί και χίλιες 2 μαλακίες.
Το αντρίκιο είναι χέρια.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι καλά τους κάνανε,αλλά όχι έτσι.

Na po kai go th gnomh moy?
Kai go tora pia skeftomai diaforetika apo oti prin 15-20 xronia. To kako exei paraginei. Eyxhs ergo 8a htan OLOI oi opadoi na symfvnhsoyn se ena kodika deontogias. Praktika ayto moy fainetai anefikto afoy exo prathrhsei oti pantote gyrname sthn diamaxh: "Eseis ta arxisate protoi! -Oxi eseis !" k.o.k. Dhmioyrgeitai telika adieksodo. Pantos ego 8a kat8eso th gnomh moy gia to ti DEN einai magkia:
1. Na thn peftoyn 10 atoma se 1 DEN einai magkia.
2. Na xrhsimopoioyntai siderika, maxairia DEN einai magkia
3. Na ksylokopeitai kapoios mexri 8anatoy DEN einai magkia
4. Na xrshmopoioyntai pistolia fotobolidon enantion an8ropon DEN einai magkia.
5. Na petroboleitai podosfairisths poy ektelei corner DEN einai magkia.
6. Na xrhsimopoioyntai molotov DEN einai magkia.
7. Na mpoykaroyn kai na kaine kleistoys syndesmoys DEN einai magkia.
8.Na basanizontai aixmalotoi opadoi DEN einai magkia.
9.Na kaigontai h na petroboloyntai amaksia h katasthmata asxeton DEN einai magkia
10. Anaities epi8eseis enantion mpatson DEN einai magkia.
11. Na katasxetei h astynomia h h "security" pano omadon DEN einai magkia.

Ti 8eoro magkia prosopika? Ayta se allo post.. :)

Offline gagas

• Αλλαγή
Είμαι αυτός που χτύπησαν ελαφρά οι ΠΑΟΚτζήδες
από Σχοινοβάτης του Ονείρου 11:08μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 11:45μμ, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009)
Το ξέρω ότι θα με κόψετε μάλλον, αλλά θα γράψω 2 λόγια...Έγραψα κ ανακοίνωση με την υπογραφή μου μετά στη βιβλιοθήκη με την υπογραφή μου..Θα περιγράψω αυτά που είδα εγώ..Εγώ ήμουν στη βιβλιοθήκη εκείνη την ώρα κ μοίραζα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ακούω τις φωνές κ τρέχω να δω τί γίνεται..Φωνάζανε ότι τώρα θα δείτε τι θα πάθετε που τα βάζετε με το λαό του Παοκ, κ γαμώ τη ΔΑΠ σας, κ γαμώ τα κόμματα σας, ή κάτι τέτοιο περίπου..Οπότε βρίσκουνε 2-3 άτομα απ' όσο μπορούσα να δω κ αρχίσαν να τα βαράνε μ΄ότι είχαν: κράνη, λοστούς κ σφυριά..Ο κόσμος από μέσα φυσικά άρχισε να τρέχει προς την έξοδο...Εγώ ήμουν απ' τους λίγους που αντίθετα πλησίασα για να δω τί γίνεται..Μετά από λίγο άρχισαν να φεύγουν οι ΠΑΟΚτζήδες κ καθώς έβγαιναν άρχισαν να ρίχνουν ένα διαχωριστικό χώρισμα που υπάρχει στην είσοδο και να σπάνε τα τζάμια του με τα σφυριά..Αυτό έγινε ακριβώς δίπλα μου κ έλεγαν ότι αυτό το κάνουν επειδή 30 ΔΑΠιτες έδειραν 2 ΠΑΟΚτσήδες..Εγώ τους είπα, ότι εδώ δεν είναι η ΔΑΠ, αλλά η δημόσια βιβλιοθήκη.. Κ γιατί τα σπάνε..Τότε μου επιτέθηκαν κ μένα κανα δυο απ' αυτούς κ μου ριξαν κ μένα μια μ' ένα σφυρί ευτυχώς με την ξύλινη λαβή, κ δε με βρήκε πολύ...Θελαν να με φοβίσουν μάλλον μόνο κ συνέχισαν να φεύγουν...Εγώ ωστόσο συνέχισα να τους ακολουθώ από απόσταση, καθώς απομακρύνονταν απ' το χώρο της βιβλιοθήκης..Εκείνη την ώρα άρχισαν να φωνάζουν ένα σύνθημα για τον ΠΑΟΚ, εγώ στεκόμουν στα σκαλιά της βιβλιοθήκης σε απόσταση περίπου 20 μέτρων κ αυθόρμητα άρχισα να χειροκροτώ δυνατά..Οπότε 3-4 απ' αυτούς πάλι κινήθηκαν προς το μέρος μου κ άρχισαν να με κυνηγάνε φωνάζοντας, ειρωνεύεσαι τον ΠΑΟΚ..;Εγώ έτρεξα προς το κυλικείο κι ευτυχώς μου 'ριξαν πάλι μερικές κλωτσιές μόνο κ δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό..Μάλλον βιάζονταν ή δε θελαν να με δείρουν περισσότερο..Μετά από λίγο παιρνόντας απ' το ΑΧΕΠΑ τυχαία είδα τον ένα τραυματία να τον έχουν έξω αιμόφυρτο σε άθλια κατάσταση κ λεγαν ότι θα τον πάνε στο Γεννηματάς..Τώρα τι είχε προηγηθεί δεν το ξέρω κ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχει καμιά σημασία, για να δικαιολογήσει τέτοιες ενέργειες..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1080638

τα βρηκε κ ο αλαβανος με τον καραμανλη?
ασε μας ρε φιλε που τους ακολουθησες κιολας?απο τα βουνα κατεβηκες?

stelukos

• Guest
"ο ΠΑΟΚ ποτε δεν τα πήγενε καλα με τους δεξιούς".

οπου βρισκεις πολιτικο θεμα,βρισκεις πατημα να πεις τα δικα σου εσυ..

ποια δικά μου ρε neapolitis4???
γιατι επιλέγεις μονο αυτό "ο ΠΑΟΚ ποτε δεν τα πήγενε καλα με τους δεξιούς"  για να μου την πεις και δεν διαβαζεις όλο το μήνυμα που είναι αυτό:

εγινε σιγουρα έτσι?

μην είναι καμια απόπειρα χρωματισμού του ΠΑΟΚ και καλά "ο ΠΑΟΚ ποτε δεν τα πήγενε καλα με τους δεξιούς".

Γαμώ τα κομματα.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

που θα μου πεις οτι βρίσκω πάτημα να πώ τα δικά μου στο όνομα του ΠΑΟΚ
XXXXXXXXX
 Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να βρεις το δίκιο σου από το να βρίζεις αδέρφια.
« Last Edit: September 19, 2009, 10:32:22 by GENTLESOS »

Offline diegito4

• Αλλαγή
βρε παλλίκαρε είσαι σίγουρος οτι αναφέρεται σε σένα?
την παράθεση του skyclad έχει βάλει ο νεαπολίτης.

stelukos

• Guest
ναι

διαβασε μια σελίδα πισω το ποστ μου

ο scyclad το εχει κανει απο μενα παράθεση

trelos sporos

• Guest
ρε φιλε τον skyclad λεει ξαναδεστο

stelukos

• Guest
την φραση που πηρε την εγραψα εγω. εκει κολλάω.

αν λεει τον sΚyclad ζητω συγνωμη XXXXXXXXX
« Last Edit: September 19, 2009, 10:32:48 by GENTLESOS »

JamaicaN

• Guest
Οσο για τα σουτια στα κομματοσκυλα, καλα τους κανανε οποιας παραταξης και να ηταν

Συμφωνοι, αλλα καλυτερα να ηταν οι μεγαλοι....ολοι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Προσέξτε πως εκφράζεστε σε όλα τα τόπικ, ξέρετε εσείς τι εννοώ. Σε πολιτικές προπαγάνδες και σχόλια θα είμαστε αμείλικτοι απο εδώ και πέρα να το ξέρετε. Καθαρές κουβέντες προς όλες τις πλευρές.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ