Εσείς που είσασταν εκεί, φαντάζομαι ξέρατε γιατί είσασταν ... ο κόσμος που πήγαινε εκείνη την ώρα στο γήπεδο και του την πέσανε ... φαντάζομαι δεν ήξερε!!!
κανείς άσχετος με το σκηνικό δεν πειράχτηκε. Εφόσον δεν ήσουν εκεί μην μιλάς μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Εντυπώσεις δεν δημιουργείς όταν λές την γνώμη σου, εντυπώσεις δημιουργείς όταν βάζεις στον συνομιλητή σου λόγια που δεν είπε, όπως:
Κατ'αρχάς ... το εχθρική πόλη ... ξέχασέ το ... η πόλη έχει 1 εκ. κόσμο και δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ για το 1 εκ. ... μίλα για τα 100-200 άτομα που εμπλέκονται και άσε τους άλλους. Εμένα ... ποσώς με χαλάει αν ο βάζελος που κέρδισε το final four ... φύγει απο την Τσιμισκή για την Εθνική οδό και έχει κασκώλ στο αμάξι του ... ούτε πείθομαι ότι το ζευγάρι με το γκόλφ που του την έπεσαν οι μαινόμενοι ... ήξερε τι θα επακολουθήσει!!! Γι'αυτό .. αυτά είναι δικαιολογίες για τον εαυτό σου και μόνο ... για μένα δεν έχουν βάση!!!
Εγώ δεν μιλάω για το 1 εκατομμύριο και ούτε τους βάζελους τους έδειρε 1 εκατομμύριο κόσμος. Παρόλα αυτά η πόλη είναι οπαδικά εχθρική αυτό το ξέρανε οι βΆΖΕΛΟΙ και όταν βγήκαν στην τσιμισκή με κασκόλ ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε, απλά επειδή ήταν πολλοί δεν περιμένανε τέτοια αντίδραση. Οτι δεν ήξερε το ζευγάρι είναι δικαιολογίες για σένα μάλλον, που υποθέτω ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν χωρίς βία και αντιπαλότητες. Προφανώς όύτε εσύ δικαιούσαι να μιλάς για όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Εδώ λοιπόν απαντάς άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε ... ποιός είπε ότι τους βάζελους τους έδειρε 1 εκατομμύριο κόσμος; Ο azazel ... εγώ δεν το είπα ... στο δικό σου μήνυμα είναι και δικό σου συμπέρασμα είναι.
Φυσικά και δεν πιστεύω ότι οι βάζελοι που βγήκαν στην Τσιμισκή το έκαναν επίτηδες ... εξ'άλλου, για να σου θυμίσω, επειδή ξέχασες φαίνεται, τα σπασίματα είχαν αρχίσει απο το παλατάκι ... ή μήπως δεν είχαν αρχίσει απο εκεί; Το ξέχασες;
Για το ζευγάρι είμαι σίγουρος ... γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν θα έπαιρνε την γκόμενά του και να πάει να πανηγυρίσει μόνο και μόνο για να την μπεί στους Θεσσαλονικείς!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Δεν μιλάω για όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και απο πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Επηρεάστηκες απο τα παράλληλα σύμπαντα που λές ότι ζώ;
Στον τελικό του Euro όταν βγήκαμε απο το γήπεδο ... κάναμε κάνα 2ωρο 3ωρο να φτάσουμε στο κέντρο της Λισσαβώνας. Πανηγυρίζαμε, χορεύαμε ... πίναμε ... μας έπαιρναν ξένα κανάλια ... κάναμε χαβαλε ... μου έκανε τεράστια εντύπωση ... οι Πορτογάλλοι πανηγύριζαν μαζί μας ... εμφανώς στενοχωρημένοι, οι περισσότεροι με σημαίες έξω απ'τα αυτοκίνητα, και όταν μας έβλεπαν κορνάρανε ... πολλοί ήταν αυτοί που με τις σημαίες τους ερχόταν στα πηγαδάκια γλεντιού που στήναμε και ήταν μαζί μας ... φύγαμε απο εκεί αλλοιωμένοι ... άλλοι άνθρωποι ... είδαμε τί θα πει να αγαπάς το ποδόσφαιρο ... να αισθάνεσαι ότι είναι γιορτή ... να μην αισθάνεσαι την ανάγκη να φερθείς άσχημα στον αντίπαλο προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τον κερδίσεις ... δεν γίνονται όλα για το κέρδος, ευτυχώς όχι ... υπάρχουν άνθρωποι και μέρη στον πλανήτη, που ακόμα κρατάνε!!! Και να σκεφτείς ... οι άνθρωποι είναι φτωχοί, απο τις πλέον φτωχές χώρες της Ευρώπης ... θεωρούσαν το EURO δεδομένο ... η κατάκτηση του κυπέλλου θα ήταν μιά τεράστια χαρά σε έναν λαό που περνάει πολύ πιό δύσκολα απο εμάς. Για να καταλάβεις τον πόθο τους και την προσμονή τους ... είχαν κάνει 2 ανθρώπινες αλυσίδες, απο την μιά και απο την άλλη μεριά του δρόμου, απο το σημείο που ήταν το ξενοδοχείο που ήταν η αποστολή, μέχρι το Da Luz!!! Αγκαζέ, ο ένας δίπλα στον άλλον ... δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ... και πήγαμε εμείς απο το πουθενά ... τους κερδίσαμε ... τους αφήσαμε στα κρύα του λουτρού ... και παρ'όλα αυτά οι καημένοι μας χειροκροτούσαν, γελούσαν και χόρευαν μαζί μας!!! Μερικοί απο αυτούς μάλιστα, με κλάμματα στα μάτια!!! Τρελλαθήκαμε με τους Πορτογάλλους ... πάθαμε πλάκα όλοι όσοι το ζήσαμε αυτό!!! Σε κάποια φάση ... το μεσημέρι πριν τον αγώνα .. καθόμασταν σε έναν πεζόδρομο στις καφετέριες ... και είχαν έρθει τα κανάλια απο πολλές χώρες και μας παίρναν ... εμείς φωνάζαμε συνθήματα κλπ. ... παιρνούσαν και Πορτογάλλοι οικογενειάρχες με τα παιδιά τους ... μερικοί είχαν μπλεχτεί μαζί μας και φώναζαν ... πάρε μου μιά πίπα πριν να φύγω ... Luis Figo ... Luis Figo ... μετά απο κάνα δίλεπτο ... κάτι παιδιά της Τσέχικης τηλεόρασης μας ρωτάνε μπροστά στους Πορτογάλους ... τί θα πεί αυτό το σύνθημα; ... και ένας δικός μας ... σε σπαστά Αγγλικά ... Zagorakis to make sex with Figo!!!! Έχουν πάθει πλάκα οι Πορτογάλλοι!!!! Βλέπεις, αυτά που είναι προφανή για εμάς ... είναι αδιανόητα για κάποιους άλλους!!! Πλέον είναι αδιανόητα και για μένα ... εγώ προσωπικά δεν υπάρχει ομάδα ... ούτε γαύρος, ούτε βάζελος, ούτε ρούλης, ούτε ο οποιοσδήποτε, που να μην την χειροκρότησα φέτος στον χαιρετισμό!!! Μάλιστα μου έχει γίνει συνήθεια και έχει αρχίσει να με χαλάει που οι άλλοι βρίζουν ... είναι εξαιρετικά υποτιμητικό ... όχι για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας ... για τους ίδιους που το κάνουν!!!
Αυτό που σημείωσα με έντονα ... αυτό ακριβώς είναι συμψηφισμός!!! Azazel ... όχι σε μένα λεβέντη μου αυτά ... εγω τα έφαγα με το κουτάλι ... δικαιολογίες για τις μ@λακίες να τις λέτε σε άλλους ... όχι σε μένα!!!
Μου φαίνεται έχεις μπερδευτεί κι εσύ με αυτά που γράφεις. Πρώτα γράφεις οτι δεν υπάρχει συμψηφισμός σε θέματα βίας και σου απαντάω οτι όντως δεν υπάρχει αλλά εσύ κάνεις και βάζεις δολοφόνους και 16χρονα στο ίδιο τσουβάλι. Μετά ξαναποστάρεις και λες αυτό ακριβώς είναι συμψηφισμός. Ξεκαθάρισε το στο μυαλό σου. Σε σένα ειδικά δεν έχουμε κανένα λόγο να λέμε δικαιολογίες. Όσο για τα όχι αυτά σε μένα λεβέντη μου, αν δεν θες να σου απαντάνε γράψε κάνε ποίημα για την βία, μην γράφεις σε φόρουμ που ο ένας απαντά στον άλλο.
Εδώ πάλι διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου ... με σκοπό τί ρε azazel; Να κερδίσεις εντυπώσεις; Συζήτηση εντυπώσεων κάνουμε ή ουσίας; Πότε εγώ λοιπόν εξίσωσα τον δολοφόνο με το 16χρονο ... άντε πες μου ... απο πού δηλαδή το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ότι εξισώνω τους δολοφόνους ας πούμε ... με τους εμπρηστές ... και μετά με τους δολιφθορείς ... πού το κατάλαβες;;; Εγώ λέω να σταματήσεις να αντιδράς για να αντιδράς ... αυτό σου προτείνω ... γι'αυτό σου λέω ότι αυτά είναι δικαιολογίες και μάλιστα ... πάμφθηνες!!!
Καταλαβαίνουμε κάθε φορά μόνο όσο μας επιτρέπει το μυαλό μας και όσο μας επιτρέπει και ο Θεός. Θα καταλάβεις λοιπόν όταν θα έρθει η ώρα σου ... όπως και εγώ θα καταλάβω κάποια άλλα πράγματα όταν θα έρθει η ώρα μου να τα καταλάβω. Μέχρι τότε, το να προσπαθούμε να εξηγήσουμε αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι τουλάχιστον γελοίο!!!
Δεν ξέρω ποια μεγάλη επιφώτιση σου ήρθε, ούτε τι ακριβώς κατάλαβες. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η ώρα μου για να καταλάβω, για την ώρα πάντως θέλω να μου απαντήσεις γιατί δεν έβλεπες μπάλα στην 4. Όσο για την τελευταία γραμμή του μηνύματος σου, πραγματικά σου ταιριάζει.΄Οπότε στο επόμενο μήνυμα σου φρόντισε να έχεις καταλάβει αυτό που πας να εξηγήσεις. Λεβέντη μου
Τέλος, το γιατί δεν έβλεπα μπάλλα στην 4 είναι τόσο προφανές ... που αν το απαντήσω θα είναι σαν να το αποχρωματίζω. Για τον ίδιο λόγο που χάνεις τις φάσεις εσύ ή οποιοσδήποτε στην 4 ... για τον ίδιο λόγο που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το παιχνίδι ... τί σύστημα παίζεται ... πώς παίζουν οι παίκτες ... ο αντίπαλος ... κλπ. για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσα και εγώ να δώ μπάλλα!!!
ΥΓ ... δεν είμαι ο Παπαθεμελής!!!
[/quote]