Author Topic: Marcin Mieciel  (Read 15724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Marcin Mieciel
« Reply #540 on: August 01, 2007, 21:56:11 »
tou miecel einai kalytero apo tou ronaldinho gia mena alla einai to onoma.

afou den ithele na paiksei ston paok omws,xilies fores pou efyge.e oxi kai 300000 eyrw mexri ta 35 tou
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #541 on: August 01, 2007, 22:23:06 »
poli swsta....logo onomatos, an itan kanenas allos.....

Mitsubas

• Guest
« Reply #542 on: August 01, 2007, 22:55:12 »
katarxas einai 31 ara se 2.5 xronia tha itan 34

tha diname 300.000 euro se kapoion pou evale 14 goal se mia omada pou den itan omada.

kalitera na dwseis 100,000 Euro parapanw ston mieciel pou to katexei to topi kai ksereis ti mporei na kanei,
para na pareis KAPOION Salmon-ela kai na euxese na valei 7-8 goal ti xronia!

A kai o Salmon 30 einai min to ksexname..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #543 on: August 06, 2007, 21:57:23 »
irthane kai ta lefta tou mieciel leei ......237,500 apo tis 250,000..kratithike ena 5% giati i fifa leei auto to pososto paei stis proigoumenes omades tou paixti !!!!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: August 06, 2007, 22:40:43 »
Χατρικ παιζουν? :D
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #545 on: August 07, 2007, 03:29:59 »
pali kala pou irthe....

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #546 on: August 24, 2007, 23:34:11 »
Μόλις ο Μάρτσιν τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι του. Έπεσε κάτω και σφάδαζε. Τον πήραν με φορείο. Μπήκε αλλαγή στο 70 στην νίκη της Μπόχουμ επί του Αμβούργου.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. Με έπιασε η ψυχή μου. Παρόλα αυτά, φαινόταν ότι χρονιά σαν την περσινή δεν θα έκανε με τίποτα.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #547 on: August 25, 2007, 01:26:57 »
perastika Marcin....

jmjyiannis

• Guest
« Reply #548 on: August 25, 2007, 02:42:59 »
Μόλις ο Μάρτσιν τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι του. Έπεσε κάτω και σφάδαζε. Τον πήραν με φορείο. Μπήκε αλλαγή στο 70 στην νίκη της Μπόχουμ επί του Αμβούργου.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. Με έπιασε η ψυχή μου. Παρόλα αυτά, φαινόταν ότι χρονιά σαν την περσινή δεν θα έκανε με τίποτα.

krima krima krima. Krima bebaia gia kathe paixti o traumatismos (ektos fisika apo ton georgato kai ton kastigio) alla poso mallon gia ton polwno.
perastika.. :-\

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #549 on: October 01, 2007, 11:21:42 »
scorare o marcin aythn thn vdomada. a, re marcin!

zagorakis

• Guest
« Reply #550 on: October 01, 2007, 16:07:52 »
Μίετσελ: «Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ, ως παίκτης ή φίλαθλος»

Ο Μάρτσιν Μίετσελ πέτυχε το περασμένο Σάββατο το πρώτο του φετινό επίσημο γκολ στην Μπουντεσλίγκα, στο εντυπωσιακό 3-3 της Μπόχουμ με τη Νυρεμβέργη. Ο Πολωνός μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τη νέα εκπομπή «Κολλημένοι με την μπάλα» (καθημερινά 12.00-13.00) για πρώτη φορά από τότε που πήρε τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Μπόχουμ δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει για πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του.
Αρχικά αναφέρθηκε στην ισοπαλία με 3-3 της Μπόχουμ με τη Νυρεμβέργη. «Από τη μία χαίρομαι επειδή επέστρεψα από έναν τραυματισμό, κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή, με χρησιμοποίησε στη βασική 11άδα και πέτυχα το πρώτο μου φετινό γκολ στο πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρας μας, παραχωρώντας ισοπαλία στη Νυρεμβέργη», επισήμανε.
Τι διαφορές διαπιστώνει ότι υπάρχουν μεταξύ ελληνικού και γερμανικού πρωταθλήματος; «Στη Γερμανία γίνεται πιο σκληρή και μεθοδική δουλειά. ΟΙ ομάδες τρέχουν και παλεύουν κάθε παιχνίδια για 90' . Ρίχνεται μεγαλύτερο βάρος στην τακτική και υπάρχει περισσότερο τρέξιμο και πίεση. Ο Ζοέλ Επαλέ, μου είχε πει ότι όταν είχε πρωτοέρθει στη Γερμανία, είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί σε γρήγορο ρυθμό των αγώνων. Έπαιζε 60' και μετά δεν είχε δυνάμεις για να βγάλει το υπόλοιπο παιχνίδι».
Ο Πολωνός μαθαίνει μέσω ίντερνετ, αλλά και κάποιων φίλων τα νέα του ΠΑΟΚ. «Και βέβαια παρακολουθώ τα νέα του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν έχω βάλει δορυφορική τηλεόραση για να βλέπω τα ματς από την Ελλάδα, αλλά ενημερώνομαι σχεδόν καθημερινά για τα νέα του ΠΑΟΚ μέσα από το Ίντερνετ. Είναι φυσιολογικό μετά από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, να έχω πολλούς φίλους. Ακόμη έχω τακτική επαφή με τον Ντάνι Φερνάντεζ, με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και άλλους πρώην συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ. Μαθαίνω νέα για την ομάδα και από αυτούς. Περιμένω να γίνει κάποια διακοπή στο πρωτάθλημα της Γερμανίας για να βρω χρόνο να έρθω να δω τους φίλους στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσω και κάποιο ματς του ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι κάποιο ντέρμπι για να βρεθώ στην φοβερή ατμόσφαιρα της γεμάτης Τούμπας».
Σε ερώτηση για τα Ζαγοράκη εξήγησε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.
«Ο Ζαγοράκης αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Έχει όμως πολύ δύσκολο έργο, καθώς η ομάδα χρειάζονταν πολλές αλλαγές. Έφερε πολλούς παίκτες στην ομάδα, άλλαξε προπονητή και πήρε τον Σάντος, έβαλε τάξη στα οικονομικά… Ο Ζαγοράκης έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια, αγωνίστηκε στην Αγγλία και την Ιταλία αποκτώντας διαφορετική νοοτροπία και ήταν επί σειρά ετών αρχηγός στην Εθνική. Ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και τι πρέπει να αλλάξει, είναι σωστός επαγγελματίας, αλλά χρειάζεται χρόνο.
Χρειάζονται όμως κι άλλες αλλαγές. Μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έπαιξε δύο εκτός έδρας ματς και τα έχασε και τα δύο, όπως περίπου χάναμε και πέρυσι. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η νοοτροπία όταν η ομάδα αγωνίζεται μακριά από την Τούμπα πρέπει να αλλάξει. Μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω, όταν αρχίσει να παίζει το ίδιο καλά και μακριά από την έδρα του».
Ο κόσμος κάνει τόσο μεγάλη διαφορά τελικά; «Βέβαια! Με τον κόσμο στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα. Μου λείπει η ατμόσφαιρα της Τούμπας και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εδώ στη Γερμανία οι φίλαθλοι είναι διαφορετικοί, όπως και η ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Μπορεί να είχαμε 30.000 κόσμο στα ματς μας στη Μπόχουμ και να παίξουμε μπροστά σε 80.000 κόσμο όταν αντιμετωπίσουμε την Ντόρτμουντ, όμως είναι διαφορετικοί οι φίλαθλοι.
Αν ο Ζαγοράκης είχε αναλάβει νωρίτερα τον ΠΑΟΚ, θα έμενε; Η απάντηση δεν ήταν ξεκάθαρη, αλλα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όπως αποκάλυψε:«Με το Ζαγοράκη είχαμε μιλήσει πολλές φορές από όταν ήμασταν ακόμη συμπαίκτες. Μου ζητούσε να κάνω υπομονή και να περιμένω. Μου είχε πει ότι σκέφτονταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει πρόεδρος όμως δεν είχε ξεκαθαρίσει το πράγμα. Περίμενα, περίμενα, αλλά ήθελα να ξεκαθαρίσει το θέμα πριν επιστρέψω στην Πολωνία το καλοκαίρι, καθώς η γυναίκα μου ήταν έτοιμη να γεννήσει»
Όπως τόνισε πάντως κλείνοντας: «Πολλοί παίκτες που αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν στον ΠΑΟΚ, επιστρέφουν για να κλείσουν την καριέρα τους στην ομάδα. Ίσως λοιπόν και εγώ επιστρέψω του χρόνου! Ή σε δύο χρόνια. Ποιος ξέρει; Αλλά αν δεν επιστρέψω ως ποδοσφαιριστής σίγουρα θα επιστρέψω κάποια στιγμή ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο»
Και παρότι είναι επαγγελματίας, δεν έκρυψε στον «αέρα» ότι δε θα έρχονταν ποτέ στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον Άρη! «Δε θα δεχόμουν πρόταση του Άρη. Καλύτερα να γύριζα να παίξω στην Πολωνία...», είπε χαμογελώντας στο κλείσιμο.

www. metrosport.gr

i teleutaia paragrafos ta leei olla. are polone.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #551 on: October 01, 2007, 16:11:40 »
ligi pextes ine san esena re marcin....

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #552 on: October 01, 2007, 16:14:34 »
einai trelos o polwnos

JamaicaN

• Guest
« Reply #553 on: October 01, 2007, 16:15:54 »

Και παρότι είναι επαγγελματίας, δεν έκρυψε στον «αέρα» ότι δε θα έρχονταν ποτέ στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον Άρη! «Δε θα δεχόμουν πρόταση του Άρη. Καλύτερα να γύριζα να παίξω στην Πολωνία...», είπε χαμογελώντας στο κλείσιμο.

:thumbok: :biggrin:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #554 on: October 01, 2007, 17:31:13 »
panta mesa sthn kardia mas
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #555 on: October 01, 2007, 23:19:48 »

:thumbok: :biggrin:
:a1006: :a1006: :a1006:

manos4

• Guest
« Reply #556 on: October 02, 2007, 01:21:16 »
α ρε κουφαλα μαρτσιν ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ............. ;D

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #557 on: October 02, 2007, 09:31:08 »
MARCIN MIECIEL OE OE OE !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #558 on: October 23, 2007, 01:22:56 »
TERASTIA H APOUSIA TOU MARCIN STON FETINO PAOK(fetos eimaste teleios akindunoi sthn epithesh)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #559 on: October 23, 2007, 01:29:52 »
Ferte ton pisw ton genarh
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ