Νομίζω οτι όλοι όσοι γίναμε και φέτος μάρτυρες της διαπόμπευσης της ομάδας μας σε ΟΛΑ τα επίπεδα (αγωνιστικά και μη) οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάρτιν τον παιχταρά. Κλάση μεγάλου φορ ο Πολωνός, χαρακτήρας διαμάντι, παίκτης που ποτέ δεν τον πήρε ποτέ το μάτι κανένα να μπεκροπίνει ή να ξενυχτάει, πρώτος στην προπόνηση, ποδοσφαιριστής επαγγελματίας με τα όλα του έπαιξε και έμαθε να αγαπάει τον δικέφαλο σε μια χρονιά που το κεφάλι του το κράτησε ψηλά για τον ΠΑΟΚ μας, δεν αντέδρασε ουτε καν στα δολοφονικά μαρκαρίσματα των ταγαριών που αντιμετώπισε, ιδιαίτερα εκείνου του κουραδόμαγκα του Τσιρίλο, δύο κλάσεις ανώτερος απο τον "για τα ευρώ πουτάνας γιος", απίστευτη έκρηξη στο άνοιγμα της τρίπλας, μεγάλη εκτελεστική δυνότητα (εμένα προσωπικά στη Λάρισα με κατασυγκίνησε) σκόραρε και σκόραρε και σκόραρε φέτος χωρίς να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ συμπαίκτη - επιθετικό χαφάκι (Α!, είμαι άδικος είχε τον Λάμπρο Βαγγελή που χάναμε απο τα χωριά και έδινε συνεντεύξεις στον Γιωργάκη τον Μίνο τρώγοντας ένα μήλο του στύλ "εντάξει χάσαμε, πάμε για το επόμενο") να του περάσει μια μπαλιά της προκοπής, με αμυντικά χάφ πιο αργά και απο το θάνατο, με παρτενέρ μπροστά έναν φιλότιμο ξυλοκόπο και έναν οικοδόμο, παίχτης πολυτέλεια για τον φετινό ΠΑΟΚ που αν δεν είχε πάθει ζημιά το πόδι του όταν ήταν στην Γριά, πιστεύω οτι θα έπαιζε σε μεγάλη ευρωπαικη ομάδα...
Επειδή Μάρτιν (μακάρι να βγώ ψεύτης) του χρόνου θα σε βλέπω να σκοράρεις εναντίον μας και να κατεβάζεις το κεφάλι, επειδή Μάρτιν είναι μεγάλη η απαίτησή σου για κλειστό τριετές (ενώ ας πούμε του Γιασουμή το πενταετές τα βγαλε τα λεφτά του) επειδή Μάρτιν η "διοίκηση έχει άλλες προτεραιότητες" (όπως π.χ. πως θα κάνει μεταγραφή τον Δημ Ορφανό πριν μας προλάβει η Λιβερπουλ και χάσουμε τον νέο Βιειρά) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που φέτος με έκανες περήφανο, σε ευχαριστώ ρε φίλε που τίμησες τα χρώματά μου, όπου μα όπου και να πας εγω θα σε χειροκροτώ για το ήθος σου και για το γεγονός οτι ποτέ δεν πούλησες φτηνό οπαδιλίκι στον πικραμένο κόσμο μας αλλα έδειξες ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ γιατί είσαι και δικαιούσαι πολλά........ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
Υ.Γ. Ακούω πολλούς εδώ μέσα να λένε, "έλα μωρέ ποιος Αστέρας Τρίπολης...... και που να πάει παίκτης εκεί........
Μάγκες η φανέλα, φανέλα αλλά και τα μπικικίνια, μπικικινια...΄Πολλοι απο εμάς θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπληξεων τη νέα χρονιά εάν εξακολουθούμε να παίζουμε με τα λιμά που παίζαμε φέτος, με τους ανύπαρκτους που φόρεσαν την πιο τιμημένη φανέλα της Ελλαδας...
Κ νεα κατάπτωση σήμερα....Καλά μας μπάνια και όνειρα γλυκά........