Πάντως τα 500.000 ευρώ και τριετές που ζητάει ο Πολωνός, μου φαίνονται λίγο υπερβολικά. 1.500.000 για έναν παίκτη 31 χρονών, στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που κάνει πρώτη φορά τέτοια καλή σεζόν είναι πολλά. Νομίζω ότι η διοίκηση έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση (400.000 ευρώ και 1+1), κάτι το οποίο μεταφράζεται: " Πάρε 400.000 που είναι ποσό, παίξε μπάλα μια χρονιά (την πρώτη του νέου συμβολαίου) και αν τα πας καλά, στο ανανεώνουμε για άλλη μία και πάρε κι άλλα 400.000. Δεν είναι καθόλου άσχημα. Εντάξει, είπαμε η γυναίκα του περιμένει δέυτερο παιδί, έχει οικογένεια, θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του, γιατί δεν έχει και καμιά δεκαετία μπάλας μπροστά του, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Βέβαια ως γνωστόν, ο ποδοσφαιριστής πάντα ζητάει νέο συμβόλαιο όταν βρίσκεται στα πάνω του. Αυτό κάνει τώρα και ο Μίετσελ. Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, είμαι υπέρ της παραμονής του στην ομάδα, αλλά σε κάποια λογικά πλαίσια και χωρίς να ξεβρακωθούμε κιόλας. Εγώ προσωπικά αφού δεν συμφωνεί, θα του πρότεινα κλειστό διετές και 800.000 ευρώ.