Η άποψη μου είναι η εξής.Ο Μίετσελ είναι ένας πολύ καλός παίκτης,ίσως ο καλύτερος της ομάδας μας και από τους καλύτερους του πρωταθλήματος.Βρίσκεται σε μια ηλικιά (31-32) που πλέον αναζητά το τελευταίο συβόλαιο της καριέρας του.Το να κάνεις 3 χρόνια συμβόλαιο σε παίκτη τέτοιας ηλικίας, όσο καλός κι αν είναι,το θεωρώ υπερβολικό.Αντίθετα,συμφωνώ με την διοίκηση σε 2 χρόνια συμβολαίου και μάλιστα θα ήθελα από τους διοικούντες να επιμείνουν σε αυτήν την άποψη.ΑΛΛΑ,αν υπάρχει πρόταση από την Γαλατά που ικανοποιεί την ομάδα (τουλάχιστον 1εκ για μένα), γνώμη μου είναι οτι ο παίκτης πρέπει να πουληθεί, επαναλαμβάνω αν όντως υπάρχει πρόταση από Γαλατά ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.Ξέρω οτι όλοι θα διαφωνήσετε μαζί μου (πουλάμε όλους τους καλούς μας παίκτες,δεν υπάρχει αγωνιστική προοπτική κτλ), αλλά με 600 από Μέγκαχεντ, υποτιθέμενο 1εκ από Μίετσελ, και 1 εκ αν μας επιδικαστεί για Σικαμπάλα(και πάλι υποθετικά),εγώ ξέρω οτι σώθηκα τουλάχιστον όσον αφορά τα χρέη προς τρίτους. Και όσον αφορά αντικαταστάτη του Μίετσελ, υπάρχει στην ομάδα νέων και είναι και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.Καιρός είναι να παίρνουμε παιδιά από την δεύτερη ομάδα και να μπαίνουν κατευθείαν ενδεκάδα.Αν αξίζει ο παίκτης κι έχει @@,όσο μικρός κι αν είναι, μπάλα θα παίξει και δεν θα ψάξει δικαιολογίες τύπου απειρίας κτλ.