Αυτό που λες για το "μετανοιωμα" (ταχα) του Χίτλερ για την επίθεση των Ιταλών στην Ελλάδα, είναι προπαγάνδα των Ναζί και δεν έχει καμμία ιστορική βάση. Εκτός από τα απολύτως λογικά που σε είπε ο koko2 για την "φιλανθρωπική δράση" των Γερμανών στον Β' παγκόσμιο σε βάρος της χώρας μας, θα αντιλαμβάνεσαι ότι το επιχείρημά σου "στο χωριό που ήταν ο παππούς μου ήτανε καλά, δεν πα να καίγεται όλη η υπόλοιπη Ελλάδα" δεν πολυστέκει. Και αν κρίνω από την υπογραφή σου "ο παππούς μου ήταν στα ες ες", δεν δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν επιτέθηκαν στο χωριό του. Ρουφιάνοι στην Ελλάδα υπήρξανε πολλοί, λίγοι είναι βέβαια που είναι περήφανοι για αυτό. Έχεις φάει πολλή προπαγάνδα, η οποία σε τυφλώνει και δεν βλέπεις ούτε τα αυτονόητα. Αυτό δεν είναι παράξενο, έτσι άλλωστε παραμύθιασαν πολλούς εφήβους σαν εσένα οι ναζί και στο τέλος πολεμούσανε για να φυλάξουνε το Βερολίνο επιστρατεύοντας ακόμα και 15χρονα παιδιά. Τέλος πάντων, εγω θα σου λεγα να βγεις και λίγο στο δρόμο, να κάνεις συζητήσεις περί αυτών που λες και με άλλους ανθρώπους -πέραν αυτών που σε παραμυθιάζουνε τώρα-, να ανοίξεις και κανένα ιστορικό βιβλίο πλην του "μαιν καμφ" γιατί αλλιώς θα ζεις μια ζωή στο μίσος και στο ψέμα.