0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maestro on September 10, 2005, 20:27:53ENOO YIA ANTIPALOUS.... 8a mporousa na orkistw oti diabasa post sou oti kaneis plaka telos panton...... Makari pantos na htan plaka ! Re billy "KOUTSIS", ase tous allous dyo. Diladh prepei na eimai xapakomenos me ligmena apo persi NON STOP
ENOO YIA ANTIPALOUS....
Miso re paidia.Se 2 match paei olh h xronia?Hremhste ligaki.Exei poly psomi akoma h istoria...
O PAOK MEGALOS STIS KARDIES MAS
ap tin stigmi pou vgike o zgorakis giname mikri omada agonistika afto ida ego.
Quote from: northeagle_4 on September 10, 2005, 21:00:04ap tin stigmi pou vgike o zgorakis giname mikri omada agonistika afto ida ego. Isws na milaei h apogohteush mou alla akomh se ola ta epipeda (plhn kosmou) eimaste mikrh omada- Se Nootropia ths omadas- Se Nootropia proponhth- Se Diaithtikh antimetwpish- Sto pws akomh mas vlepoun oi alloi..
Gyrnaw akoma mia fora apogoiteumenos pao tin apodosi tis omadas, apogoiteumenos apo to apotelesma...Auto pou kanw einai omws na dilwsw pisti stin PAOKARA MOU...Exw piei 2-3 retsines exw valei tragoudia tou PAOK sto computer kai GOUSTARW..Goustarw pou paroles tiw pikres pou dexomai eimai akoma PAOK...Goustarw pou kserw oti oti kai na ginei tha paw sto gipedo na fwnaksw gia tin PAOKARA...Goustarw pou s; ena dyo xronia paizei na fygw kypro gia douleia alla egw tha erxomai stin TOUMPA KAI AS TERMATIZOUME 5 kai 6 mono kai mono na myrizw tin atmosfaira tou gipedou....Goustarw pou eimai PAOK re..Karagewrgiou, goumene kai paixtes...Oti kai na kanete re den me ksenerwnete....PANTA PAOK, MONO PAOK..Ki an thelete prin ton agwna eseis aderfia tou paokworld kanonizoume mia sinantisi na pame oloi mazi sto gipedo...TWRA STA DYSKOLA RE.....P A O K ...Kai den me noiazei tipota......