Author Topic: UEFA CUP 05/06 1.Round: ΠΑΟΚ - Metallurg Donezk 1-1 συν τον επαναληπτικό 2-2  (Read 7069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
pedia APISTEUTH PROKRISI. sORRY ME PIRE O YPNOS KAI DEN TO AKOUSA ALLA FENETE OTI EIANI GOURIKO. tO MONO POU AKOUSA HTAN TO DEUTERO HMIXRONO TOU PROTOU AGONA OTAN KAI FAGAME GOAL......XEXEXE :smiliedisco1: :smiliedisco1:

MALLON EXIS DIKIO. EMENA ME IXE PAREI O IPNOS STO GRASHOPERS - PAOK STO 1-1 KAI KSIPNISA KATA TIS 1 TO VRADI KAI AKOUSA TO 1-1.
NA KIMOMASTE TAFTOXRONA ALLI FORA MPAS KAI PROKRINOMASTE KAI ME NIKI! :lol:

Offline toy

• Αλλαγή

ΠΑΟΚ: (Κωστίκος) Καλώς η μόνη ένσταση η αλλαγή του σάλπι με το χασιώτη όχι γιατί έβγαλε το σάλπι αυτό μ΄αρεσε αλλά γιατί έβαλε αμυντικό έτσι όμως όπως πήγε το ματς δικαιώθηκε.

Φερνάντες :Το μεγάλο κέρδος μία άμυνα μόνος του μπράβο στο παληκάρι αλλά χαλαρώστε όλοι μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.
Φουτσίνι : Δεν είναι δεξί μπακ με τίποτα,στο δεύτερο κάνανε πάρτυ από εκεί οι σερβιτόροι
Χαραλάμπους : Προσπάθησε έτρεξη και πάλι θετικός
Ουντέζε : Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά,
Καρυπίδης : Μαύρη και στα λαγκάδια Αστεία κάρτα για επαγγελματικό επίπεδο ούτε στο τοπικό δεν τρως κάρτα εκείνη την στιγμή
Ηλιάδης : Θέλει το χρόνο του όταν άρχισε να ανεβαίνει έγινε αλλαγή,έχει όμως να δώσει
Κωνσταντινίδης : Καλώς άμ έβαζε και την κεφαλιά ίσως να μιλούσαμε και για τον κορυφαίο
Ζαγοράκης : O AΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
Μπαλάφας : Πολύ θετικός και πάλι
Μίετσελ : Kαι πάλι από τους κορυφαίους ο μόνος που βάζει κάτω την μπάλα.
Σαλπιγγιδης : Εβαλε το γκόλ έτρεξε περιμένουμε περισσότερα και αν σταματήσει να φλυαρεί θα είναι σταθερά στους κορυφαίους.
Αλλαγές
Zωγραφάκης : Χάλια σε λάθος γήπεδο ήτανε βαρύς και χαμένος.
Χασιώτης : Kάτι πήγε να κάνει προσπαθεί αλλά ... ένας πολύ μέτριος παίκτης που πάντως παλεύει
Γιασεμάκης :Το άλλο με τον τοτό το ξέρεται?

Κορυφαίος και πάλι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που φυσικά και δεν αφήνει ποτέ μόνοι του την ομάδα και εδώ θέλω την προσοχή σας,47 ώρες ταξίδι Non stop με το λεωφορίο όλη νύχτα παλεύανε με τις ρουσλάνες στο γήπεδο ακουγότανε συνέχεια μανούρα με τους μπάτσους και ντου με τη μία και ΠΑΟΚ ΟΛΕ για καμιά 90' + 60'=150 λεπτά συνεχώς!!!
Συγχαρητήρια πρώτα στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ για όλα όσα έκανε παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Στους ποδοσφαριστές και στον προπονητή που το πιστέψανε και το παλέψανε μέχρι τέλους.

Αντε να κάμουμε και καμιά εκδρομούλα να γουστάρουμε όπως προ είπα σε καμιά ευρωπαϊκή πόλη :spray:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Diego-4

• Guest
"...ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΩ  , ΑΠ' ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ , ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ...."

Offline agraf

• Αλλαγή
Tha po kapoi pragmata pou ta theoro sovara.
Eimai 25 xronwn sta 26,den kapnizo,alkool pinw ama vgo paraskevi-savato kana 2 potiria,gimnazome,paizo mpasket,mpala. Edo kai 2 ores pou teleiose to mats niotho ena sfiksimo stin kardia.Den ksero,an einai kapoio paidi pio megalo se ilikia,pou exei kai perisoteres empeiries,na mou pei an iparxei periptosi na apotrepo apo ton eauto mou tetoia katastasi.Na min asxoloume?Den ginonte auta.Den einai dinaton,3 gomaria pou vlepame to mats,oi 2 na tremoun san ton Moxamed Ali pou exei parkinson,kai o allos na thelei kamia kanata nero sta moutra gia na sinelthei.Diladi,ama eimai etsi sta 25,sta 40-45 tha to po to poiima,kai tha me steilei o PAOK, etsi opos paei. Na to do ws filathlos,den ginete.Eimai opados kai tha eimai mexri na geraso.As mou pei kapoio paidi an exei kseperasei tetoies katastaseis kai me poio tropo.

Fisiologika einai ta simptwmata, emena moudiase to kefali mou gia wres me afta pou ginotan. Simasia ehei oti me ti htesini prokrisi tha ti vgaloume ti hronia me aksioprepeia kai me PAOK mehri tin anoiksi stin Evrwpi. Twra prepei:
1) Miden aghos gia apotelesmata, as paiksoun oi mikroi na ginoun paiktes.
2) Na aksiopoiisoume to hrono wste na vroume mia lisi sto dikoitiko adieksodo kai eksigoume: i karamela twn hrewn eliwse oristika, eimaste lefki selida pleon! Ara elkistikoi gia enan sovaro ependiti. Opote:
An o diorismenos einai swstos (...)  prepei mesa stis epomenes evdomades na vgei kai na pei: "I pae PAOK pwleitai kai thelw tosa". An sinehisei na dioikei kai na oneirevetai proedriliki apla tha apodeiksei poso apatewnas einai.

Offline Suicidal

• Βασικός
Metallurg Donezk - ΠΑΟΚ
PLEASE
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bane

• Αλλαγή
αφου λεμε τετοια ,εγω λοιπον στην αλλαγη του σαλπι εκλεισα κινητα , εφυγα απο το καφε και ανοιξα το κινητο στις 21:00 οπου πηρα το μηνυμα προκρισης απο αδερφια. και επειδη την εχω πατησει με αυτο τον τροπο γλυτωνεις το εμφραγμα. απλως ειχα μια ψιλοπιεσουλα καπου στο 18. αν θελετε να ειστε ΠΑΟΚ πρεπει να μαθετε να ζειτε με προβληματα υγειας .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Mimakos

• Guest
Καλημέρα αδέλφια

και όντως είναι ωραία η μέρα.

Με κάλυψε ο αδελφός Toy..στην κριτική. Απλά θα προσθέσω:

Ας πάψουμε την ηλίθια συνήθεια να κόβουμε την μπάλλα πανικόβλητα στο ύψος της μεγάλης περιοχής μας...δωρίζοντας την στους αντιπάλους

Ας πάψουμε να πουλάμε την μπάλλα στο κέντρο...χωρίς πάσσινγκ game και πάγωμα του παιχνιδιού όταν απαιτείται

Ας πάψουμε τις ηλίθιες ντρίπλες εκεί που δεν χρειάζεται...να δίνουνε δώρο κόντρα επιθέσεις στους αντιπάλους

Ας υπάρξει ένας μεγαλύτερος ορθολογισμός στην ανάπτυξή μας απο τα άκρα ή έστω απο τον άξονα

Ας γίνει κάτι με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που κουτρουβαλάει

Αν και έκανα 2 ρυτίδες στα τελευταία 15 λεπτά....μου άρεσε που ήρθε έτσι

Μου άρεσε...που ενώθηκε η ομάδα και έδειξε Πνεύμα...και όχι ψυχή και μαλακίες που λένε κλισέ οι δημοσιογραφίσκοι

Μου άρεσε...γιατί τέτοιες προκρίσεις σφυρηλατούν χαρακτήρα

Μου άρεσε...που πήγε ο κυριάκος και αγκάλιασε τον Φερναντέζ

Μου άρεσε...που με την λήξη...όλοι αγκαλιασμένοι...έδειξαν ότι μπορούν αν γίνουν παρέα, οικογένεια...και πάνω από όλα σοβαροί

Μου άρεσε...γιατί η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει μέσα απο τέτοια μάτς.

Δείχνει να έγινε μια αλλαγή...και μια καλή νέα αρχή. Ας ελπίσουμε ότι η βελτίωση θα είναι συνεχόμενη. Και εάν και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο ας ελπίσουμε ότι θα σταθεροποιηθούμε σε στάνταρτ επίπεδα.

Μου άρεσε γενικά...ο Κωστίκος

Συγχαρητήρια και στα παιδιά...και φυσικά στον Κόσμο μας...που ήταν Συγκλονιστικός !!!

apostolos

• Guest
Eides pou thelei upomonh?  ;) Tis proalles hsoun mesa ston paniko kai peftoume kai istories....

Kruo aima kai sthriksh, tipote allo paidia, kai gia na mhn ksexniomaste: FERTE MAS TON ERYTHRO ASTERA..............

Mimakos

• Guest
Αδελφέ Απόστολε

Κανένας πανικός και ιστορίες. Αλλά απο τότε εως σήμερα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Η στάση μου είναι η ίδια. Ας βελτιωθούμε και ας σταθεροποιηθούμε...και αν υπάρχουν οι προοπτικές ας κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο που το απεύχομαι πάλι στην γνωστά πλαίσια θα κινηθούμε.

Προσωπικά το μπαλαντσάρισμα απο το ένα άκρο στο άλλο δεν μου αρέσει. Ουτε απαισιοδοξία, ούτε υπέρμετρη αισιοδοξία. Ούτε...φέρτε μας τον έναν ή τον άλλο. Αφού γίνει η κλήρωση θα συζητήσουμε περαιτέρω.

Το θέμα είναι να υπάρξει μια μεγάλη πορεία...και όχι το που θα μπορέσουμε να πάμε εκδρομές, ή αν θα πάρουμε τα τάδε λεφτά και τα ρέστα. Καλά όλα αυτά, αλλά προέχει η πορεία της ομάδας.

Συμφωνώ....θέλει κρύο αίμα με κάθε κόστος...και όχι να κλείνουμε τηλεοράσεις μαμά μου δεν αντέχω και τα ρέστα. Εγώ θα το έλεγα ΑΠΑΘΗ ΝΟΥ.

Δηλαδή...τι να πει η δικιά μου γενιά...όταν αποκλειόμαστε απο τα πέναλτυ απο την Μπάγερν...τότες  ;)

Θέλει λιώσιμο η ψυχή για να μην υποφέρει...
« Last Edit: September 30, 2005, 10:24:50 by Mimakos »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Loipon, simera piga stin douleia me ena kouti donuts kai kerasa ton kosmo :)  (athina). Episis, idika gia tous Aektsides pira apo mia "wra gia spor" ston kathena (gia to klama) kai apo 1 sakoulaki hliosporous gia na xoun na masane kathos tha blepoun ta epomena mats tou paok. POLY KAZOURA SAS LEW REEEEE!!!

AIIIINTAAAA MWRHHHH PAOKARAAAAA!!!

MAS EKANES PERIFANOUS   :spray:

jmjyiannis

• Guest
Me thn PAOKARA paidia paixnidi hremo me pop corn den prokeitai na doume. O PAOK einai na se kanei kardiako, einai omada gia mazoxes (gi'auto file Giannh mh trelenese). Telos pantwn to kalo einai oti perasame kai 8a doume kana paixnidaki stous omilous, na paw kai gw o kahmenos mia ekdromoula ektos me ton PAOK giati exw xronia na to kanw. 8elw agglikh omada opwsdhpote please kalh mou kleirwtida

Auto to "kleirotida" to diabasa "kleitorida"! kai leo.... ti leei to palikari bradiatika?? ?? ??

emena mallon pou afise alla kousouria to mats exthes  :cwm12:  :cwm12:

Zorro4

• Guest
Loipon, simera piga stin douleia me ena kouti donuts kai kerasa ton kosmo :) (athina). Episis, idika gia tous Aektsides pira apo mia "wra gia spor" ston kathena (gia to klama) kai apo 1 sakoulaki hliosporous gia na xoun na masane kathos tha blepoun ta epomena mats tou paok. POLY KAZOURA SAS LEW REEEEE!!!

AIIIINTAAAA MWRHHHH PAOKARAAAAA!!!

MAS EKANES PERIFANOUS :spray:

:headbang: :lol:  :lol: :lol: :lol:

Offline cure

• Αλλαγή
Ουουουουουουουουουουουουουουουουουουφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!
Για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας να προσθέσω κι ένα δικό μου. Ένιωσα μόλις έληξε το ματς μία φλέβα, στο μέτωπο πάνω αριστερά να έχει πεταχτεί έξω και να πονάει.

Γι'αυτό προτείνω να ανοίξει άμεσα ένα θέμα στα "Γενικά θέματα περί ΠΑΟΚ" με τίτλο "Ιατρικές συμβουλές". Όσοι από εδώ έχουν σπουδάσει ιατρική, θα μας δίνουν τις άμεσες συμβουλές τους κατά τη διάρκεια του ματς. Ως γνωστόν οι πρώτες στιγμές είναι κρίσιμες σε αυτές τις περιπτώσεις. Να γλιτώνουμε το μοιραίο.
Ένα άλλο θέμα θα πρέπει να είναι το "Ουσίες". Σε αυτό όσοι ασχολούνται με φαρμακευτική, χημεία, βοτανολογία και άλλες παρόμοιες επιστήμες θα επιφορτιστούν με το καθήκον της παρακολούθησης των παιχνιδιών μας και ανάλογα με το παιχνίδι θα προτείνουν τα κατάλληλα υπογλώσσια, ενδοφλέβιες κτλ  :08:

Σε λίγα χρόνια έτσι όπως πάμε θα έχουμε όλοι Πάρκισσον. Τώρα που το σκέφτομαι και γαμώ τις κερκίδες θα κάνουμε.
"Πάμε όλοι το τρέμουλο . Χέριαααααα."

Ο Καρυπίδης κι ο Γιασεμάκης έχουν μεγάλο κάλλο στον εγκέφαλο μιλάμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απόλυτα διασταυρωμένες από έγκυρες δημοσιογράφικές πηγές αρθοργάφους, συντάκτες και λοιπούς μμε μετά την λήξη του αγώνα
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - ΡΟΥΣΛΑΝΑ 4 φορές στο καπάκι για χαλάρωμα ο αρχηγός και μετά ένα κρύο ντους για να΄ρθει στα ίσια της η ρουσλάνα η οποία ζήτησε να γίνει η μαζορέτα του ΠΑΟΚ για τα ματς της ευρώπης.
Τι τις έκανες ρε Τεο της τρελλής τη τις έκανε ρε Τεό της τρελλής τι ωραία τραγουδούσε κι΄ολη νύχτα πως βογκούσε τι της έκανες ρε Τέο της τρελλής..
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Suicidal

• Βασικός

fate matia psaria......

Offline Suicidal

• Βασικός

milkyboy

• Guest
Ante epitelous na xamogelasoume kai emeis ligo.....o laos tou paok... nai emeis o kaliteros laos tou kosmou........... :prosk:
ante mia kali klirosi tin triti....kai tha to apodiksoume pios katebazei karawania kai lao sta ektos......  :headbang:

......prostimo 2000 eyro ston karipidi kai 5000 eyro ston giasemaki.......paraligo oi malakies tous kai to grafo kai to episimwano tha mas
kostizan tin prokrisi..... :12:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
twra pou hremhsame ligo 8elw na sta8w se kapoia mikra apo to x8esino paixnidi:

1. O diaithths htan megalh koufala. Epaikse tous oukranous toulaxiston 70-30.
Den anaferomai stis apovoles pou htan kai oi dyo swstes (gamhsi k prostimo pou
8elete malakismena kai ta dyo...) alla se ena swro faltsosfyrigmata kyriws sto kentro
opou foul den pername me tipota!

2. Afou autoi paiksan me tis idies faneles sthn toumba.Giati tote emeis allaksame kai
valame tis portokali ? Gia diafhmistikous logous mhpws (thw neas fanelas h tou sponsora..)?

3.Gia ton Kwstiko diistantai oi apopseis.An kai genika exw 8etikh apopsh gia auton kai thn ananewsh
poui prospa8ei na kanei ston paok pisteyw oti x8es vre8hke se kakh mera....

4. Eipame oloi gia tous fernantez kai zagorakh (pragmatika suglonistikoi..) alla 8elw na pw kai ena kalo logo
gia ton xasiwth pou par oti tsouroukas kai me elaxisth summetoxh fetos,ta dwse ola kai voh8hse para polu

5. Oi agalies tou toxou pros ton mikro kai toumpalin mou edeiksan oti uparxei mia idiaiterh sxesh metaksu tous.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
bravo stin omada gia tin prokrisi...
etsi opos irthe sta teleutaia lepta itan mia poli diskoli isopalia...
Forca PAOKara

ps: re paidia aftoi oi oukranoi pou itan st is kerkides giati ekana sinexeia kyklous apo to gipedo...???
PAOK-Hersonissos (Kriti)