Φιλε alexisv, σκεψου οτι μιλαμε για προκριματικο αγωνα ετσι?Και οχι για τη φαση των ομιλων.Οπου εκει σου κανω μια μικρη διορθωση, θα παιξουμε 2 παιχνιδια και οχι 4 αν δεν απατωμαι οικτρα.Δεν ειναι διπλοι οι αγωνες (αν ισχυει οτι και περσι) αλλα μονοι.
Λοιπον, δεν το λεω για να περιαυτολογησω, αλλα κανω κριτικη στις τιμες των εισιτηριων ενω εχω παρει διαρκειας. Eγω αδερφε πηρα διαρκειας γιατι ηθελα να ξεκαυλωσω επειδη ημουν ενα χρονο London.Αυτο δε σημαινει ομως οτι πηραμε διαρκειας εμεις και δεν κοιταμε γυρω μας, δε μας νοιαζει τι γινεται με τον υπολοιπο κοσμο.Υπαρχουν παιδια που δεν εχουν 150 ευρω cash να δωσουν, υπαρχουν αυτοι που απο αποψη δεν παιρνουν διαρκειας, τι πρεπει δηλαδη να γινει?Να τους σκισει ο Βλαχος με 20 ευρω για ενα ματσ?Ειναι αυτη σωστη πολιτικη?Εκτος αν αρχιζουμε και ονομαζουμε και τον εκβιασμο marketing?
Εγω επιμενω οτι μου φαινονται πολλα.Και αν ρε μεγαλε Μπαρμπα-Γιαννη ξερεις απο μαρκετιγκ, μετα την μεγιστη ΠΑΤΑΤΑ της Ξανθης ο σωστος και ξυπνιος επιχειρηματιας κατεβαζει τις τιμες των εισιτηριων δεν τις ακριβαινει...Για να προσελκυσει τον κοσμο και καλως ή κακως(ετσι ειναι οι business) να ζητησει και συγχωροχαρτι.Οριστε κυριοι σαν δειιγμα καλης θελησης απεναντι στο λαο μας παρτε εισιτηριο με 12 ευρω(αντε 15), ελατε και φουλαρετε την Τουμπα 27000 κομματια γιατι αυτη η προκριση ειναι Η ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Αντιθετως... πολυ φοβαμαι οτι θα δω κανα 5,000 εισιτηρια απουλητα στο τελος και θα τρελαθω...
Αυτα kai sorry αν μακρυγορησα