Author Topic: www.paokfcvip.gr ΠΑΟΚ VIP Club Athens (του Κασιμάτη το "κουτούκι")  (Read 1155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eagle

• Guest
me protovoulia tis pae kai prwtergates kapoious diasimous opws o aytias kai zampounis dimiourgithike stin athina to "paoktsidiko steki"enas xwros pou mporoun na vriskontai filathloi tis omadas na sizitane ktl.ola ta eixame,oi glamouries mas eleipan.den kserw kata poso tha voithhsei ayti i kinisi.exoume sundesmo stin prwteyousa opote outws i allws o kosmos mas ekei einai suspirwmenos.poia einai i gnwmi sas??

fatal_invasion

• Guest
Tripes sto nero!

Offline toy

• Αλλαγή
Ο κασιμάτης παληκάρι μου είναι ικανός άμα είναι για κονόμα να διμηουργήσει παοκτσήδικο στέκι στην καμπούλ μην την ψάχνεις τη δουλειά ,για τα λαμογιά δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Από καραγκιοζηλίκια αλλό τίποτα τι να πρωτοθυμηθούμε,κινήσεις που θυμίζουν όλο και εντονότερα εποχές μπάτμαν,βλέπε ΠΑΟΚ tv ΠΑΟΚ card και ότι άλλη μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.
Και μιά και κάνουν και στέκι στην αθήνα δε μένουν και μόνιμα κατα κει να βρούν και καμιά ομάδα να πάρουν μπας και ησυχάσουμε  :cwm23:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
 :15:

mipos to steki stin athina ehi allo skopo??
ama ginoun akoma pio skoura ta pragmata ap oti einai den hriazete i dioikisi ena meros sto opio tha mporesi na apodrasi kai na brei asilo?
otan feugeis nihta . . . . . . diskola briskeis xenodohio!   :cwm12:
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

eagle

• Guest
kai egw ayto pisteyw.einai anousia ayti i kinisi giati exoun sundesmo stin athina.den upirxe logos gia kati tetoio.

chris

• Guest
Ο κασιμάτης παληκάρι μου είναι ικανός άμα είναι για κονόμα να διμηουργήσει παοκτσήδικο στέκι στην καμπούλ μην την ψάχνεις τη δουλειά ,για τα λαμογιά δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Από καραγκιοζηλίκια αλλό τίποτα τι να πρωτοθυμηθούμε,κινήσεις που θυμίζουν όλο και εντονότερα εποχές μπάτμαν,βλέπε ΠΑΟΚ tv ΠΑΟΚ card και ότι άλλη μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.
Και μιά και κάνουν και στέκι στην αθήνα δε μένουν και μόνιμα κατα κει να βρούν και καμιά ομάδα να πάρουν μπας και ησυχάσουμε  :cwm23:

me areseis.EPIASES THN OUSIA. "kata mana kata kyrh" ,kapws etsi prepei na einai to gnwmiko.
dhladh kata mpatatoudh kata gumeno to IDIO skhniko gia osous 8YMOUNTAI (ti diaolo! metrhmena sta daxtyla tu enos xeriou einai ta xronia pu perasan apo ta antistoixa karagiozilikia tu mpatman)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το είπανε, το κάνανε.
Απίστευτο...

http://www.paokfcvip.gr/el/
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline agraf

• Αλλαγή
http://www.paokfcvip.gr/el/

Mia apo tis elahistes kales idees pou eihe afti i dioikisi. Valte ti kala sto mialo sas, alli diskola tha ksanaerthei!

« Last Edit: July 20, 2005, 15:26:00 by ÄéêÝöáëïò »

petrovgr

• Guest
ΝΤΡΟΠΗ για την ομάδα μας τέτοιες κινήσεις. Οι βλαχόμαγκες του κιλού συνεχίζουν συνεπώς τις κινήσεις τύπου Χρυσού Δικεφάλου, όπου θα συχνάζουν " πρόσωπα υψηλού προφίλ, όπως πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και εκλεκτά μέλη της κοινωνίας"

Σε απλότερα ελληνικά, αυτά τα πρόσωπα ειδικού προφίλ, θα είναι οι γνωστοί κουτραδόροι-προσκλησάκηδες που ποτέ δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο για να δουν τον Π.Α.Ο.Κ., αυτοί που αυτοκαλούνται τεχνοκράτες και με τα δικά μας λεφτά καταστρώνουν "μπίζνες πλαν" πουλώντας λεζάντα.

Είχα ακούσει για ένα "στρατηγείο" όπου θα συναντιούνται οι παοκτσήδες της Αθήνας. Αυτό καμμία σχέση δεν έχει με αυτό που τελικά έκαναν. Άλλη μια απόπειρα "μασωνείας" που θα αποτύχει παταγωδώς... Μια ακόμη ένδειξη ότι οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται...

DoctorBalendar

• Guest
Πώπω... ντροπή.

Έπρεπε να βάλουν καρέκλες ξύλινες και σιδεριές στις πόρτες και να το κάνουν στην υπόγα...

ΤΙ σχέση έχει ο χώρος αυτός με τις "μασωνίες"; Δηλαδή δε μπορούν να συναντηθούν αλλού; Έλεος...

Offline toy

• Αλλαγή
ÐÁÏÊ vip club üðùò ôï êüâù åíïßêéï êáìéÜ 4000€ ôï ìÞíá óýíïëï 48.000€ ôï ÷ñüíï ãéáôß åßíáé êáé êïëùíÜêé
åîïðëéóìüò  ãñáöåßá, êáñÝêëåò äåñìÜôéíåò, ôv, ç/õ,ðïëõÝëáéïé êëð êáìéÜ 100.000€
óôåëÝ÷ùóç ìéóèïß ðñïóùðéêïý êëð êáìéÜ 50000€
Óýíïëï 198.000€ áí üëá áõôÜ ôá Ýêëåéóå êáé ôá áãüñáóå ï êáóéìÜôçò óýíïëï 300.000€
Ìüíï ãéá íá ëåéôïõñãÞóåé ôïí ðñþôï ÷ñüíï.
Áí ôþñá áõôÜ ôá 300.000€ôá âÜæáìå ãéá åêåßíï ô ï ñçìáäïáèëçôéêü êÝíôñï ìå Ýêôáóç(äùñåÜí)áðü êáíá äÞìï äåí èá åß÷áìå ÷ôßóåé ôïõëÜ÷éóôïí êáìéÜ 150 ôì.áðïäçôÞñéá Þ äùìÜôéá Þ êáôé ôÝôïéï?ëÝù ãù ôþñá :cwm23:
õã.íá ìçí îå÷Üóù íá ôï âÜëù óôï ìðÜôæåô :cwm12:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

petrovgr

• Guest
Πώπω... ντροπή.

Έπρεπε να βάλουν καρέκλες ξύλινες και σιδεριές στις πόρτες και να το κάνουν στην υπόγα...

ΤΙ σχέση έχει ο χώρος αυτός με τις "μασωνίες"; Δηλαδή δε μπορούν να συναντηθούν αλλού; Έλεος...

Ντόκτορ, διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας τον οποίο νομίζω ποτέ δεν έχω απευθύνει προς το μέρος σου.
Δεν αναφέρθηκα στον χώρο και την διακόσμησή του, αλλά στο "ελιτίστικο" στιλ με το οποίο προσεγγίστηκε η κατασκευή του εν λόγω χώρου.
Και σε ρωτάω τώρα ντόκτορ: Είμαι ένας παοκτσής της Αθήνας και είμαι φοιτητής ή ιδιωτικός υπάλληλος. ΈΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ "ΑΡΧΗΓΕΙΟ" ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ "ΕΠΩΝΥΜΟΥ"; Ή ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Ή ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ;

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε Ντόκτορ; ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ;
ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΝΤΟΚΤΟΡ. ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΜΥΗΤΟΙ" ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΕΙΑ;

Σε παρακαλώ να με απαντήσεις χωρίς ειρωνίες και υπονοούμενα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δε νομίζω να είναι κανένας μας σε θέση να πει εάν η συγκεκριμένη λέσχη θα δεχτεί το φοιτητή του παραδείγματός σου.
Μπορούμε πάντως να το δοκιμάσουμε. Εγγραφή μπορείς να κάνεις και από την ιστοσελίδα τους αρκεί να βρεις 2 μέλη να σε προτείνουν...

Όσον αφορά τώρα τους σκοπούς της λέσχης, το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ που μπορούμε να πούμε είναι αυτό που γράφουνε στην ιστοσελίδα τους:

Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σας ανακοινώνει επισήμως ότι έχει ξεκινήσει η λειτουργία της V.I.P. Λέσχης του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Η ιδέα αυτή ήταν μια έμπνευση της ΠΑΕ που θα προσφέρει στα μέλη του ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον συνάντησης προσώπων υψηλού προφίλ, όπως πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και εκλεκτά μέλη της κοινωνίας.

Κάθε μέλος θα έχει στη διάθεσή του παροχές γραφείου, με πλήρη γραμματειακή και τεχνολογική υποστήριξη για να διεξάγει συναντήσεις και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το πλήρως εξοπλισμένο καφέ/μπαρ που διαθέτει, θα παρέχει μεγάλη ποικιλία ποτών και καφέ, χωρίς κόστος, και δορυφορική τηλεόραση για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ καθώς και τα παιχνίδια κυπέλου της UEFA . Στα μέλη εξασφαλίζονται εισιτήρια για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, εντός κι εκτός έδρας, όπως επίσης και 20% έκπτωση στα προϊόντα της μπουτίκ που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

petrovgr

• Guest
Δε νομίζω να είναι κανένας μας σε θέση να πει εάν η συγκεκριμένη λέσχη θα δεχτεί το φοιτητή του παραδείγματός σου.
Μπορούμε πάντως να το δοκιμάσουμε. Εγγραφή μπορείς να κάνεις και από την ιστοσελίδα τους αρκεί να βρεις 2 μέλη να σε προτείνουν...

Όσον αφορά τώρα τους σκοπούς της λέσχης, το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ που μπορούμε να πούμε είναι αυτό που γράφουνε στην ιστοσελίδα τους:

Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σας ανακοινώνει επισήμως ότι έχει ξεκινήσει η λειτουργία της V.I.P. Λέσχης του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Η ιδέα αυτή ήταν μια έμπνευση της ΠΑΕ που θα προσφέρει στα μέλη του ΠΑΟΚ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον συνάντησης προσώπων υψηλού προφίλ, όπως πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και εκλεκτά μέλη της κοινωνίας.

Κάθε μέλος θα έχει στη διάθεσή του παροχές γραφείου, με πλήρη γραμματειακή και τεχνολογική υποστήριξη για να διεξάγει συναντήσεις και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το πλήρως εξοπλισμένο καφέ/μπαρ που διαθέτει, θα παρέχει μεγάλη ποικιλία ποτών και καφέ, χωρίς κόστος, και δορυφορική τηλεόραση για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ καθώς και τα παιχνίδια κυπέλου της UEFA . Στα μέλη εξασφαλίζονται εισιτήρια για όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, εντός κι εκτός έδρας, όπως επίσης και 20% έκπτωση στα προϊόντα της μπουτίκ που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

Προσωπικά Δικέφαλε δεν ενδιαφέρομαι. Το ερώτημά μου μπορεί να απαντηθεί από την παράγραφο που παρέθεσες. Και ΒΙ ΑΙ ΠΙ στα νεοβλαχιώτικα σημαίνει ΒΕΡΥ ΙΜΠΟΡΤΑΝΤ ΠΕΡΣΟΝ. Οπότε μπορεί να καταλάβει ο μέσος αναγνώστης τι σημαίνει αυτή η λέσχη στα Αγρινιώτικα.

*Και αφού βλέπω ότι άλλαξε και η επωνυμία της κατηγορίας όπου γράφουμε σε "Σύνδεσμοι, Σύλλογοι και Λέσχες ΠΑΟΚ" προτείνω να προστεθούν και οι καινοτομίες "καφέ μπαρ, ΒΙ ΑΙ ΠΙ, Χρυσοί Τεχνοκράτες και λοιπές οργανώσεις"

Δικέφαλε δεν ειρωνεύομαι εσένα που το άλλαξες (όπως μόλις έκανε κάποιος ομότιμός σου) αλλά αν είναι δυνατόν να περιμένουμε από τέτοιες κινήσεις την αναμόρφωση του κύρους του Π.Α.Ο.Κ. . Ακόμη δεν την έχουνε πάρει χαμπάρι οτι ο Π.Α.Ο.Κ. ως ομάδα με λαό , θα αναγεννηθεί ακριβώς μέσα από αυτόν και όχι με καμμία ελιτίστικη κίνηση με τεχνοκράτες, ψευτο-λεφτάδες και βιπς
« Last Edit: July 20, 2005, 16:55:52 by petrovgr »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εσύ πιστεύεις πως εάν ΟΝΤΩΣ ήταν για τους ΠΟΛΥ λίγους θα το βάζανε με ΤΕΡΑΣΤΙΟ banner στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Εγώ νομίζω ότι από στόμα σε αυτί θα πήγαινε...

Εάν η λέσχη αυτή είναι για τους ΠΟΛΥ λίγους, δεν θα τη διαφημίζανε.

Κάτι σαν EYES WIDE SHUT θα το κάνανε.  :lol:

Κάτσε να δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.

Εγώ απλά λέω ότι είναι απίστευτο το ότι το κάνανε αυτό που είχανε πει. Τώρα τί κάνανε θα το κρίνουμε στο μέλλον.

petrovgr

• Guest
Θυμάσαι Δικέφαλε την έκφραση του συγχωρεμένου βιπς-μιπς:)
Για τέτοιους φτιάχνεται το "στρατηγείο". Καλά το λες ότι αν ήταν για τους πραγματικά λίγους (που ελέγχουν και κέντρα αποφάσεων και έχουν κάτι πραγματικά να δώσουν) δεν θα έμπαιναν διαφημίσεις.
Διαφήμιση μπαίνει εκεί που προσδοκουν φραγκο. Είναι όπως κάτι μαγαζιά ντεμεκ-κυριλέ, που βγαίνει η φήμη ότι είναι χάι και πάνε ντυμένοι στην πένα όλοι οι μικρομεσαίοι για να αισθάνονται κάποιοι. Είναι για να βρούνε στέγη οι γνωστοί προσκλησάκηδες. Ίσως καλά κάνεις και κρατάς αποστάσεις. Σε τελική ανάλυση άποψη προσωπική μου είναι και τίποτε παραπάνω, και αν διαψευστώ θα βγω να πω ότι έγινα ρόμπα. Αλλά θα παρακαλέσω τον ομότιμό σου, όπως τον σέβομαι εγώ και τον μιλάω με το σεις και με το σας,να με σέβεται και αυτός, πόσο μάλλον όταν έχει μια εξουσία εδώ μέσα κ καλό θα ήταν να μην δημιουργούνται προσωπικές κόντρες. Σόρρυ αν κούρασα

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως που ζω Αθήνα και τυχαίνει να γνωρίζω ορισμένα απο τα μέλη της συγκεκριμένης λέσχης λέσχης (εγώ πάντως δεν είμαι μέλος και δεν σκοπεύω να γίνω)  σας διαβεβαιώνω πως ούτε για κουτραδόρους πρόκειται, ούτε για προσκλησάκηδες. Αντίθετα είναι αθηναίοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ορισμένοι τυχαίνει να είναι και επώνυμοι που αποφάσισαν που συναντιούνται στο συγκεκριμένο μέρος. Όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν και πολλά μέρη στην Αθήνα που να μπορούν να συναντηθούν αποκλειστικά ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Το οτι είναι στο Κολωνάκι δεν νομίζω πως αποτελεί πρόβλημα, εξάλλου αν σε κάποιον δεν αρέσει το συγκεκριμένο στυλ,  μπορεί να γραφτεί στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.  Και κάτι ακόμα.  Ένας φοιτητής  δεν ξέρω αν μπορεί να γραφτεί σε αυτήν την λέσχη, αλλά ένας πατέρας  μπορεί να πάρει τον γιο του ή την κόρη του και να πάει σε κάποιον σύνδεσμο Αθήνας για να συζητήσει με άλλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τα νέα της ομάδας του?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ρε συ azazel,

πόσο καιρό λειτουργεί αυτή η λέσχη;

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, αλλά απ' οτι θυμάμαι όταν έπαιζε το θέμα για την συγκέντρωση για την λαϊκή βάση στο πολεμικό μουσείο, είχα διαβάσει και για τα εγκαίνια της λέσχης στην Αθήνα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
San idea den einai kaki alla den prepei na ginei kleisto club. Ti paei na pei na se proteinoun 2 idi meli? Ki aftoi pws ginane? Ousiastika tha prokeitai (an ishisei aftos o kanonas tou katastatikou) gia mia organwsi twn filwn tou kasimati kai tou diorismenou. Kai rwtaw egw pou den eimai V.I.P. kai den aksizw na sindialegomai me tous kasimatides:
ME POIO DIKAIWMA HRISIMOPOIOUN TO ONOMA TOU PAOK GIA ENA KLEISTO CLUB?As to onomasoun "Oi filoi tou Kasimati" alla ohi Club PAOK. 
Are goumene, mia kinisi piga ki egw na sou epikrotisw kai istera apo afta pou mathainw to metaniwsa.