Αληθεια?
Πως πιστευετε οτι θα αντιδρουσαν χανουμια οι αλλοι οπαδοι στην εμφανιση στο γηπεδο τους, οπαδου με φανελα αντιπάλου ομαδος?
Ανεξαρτητος της καταστασης του τελευταιου...........
Πολυ "χριστιανιλικη" εχει πεσει μου φαινεται στον κοσμο του ΠΑΟΚ.....
η μαλλον στα forum του ΠAOK.........
Παμε ολοι μαζι να γινουμε καλα παιδια.Να μην πειραζουμε τα υπολοιπα παιδια-οπαδους που θελουν να παρακολουθησουν την ομαδα τους.......ασχετα αν αυτοι ξεχνανε σε ποια εδρα ερχονται...............Και αυτα τα παιδακια κριμα ειναι?θα ηθελες εσυ οπαδε του ΠΑΟΚ να σου πετανε πετρες οταν κατεβαινες να δεις την ομαδα σου?οχι βεβαια!!!!!
Αυτο θα το αλλαξουμε λοιπον!!! ΝΑΙ !!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ FORUM!!! ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.......ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΜ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ-ΒΛΑΧΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........ΕΜΕΙΣ 8Α ΕΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM 8Α ΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.....
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.........
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΩΒΛΑΧΟ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.........
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.....
ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ......ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..............
ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FORUM TOY PAOK.....
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...........
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......
Υ.Γ.: ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΕΩ ΕΓΩ?

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΤΟΥ-ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ.....................................