re sy petovgr pws tin eides?me ton ena diafwneis tou ti les me ton allo diafwneis se ftaiei i ilikia tou.entaxei mporei na exeis perasei ta 1000 posts alla afto de se kanei aftomata kai kyriarxo tou forum.o kathenas exei tin apopsi tou kai opoios diafwnei mazi sou de ginetai aftomata ilithios.
Μπορείς να γίνεις λίγο σαφέστερος φίλε μου; Με φταίει η ηλικία του; Μήπως με μπέρδεψες με κάποιον άλλο; Γιατί και η δικιά μου ηλικία φανερή είναι, αν πας στο προφιλ θα την δεις.
Αν αναφέρεσαι στο ποστ μου για εκείνον που δεν ξέρει ποιοι κάθονται στην 4Α κάτω, ίσως έχεις ένα δίκιο. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αποδείξω ότι ο άνθρωπος έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ο καθένας δείχνει ποιος είναι από τα λεγόμενά του. Το πόστ έγινε edit και ο κύριος μπορεί να συνεχίσει να μας μιλάει για τα 18χρονα στην 4Α (μήπως αυτό εννοούσες και ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ)
Και πάμε στο άλλο τώρα COBE. Δεν έγκειται θέμα διαφωνίας. Ούτε "σου τη λέω μου τη λές". Η συζήτηση εξαρχής ήταν ΙΕΡΟΣΥΛΗ αφού βαλθήκαμε να συζητήσουμε το αυτονόητο, αν είναι δηλαδή σωστό ή όχι να δείρουμε έναν ανάπηρο.
Κάποιοι επέλεξαν να επιδείξουν το καφριλίκι και το χουλιγκανιλίκι τους μέσω του πληκτρολογίου.
Ακόμα και αν τους αναγνωρίζεις το δικαίωμα αυτό, πέσαν στα καπάκια ειρωνίες για αγγελάκια.
Ο τιορέ σε έγραψε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν εξιλεωθεί για τις όποιες αμαρτίες τους για τον σταυρό που είναι αναγκασμένοι να κουβαλάνε σε όλη τους τη ζωή.
Δεν πιστεύεις στον Θεό; Μην το ασπάζεσαι
Δεν σε είπε κανείς να το ασπαστείς.
Αλλά να σεβαστείς τα πιστεύω του άλλου και να μην ρίχνεις ακόμη και γιαυτό ειρωνία.
Και από κάτω απάντησα εγώ: Αποτυχημένο το πνεύμα σου φίλε,πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις
Και λες σε μένα πως την είδα;
Για ανάλυσέ το φίλε γιατί δεν έβγαλα συμπέρασμα. Όσο για την άλλη την ρόμπα τον κοκό, εξήγησα γιατί είναι ρόμπα. Το έδειξε άλλωστε και με την συμπεριφορά του, αφού μόλις στριμώχτηκε λίγο έκραζε κατά δικαίων και αδίκων. Έκραζε και εσένα αν το κατάλαβες, με το να στρέφεται ενάντια σε όλο το φόρουμ.