apo tin alli dikefale, den mporo na dexto oti o giannopoulos exei 100% tin euthini. giati etsi mou les oti o goumenos den exei kamia kai eina poli kalos sti dioikisi...
Πες μου ΠΟΥ λέω εγώ το παραπάνω. Το ότι είναι μαλάκας ο Γιαννόπουλος και ότι φταίει δεν κάνει το Γούμενο καλό άνθρωπο. Στο κάτω κάτω η επιλογή Γιαννόπουλου ήταν επιλογή διοίκησης. Μπορεί να ήταν μέσω προπονητή υποχρεωτική, αλλά η διοίκηση είπε το ΟΚ. Οπότε ευθύνεται για τις πράξεις του Γιαννόπουλου.
Εάν κάνω όμως μαλακία - το ξαναλέω - στη δουλειά μου, δε θα διώξουν ούτε τη γραμματέα, ούτε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας. ο ιδιοκτήτης θα υποστεί τις συνέπειες του λάθους κι εγώ θα πάρω τον μπούλο.
giati den skefteste to dedomeno o goumenos na allakse auta pou leei to fax? toso diskolo einai stin simerini ilektroniki epoxi? gia mena einai ksekatharo oti o goumenos ithele na faei ton anastasiadi. giati me anastasiadi pote den tha kataferne na exei pliri elegxo tis pae. giati me anastasiadi pote den tha kataferei na gkremisei tin toumpa.
ara o protos eukolos tropos itan na faei ton giannopoulo(deksi xeri tou aggelou kai prosopiki epilogi) deixnontas auton os ton monadiko ipeuthino. apo ekei arxise na katastrefei ton anastasiadi. kai min ksexname auta pou elege: "exo ena ekatomirio gia metagrafes", o aggelos den thelei metagrafes.
(se kamia periptosi den apalaso ton aggelo apo tin eikona pou eidame sto 1-2)
Το έαν θέλανε να τον φάνε ή όχι τον αναστασιάδη - που θέλανε και σωστά κάνανε μιας και κανένας πρόεδρος δε θέλει άλλος να του δουλεύει το μαγαζί και άσχετα με το εάν αυτό είναι καλό ή κακό για τον ΠΑΟΚ - είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Εδώ αυτή τη στιγμή με λες το εξωπραγματικό σενάριο ότι το φιάσκο Λουκά έγινε για να φάνε τον Αναστασιάδη λες και δε μπορούσανε να τον φάνε αλλιώς. Και για να το πετύχουν αυτό ζητήσανε από την ομοσπονδία της Κύπρου να μην ενημερώσει την ΕΠΟ και αυτή να μην ενημερώσει την UEFA και αυτή να ενημερώσει τη Macabi αλλά όχι τον ΠΑΟΚ.
Απλά:
* Ό,τι έγινε μέσα στην ΠΑΕ ευθύνη φέρει ο Γιαννόπουλος, έπρεπε να γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ για το πιο σημαντικό αγώνα του ΠΑΟΚ. Το επιχείρημα "δε με δώσανε το φαξ τί να κάνω ο μαλάξ" είναι ανέκδοτο σκέτο.
* Για τις πράξεις του Γιαννόπουλου ευθύνη φυσικά φέρει η ΠΑΕ που εμπιστεύτηκε σε αυτόν τις τύχες της ομάδας. Ελαφριντικό ότι της τον επέβαλλαν, αλλά σίγουρα όχι δικαιολογία για μια διοίκηση που θέλει να λέγεται - και συνεπώς δεν είναι - σοβαρή.
* Για τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και τα γέλια του Καραδήμου όταν τρώγαμε γκολ φταίει το προπονητικό τιμ το οποίο απέτυχε να προετοιμάσει την ομάδα σωστά με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά και άσχημα αποτελέσματα. Γνώμη μου ότι σωστά απομακρύνθηκε.
* Για τη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ κακή εικόνα της ομάδας σε ΟΛΑ τα επίπεδα φέρει ευθύνη η ΔΙΟΙΚΗΣΗ καθώς οι επιλογές είναι δικές της.
* Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αποδίδουμε σωστές ευθύνες στα σωστά άτομα/τμήματα.
Πολλοί ουσιαστικά πιστεύουν ότι αυτό το fax το ΚΡΥΨΑΝΕ από το Γιαννόπουλο για να φάνε τον Αναστασιάδη.
Σεβαστό αλλά χωρίς επειχηρήματα θα πω εγώ.
Ούτε "ντοκουμέντα" που έλεγε ο ίδιος ο Γιαννόπουλος υπάρχουν, ούτε θέλω η ομάδα μου να πάει στο CAS και να γίνει ρεζίλι. Και είναι πλέον προφανές ότι ΛΙΓΟ εάν είχε ενδιαφερθεί ο Γιαννόπουλος όλα αυτά τα "ντοκουμέντα" θα τα είχε μαζέψει πριν το φιάσκο, όπως κάνανε πιθανότητα οι της Maccabi.
ΥΓ: giannis80 το ότι ο Φρίκερ ήταν στις εξέδρες σίγουρα είναι ένδειξη ότι σκοπεύαν να φάνε τον Αναστασιάδη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι επίτηδες δεν είχαν δηλώσει τον... Γενάρη από την ΕΠΟ στη UEFA τη μεταγραφή του Λουκά.