Author Topic: Σκάνδαλο Λιασου Λουκα 10/8/2004 και το "χαμένο" φαξ...  (Read 2293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
να κανω μια ερωτηση αν ξερει κανεις αλλα ειμαι περιεργος....εκεινος ο τυπος ο διονυσης γιαννοπουλος,που ειχε κατηγορηθει για το fax ερχεται τουμπα??? ασχολειται με τον ΠΑΟΚ???τον θυμαμαι που εκανε παλαιοτερα εκπομπες με τον ζοζε αλλα τωρα ασχολειται με τον ΠΑΟΚ????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή

Ante na doume ean esto kai 3 xronia meta ma8oume ti egine tis 10.08.2004 !!!

Ξαναπεστο φιλε μου. Ακριβως, τι εγινε εκεινη την αποφραδα ημερα; Την ημερα που τα ονειρα μας εγιναν εφιαλτες. Την ημερα που χιλιαδες παοκτσιδες εκλαιγαν για τα χαμενα ονειρα τους.
Τι εγινε οχι μονο την ημερα αυτη αλλα και τι προηγηθικε μετα τον Μαιο του 2004 και τι επακουλουθησε στο παρασκηνιο μετα.

Ας βγει να τα πει με το νι και με το σιγμα και τοτε θα τον παραδεχθω.

10.08.2004. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

« Last Edit: May 20, 2007, 16:13:22 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

IronEagle

• Guest
(....)
Ας βγει να τα πει με τι νι και με το σιγμα και τοτε θα τον παραδεχθω.
(...)

:proskino:

Arkei na mas pei tin ali8eia gia tis sxesei tou me ton goumeno, gia ton filo tou ton gianopoulo, kai o dimosio-kafros tou kanei tis sxetikes erotiseis kai na min ton rotaei pos pernaei stin megaloniso os proponitis tis Kyprou !!!

giannis80

• Guest
esti akribos. htan to pio kombiko paixnidi stin neoteri istoria mas. tha eimastan twra mia xara etsi k penousame tote stous omilous. APAITOYME NA MATHOYME THN ALHTHIA.

Η αλήθεια είναι οτι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήξερε οτι υπάρχει τιμωρημένος παίκτης και δεν το ήξερε ο προπονητής.Απλά.Αν πάλι ο αναστασιάδης καλύψει καταστάσεις, θα είναι τεράστιος λακαμάς.Θέλω να τον ξεσκίσει τον βλαχοπαχύδερμο.

Υ.Γ Απαιτώ από την όποια διοίκηση του ΠΑΟΚ να κάνει μήνυση στην διοίκηση του ΠΑΟΚ του Αυγ 2004 για διαφυγόντα κέρδη και να ζητήσει αποζημίωση 10εκ ευρώ.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
egw ena pragma den katalambeno..o pextis den to i3ere oti ine timorimenos?

Offline petrov

• Αλλαγή
να κανω μια ερωτηση αν ξερει κανεις αλλα ειμαι περιεργος....εκεινος ο τυπος ο διονυσης γιαννοπουλος,που ειχε κατηγορηθει για το fax ερχεται τουμπα??? ασχολειται με τον ΠΑΟΚ???τον θυμαμαι που εκανε παλαιοτερα εκπομπες με τον ζοζε αλλα τωρα ασχολειται με τον ΠΑΟΚ????

O Διονύσης είναι από τους πιο παλιούς ραδιο-παοκτσήδες, βασικά δεν έκανε εκπομπή με τον ζοζέ, είχε αυτός εκπομπή και έπαιρνε ο ζοζέ τηλέφωνο από όπου και έγινε γνωστός ραδιοφωνικά. Ο Γιαννόπουλος είχε την πρώτη ασπρόμαυρη εκπομπή αρχές 90 στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΟΝΟΣ, πριν γίνουνε αθλητικά ραδιόφωνα, το ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ, πολύ καλή τότε εκπομπή οπαδικού κυρίως χαρακτήρα, όταν και ήταν στα ντουζένια του το μπάσκετ.
Ο Ζοζέ έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε "Βρωμοσκούληκα βρωμοσκούληκα βρωμοσκούληκα βρωμοσκούληκα τυχερά βρωμοσκούληκα" για κανένα πεντάλεπτο ξέρω γω και γινόταν ο σχετικός χαβαλές. Τον Άγγελο τον αβάνταρε από την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, όταν και είχε δουλέψει μόνο σε Εδεσαικούς και ΑΟΚ, δεν ξέρω αν γνωρίζονταν από τότε προσωπικά, αλλά τον στήριζε εξαρχής. Πάντως ο Γιαννόπουλος αν και έκανε οπαδική εκπομπή ανέκαθεν αποκαλούσε τον εαυτό του δημοσιογράφο (θυμάμαι χαρακτηριστικά στο σποτάκι της εκπομπής "ο δημοσιογράφος Διονύσης Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του"), δεν ξέρω πως και που εκπαιδεύτηκε, θα σε γελάσω. Όταν ο Άγγελος μετά ανέλαβε προπονητής, στην πρώτη περίοδο που βρίσκονταν στα μέλια με τον Γούμενο και είχε αυξημένες αρμοδιότητες, τον έδωσε εκείνο το περιβόητο πόστο. Προσωπική μου άποψη έκανε κακό στον εαυτό του ο Γιαννόπουλος να αναλάβει σε εκείνη την φάση και σε εκείνη τη θέση. Όχι οτι είναι αθέμιτο ένας παλιός παοκτσής να πάρει μια θέση στην ΠΑΕ, μιλάω απλώς κρίνοντας από το αποτέλεσμα. Το χαρτί του κάηκε στην υπόθεση Λουκά. Η υπόθεση έγινε μπαλάκι μεταξύ Γούμενου-Γιαννόπουλου-Γραμματέως-Αναστασιάδη με τα γνωστά αποτελέσματα. Η τελευταία φορά που τον άκουσα δημόσια ήταν εκείνη η συνέντευξη τύπου, που ουσιαστικά τα είχε ρίξει στην γραμματέα. Εγώ θα θυμάμαι τον Διονύση και την εκπομπή του στη δεκαετία του 90, με τον ωράιο του πρόλογο και τα ωραία τηλεφωνήματα της δεκαετίας του 90. Δεν ξέρω έχω την εντύπωση ότι τότε με την μειωμένη διάδοση των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, τότε που δεν είχαμε ούτε δέκα αθλητικά ραδιόφωνα, σαράντα αθλητικες εκπομπές στην ΤΙΒΙ και ίντερνετ, ο κόσμος είχε μια αγνότητα και μια μεγαλύτερη ομοψυχία. Έλεγε ξέρω γω ο Γιαννόπουλος κρατάνε τον τάδε δικό μας τότε έχει δικαστήριο, και την ημέρα της δίκης είχε και 50-100 άτομα να τον συμπαρασταθούνε. Και ο οπαδός που έβγαινε δεν το έπαιζε εξπέρ του μάνατζμεντ, των λογιστικών και ξέρω γω... βέβαια να μου πεις τότε είχες βουλινό που πουλούσε κωλόχαρτα  και γιαπωνέζικα κασετόφωνα μιας χρήσης στο K-MAX, ήθελες να τον διώξεις πήγαινες μια βόλτα τον έκραζες. Πήγαινες στην Τούμπα και έπαιρνες σαλεπάκι. O Tempora o mores. Δυστυχώς ο εκμοντερνισμός στην Ελλάδα μετά τα χρόνια εκείνα ήρθε ανορθόδοξα, μπλέξαμε τον τεχνοκρατισμό δυτικού τύπου με την λαμογιά, το χρηματιστήριο με τον ιππόδρομο. Και μπήκε και ο παοκτσής στο τριπάκι.