Emeis sto eksoteriko den blepoume olla pou ginontai kai akougontai.. Apla akoume apo autous pou zoun thn omada apo konta, pou pane gypedo, pernoun sta radiofwna...trexoun sta spitia twn megalometoxwn klp...
Otan prwto eirthe o Goumenos kai o Pagwnhs...apo oti katalava, den tous kalosorisame me anoixtes aggalies opos tote me ton Batatoudi...
Isos giati hrthan meta Batman...isos epidi merikoi lene/kseroun oti tous efere autos...Den kserw..
Apo thn arxh ypirxe kontra...
Epidi auth h kontra thn kanan aderfia mas...emeis pou eimaste makria, pistepsame oti htan kai einai dikeologimenh.
Kai pos na mhn...efoson tosa xronia....pame kontra se opion analavei thn thesh proedrou...(Ase to ama exoume dikio h oxi..).
Pos boroume na poume ti nomizoume yia ton goumeno, kai pos afta pou tha poume boroun na einai kathares skepseis afou exoume olloi epiriastei apo to opadiko kinima...;
Kai prhN synexisw...Oute kata Goumenos oute yper (Asxeto pou tha ton exw brisei kai edo mesa)..
Apla...tha mpw egw sthn thesh tou... (yparxei kai to sxetiko topic "ti THA kanate ean eseis..")
Ean egw kerdiza to laxeio (leme twra kai mhn gelate yiati kai eseis to exete skeutei auto)...as poume 10 muria Euro...
Eperna thn omada...(me danio yiati den ftanoun kserw)...
Endaksi mexri eki..
Meta...
Exw symbolaia...exw gramata apo FIFA, exo faxes...erxetai kalokairi kai h filathloi theloun ONOMA...Theloun xamiles times (tzamba) diarkeias..
Theloun na pesoun ta kaggela..
Dhmosiografoi poi theloun xrhma yia na mhn grapsoun arnitika yia mena..ton proponhth..
Exw na plhronw ta perasmena xreoi...
Kapios trelos me apillei, pernw kai Bodyguard..(Yparxoun kai se mas trelloi etsi..

Tmoroun thn Toumba...den exw kerdei apo eisitiria...pos tha plhrosw to daneio..?tO VRIKA.. Den tha plhrwso tous paixtes..
MME: Den exei leuta o Proedros (Pos arage??? petaksate touvlo ston ypopth)
Kanei prosfhgh o Foutsinopoulos..Ton vrizoun oi filathloi...me anaggazoun na ton poulisw...(kai xamhla yiati thelw ego na figei)..
Paei mia stravh sta agwnistika...
Lei o coach..,, eh..ean eixa ton Foutsinopoulo tha...
MME: "Den ta pane kala proedros kai Coach."
Pare dromo Mr. Coach....Kalosorises Aggele..!!!
Fernei thn Omada sta prokrimatika tou CL....(Gamoto...)
Prepei na kanw metagrafes...(Den exw xrhma yiati ta edwsa stous paixtes kai se kati Samotoulskides..)
Klinw ta matia kai ta autia...kai euxomai ston theo na pane kala..
Gamot....
Twra?
... Den proxoraw...Eiso katalavate...THA EIXA IDH AUTOKTONHSEI.....
Ti Lew yia ton Goumeno...;;;;; Auto pou leme olloi oti theloume se proedro... Arxidia..
O anthropos exei. Exei kai MEGALA!!
KSANA!! Oute yper tou eimai oute KATA...
Kanei oti borei... NAI einai mikros...
Alla DEN FATEI AUTOS...
KSERETAI PIOS FTAIEI;
Autos o EPOMENOS... nai. Autos ftaei.
Ftai yiati borei kai den to kanei.
Ftei yiati perimenei. Giati den pernei apofash tosa xronia na kanei to bhma.
Pios einai, den ton kserw. To kserei omos autos..
Ti fobatai;
EMAS..TA MME, Tous SYndesmous,Ta radiofwna...
Giati;
GIATI EXEI KATHARO ONOMA....
Kai atomo me katharo onoma den tha asxolouthei me thn bromia pou legetai Elliniko podosfairo...