Author Topic: Oι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, οι ΜΑΜΑΔΕΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ τους οι ΠΑΟΚτσήδες  (Read 19090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αδερφε μου Καπρι, να σας ζησει! Να ναι γερη και καλοτυχη. Προετοιμασου για καποια ξενυχτια τον πρωτο καιρο αλλα ειναι μια πολυ γλυκια εξαντληση. Η απολυτη ευτυχια φιλε, στην αρχη θα την κοιτας με την γυναικα σου και δεν θα το πιστευεις οτι ειναι δικο σας. Προσοχη και στην κυρα σου, αλλαζουν οι ορμονες και γενικα ο οργανισμος, πολλες φορες τις παιναουν κατι ψυχωσικα, να κανεις υπομονη.

υγ: εμενα οταν πηρε μισο σαραντισμο και την εβγαλα εξω για πρωτη φορα πηγα και της εδειξα την Τουμπα  ;D ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Jordan-4

• Guest
να τι χαίρεσαι ρε Capri και η μικρή λέει θέλει και αδερφό άντε από βδομάδα βάλε μπροστά

Offline maria-mtb

• Βασικός
Nα σου ζησει Capri! Nα ειναι παντα γερη και δυνατη και να τη συνοδευει η γνωστη ασπρομαυρη αυρα που κανει τα αδυνατα δυνατα!

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφέ μου Capri να σου ζήσει η κόρη και να έχει πάντα υγεία και ευτυχία. Πολύ χάρηκα ρε φίλε γιατί θα πλημμυρίσεις από ευτυχία... μόνιμα!

Και που' σαι... Τον γαμπρό στον έχω έτοιμο. 20 μηνών τραγουδάει τον τρελογιατρό και κάνει αμπαλαέα με τα πάντα γύρω του. Τι άλλο θέλεις δηλαδή από έναν γαμπρό;  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
Aπο χθες άλλο ένα μεμέτι τάσσεται στην υπηρεσία του Πανελληνίου. Του εύχομαι να αγαπάει το Δικέφαλο πιο καθαρά απ τον τετέ του , να μην πάρει ποτέ επίσημη φανέλα παε πλην συνδεσμίτικων, να κλείσει μέσα του τον ΠΑΟΚ για να τον περάσει στον επόμενο ακόμα καλύτερο, να γίνει ολοκληρωμένος άνθρωπος γιατί η ολοκλήρωση του οπαδού απο μόνη της συνιστά και ολοκλήρωση όλων όσων ονειρευόμαστε για το μεγαλείο του Συλλόγου.    
Bizim 1926  :bwflag:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΡΕ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ! ! ! ! !

Αδερφε μου κλαμπ, ΤΙ ΧΑΡΑ πήρα μόνο να'ξερες.....
Με τετοιo φρικαλοπατερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ να φοβηθει ΤΙΠΟΤΑ η ψυχούλα σου !

Σιδερένιος και υγιής να είναι αδερφέ μου, να τον βλέπεις και να χέζεσαι, να ξεχνάς τα πάντα !

Το Zombie-Club μεγαλώνει επικίνδυνα, και όπως τα λέγαμε τις προάλλες,
σε κάνα δυο χρονια οργανώνεται το 1st Paokworld Father-Child Meeting να γίνει της σταχτοπούτας και του πρίγκηπα ! ! ! ! !

αντε ψάρακα, καλα κουράγια τωρα στην αρχή με την ηλιαχτίδα σου,
και να ξέρεις το κινητό μου είναι πάντα στις υπηρεσίες σου για ότι νομίζεις!
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΟΜΠΗΡΑΣ σου.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
γερο να ναι το ΠΑΟΚσακι κλαμπαρα κ με τετοιο μπαμπα ειναι σιγουρο οτι θα ειναι αλανακι να σας ζησει μπρο BIZIM PAOK..

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Να σου ζήσει, ωρε, CLUB!
Να πάρει μαζεμένες τις οπαδικές χαρές που σού έχουν στερήσει.
Γερό και καλότυχο.

By the way,
σκέφθομαι πως αμέλησα να μοιραστώ μαζί σας την είδηση ότι, προ ημερών,
βαφτίστηκε ο (ηλικίας 6 μηνών) Πρακτορίνος Junior II.

Καθ'υπόδειξή μου και βάσει ενός παλιού ναπολιτάνικου εθίμου
η νονά του ανεφώνησε "Παύλος!" την κρίσιμη ώρα του ονοματισμού.

Με δεδομένο ότι ουδείς των δύο παππούδων φέρει αύτο το όνομα
σας αφήνω να φανταστείτε την προέλευση της οπαδικής-γονεϊκής επιθυμίας μου.

Offline bozik

• Αλλαγή
να σου ζήσει αδερφε CLUB
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline banis

• Αλλαγή
Να σας ζήσουν CLUB και Praktorine τα παληκαράκια σας ... εύχομαι να ζήσουν λεύτερα τη ζωή τους ... και να γνωρίσουν έναν Π.Α.Ο.Κ. λεύτερο ... απο τα δεσμά στα οποία είναι εδώ και πολλά χρόνια ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

northeagle_4

• Guest
Να σας ζησουν και να τα χαιρεστε αδερφια Κλαμπ και Πρακτορινε. Παντα γερα και να τα καμαρωνετε, για τα περι ΠΑΟΚ δεν ανησυχουμε με τετοιους πατεραδες  ;D

Μας δωσατε μεγαλη χαρα και εμας σημερα !!

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΡΕ!!ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!  :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Να σας ζησουν club και πρακτορινε!
Γεματα υγεια και με χαμογελο στα χειλη να μπαινουν στην Τουμπα και να διηγουνται τις ιστοριες των μπαμπαδων τους!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
μολις ειδα το θεμα...να φιγουραρει πρωτο στα αδιαβαστα σε θυμηθηκα απευθειας...και την κουβεντα που ειχαμε πριν καποιες μερες.

απεραντο σεβασμο στους σημερινους γονεις. αυτους τουλαχιστον που συνειδητα περνουν την αποφαση να φερουν  ενα ακομα παιδι σε αυτον τον κοσμο.

κουραγιο δυναμη υγεια επιμονη πεισμα ονειρο για να ναι το ταξιδι μακρυ και γλυκο!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
club-praktorine να σας ζήσουν τα φυντάνια σας. Club λάθος όνειρα κάνεις για το μικρό πουλέν: Κρατάς στην αγκαλιά σου τον νέο Κούδα. Άντε τ' αγόρι μου, μήπως πιάσεις την καλή στα γεράματα, γιατί από τη δικηγορία χαϊρι δεν πρόκειται να δεις. Να ζήσει το μελλοντικό δεκάρι μας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Να σας ζήσουν τα νέα ΠΑΟΚτσάκια!

Μικρός club θα ξυπνάει τη νύχτα , όχι από κλάμα, αλλά θα περιμένει κι αυτός το αργεντίνικο  :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Να σου ζησει αδερφε μου club να τον χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.. αντε κουφαλα μια χαρα δικαιολογια θα εχεις πλεον για το τελετεξτ στις 4-5 το πρωι για κανα Μεξικανικο, κανα MLS, κανα σαπιο β Βραζιλιας..  :'(