Author Topic: Oι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, οι ΜΑΜΑΔΕΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ τους οι ΠΑΟΚτσήδες  (Read 19084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
nf είναι κοντά. Σε λίγο θα το γυρίσει σε ΠΑΟΚ κι εμένα αυτά μου έκανε αλλά έμαθε. Το άρης πάντως το λένε πιο εύκολα.

γαμώ-τον-συμαθητή-της-κόρης-μου-που-τον-λένε-άρη-4

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω κι ετσι το βαζω εδω..

το ζευγος Geo68 και LIN4 αμφοτερα μελη του φορουμ μας απεκτησαν σημερα ενα υγιεστατο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ θυληκου γενους...

παιδια να χαιρεστε την οικογενεια σας και να εισαστε και οι 3 σας γεροι... να δειτε τη μικρη σας οπως εσεις επιθυμειτε...

αντε σας περιμενουμε ξανα στην ΤΟΥΜΠΑ ολους μαζι....

zagorakis

• Guest
Nα σου ζήσει αδερφέ μου ,να είναι γερή πάντα και να την δεις όπως επιθυμεις.

moutsouris2

• Guest
Τις καλύτερες ευχές μου στα παιδιά. Να είναι γεροί και ευτυχισμένοι και να χαίρονται το παιδάκι τους. Τέτοια να γίνονται και να μεγαλώνει η μεγάλη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Offline Matador

• Αλλαγή
Να σας ζησει ρε παιδια. Να την δειτε χαρουμενη και ευχισμενη σε ολη της την ζωη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Πολλές ευχές και στους δύο για την κοράκλα σας, να είναι γερή και να τη δείτε όπως επιθυμείτε
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

northeagle_4

• Guest
Να σας ζησει και να την καμαρωνετε αδερφια.Υγεια και χαρες  :thumbok:

Offline diegito4

• Αλλαγή
συνχαρητήρια να είστε γεροί να την καμαρώσετε στα ασπρόμαυρα.

Offline savage republic

• Βασικός
Πωπω τι χαρά είναι αυτή! Πραγματικά να την καμαρώνετε συνέχεια αδέρφια. Ό, τι επιθυμεί να το έχει.

goudas4

• Guest
Το καλυτερο δωρο για το νεο χρονο πηραν τα παιδια (μαζι με την ενδεχομενη αφιξη του κοντοπουτανου  ;D ) για το νεο ετος! Να την χαιρεστε παιδια και να την δειτε εκει που επιθυμειτε... Αναμενουμε φωτογραφιες με ασπρομαυρη ενδυμασια απο την πιτσιρικα...  :)

Offline toy

• Αλλαγή
Να σας ζήσει βρε παιδιά, κάθε ευτυχία σας εύχομαι, αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικο δώρο  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, ΓΕΡΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

fatal_invasion

• Guest
A,γι'αυτό χάθηκαν αμφότεροι από τις συγκεκριμένες καρέκλες του κλειστού της πυλαίας.Να σας ζήσει!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
να σας ζησει η μικρη και να την δειτε οπως γουσταρετε.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Γερη και δυνατη να ειναι η κορουλα σας!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
να τη χαίρεστε παιδιά, πάντα καλότυχη. apaoki13, η δικιά μου από ΠΑ-ΚΟ το έχει γυρίσει σε ΠΑ-Ο (φτου φτου φτου), ένα Κ της λείπει ρε γαμώτο αλλά ανησυχώ....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Υγεια, Χαρα για το κοριτσακι... :) :)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω κι ετσι το βαζω εδω..

το ζευγος Geo68 και LIN4 αμφοτερα μελη του φορουμ μας απεκτησαν σημερα ενα υγιεστατο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ θυληκου γενους...

παιδια να χαιρεστε την οικογενεια σας και να εισαστε και οι 3 σας γεροι... να δειτε τη μικρη σας οπως εσεις επιθυμειτε...

αντε σας περιμενουμε ξανα στην ΤΟΥΜΠΑ ολους μαζι....

Να σας ζησει η ΠΑΟΚΤΣΟΥ!
Και ελπιζω να αποκτησει και αυτη στο μελλον την ιδια τρελα που κουβαλαει ο Μπαμπας και η Μαμα για τον ΠΑΟΚ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Να τη χαίρεστε την κόρη παιδιά, το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να λάβετε τις γιορτές! Να σας ζήσει!